Lehekülgi: 1 .. 13 14 15 16 17 .. 29 |
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 07.01.12 18:30
|
|
|
Kuidas quattrorahval lamellidega tundub? Või lasevad kõik naastudega ringi?
Ise olen kombinatsiooniga lamellid+quattro piisavalt rahul.
Kuna enamus sõite teen linnas, siis boonusena madalam müra ja minu poolt teedele avalduv väiksem kulumine
Kuni lume tulekuni oli kõrva kriipiv kuulda kõrval naaste klõbistavaid isendeid.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 07.01.12 18:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: MadisT
Kuna enamus sõite teen linnas, siis boonusena madalam müra ja minu poolt teedele avalduv väiksem kulumine
Kuni lume tulekuni oli kõrva kriipiv kuulda kõrval naaste klõbistavaid isendeid. |
Kui ei ole probleemiks natuke jäisemal teel pidurdusmaas ja külgpidamises (ehk siis olulisimates sõiduparameetrites) naastudega pooleveolisele alla
jääda, siis pole ju probleemi, kiirendab ikka paremini Mul täpselt nii
ongi, aga ma ei julgenud coupele naastu alla pannagi, b4 pole just väga hea müraisolatsiooniga.
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 07.01.12 19:13
|
|
|
Kuni lume tulekuni oli kõrva kriipiv kuulda kõrval naaste klõbistavaid isendeid. |
Ma ise mõtlesin ka pikalt, kas lamellid või naastud. A4 väga kiitmistväärt heli isolatsiooniga ei ole ning müra on sees ikka kuulda. Aga lõpuks
jõudsin otsusele, et nelik+naastud(8-9mm mustriga) ning annab minna talvel. Alles nüüd jõudis talv kätte ja väga mõnus on naastudega. Kuigi enne seda
pikka lume ootamist klõbistasin ringi asfaltil ja hakkas pinda küll kohati käima. Võibolla tõesti on lamell+nelik ka hea kooslus. Räägin hetkel, vaid
oma esimesest kogemusest neliku ja naastudega.
Pat.
TQ
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.12 20:59
|
|
|
Ei teagi nüüd, kumba süüdistada, kas eelmise A4'ja rasket V6 nina või lamell rehve, kuid seda autot ikka niimoodi ei andnud kurvides kangutada, kui
praegust naeltega 1.8 TQ. Kui lund ei näeks, siis ei usuks et see maas
on.
Tööautol oli ka täna millegipärast ASR terve päeva maas.
Hahaaa, sellega tuli meelde täna nähtud Subarumees.
Tööl on meil selline suurem plats, sõitsin just sinna, kui üks suvaline Subaru omanik puhastas küljeklaase lumest.
Kutil jäi aga pühkimine pooleli ja päris imestunud nägu manati ette, kui Actrosel lapatsit vähe vajutasin, mõnusa sujuva kaarega ümber tema auto
driftisin ja auto kenasti ära parkisin.
Ta vist polnud enne driftivat veokit näinud.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
845MGS
huviline
Registreerunud 19.10.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi D3 200+ kw
|
postitati 07.01.12 21:19
|
|
|
Lamell/quattro ja ESP on hea kooslus.
|
|
|
madu
huviline
Registreerunud 31.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D4
|
postitati 07.01.12 21:22
|
|
|
Naast on õige talverehv Mis selle lamelliga libistada. Ma olen sama auto
all ühe päeva jooksul sõitnud tuliuue lamelliga Nokian WR2 ja naastuga Hakkapeliitta 5 ning siin ei ole mitte kui midagi võrrelda.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.12 21:35
|
|
|
Mul oli täna päris palju sõitmist, pluss veel üks tööots. Plaanisin eile õhtul veel need sõidud A4 masuudikaga teha aga täna hommikul ärgates oli kena
lumevaip maas. Seega sai linnast 200 ära toodud ning alustatud oma päevaplaani hoopis quattroga.
Kuni kella 16.00 oli kesklinnas ikka väga tore sõita. Teed lükkamata. Olevi-Sulevimäe tn vanalinnas sai aidatud üht vito meest kes ei saanud mäest
üles ja tuli loha alla tagasi aga sattus sellise nurga alla, et üks parkiv Honda segas ta liikumist (poole mäe peal). Ta ütles, et politsei ja omaniku
luba olemas ja omanik ei saa tulla vähemalt 2h veel ning plaan köiega Honda eest ära tõmmata. Olin nõus kuigi ta oli kahtlev, et kas ikka suudan vastu
mäge "sigariga" Tõmasin selle eest ja asi klaar. Peale 18.00 olid juba
enamus tn sahatatud, soolatatud ja enam ei sadanud ka kahjuks juurde.
Vaatame mis homne ilm teeb siis.
|
|
|
MadisT
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Avant Q C4 2,5 TDi-1996
|
postitati 07.01.12 21:38
|
|
|
Kas keegi kette on ka proovinud? Ja kuskohast võiks normaalseid meie kaubandusvõrgus leida? Internetis vaatasin Thule-König omasid. Ma sellepärast
küsin, et tahaks kaugemale lumme kinni jääda
|
|
|
rix30
huviline
Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S3 1,8T 8L
|
postitati 07.01.12 21:44
|
|
|
Kas keegi kette on ka proovinud? Ja kuskohast võiks normaalseid meie kaubandusvõrgus leida? Internetis vaatasin Thule-König omasid. Ma sellepärast
küsin, et tahaks kaugemale lumme kinni jääda | Talla
rohkem seda paremat pedaali ja saadki sügavamale ja kaugemale lumme ennast sisse istutada
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.12 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Ei teagi nüüd, kumba süüdistada, kas eelmise A4'ja rasket V6 nina või lamell rehve, kuid seda autot ikka niimoodi ei andnud kurvides kangutada, kui
praegust naeltega 1.8 TQ. Kui lund ei näeks, siis ei usuks et see maas
on.
|
Seleta lähemalt |
Mis sa lähemalt teada tahad?
Uskumatult hea pidamise ja juhitavusega on see 1.8. Kui enne oli quattro hea, siis nüüd on veel parem. Kindlasti on oma osa rehvidel, kuid kindlasti ka R4 mootoril, mis ei ole nii raske ja ei lase ennast ninast
tõmmata. Igatahes igasugu 90 kraadi kurvid ja asjad olid sellise kiirusega, milledele ma V6'ga ei julgenud mõeldagi, sest see oleks otse läinud.
MadisT: autode puhul ei tea, aga tavalise kahveltõstukiga oskan küll näiteid tuua.
See pagana aparaat jäi muidu iga pisema lumehelbe peal ratast keerutama ja kohapealt muidugi omaljõul enam ära ei liikunud, aga niikui ketid alla sai,
oleks olnud justkui lõvikonservi söönud. Saha panime ka veel ette ja lükkas eelmise talve lund nii mis mühises.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 07.01.12 22:20
|
|
|
Mul on näiteks hetkel autol all 245/50/18 lamellid ja üldse ei meeldi, täiesti ausalt ütlen. Külgpidamine on olematu ja kuna vaja sõita ka linnast
väljas, siis jääb lamelliga veidi puudu. Tänase lumega tundsin ka linnas naelast puudust, lamell ei ole ikka see, olen ja jään naastrehvi pooldajaks.
Eelmisele autole vaatasin 16" Gislaved NF 5 alla ja olid väga hea pidamisega. Eks see üpriski lai rehvipind annab ka oma tulemuse. Tuleb 225/50/17
naelad vaadata ja teised veljed talveks alla panna.
Aga rõõm on siiski olemas, tuleb vaid pidamine paremaks saada ja läheb veel paremaks.
Ehk siis täpselt samad sõnad, mida kasutaja madu ütles.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 07.01.12 23:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madu
Naast on õige talverehv Mis selle lamelliga libistada. Ma olen sama auto
all ühe päeva jooksul sõitnud tuliuue lamelliga Nokian WR2 ja naastuga Hakkapeliitta 5 ning siin ei ole mitte kui midagi võrrelda.
|
Rääkigu teoreetikud mida tahes, kuid tõele see väide vastab. Minul on ka kasutusel samasugused rehvid (HKPLT), ühed, milledest on naelad välja
tõmmatud ning teised naeltega. Libedaga ei ole üldse midagi võrrelda...
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 08.01.12 00:05
|
|
|
Ärme nüüd hakka jälle rääkima et V6 läheb otse.. Otse läheb VALE TEHNIKA!!!
PS - õues on SIGAHEA, + täna sain ka esimese turbokakogemuse, krt see on ikka HOOPIS teine leib kui vabalthingav, nagu esimest (või no teist) korda
oleks roolis.. Aga fun on ikka täiega
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
postitati 08.01.12 01:22
|
|
|
Ega jah. Tallinnast läbisõidul, tegi ikka meele kadedaks küll! Kenasti sai kõik valgusfoorid risti starditud.
|
|
|
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 08.01.12 03:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rat_013
Ärme nüüd hakka jälle rääkima et V6 läheb otse.. Otse läheb VALE TEHNIKA!!!
|
Jah. Aja möödudes on mu quattro aina ülejuhitavamaks muutunud. See talv on sisuliselt kõigis kurvides külg kergelt ees ja seda otseselt taotlemata - lihtsalt tavaliselt harjumuspäraselt sõites.
Samas C4-l ripub päris palju massi üle esisilla ja eks seda tunda ikka ole, kuid tehnika aitab. Üks põhilisemaid on gaasipedaal - kui hakkab otse
minema, siis ainult hagu juurde.
Alati meenub rat-i jutt, kui auto on ülejuhitav mõnes sellises kohas, kus varem läks kindlasti otse.
PS. Eelistan naastrehve.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 08.01.12 07:14
|
|
|
Ka coupe quattro v6 on selgelt ülejuhitav, kui veel difrilukk sisse panna, siis ei püsi tagumik üldse paigal
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
postitati 08.01.12 07:42
|
|
|
Omades nii Coupe Q kui ka C4 Q siis coupe on ikka palju lõbusam võrreldes suure raske universaaliga. Tollega peab pingutama et külg ees kurvides oleks
aga kupeega ainult väike gaasiandmine ja olemas ongi. Rehvid on mõlemal lamellid,kupee all tunduvad täitsa ok aga c4 all jääb ikka puudu,kurvides
tahab nina otse minna. Rehvimustrit samapalju ja mõõdud ka samad.
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 08.01.12 08:51
|
|
|
Ei saa aru, mis toimub. Kagu-Eestis on ainult õhuke lumekirme ja temperatuur on null kraadi, samas kui kuskil Lääne-Virumaal on lund vist juba
parasjagu(et quattroga tasub sõitma minna) ning temperatuur on -15 kraadi
|
|
|
lauri55
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980
|
postitati 08.01.12 09:28
|
|
|
Võrumaal on küll päris korralik lumevaip maas. Öösel on veel midagi juurde ka sadanud. U. 15-20cm on siinkandis.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 08.01.12 11:18
|
|
|
Tra viimased kõned on tulnud Tallinnast ühe 4.2 Allroadi mehelt. Mis Te arvate, mida ta mult küsib? "Mis teed?" A ei midagi suurt siin, sitt
suusailm ja. "Hahhaaaa, meil on siin mingi 10+cm lund ja nalja nabani!" Ei ole? "On-on" Krdi õrritajad. Kui Te Tartu ei saada lund, siis hoidke vähemalt alles, tulen ise järgi!
|
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 08.01.12 12:30
|