Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  19
Autor:
Pealkiri: Audi 90 typ85 2.0 Fronti - 1985 - Harry_R (Vastuseid: 459 | Vaatamisi: 83240)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.12.11 13:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Proovid niisama või tekkisid uued huvid?

Nii ja naa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 28.12.11 14:53 Tsiteeri

Pane saksa turule müüki, eestis ei maks keegi seda summat, kuigi tegelikult on ta seda väärt iga euro eest. Sakslad juba ostavad neid hea rahaga, sest endil neid väheks jäänud.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Helina
huviline

Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008

postitati 28.12.11 15:30 Tsiteeri

Nuuh, eks "Anneli" taha ju püssiks ehitamist saada :cool: ja ega odav lõbu pole :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.02.12 23:59 Tsiteeri

Oli/on ka mobile.de müügis, üks "huviline" oli ja see ka kõik. Garaazis käimised on aga asja paika pannud ja ikka ei suuda müüa. Teen garaaziukse lahti, panen tuled põlema ja selline auto vaatab vastu - no tegelt ka, mul on kena vanakooli liikur seal müüride vahel, vaja ainult pisiasjadega tegeleda. Seda mõtet on sisendanud ka inimesed, kes on seal käinud "garaazi tühjendusmüügi" raames ja seda autot näinud. Kui nende näoilmed on sellised - :o :cool: , siis vist midagi selles Audis on.
Igatahes võtan ta jälle mingi päev käsile, et hooajaks liikvel olla.
Probleemid on need, et esituled ei põle enam, veovõll ragiseb ja starterit peaks kohendama.

Pildike ka, kuidas ta nüüd oktoobrist juba seisnud on.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Uuesgaraazis.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 10.02.12 00:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Garaazis käimised on aga asja paika pannud ja ikka ei suuda müüa. Teen garaaziukse lahti, panen tuled põlema ja selline auto vaatab vastu - no tegelt ka, mul on kena vanakooli liikur seal müüride vahel, vaja ainult pisiasjadega tegeleda.
Umbes sama mõte on mul, kui ma enda vanakest korra-kaks aastas vaatamas käin.
Kaevan omale sissepääsu kultuurkihi alt välja ja istun rooli, ja võin seal täieliku rahuga pool tunnikest või rohkem passida kõõludes roolis nagu tubli 20a tagasi sai tehtud. Ega teised peagi sellest aru saama ja tõenäolselt ei saagi, mul vaja ainult mõned(sajad) väikesed tööd ära teha ja võib vanakesega jälle sirge seljaga sõitma minna - mina pole selle tööga veel alustanud, aga sa oled enda masinal sisuliselt kõik selle juba ära teinud.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 00:42 Tsiteeri

Hea, et on ühel liinil olijaid. :D
Ausalt ütlen, et üks hetk oli sellest kõigest kopp ees, mõtlesin, et hakkaks normaalset elu elama, jätaks selle autopedenduse sinna paika ja sellest see müügiplaan tuligi.
Aga ei..............ei ole see nii lihtne, kui oled enda vaeva ning raha sinna alla pannud. Turuhinnaga seda ometi ära ei anna.
Zoig, sa räägid enda mossest, mis kultuurikihi all on?

Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 10.02.12 00:42 Tsiteeri

Harry, sellest aastast su sõidud alles algavad vanakesega, siiani oled vaid ehitanud ja arusaadavalt võib kopp ees juba olla, kuid siiski, nüüd võid muretult (peaaegu) kilomeetreid lugeda ja chillida. Tahaks ka. :)

Isegi kui müüksid, siis hiljemalt kuu pärast kahetsed.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 01:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Big
Harry, sellest aastast su sõidud alles algavad vanakesega, siiani oled vaid ehitanud ja arusaadavalt võib kopp ees juba olla, kuid siiski, nüüd võid muretult (peaaegu) kilomeetreid lugeda ja chillida. Tahaks ka. :)

Isegi kui müüksid, siis hiljemalt kuu pärast kahetsed.

Ei Big, auto on mul nö. liikumises juba suve algusest ja ausalt öeldes pole peale seda ka midagi teinud, kuid ma aiman seda mis mind seda autot pärssis kasutamast ehk siis, miks ma suve jooksul kõigest mõned sajad km sõitsin.
See on see jäik vedrustus, mis ma alla pookisin. Proovin hooaja algul uuesti, kui kõik ülejäänud vead on kõrvaldatud mis suve jooksul tekkisid ja kui ikka häirib, siis läheb originaal asemele.
Ja müüki ma kahetseks juba praegu, aga õnneks on ta mul endiselt garaazis. :)
Nüüd olen ma muidugi ka maa peal tagasi, et korralikku projekti ei ehita kiiresti, kui just ei ole miljonär ning võtan asja rahulikult - pea 4000 euri läks eelmine talv, nüüd võtan vähe rahulikumalt, peaasi et seis hullemaks ei muutu.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 10.02.12 06:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Zoig, sa räägid enda mossest, mis kultuurikihi all on?
Ikka jah, ta mul vanemate garaazhis ja paratamatult tekib sinna auto kõrvale rohkem asju kui masinat igapäevaselt ei liigutata. Viimati oli igapäevaselt kasutusel 2009 septembris, pärast seda on sõitnud üsnagi vähe.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 06:58 Tsiteeri

Starter on mul pakkuda r5. Mul varuosadesk 2.0 85kw r5 audi 90. Mootor ja käigukast on saadaval.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ

postitati 10.02.12 08:05 Tsiteeri

Kui sa tulede kallale lähed, siis soovitan kogu süsteemi teha ümber releede peale. Originaalis jookseb tulede toide läbi lüliti. Selletõttu kipuvad lülitid ajajooksul ära surema.

http://homepage.ntlworld.com/jim_haseltine/quattro/tech/cables.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Crp
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi

postitati 10.02.12 08:52 Tsiteeri

Hea otsus, et ikka ei müü : ) Esimene ehmatus oli suur kui seda masinat motorsis müügil nägin. Mõtlesin, et mis nüüd lahti .
Kaugele oled jõudnud enda auto ehitusega, jõuaks enda oma ka nii korda teha oleks "Bueno" aga kahjuks pühendan end rohkem koolile ja seega resursse ei jagu.
Jõudu sulle ning klõpsi hästi palju pilte ka !

Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 10:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Starter on mul pakkuda r5. Mul varuosadesk 2.0 85kw r5 audi 90. Mootor ja käigukast on saadaval.

Starter on iseenesest korras, vaja ainult harjad ära vahetada.
Stange võre oleks hoopis vaja. :D

bob, tänud skeemi eest. Tuleks vist üldse uued kaablid vedada, sest vanad on juba päris pudedad - 27 aastat vanad ikkagi.

-=matu=-
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 Avant 4.2, Moskvits 2138 AZLK, ZAZ 968M

postitati 10.02.12 11:40 Tsiteeri

Ega vast mõttet müüa pole eriti, kui oled sinna meeletult raha tampinud ja seda tagasi nii või naa ei saa. Kui siis saaks samasuguse quattro isendi vastu ! Mul ka sama asi, et vahepeal mõtlesin neist hobi pillidest loobuda, aga järgmine hetk ostsin jälle midagi juurde :D

http://images.spritmonitor.de/439333.png
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 10.02.12 12:29 Tsiteeri

Uus juhtmestik ja releede peale. Hiljuti jamasin typ 85 elekrikalaga. Tuled kadusid ja tõmbas armatuuri valgustuse ka ära. Kangi juhtmestik kuni releeplokini oli ära sulanud. Sulatas tulede lüliti ära ning kangi ka natuke sulatas. Kangi kontaktid puhastasin ja uue juhtmestiku vedasin ning releed vahele. Nüüd väga head valged tuled.

Juhtmetes tekivad pingelangud ja selle tõttu ei löö ka kaitset läbi vaid põletab juhtme maha.

Quattru
klubiliige

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 10.02.12 13:34 Tsiteeri

Ära seda viga tõesti tee, et müüki paiskad! Tõesti kena pill.:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 11.02.12 11:45 Tsiteeri

Mu omal läks starteri remont maksma 3€ ja 10 senti (oli vist midagi sellist). :)

See siis remontkomplekt forss`st.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 20:30 Tsiteeri

Hei, hei.

Natuke veel ja siis saab Fronti õue jälle tuua. :)
Küsimus tekkis aga kojameeste kohta. Need tegelased venivad klaasil nagu tatt, ehk siis piltlikult öeldes A4 pühib VIHMA, Fronti omad VVVIIIHHHMMMAAA. :D Tugevama saju korral jääks jätta.
Kas on nüüd mootor väsinud, hoovastik vaja määrida või ongi sellel autol aegluubis kojamehed?
Ja kevade tulek meenutab seda, et on aasta möödas, jälle saab ülevaatus läbi. Huvitav, mida öeldakse seekord ÜV punktis, kui auto on vahepeal miskine 700 km läbinud. :D

PS! stange võre on IKKA veel vaja, siis oleks auto komplektne.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 20:34 Tsiteeri

Hoovastik arvatavasti lihtsalt kinni jäänud, aga kuna auto seisab palju siis pole ka ime, et mootor. Eks võta maha ja käi kõik liikuvad osad üle.
Muidu liiugvad need täpselt sama ilusti ja kiiresti kui A4-l:D

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 20:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Hoovastik arvatavasti lihtsalt kinni jäänud, aga kuna auto seisab palju siis pole ka ime, et mootor. Eks võta maha ja käi kõik liikuvad osad üle.
Muidu liiugvad need täpselt sama ilusti ja kiiresti kui A4-l:D

Auto on seisnud minu käes, kuid uimased on nad olnud sellest ajast saati, kui ma ta seisma ostsin. :D

Aga selge, nüüd tean vähemalt, et peaksid ikka VIHMA pühkima.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 20:40 Tsiteeri

Eks aastast 1985 olev tehase määäre tahest tahtmata on muutnud oma olekut ja läinud väheke tahkemaks:D

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 03.03.12 20:57 Tsiteeri

Audi Traditionist pole uurinud kas stange võred äkki saada on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 21:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Audi Traditionist pole uurinud kas stange võred äkki saada on?
t

Lehelt pole leidnud vähemalt ja saksa keele oskus on piisavalt negatiivne, et neile miskit sorti kiri kiri saata.
Ebay'l olen ka aegajalt ikka silma peal hoidnud, siiani küll tulemusteta.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.12 21:48 Tsiteeri

Üks tegi omale b3 stange võredest audi b2-le. Mul endal b3 võre olemas ka, pean proovima oma 90 stange külge, endalgi puudu.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 03.03.12 23:54 Tsiteeri

Või äkki räägite Auditeamiga. Ta lasi ju endale võred teha ABS plastikust, oleneb mis hind tuleb äkki oleks ka mõtekas sellist teed minna.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  19
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 13.9% - SQL: 86.1%]