Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 |
pets00
huviline
Registreerunud 24.04.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.12 15:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Ma paneks terve selle teema samasse patta teemadega "Tallinna Ummikud", "Eesti Liiklus on ikka hull", "Meil on kiirteed", "Alla jeebi pole
mõtet meie katkistele tänavatele osta" ja "Meil on samaäge kui Chicagos".
Olematu hala.
Tegelikkus on see, et meil pole ei ühtegi Cityt, ei ühtegi ummikut, ei kiirteed mitte ühte meetrit, jne. On üks konnatiik, millel Eesti nimeks ja kus
igaüks pea igaüht tunneb ja enamus on veel sugulased kah takkaotsa. Saage ükskord oma suurushullustusest üle ja tulge reaalsesse maailma tagasi.
Ja kui päriselt arvate, et on ikka hull tsikaago väljas ja ei julge elada ega sõita, siis milleks üritada? Palgake autojuht ja ihukaitsja kui ei
julge. Ja kui raha pole, siis olge kodus vakka. Aga kui need ei ole optsioonid, siis kannatage välja - äkki õpite sõitma ja harjute ära kah veel...
|
Meie ummikud on olematud... olen olnud ummikus, mis on 40 km pikk
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 27.03.12 18:44
|
|
|
Tõeline ummik oli minu meelest 2003 aastal vahetult enne jõulupuhkust, ilmastikust tingituna, kui Villjandist Tallinna poole teel olles ja 19.00
lennujaama juurde jõudes läks 1,5 tundi, et jõuda Bussijaamani ja sealt edasi Pärnu mnt-l asuva Kalevi kommivabrikuni (millele suht lähedsal asub
töökoha kontor kuhu tuli tööbuss ööseks ära viia) jõuti alles kell 21:30. Kuna ühistransport oli suht pekkis siis koju jõudsin mingi 22:30. Olgu
siinkohal mainitud, et liikluseeskirjad tollel õhtul ei kehtinud ja kes kõnniteele oma auto suutis laveerida oli kuningas ja see ka kiiremini
sellisest põrgust minema ka sai. NB! Buss millega plaanisin maale puhkust veetma sõita jäi Järvevana teele totaal ummikusse ja kui muidu lahkus ta
bussijaamast 19:45 ja jõudis sihtkohta 23:30 siis seekord olevat ta jõudnud 03:00 sihtkohta ja huumoriks olgu veel lisatud, et kui meie tööbuss
bussijaama juurde jõudis, siis üritas too sama buss mis pidi väljuma 19.45 paremale Järvevana poole suunduda alles 20:30. Mina läksin toona maale
järgmine päev, sest polnud esiteks võimalust bussi peale jõudagi ja teiseks oli kell juba megahiline. Vat see oli minu silmadele ajalooline ummik
Tallinnas.
XZN M16
|
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 31.03.12 19:57
|
|
|
Teab, kas sobib siia aga...
Täna siis nähtud selle masina poolt liiklusviha avaldumist:
777RED
MERCEDES-BENZ ML 320 CDI 4MATIC
MUST
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
777RED
MUST |
Kuidas see viha siis avaldus? Selles, et auto number on 777 RED või auto on nelivedu Mersu?
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:10
|
|
|
Nagu nendes Vene videotes, aga õnneks plekimõlkimiseks ei läinud
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 31.03.12 20:25
|
|
|
777RED
MUST |
Enamasti on, vähemalt niipalju kui ma olen sattunud nägema, liiklusvihal üsna konkreetne põhjus. Kuna meil liikluses valitseb nagunii kontrollimatu
anarhia siis tegelikult on see ainus regulatsioon mis natukenegi olukorda kontrolli all hoiab. Miilits on ainult selleks, et kiiruseületajaid püüda ja
vahel "kõik puhuvad" reide korraldada. Viimasel ajal veel turvavarustuse, helkurite ja autojuhtidel käes olevate objektide (kuuldavasti isegi
suitsetavaid juhte juba peedistatakse tänu uuele liiklusseadusele) püüdmiseks. Kui nimetatud 5 reegli vastu ei eksi siis ei ole militsionääride poolt
karta midagi, sõida kasvõi 20km/h teises reas või ära kasuta üldse kunagi suunatuld. Olgem ausad- mingit süsteemset ja korraldatud liiklusjärelevalvet
meil ju ei ole. "Loodus aga tühja kohta ei salli."
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:29
|
|
|
See, miks ma selle numbri siia üles panin, on ikka asja eest, hoiatamaks, kui juhtumisi võiksite kokku puutuda.
Kuna ei näinud mingit põhjust selle juhi poolt selliseks käitumiseks.
Selge, tuleb siis autole EMP seadeldis külge pookida
Vähemalt ohutum seismise pealt neid huligaane "nullida".
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
postitati 31.03.12 20:37
|
|
|
Milles see huligaansus siis seisneb? Mille eest hoiatada tahetakse jääb arusaamatuks...
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:46
|
|
|
Kas tõesti on puudu (funktsionaalsest) lugemisoskusest, või peab pidevalt hakkama tsiteerima? No offence.
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:51
|
|
|
Vist ikka väljendusoskuse puudumisega siin tegemist.
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 31.03.12 20:57
|
|
|
Mitte et ma neid v tupäid õigustaks aga igasugune autonumbrite lisamine
foorumisse paneb nad kindlasti kodus kahetsema ja nad enam nii ei tee.Pigem pöördu politseisse...
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 20:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rom
Vist ikka väljendusoskuse puudumisega siin tegemist. |
Palun, ehk teed väikese näite, kuidas oleksin pidanud õigesti väljenduma? Õpin ehk vanas eas minagi midagi uut.
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 21:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vahur102
foorumisse paneb nad kindlasti kodus kahetsema ja nad enam nii ei tee.Pigem pöördu politseisse... | Mul on küsimus, et mida see
politsei sellise pöördumise peale teha saab? Kogub kuhugile arhiivi? Tõsiselt küsin.
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.12 21:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Rom
Vist ikka väljendusoskuse puudumisega siin tegemist. |
Palun, ehk teed väikese näite, kuidas oleksin pidanud õigesti väljenduma? Õpin ehk vanas eas minagi midagi uut. |
Kus sa siis kirjeldasid tolle auto (juhi) poolt tehtut?
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 31.03.12 21:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Vahur102
foorumisse paneb nad kindlasti kodus kahetsema ja nad enam nii ei tee.Pigem pöördu politseisse... | Mul on küsimus, et mida see
politsei sellise pöördumise peale teha saab? Kogub kuhugile arhiivi? Tõsiselt küsin. |
Ühe pöördumise peale kindlasti mitte midagi aga kui neid koguneb juba rohkem erinevate isikute poolt siis küll,antud juhul jääb muidugi arusaamatuks
millega see konkreetne auto siis hakkama sai,kas rikkus seadust või ajas lihtsalt sind närvi?Kui on seaduserikkumine (tõsisem)ja tunnistajad siis on
ju alust algatada midagi.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 01.04.12 06:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Kuna meil liikluses valitseb nagunii kontrollimatu anarhia ... |
Ma olen kuulnud, et selle vastu aitab kui mütsi all fooliumi kanda. Seemneid tuleb vähem süüa. Ja seentega peab kah ettevaatlik olema.
Seda, et politsei tegeleb 'asjaga' - noh see on ju traditsioon meil.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
postitati 01.04.12 10:40
|
|
|
Meil voib ju liikluses kaost olla osade arvates, eks koik soltub sellest kuidas vaadata, mis on kaos kellegile jne... aga veetsin eelmisel suvel
pisikeste vahedega kolm suvekuud poolas (Gdansk-Sopot-Gdynja) ja no ma ei teagi... peale seda kogemust minumeelest annab korralikumat liiklust otsida
kui meil, Tallinn kaasa arvatud.
Ja meie ummikutega vorreldes olen tiksunud megaummikutes nii Chicagos, Minneapolises kui Hamburgi kyljeall saksas, pole sellele ligilahedastki eestis
kohanud
|
|
|
100ml
huviline
Registreerunud 06.10.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 09:48
|
|
|
kiiiruskaamerad
Minul üks tuttav autojuht sõitis Tallinnast Tartusse, pani omal püsikiiruse hoidikul paika 97km/h, teades seda, palju tema spidomeeter n-ö valetab
ning teades seda, et kiiruskaamerad hakkavad fikseerima kiirusepiirangu rikkumisi alates 97km/h - 4km/h mõõtemääramatust. Seega pidi team kiiruseks
jääma 93km/h. Ta sõitis Tallinn-Tartu-Tallinn suunal 9 päeva järjest. Kuna sinna suundudes mingeid punaseid tulukesi polnud, siis tagasi tulles ta
neid ei jälginud ja peale esimest n-ö testsõitu ei jälginud ta neid enam üldse, siis oli ta süda rahul. Kuid meele võttis härdaks tõsiasi kui ta umbes
paar nädalat hiljem sai 9 trahvi kiiruseületamise eest, miinimummäär on 150eeku ehk 9.5 euri. Aga miks just 9 trahvi kui ta sõitis tartusse minnes ju
ka kaamera alt läbi ja siis teda ei trahvitud vaid just Tartu- Tallinn sai trahvi. Ta pöördus selle küsimesega nii ark-sse kui maanteeametisse kui ka
politseissse kuid igal pool ajati talle mingit häma ja seadusekuuleka inimesena ta need trahvid ka tasus.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 05.04.12 10:08
|
|
|
Igas kastis pole kaamerat, neid tõstetakse ringi. Ja mis jutt see on, et inimene teab palju tal spido valetab? On ta seda kontrollinud kuskil stendis?
On tal paber olemas, et see just nii palju valetab just sellise kiiruse puhul? Eks igaüks maksab oma kooliraha ise..
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 14:55
|
|
|
Vanemate masinate püsikiirushoidja ei hoia kiirust teab mis "püsivalt", eriti kehvalt töötab see süsteem audil millegipärast. Enamus kaameraid on
laugjal teel, kuid Tartu poolt tulles vähemalt 1 vahetult peale kallakut. Ehk on selles küsimus. Ei maksa lihtsalt sõita nii ülemise piiri
lähedal.
|
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 21:22
|
|
|
Mäekülas on kaamera 70 km/h alas
PS Ja seadusekuuleka inimesena paneks ta püsikiiruse hoidja 90 peale.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 21:39
|
|
|
Ma olen seda Tallin-Tartu-Tallinn püsikaga sõitnud küll. GPS´iga kiirus paika ja püsikal "salvesta". Tavaliselt panen 96km/h gps´il. Siiani pole
probleeme olnud. GPS´ina kasutan Nokia E52 Navi
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 21:52
|
|
|
Mäekülas on kaamera 70 km/h alas
PS Ja seadusekuuleka inimesena paneks ta püsikiiruse hoidja 90 peale. |
70 alast ilmselt ei olnud juttu, samamoodi on 70 ala Annas või 50 ala Adaveres.
Millegipärast inimesed arvavad, et püsikiirushoidja hoiab püsivat kiirust. Ei ole nii. See püsivalt hoitav kiirus kõigub ikka vähemalt +-2km/h
halvematel juhtudel rohkem. Sõltub muidugi autost ka, paremad autod oskavad täpsemalt kiirust hoida...
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 30.08.12 03:22
|
|
|
Vihkan uut liiklusseadust ja seda punkti, mis puudutab tagatulede põlemisega seonduvat. Eriti vihkan selle seadusemuudatuse võimalusel järgijaid
igasugu auto ees põlevate originaal või aftermarket päevasõidu (vabandage väljenduse) Pedemajakatega. Mitmel korral olen ennast seaks vihastanud, kui
pimedal ajal või päevasel ajal, aga vihmase ilmaga näed äkki enda ees teise masina tagaosas asetsevatest helkuritest oma auto tulesid. Viimane juhtum
lõppes napilt õnnelikult, sest mingi töll arvas, et sobiv sõidukiirus maanteel ja vihmaga on 90km/h alas 40km/h. Kodanik sai oma uhiuue A6'ga tee
kõrvale juhatatud ja peaaegu füüsiline noomitus tehtud, sest ülbust jäi kodanikul veel ülegi (seadus nii ja seadus naa)! Inimesed ei taju ise mingit
matsu roolis olles, et nende liiga hilja nägemine kehvade teeoludega lõpeb sellega, et KA NENDE masin läheb remonti. Samuti on pimeda ajal paljude
jaoks pedemajakate põlemine piisav, et mitte tähele panna põhitulede sisse lülitamise vajadust.
Kuna õhtud lähevad juba varasemalt pimedamaks ja taevast kallab suhteliselt tihti igasugu jama alla, siis soovitan kõigil kel võimalik see jaburdus
oma autolt likvideerida, et ainult esituled põlevad . Seaduse taha peitmine
päästab küll juriidiliselt, aga füüsiliselt olete ikkagi Teie kannatajad kui tagant sisse lennatakse!
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 |