Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 41 |
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
postitati 24.10.12 07:02
|
|
|
Sõitnud talvel nii plekk-, kui valuveljega. Nuhtlus oli plekkvelg - jubedalt kogus saasta sisse ja puhastada polnud võimalik - ratas maha ja puhtaks,
tohuti kitt mõne kuuga. Valuveljega probleemi pole - suur kodaravahe, pesus käies peseb enamus saasta maha seest poolt.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 09:29
|
|
|
Nõustun viimaste eelpoolkõnelejatega. Plekiga seda lume ja jää vibra vältida ei õnnestu. Õnneks minu lumeshullamise auto on peale hullamist alati
garaazis, kuid kui kuskil kaugemal jäärajal saab käidud, siis on alati kopp ees sellest vibrast. Esi ja tagaveolistel veel probleem, et ratas jääb
kohe täitsa kinni - nii et üldse ringi käi ja isegi tõmmates ei tule lahti, aitab ainult velje maha võtmine, või heal juhul haamer.
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 14:51
|
|
|
Täna poes näppisin neid Nankang SW-7 ...esmapilgul tundub küll mõistlikum kui mingi kasutatud rehv.Iseasi kuidas see kummisegu külmale reageerib ja
kui kiiresti naelad kumeraks lähevad.Esmamulje oli küll üllatavalt hea.Usun et kui linnas 50-ga tõristada siis pole väga vahet...peaasi et muster uus
(sügav) ja naelad uued.Samas müüakse neid ikkagi jube kallilt (Prisma)...HKPL-ini on vaid paarkümmend eurot.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 14:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: hamlet
Samas müüakse neid ikkagi jube kallilt (Prisma)...HKPL-ini on vaid paarkümmend eurot. |
Ja mis pagana põhjusel sa siis neid king-kong-kange soetama peaks?
Usun et kui linnas 50-ga tõristada siis pole väga vahet...peaasi et muster uus (sügav) |
Siis peaks ju kobedamad suvekad ka kärama?
Vaadates tänast Autolehte, siis pidurdamisel jääl kiiruselt 35 kuni kiirusele 5 oli goodyeari tulemus 20,5m ja gislavedil 23,9m, 3,4m sellisel
kiirusel kahe tuntud rehvitootja vahel, huvitav oleks teada, kuidas esineks seal mingid kängbängid ja muud taolised. Suverehvide testis märjal
asfaldil pidurdamisel oli pärisrehvi ja rehvitaolise toote vahe peaaegu kahekordne (44 vs 72m). Ma kahtlen, et talverehvide puhul see vahe oluliselt
väiksem oleks.
Ära sae seibi, käi parema jalaga natuke ettevaatlikumalt ringi ja oled kevadeks selle rehvidele kulutatud paar lisatugrikut kokku hoidnud.
Ei saa muidugi mainimata jätta, et praegu on kõige rumalam aeg üldse talvekate ostmiseks.
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 15:31
|
|
|
Keegi võiks testida võrdsete Audide all neid "kingkonge" ja mingit premiumi-mõlemad uued...äkki see vahe tegelikkuses ei olegi nii suur kui
igasugused autolehed üritavad väita.Igaljuhul uued Nankang suvekad toimivad disla all täiesti mõistlikult...mul muidugi katus ei sõida ka pidevalt.
ehk kasutan neid rehve nagu ette nähtud.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.10.12 15:35
|
|
|
Keegi võiks testida võrdsete Audide all neid "kingkonge" ja mingit premiumi-mõlemad uued...äkki see vahe tegelikkuses ei olegi nii suur kui
igasugused autolehed üritavad väita.Igaljuhul uued Nankang suvekad toimivad disla all täiesti mõistlikult...mul muidugi katus ei sõida ka pidevalt.
ehk kasutan neid rehve nagu ette nähtud. |
Teste on ju tehtud, mida sa veel tahad? Teste tehaksegi enamasti ühe ja sama autoga (automargiga), need on nii objekitiivsed, kui võimalik, sinu
tagumikutunnetus siin ei loe absoluutselt, see hoopis eksib. Sama mõttetu on ka soojas müügikohas nende rehvide näppimine, mis see sulle annab? Arvad,
et suudad hinnata kummisegu pidamist sellejärgi? Vaevalt küll, päris plastikul ja kummil teed jah vahet, aga see on ka kõik.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 15:36
|
|
|
igasugused autolehed üritavad väita. |
On mitu sügist juba see idee plaanis olnud aga alati ära jäänud, kuna tutvusringkonnas pole kellelgi raha niisama maha visata. Kas mitte eelmine aasta
Autolehes midagi taolist polnud?
Edit: tehnikamaailmas oli hoopis nankangi eelmine mall sees: www.tehnikamaailm.ee/pictures/Rehvitest.pdf
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 24.10.12 15:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Reklaamis lubatud väike müratase ei pea paika - selline tunne, nagu kõik rattalaagrid oleks korraga ülesse öelnud. Eks jääme lund ja jääd ootama, siis
saab ka sõiduomadustest aimu. |
Eestis ei ole teid, rehvide õigest müratasemest saad aimu teatud üksikutel lõikudel Soomes näiteks.. Ma ehmatasin esimest korda suverehviga VAIKUST
kuuldes nii ära et vaatasin kiirelt kellad üle et ega midagi autoga ei juhtunud
ehk kasutan neid rehve nagu ette nähtud. |
Siis kui veel PÄRIS talved olid ja öösiti pidevalt sõitmas käisime _nägin_kõrval_seistes_ isegi (st mitte seal autos istudes) kuidas Nangkang EI PEA
Ja oh neid sõbra sõnu kes oma neljaveolise alla tähtsa näoga need ilusad
ja ägeda välimusega "rehvid" ostnud oli
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 15:45
|
|
|
OK.Aga niipalju kui ise olen kuulnud kogemusi siis tavasõidul lubatud tingimuste piires pole eriti vahet millised uued rehvid sul all on.Kui ikka
mõistuse piires sõita siis on ka odavama otsa uued rehvid turvalised.Ei pea paika ka see et vihmaga (isegi padukaga) Nankangid kuidagi halvasti
juhitavad on...olen neid korduvalt kogenud sellistes oludes ja täiesti sõidetavad.Iseasi kuidas keegi juhitavust hindab aga elementaarne nõue et auto
põsib ilusti teel ja mingeid ärevust tekitavaid olukordi ei tekkiks on täidetud.(See nüüd suverehvi kohta...talverehviga pole kogemusi ja ei tea
kuidas kummisegu reageerib külmaga.)
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 24.10.12 15:45
|
|
|
Vahe kingkongide vahel ja normaalsete rehvite vahel on kohati mitmekordne.
Rehvid on üks olulisemaid asju autol ohutuse seisukorrast vaadatuna. Nende pealt kokku hoidmine on oma elu mitte väärtustamine.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 24.10.12 15:48
|
|
|
Meil lubatud kiirustel pole suvel eriti vahet mis rehviga sõida, peaasi, et piisavalt mustrit oleks, et vihma suudaks ära juhtida. Talvel seevastu aga
sõidad pidevalt pidamise piiril ja rehvide erinevus osutub olulisemaks.
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 15:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Meil lubatud kiirustel pole suvel eriti vahet mis rehviga sõida, peaasi, et piisavalt mustrit oleks, et vihma suudaks ära juhtida. Talvel seevastu aga
sõidad pidevalt pidamise piiril ja rehvide erinevus osutub olulisemaks. |
Sellega ma olen nõus.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 16:20
|
|
|
Ahjaa, protsess pärisrehv vs kingkong on käivitunud, puudu on ainult lumi/jää.
Testi toob teieni Autoleht.
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 24.10.12 16:40
|
|
|
Kui kaua te jõuate?
Elu on näidanud, et rehvid ostetakse ikka vastavate vahendite järgi - kellele korralikud uued põhjamaa rehvid, kellele kulunud 4mm mõni nael alles
rehvid.
Nähes päevast päeva ja ka aastast aastasse milliste rehvidega meie kaaskodanikud sõidavad, siis teeb meele ausalt päris kurvaks.
TM2010 a. rehvitestis olid ka 6mm (vist ca. 3a vanad) ja 3mm kasutatud "korralikud" talverehvid.
Tulemus oli see, et jääpeal (vist 50-0km/h) sai parim naast pidama 50,2m ja kulunud 3mm naast 97,4m ja kõik see toimub ju linnakiirusel.
Samas 6mm kasutaud naast sai 80,3m pidama, 6mm lamell 77,5m - lumel vahed nii suured polnud.
"Müraga" seoses, Continetali ContiIceContact b6 all undas päris korralikult, samas d3 all on vaiksem (kuid ikkagi undab), mida eeldaks juba auto
enda müraisolatsioonist.
Mõlemal juhul oli/on tegu uute rehvidega ning ometi peaks tegu olema ühe vaiksema naastrehviga, aga võta näpust . . .
Kui hind on esmatähtis võtke auto24 lahti ja ilma tutvusteta vaevalt nendest hindadest soodsamalt leiate.
Rule: Do your homework or suffer the consequences !
|
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 24.10.12 17:23
|
|
|
Värskeimast Tehnikamaailmast (10/2012) loen, et parima naastu (Continental) ja Nankangi naastu vahe jääl pidurdamisel on 18,3 m ehk vastavalt 41,7 m
ja 60 m. See on ligi 4 auto pikkust. Võrdluseks: 4 parimat mahtusid vaid 3,5 m sisse, mis on vähem kui 1 auto pikkus. 2 parimat lamelli olid Nankangi
naastust paremad (jääl!) ja paremuselt 7. lamelli pidurdusteekond oli vähem kui 4 m pikem Nankangi naastust.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.12 18:14
|
|
|
Võtsin vaevaks ja kirjutan siis välja Nakangi kommentaari TM-st. Tegu siis sama mudeliga, mida, keegi üleval mainis, et poes näppis ja tundus
normaalne.
NAKANG pidas tihedat võitlust viimase koha nimel ja sai selle viimaks ka kätte, eelkõige õnnetu juhitavuse tõttu. Lumel ja jääl on
pidamine väga kehv ja kui see üllatavatel hetkedel kaob, siis äkiliselt ja kauaks. Asfaldil pidurdab Nakang hästi, aga ebaloogiline juhitavus jätkub
nii märjal, kui ka kuival teel ja möödumiskatsel kaotavad tagarattad järsult pidamise. Nakangi on raske soovitada, ehkki ühe tähe ta selles võrdluses
siiski teenis.
HEA
Pidurdamine märjal ja kuival asfaltil (Minu enda kommentaar: nagu suverehvile kohane)
HALB
Talveomadused, juhitavus iga ilmaga.
Punkte antud rehvist vähem terve testi peale teenis ainult üks Lamellrehv, milleks oli Cordiant Winter Drive, mis on valmistatud Venemaal.
Rehve testiti samade autode all, igat rehvi testis mitu sõitjat ning tulemused on kõikide mõõtmiste keskmised. Testiti rehve jääl, lumel ja asfaltil
ning nagu ikka objektiivsuseks vaja oli tegemist "pimetestiga". Kui need tulemused pole piisavalt objektiivsed, siis ostke endale Nakangid ja
proovige järgi. Minul hakkab rahast ja autost kahju ja ostan siiski paremate tulemustega rehvid.
Inimestele kes loevad raha rohkem mainisin ka ülevalpool, et Good Yearid, mis jagasid esimest-kolmandat kohta Conti ja Nokianiga on teistega võrreldes
väga taskukohased.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 24.10.12 19:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lynx
"Müraga" seoses, Continetali ContiIceContact b6 all undas päris korralikult, samas d3 all on vaiksem (kuid ikkagi undab), mida eeldaks juba auto
enda müraisolatsioonist.
Mõlemal juhul oli/on tegu uute rehvidega ning ometi peaks tegu olema ühe vaiksema naastrehviga, aga võta näpust . . . |
Undab, mis ta undab, aga kui sa 'naabrimehel' tagant sees oled või lausa kraavis puu otsas, siis küll sa selle undamise välja kannatad. Sitem
variant on see, kui kellegi alla ajad puuduolevate meetrite pärast. Siis on väga hilja mõelda, et oleks võind ikka undajad võtta. Kusjuures väga
lühinägelik on väita, et lamellid ei mürise. Suvekatega võrreldes on ikka vahe väga suur ja selle natuke veelkõvema müra, mida teevad naastud olen ma
siiani päris hästi ära kannatanud.
PS! Eks tuleb korrata targemaid, kes õpib oma vigadest, kes teiste omadest...
veekaheksa
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Anz27
huviline
Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 (B3) + VW
|
postitati 24.10.12 20:25
|
|
|
Nõustun eelkõnelejaga. Nael on jääl konkurentsitult parem, kui lamell.
Saan aru, et linnainimestel pole see lamell- vs. naelrehv väga aktuaalne, kuna teed suhteliselt puhtad, aga linnast väljas saab iga inimene aru,
milles vahe seisneb. Need, milles vahe välja tuleb, ongi eriolukorrad, peale mõnda külma või vms. Aga sellest piisab, et kraavi kimada.
Ja mis müra, tähtis pole mitte kas on suurem või väiksem müra, vaid tähtis on võimalikult hea teel püsimine. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Vastasuunavööndis külg ees kontrollimatul libisemisel pole see müra enam ilmselt nii oluline ...
Ja rekkaga väga põkkuda ei sooviks.
Käisin just "põdra" katset tegemas Männikul, oli firma koolitus. Uskumatu oli see, et 50 km/h teha põike katset on võimalik oskuslikul lappamisel
teele jääda, aga juba 60 km/h on see väga keeruline. Seal oli testi keskkond ja rehve polnud ollagi, aga arvan, et hea ja kehva rehvi vahe on sellises
olukorras ka ülimalt määrav, kuna pidamine on väga väga piiri peal.
Argument, et ise sõidan rahulikult ja vaatan ette ja taha. Aga isegi 50 km/h liikuldes võib keegi ette kimada ja siis need meetrid, mis piduradmisele
kuluvad tunduvad väga väga pikad ...
Ei pruugi ju ise põhjustada ohtlikke olukordi, piisab, kui keegi teine teeb. Kasvõi kogemata, oskamatusest või uljusest, see pole siis enam tähtis.
Olles ise ~15 talve osalenud liikluses, siis ilmselge on see, et rehvid PEAVAD olema head, eriti talvel!
Hoolige endast, oma lähedastest ja kaasliiklejatest.
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.12 06:16
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Undab, mis ta undab, aga kui sa 'naabrimehel' tagant sees oled või lausa kraavis puu otsas, siis küll sa selle undamise välja kannatad. Sitem
variant on see, kui kellegi alla ajad puuduolevate meetrite pärast. Siis on väga hilja mõelda, et oleks võind ikka undajad võtta. Kusjuures väga
lühinägelik on väita, et lamellid ei mürise. Suvekatega võrreldes on ikka vahe väga suur ja selle natuke veelkõvema müra, mida teevad naastud olen ma
siiani päris hästi ära kannatanud.
PS! Eks tuleb korrata targemaid, kes õpib oma vigadest, kes teiste omadest...
veekaheksa |
Vaata veekaheksa, minu jutt on suunatud mtaudi suunas, et ükskõik milline naast ka võtta, ikka undab rohkem kui lamell. See on fakt!
Hetkel ei leida viidet, kuid näiteks Soomes tehtud uuringu järgi sõidavad seal naastu kasutajad keskmisest lammeli kasutajast kiiremini, e. teisisõnu
protsentuaalselt teevad mõlemad u. samas mahus avariisii.
Siin tuleb jah targematest õppust võtta ja valida vastavalt oma kogemustele ja teeoludele õige kiirus ning oledki loodetavasti turvaliselt
sihtpuntis.
Olen ise hetkel (veel?) naastu pooldaja, kuid Eestis pole küll imo. kohta kus lamelli pärast sõit (turvaliselt) tegemata jääks.
edit: Mitme tootja uusi lamell ja suverehve veekaheksa proovinud oled, et mürataset oskad kommenteerida?
Mina olen Continetali ja Michelini omasid, mõlemal juhul olid lamellid vaiksemad.
|
|
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
postitati 25.10.12 10:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Anz27
Nõustun eelkõnelejaga. Nael on jääl konkurentsitult parem, kui lamell.
Saan aru, et linnainimestel pole see lamell- vs. naelrehv väga aktuaalne, kuna teed suhteliselt puhtad, aga linnast väljas saab iga inimene aru,
milles vahe seisneb. Need, milles vahe välja tuleb, ongi eriolukorrad, peale mõnda külma või vms. Aga sellest piisab, et kraavi kimada.
Ja mis müra, tähtis pole mitte kas on suurem või väiksem müra, vaid tähtis on võimalikult hea teel püsimine. Või olen ma millestki valesti aru saanud?
Vastasuunavööndis külg ees kontrollimatul libisemisel pole see müra enam ilmselt nii oluline ...
Ja rekkaga väga põkkuda ei sooviks.
Käisin just "põdra" katset tegemas Männikul, oli firma koolitus. Uskumatu oli see, et 50 km/h teha põike katset on võimalik oskuslikul lappamisel
teele jääda, aga juba 60 km/h on see väga keeruline. Seal oli testi keskkond ja rehve polnud ollagi, aga arvan, et hea ja kehva rehvi vahe on sellises
olukorras ka ülimalt määrav, kuna pidamine on väga väga piiri peal.
Argument, et ise sõidan rahulikult ja vaatan ette ja taha. Aga isegi 50 km/h liikuldes võib keegi ette kimada ja siis need meetrid, mis piduradmisele
kuluvad tunduvad väga väga pikad ...
Ei pruugi ju ise põhjustada ohtlikke olukordi, piisab, kui keegi teine teeb. Kasvõi kogemata, oskamatusest või uljusest, see pole siis enam tähtis.
Olles ise ~15 talve osalenud liikluses, siis ilmselge on see, et rehvid PEAVAD olema head, eriti talvel!
Hoolige endast, oma lähedastest ja kaasliiklejatest. |
5+ jutt. Nõustun täielikult sinuga!
Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!?
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 25.10.12 11:43
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Tsitaat: | Algselt postitas: 100
Tsitaat: | Algselt postitas: FugitiveSamas, kui võrrelda näiteks Conti WV2 naastudega siis esimene emotsioon HKPL4 alla pannes
oli: "Kas ma olen trollibussi roolis?" - undavad ikka jubedalt. Vaiksemat rehvi kui WV2 pole veel proovinud, kuid HKPL4 pidamine on parem.
|
Tõesti vaiksed on, isegi maanteesõidul on kuulda vaid naelte krõbinat, mitte undamist vms, nagu paljude teiste rehvidega. Samas jah pidamist silmas
pidades, kummisegu võiks veidi pehmem olla, olen erinevate rehvide lamelle katsunud ja enamikel ikka pehmemad.
Lähen vastu juba kuuendale talvele nende rehvidega. Jah, kuues talv samade rehvidega, sest läbisõitu on mul suhteliselt vähe olnud. Esimestel on
pooled naastud väljas, tagumised seevastu näevad välja peaaegu nagu uued, kulumist ei märka, kõik naastud alles. Ei teagi kuidas nüüd sel aastal õigem
toimida oleks, kas vahetada ringi ja kulutada praeguseid tagumisi ka või siis lasta samamoodi edasi ja lõpuks kui tundub, et liiga kulunud on juba
ees, siis ette uued? |
Soovitan sul soojalt tagumised rehvid ette panna, sesteeldan et kasutad esiveolist masinat. Mina panen oma masinale alati ette parema mustriga
rehvid.
Samas juba kuues aasta ühtede rehvidega.
Vaata kindlasti kriitilise pilguga need rehvid üle kui sa need alla hakkad kruvima, et neil pragusid sees ei oleks muidu võib üllatusi ette tulla. |
No selles suhtes väga nõustuda ei saa, läbisin just hiljuti lõppastme koolituse (libedasõidu) ja seal öeldi, et kindlasti, ei tohiks panna ette
paremas seisukorras rehve, sest seda halvemat pidamist kompenseerib suurem raskusjõud mis mõjub esi ratastele, taha kindlasti paremad rehvid, kui ei
taha et kurvis auto p*rse mööda kihutaks.. (kui just mootor taga ei ole või ei vea pagassis midagi rasket kaasas koguaeg).
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.10.12 21:09
|
|
|
Ärge saage valesti aru, loomulikult teeb naastrehv rohkem müra kui lamell, aga võrreldes lamelle ja suvekaid, siis on samasugune vahe sees.
Lamellrehve olen saanud proovida nii michelini kui hankooki kui barumit(kõik 'eriti vaiksed' lõunaeurooplased - null pidamist muidugi ka). Ükski
müravihkaja ega asfaldikallistaja ei saa mind naastude juurest ära. Mul on lihtsalt vaja tööalaselt 'lamellidega' sõita ja sellest see tüdimus ja
pidev varvastel sõitmine/tippimine. Oma autoga tahaks vähe elu kah ikka nautida ja natuke muretum olla. BTW just sai kaks päeva järjest 1000km mägedes
lamellidega lasta(kiilakat oli omajagu, õnneks rehv pidas). Palju see eluaastaid maha võtab, seda on pärast näha.
veekaheksa
|
|
|
|
lynx
klubiliige
Registreerunud 15.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.12 19:25
|
|
|
Continental PremiumContact 2 ja 5 - 71db (suverehv)
Continental SportContact 2 - 74db (suverehv)
Continental SportContact 5 - 74db (suverehv)
Continetal ContiVikingContact 3 ja 5 - 71db (põhjamaa lamell)
Continetal ContiWinterContact TS830 - 72db (euroopa lamell)
Continetal ContiWinterContact TS850 - 72db (euroopa lamell)
Aluseks 205/55/16" rehvimõõt!
|
|
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.12 21:11
|
|
|
Naelte hulgale uues rehvis pidid tulema uued standardid? Ja veel vist midagi.Soomes ma sain aru et jaotatakse rehvid ültse kvaliteedi klassideks nagu
umbes kodumasinatel et AA,AA+ jne.
Vaatasin et 97aastal olid uued nõuded naastu arvus paika pandud (15" 110tk) ...et siis jälle vähendamine ees?
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.10.12 21:53
|
|
|
Lynx - äkki paned naastrehvide numbrid kah siia üles. Siis oleks nagu põhjalik pilt.
veekaheksa
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 41 |
|