Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  23
Autor:
Pealkiri: Audi 90 10 Jahre Quattro Edition - 1991 - simoQ (Vastuseid: 571 | Vaatamisi: 97202)
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.10 05:36 Tsiteeri

Tõesti kena Audi. Tehtud töö eest müts maha. Kahjuks pole õnnestunud kusagil seda viljandis liikumas näha.
Komput tahaks omale ka:D
Edu edaspidiseks!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 25.09.10 07:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Ilus.

AAN on aiste vahelt puudu :P

Tänud:) AAN-i peale on isegi mõeldud, kuid see jääb hetkel veel tulevikku. Tegelikkuses on üks korralik ess kõvasti odavam osta, aga kes teab mis imesid juhtuda võib:D

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.10 07:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rinks
Tõesti kena Audi. Tehtud töö eest müts maha. Kahjuks pole õnnestunud kusagil seda viljandis liikumas näha.
Komput tahaks omale ka:D
Edu edaspidiseks!

To Rinks, see võimalus võib sul varsti avaneda, kuna pean minema sillastendi reguleerimisse. Kompu paigaldus ei tohiks olla sinul ka keeruline. Arvan, et sul peaks olema samuti see kollane juhe ja kui see olemas, pole enam asi keeruline.
Tänud!:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.10 16:20 Tsiteeri

Ilm oli täna soe ja kena ning ei saanud niisama midagi passida. Võtsin täna siis eesmärgiks liistud külge saada. See läks ka mul täide. Mõne ajaga sain külge tüüblid ning peale seda lükkasin ka liistud külge. Tulemus jäi väga kena, kõvasti ilusam kui enne ja usun, et maanteel peaks pisut vaiksem ka nüüd olema. Seda näitab aeg:) Panin tagasi ka summuti otsad, värvimise jaoks said need eemaldatud ning otsad poleerisin üle ka. Panin tagasi nad teistmoodi kui enne.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/116/07680843160737.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/07680850985736.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/0768086937d55a.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/0768087431c119.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/076808605b633c.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/118/076809023d226a.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/076808545f1dd1.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/076808807c5d2a.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/07680898580346.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/07680885370ec5.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/076808893e3f07.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/117/0768089418ef8f.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/118/07680907712edc.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/118/076809129eeffe.jpg

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/307/118/0768091695aa7b.jpg

Daem
huviline

Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi

postitati 26.09.10 02:29 Tsiteeri

Kenake, hea läike oled saavutanud. ;) Ajasid mulle ka kompuutri paigaldamise pisiku, iseasi kas 2.0 66kW hakkab kompuuter tööle :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.10 07:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Daem
Kenake, hea läike oled saavutanud. ;) Ajasid mulle ka kompuutri paigaldamise pisiku, iseasi kas 2.0 66kW hakkab kompuuter tööle :P

Tänud:) Ma ei oska öelda, kas sul toimima hakkab. Sul on ju R4 ka ning ma ei tea kas tal on taoline aju, mis küttesüsteemi juhib. Aga uurida ja proovida ikka võib. Soovin edu:)

twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.10 08:26 Tsiteeri

Nagu ikka, kiidusõnad tehtu puhul. Tulemus on parem, kui tehasest, niiöelda OEM+:P

Minu silm tahaks seal siiski näha natuke teistsugusemaid velgi all.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.10 13:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: twistY
Nagu ikka, kiidusõnad tehtu puhul. Tulemus on parem, kui tehasest, niiöelda OEM+:P

Minu silm tahaks seal siiski näha natuke teistsugusemaid velgi all.

Tänan:) Twisty, olen sinuga nõus ja ma olen nende velgede peale mõelnud. Ühed vlejed silmapiiril hetkel Leedu, ATS DTM 17`/7,5` kodarveljed, kerge racing stiil. Ühed kenad ka Bolerod aga ei ole neid siiamaani leidnud.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 26.09.10 19:33 Tsiteeri

Mootorivahetuse kohapealt niipalju, et hoia seda kooslust sellisena nagu ta on. Originaalsus ka loeb:) S4/s2 võib alati kõrvale osta. Kergem ole ka nii:)

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.10 20:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
Mootorivahetuse kohapealt niipalju, et hoia seda kooslust sellisena nagu ta on. Originaalsus ka loeb:) S4/s2 võib alati kõrvale osta. Kergem ole ka nii:)

Ei vaidle sulle vastu:) Eks ta ole kahe otsaga asi ning oleneb ka sellest, mida täpselt muuta tahad auto juures. Kergem ta tõesti ole, kuid üks asi on läbi oma käte ehitamine, teine lihtsalt remondirõõm ja turbo boosti nautimine. Eks mida aeg edasi, seda rohkem mõtteid tekib, eriti kui näed ja kuuled igasuguseid turbo masinaid ringi vuramas. Hetkel aga on auto juures palju pingutatud ja vaeva nähtud ning endalgi rõõm vaadata. Nagu ma olen ka esimesel lehel maininud, no latvias tunings, yes original, siis siiamaani on see mul üsnagi edukalt välja tulnud. Tuled ja mõni muu pisem detail temast "tuuning" looma ei tee. Samuti ei oleks ka tuuning Competitioni stange. Oleks lihtsalt maitsekam väljanägemine. Kuidas võtta, ilus velg, kerge minek- see on läbimõeldult ja tagasihoidlikult tehtud seadistus. Igatahes auto mulle meeldib:)

twistY
huviline

Registreerunud 06.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.10 20:15 Tsiteeri

Ma jätaks selliseks, nagu ta on.
Turbomehed on teoorias kõvad vennad, aga praktikas tihtipeale jalamehed.

Velgede suhtes läheb minu hääl Bolerotele;)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 12:42 Tsiteeri

Nii, lugesin mitmeid teemasid foorumis ning ka erinevaid arvamusi ja mõtteid. Kuna 90 on ka lähituled sellised on ja ei ole, mõtlesin paigaldada ksenoonid 4300 kelviniga. Asi aga see, et kuna mul tehasest pole neid ette nähtud ning samuti pole mul luuptuld, on see võib-olla pisut seadusevastane. Olemas on maunaalne tulede kõrguse regulaator ning ka tuledepesurid.
Lugesin siis teemat nimega "Arutelu XENON teemal" ja arvamusi oli erinevaid. Ksenoonidega võidaksin mina valguse ning ka voolu tarvitamise suhtes. Kaasjuhtidele võib (aga ei pruugi) olla see ebameeldiv. Jah, ksenoon on eredam kui halogeen, kuid nagu ka teemast selgus, siis pimestab ka halogeen teravalt, eriti kui tuled pole õieti reguleeritud. Mina aga mõtlesin sellele asjale. Olgugi, et mul puudub automaatne tulede regulaator ja tehases pole ette nähtud ksenoonide paigaldus, siis see on ikkagi ju selleks, et oleks turvalisem sombuse ilmaga sõita. Ei mõtle panna neid üldse tuuningu põhimõttel, vaid heade omaduste pärast. Jah, probleem võib tekkida ka ülevaatusel, kuid selleks ajaks on võimalik külge panna halogeenid, et vältida võimalikke üllatusi, kuid kui ma ise ei paista silma seaduserikkumisega linnas/maanteel, ei ole ka suurt põhjust politseil kinni pidada. Vaevalt, et hakatakse nüüd vatama nii, et Audi 90 1991 aasta, ksenoonid ees, teeme trahvi. Kui nüüd ARK-i kodulehelt lugeda sätteid, siis nendega oleks ma vastuolus kindlasti. Aga nagu ka eelnevas teemas öeldi selgelt välja, et tehakse palju muid asju auto juures ise, mida teha ei tohiks ( klaaside toonimine, väljalaske modifitseerimine jms).
Asi kuhu tahaksin välja jõuda on see, et kui mul oleks mõttes need paigaldada ja mul on olemas regulaator ja tuledepesurid, siis pole asi vast nii kriitiline. Tuleks katsetada ära lihtsalt, kas pimestab pimedas rohkem kui halogeen ning kui jah, siis on variant 1. kas reguleerida vihku allapoole või 2. eemaldada ksenoonid, sest see on kaasliiklejatele liialt ebameeldiv. Kui korralikult paigaldada aftermarket ksenoon, siis ma ei tahaks uskuda, et ta nüüd rohkem pimestab kui mõni korralik halogeen. Olen näinud ksenoone või muid blue light tulesid ees mõnel vanemal autol, millel puudub isegi tulede regulaator.
Olen teiega nõus, arvamusi on erinevaid ja kõik ei saa olla ühel meelel, kuid siiski püüaksin ma asja lahendada väga soliidselt nii paigalduse koha pealt kui ka enda turvalisuse suhtes.
Ärge näkku lööge:)

wookie
huviline

Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: A80 B4 Quattro 2.6 '94, VW Passat 4Motion '01, Audi A6Q C7 '11

postitati 28.09.10 12:51 Tsiteeri

Aga kui teha hoopis olemasolevad halogeenid korda? Reflektorid puhtaks/uued, klaasid puhtaks/uued, korralikud pirnid, õige seadistus?
Valgustatus võiks saada samuti väga hea ja ehk paremgi, sest aftermarket HID pimestab ka sind ennast. Samuti jääks auto välisilme rikkumata.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black Rabbit
huviline

Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Forester XT

postitati 28.09.10 15:23 Tsiteeri

Tubli töö! Kas sa silla ja veermikudetailide värvimise juures pulbervärvimist ei kaalunud? Huvitav kuidas meie kliimasse soola ja muu keemia sekka üldse pulbervärv sobib...

Ksenoontuled:
Kehvemad ksenoonid ei näita seda valgust just oluliselt rohkem kui seda korralik valge valgusega halogeen, aga luuptule sees võib HID tõesti imesid teha. Enda A6-l testisin ja jäin päris rahule, peale seda olid 2006 aasta Mazda 6-l samuti aftermarketi ksenoonid, mis ei erinenud oma valgustootlikuse poolest sugugi originaalksenoonidest. Kohustuslikuks muutub siin kindlasti tulepesur, sest määrdunud tuli hakkab valgust ebameeldivalt murdma ja see toob rohkem kahju kui kasu.
Eile tuli mul maanteel vastu vanem e34 kerega BMW millel olid sünnipäraselt kehvad lähituled asendatud võimsate ksenoonidega. Kahjuks olid need nii võimsad, et pidasin neid kaugtuledeks.

Kokkuvõtteks on ksenoon väga hea kuid eeldab tuleregulaatorit ja tulepsurit ning kõige selle juures tuleks jääda normaalse valgustugevuse ja spektri juurde. Ülevaatuselt nii läbi ei lähe kuid vähemalt kaasliiklejatele ei ole sa ohtlik. PS. politsei võib vanema auto juures sellise tuuningu eest muidugi ka toreda trahvi määrata

Must lagi:
Kui sa lage kavatsed tõsiselt ette võtta, siis tuleks sul lisaks lae materjalile katta ka küljepiilarid, ning seejärel, kõik nupud, lingid jms. mis originaalis valge on. Kuludetailide mustaga katmise kohta ma kunagi kirjutasin, aga paras piin saab nende puhastamine ja värvimine kindlasti olema.
Kas see must lagi ka välimusele niipalju juurde annab ?

Must kui trendivärv:
Pea kõikides autofoorumites on üleval erinevad teemad kus keegi oma hõbedased või kuldsed veljed mustaks värvis, sest nii on ikka palju ägedam. Tegelikkuses meenutab selline velg kaugemal vaatamisel või veidi määrdunud kujul lihtsalt musta plekkvelge, mille ilukilp on kadunud.
Loomulikult on ka väga ilusaid süsiniku sisaldusega velgi ja spetsiaalseid ülikergeid ringraja velgi, mis originaalis sellist tooni on, aga minu tagasihoidliku seisukoha järgi ei anna iga suvaline velg ainult mustaks värvimisega head tulemust. Ära siis seda teed mine :D
PS. Mulle meedib kroomitud logo ja Quattro märk iluvõrel ka rohkem kui must versioon :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 28.09.10 15:42 Tsiteeri

Ütlen sõna vahele, et ksenoon tavalises reflektortules ei ole äge. Näeb minu arvates küllaltki kole välja (a la LEDid numbri- ja gabariittuledes) ning tõmbab ka politseilt palju tähelepanu. Auto soliidne vanus ei aita ka sobivusele kindlasti kaasa.

Muidu kiidan kõike mida autoga teed. See suht ainuke teema, mida aktiivselt siin foorumis veel jälgin :D

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 16:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black Rabbit
Tubli töö! Kas sa silla ja veermikudetailide värvimise juures pulbervärvimist ei kaalunud? Huvitav kuidas meie kliimasse soola ja muu keemia sekka üldse pulbervärv sobib...

Ksenoontuled:
Kehvemad ksenoonid ei näita seda valgust just oluliselt rohkem kui seda korralik valge valgusega halogeen, aga luuptule sees võib HID tõesti imesid teha. Enda A6-l testisin ja jäin päris rahule, peale seda olid 2006 aasta Mazda 6-l samuti aftermarketi ksenoonid, mis ei erinenud oma valgustootlikuse poolest sugugi originaalksenoonidest. Kohustuslikuks muutub siin kindlasti tulepesur, sest määrdunud tuli hakkab valgust ebameeldivalt murdma ja see toob rohkem kahju kui kasu.
Eile tuli mul maanteel vastu vanem e34 kerega BMW millel olid sünnipäraselt kehvad lähituled asendatud võimsate ksenoonidega. Kahjuks olid need nii võimsad, et pidasin neid kaugtuledeks.

Kokkuvõtteks on ksenoon väga hea kuid eeldab tuleregulaatorit ja tulepsurit ning kõige selle juures tuleks jääda normaalse valgustugevuse ja spektri juurde. Ülevaatuselt nii läbi ei lähe kuid vähemalt kaasliiklejatele ei ole sa ohtlik. PS. politsei võib vanema auto juures sellise tuuningu eest muidugi ka toreda trahvi määrata

Must lagi:
Kui sa lage kavatsed tõsiselt ette võtta, siis tuleks sul lisaks lae materjalile katta ka küljepiilarid, ning seejärel, kõik nupud, lingid jms. mis originaalis valge on. Kuludetailide mustaga katmise kohta ma kunagi kirjutasin, aga paras piin saab nende puhastamine ja värvimine kindlasti olema.
Kas see must lagi ka välimusele niipalju juurde annab ?

Must kui trendivärv:
Pea kõikides autofoorumites on üleval erinevad teemad kus keegi oma hõbedased või kuldsed veljed mustaks värvis, sest nii on ikka palju ägedam. Tegelikkuses meenutab selline velg kaugemal vaatamisel või veidi määrdunud kujul lihtsalt musta plekkvelge, mille ilukilp on kadunud.
Loomulikult on ka väga ilusaid süsiniku sisaldusega velgi ja spetsiaalseid ülikergeid ringraja velgi, mis originaalis sellist tooni on, aga minu tagasihoidliku seisukoha järgi ei anna iga suvaline velg ainult mustaks värvimisega head tulemust. Ära siis seda teed mine :D
PS. Mulle meedib kroomitud logo ja Quattro märk iluvõrel ka rohkem kui must versioon :P

Pulbervärvile sai mõeldud küll:) Mõtlesin, et muud teed väga ei olegi. Krunt ja kolm korralikku kihti värvi peale. Loodan, et niipea sool võimust võtma ei hakka. Poldipead ja mutrid teen peale silla reguleerimist kaitsevahendiga üle, mis ei lase neidl ka niipea rooste minna.
Ksenoon tuled võib-olla tõesti jäävad reflektor laternas liiga eredad. Ega ma kohe mõelnduki külge panna, ise mõtlesin ka et kõige ideaalsem on ta ikka luuptules, kuid eks avamused ja mõtted on alati oodatud, seda lihtsam on endal otsustada.
Musta laega kindlasti kaasneb ka piilarite mustaks muutmine. Need isegi tuleks nahatada, sest nii saaks kõige ideaalsema tulemuse. Must lagi välimusele just eriti juurde ei anna, kuid muudab salongi süngemaks ja võib öelda ka, et vb sportlikumaks veidi.
Oleneb kõik värvitoonist ja ka auto värvist. On jäänud sellistest velgedest hea mulje, kuid kui on mustad kui tökatid ja aru ei saa millega tegu, siis olen sinuga nõus, siis ta tõesti pole ilus ja vastab sinu kirjeldatule. Velje ja värvi kooslus peab olema õige.
Märgi ja logo koha pealt nii palju, et see saigi rohkem sellise katse meetodina tehtud. Ise aga koledaks just ei pea. Kroom oli hakanud pisut kooruma mõnest kohast ja kuna oli mõrane ka pisut, mõtlesin et proovin. Kes ei riski, see šampust ei joo.
Kuid igaljuhul tänud sulle hea nõu ja heade sõnade eest!

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 16:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jk.
Ütlen sõna vahele, et ksenoon tavalises reflektortules ei ole äge. Näeb minu arvates küllaltki kole välja (a la LEDid numbri- ja gabariittuledes) ning tõmbab ka politseilt palju tähelepanu. Auto soliidne vanus ei aita ka sobivusele kindlasti kaasa.

Muidu kiidan kõike mida autoga teed. See suht ainuke teema, mida aktiivselt siin foorumis veel jälgin :D

Võib-olla on mul vähene kokkupuude ksenoon tuledega ka, just need, mis on tava reflektoris. Mart poiss ka ei kiitnud seda just kõige paremaks ideeks, kuna on omal nahal tunda saanud home made ksenoon HID KIT-e.
Eks tal vanust juba tõesti ole ja tuleb järjest juurde. Eks see rohkem sellise aruteluna oli mõeludki.

Püüan teda ikka turgutada siit-sealt. Kuna harjunud asja hoidma, siis nii ta on läinud. Omal ju ka ilus vaadata ja võib rahuliku südamega muretuid kilomeetreid koguda.;)

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 16:25 Tsiteeri

Täna selgus tõsiasi, et generaatoril vajaks vahetust laagrid. Tühikäigul ja ka kõrgema pöördega käies tuleb just generaatori juurest sellist sahinat ja ininat. Kes kohev lumi ei mõjunud talle talvel hästi või on saanud lihtsalt laagritel aeg otsa:)
Roolivõimust seda häält ei täheldanud, kuid võib olla ka petlik.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 28.09.10 16:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Samuti ei oleks ka tuuning Competitioni stange. Oleks lihtsalt maitsekam väljanägemine.
Competitioni stangele sobivad väga hästi juurde ka S2 Sedaani/Avanti karbilaiendid, ning kuna tegu B3 kerega, siis ühtlase stiili hoidmise nimel tuleks ka koos esimese stangega vahetada tagumine Coupe/Cabrio stange vastu välja.
St kui võrrelda Competitioni stanget originaaliga, siis originaalil on peal metallist iluliist, kuid Competitioni omal mitte. Võhik ei arvaks sellisest erinevusest muidugi midagi, kuid kui juba piisavalt vaeva on autosse pandud, siis tasuks hea tulemuse nimel samasuguse pühendumusega edasi tegutseda.

Ps: Competitioni Velgede teemal pole edasi mõelnud?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.09.10 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Samuti ei oleks ka tuuning Competitioni stange. Oleks lihtsalt maitsekam väljanägemine.
Competitioni stangele sobivad väga hästi juurde ka S2 Sedaani/Avanti karbilaiendid, ning kuna tegu B3 kerega, siis ühtlase stiili hoidmise nimel tuleks ka koos esimese stangega vahetada tagumine Coupe/Cabrio stange vastu välja.
St kui võrrelda Competitioni stanget originaaliga, siis originaalil on peal metallist iluliist, kuid Competitioni omal mitte. Võhik ei arvaks sellisest erinevusest muidugi midagi, kuid kui juba piisavalt vaeva on autosse pandud, siis tasuks hea tulemuse nimel samasuguse pühendumusega edasi tegutseda.

Nõustun sinu mõttega. Ja kui see kõik nii lähebki, siis kindlasti ei sobi alla enam ka see velg. Iluliist tõesti Competitioni omal puudub. Kui aus olla, vahepeal tahaks juba sõita kah:D

Raleks
huviline

Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 11:13 Tsiteeri

Tead mis!?
Mulle ei meeldi Audi 80 b3 ja b4 kerega, aga sinuomaga ma sõidaks hea meelega. Ja mulle ei meeldi see kuna ma juba hakkasin uurima et mis hinnaga ilusat quatrot omale saaks. :mad::D

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.10 12:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Raleks
Tead mis!?
Mulle ei meeldi Audi 80 b3 ja b4 kerega, aga sinuomaga ma sõidaks hea meelega. Ja mulle ei meeldi see kuna ma juba hakkasin uurima et mis hinnaga ilusat quatrot omale saaks. :mad::D

Ühesõnaga ja kahesõnaga lugesid ja vaatasid sa minu teemat, seejärel hakkasid otsima B3/B4 quattrot? Või lihtsalt mõnd quattrot?
Eks B3/B4 väike auto ole. A6 võrreldes on nagu son and dad.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 29.09.10 14:30 Tsiteeri

Tagastanget annab otsida s2 oma!

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 29.09.10 14:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Tagastanget annab otsida s2 oma!
S2 Coupe, tavalise Coupe ja prefacelift Cabrio stange on identne.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 29.09.10 18:50 Tsiteeri

Mm, jälle killuke targem.

Lehekülgi:  1  ..  13  14  15  16  17  ..  23
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 29.2% - SQL: 70.8%]