Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  27
Autor:
Pealkiri: Üritame koos foorumit paremaks muuta ja avaldame arvamust (Vastuseid: 662 | Vaatamisi: 134939)
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.13 19:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Minul on üks palve ja see oleks - teha velgede müügis kohustuslikuks märkida ka ET ja keskava mõõt, sest paljud arvavad, et Audi ainuke keskava mõõt ongi 57,1.

Paljud ei oska velje laiustki öelda ega tea, mida tähendab ET. Ka ei ole keskava paljudel velgedel märgitudki. Mõõta seda ja saada täpne vastus on ka muidugi liigoptimistlik loota.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 05.02.13 19:45 Tsiteeri

Eks suurelt osalt on tegu siiski laiskusega, kus ei viitsita konkreetsemalt midagi lisada, küll ostja jaurab jne jne.
Isiklikult leian, et tehingud toimuksid kiiremini ja ladusamalt, kui detailide kohta oleks täpne informatsioon ja selles osas on Harry möte ka öige.
Tegelikult on ka välja toodud, et mida peab kuulutus sisaldama, iseasi, kuidas keegi kirjapandut möistab.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 05.02.13 20:32 Tsiteeri

Keskava ma ei teagi, et oleks veljele märgitud, mõnel võibolla siis on, kuigi ise pole kohanud, aga ET ja muud andmed on kõik velje siseküljel olemas. Pole raske kasvõi pinalist võtta joonlaud, et teada saada enam-vähem keskmise augu suurus. Millimeetrine täpsus polegi nii oluline, sest 57,1 või 66,6 on piisavalt suure vahega, et ka väiksest mõõtmis eksimusest aru saada kummaga tegu on.
Ja ma usun, et see teema läheb aktuaalsemaks, sest uuemaid Audisid tuleb järjest juurde foorumisse, milledel vana pähe kulunud standard enam ei kehti.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.02.13 05:42 Tsiteeri

Harry, see foorum pole kahjuks ostumüügiportaaliks loodud ja see ei saa seda kunagi ka olema (seda pole ilmselt ka siin mitte just üks kord kirjutatud). Kuulutuste teemades on nõutud korrektsed kontaktandmeid ja hind (ehk siis pole salajasi müüjaid ja juudilikku "kokkuleppel" stiilis hinda), aga täpsustamise koha pealt on juba nii, et kel janu sel jalad. See kui kasutaja on pisut tehnikateadlikum ja kuulutusse ka üht kui teist lisaks oskab kirja panna, siis see on ju temale endale boonus oluliselt suurema huvi/ostuvõimaluse osas. Kui aga kuulutus mitte midagi asjalikku ei sisalda, siis ilmselgelt jääbki kodanik oma kraami otsa istuma ja võib need müüdavad jurakad endale kirstu lasta kaasa panna.

Et mitte see monoloog siin liiga pikaks ei läheks ja kuna mul tekkis hetkel kerge "DejaVu", siis üks täpselt samasugune teema arutelu hoopis tikutaku foorumist, kus on ikka kuulutuste nõuded väga vabad ja kuulutajatel pole mitte mingeid reegleid kuulutuse sisu osas. Kel huvi võib lugeda järgnevaid teemasid: teema1, teema2.

PS! Ma tegelikult ka ise olen laiskade isikute suhtes suhteliselt pissed-off, eriti kui tundub, et pakutakse midagi huvitavat :D. Ei hakka juhtumeid elust enesest üldse rääkima, mis toredusi on müüjad korda saatnud.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.02.13 23:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Harry, see foorum pole kahjuks ostumüügiportaaliks loodud ja see ei saa seda kunagi ka olema (seda pole ilmselt ka siin mitte just üks kord kirjutatud).

kps, sellest on jah juttu olnud, aga ma ei osta ega müü külmkappi siin. Ma räägin elementaarsetest näitajatest velje müügi puhul, mille järgi velgi ostetakse. See on umbes sama hea, et müün korterit, aga ei kirjuta, mitme toalist.

Reegleid on foorumis igasuguseid, ehk hakkaks ka see toimima, mis oleks väga hea.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 08.02.13 07:46 Tsiteeri

Võime ju täiendada:

Praegune:
2. Rehvide/velgede mõõdud

Täiendatult:
2. Rehvide/velgede mõõdud: rehvidel läbimõõt, laius, profiiliindeks; velgedel läbimõõt, laius, ET (nihutus), kinnitusavade arv ja nende tsentreid läbiva ringjoone läbimõõt, keskava läbimõõt.

...kuid kuna meil on reeglites ka kirjas "Kõik nõuetele mittevastavad kuulutused kustutatakse!", siis, et see niisama sõnakõlks ei oleks, peaksime me seda ka alati tegema. Kas üldsus eelistaks väiksemat arvu piinlikult täpseid või suuremat arvu enamvähem okeilt koostatud kuulutusi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.02.13 07:59 Tsiteeri

Oleks tegu leivaga või piimapakiga mida igapäevaselt 1 isik ostab saaks ma aru täpsusest, et ei pea iga hommik siis üle küsima, et mitme protsendiline piim on jne.

Aga kui tihti sa neid velgi ikka ostad, et ei jõua küsida eraldi ET-d? Kui näitad konkreetset huvi toote vastu siis müüa selgitab need asjad välja ja edastab sulle selle info.

Piisab minumeelest auguvalemist ja velje suurusest küll.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 14.02.13 17:24 Tsiteeri

Kas olen mina oma arvutise mingi jama saanud või on foorum pihta saanud.

Väga imelike otselinke on tekkinud teemadesse, loomulikult pole ühtegi avanud, kuid tunne nagu oleks mingi xxx lehele sattunud vahepeal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:28 Tsiteeri

Pole tähele pannud. Pane mulle privasse, kus midagi kahtlast nägid.

ragnara
huviline

Registreerunud 23.03.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b9 2.0TDI Quattro

postitati 14.02.13 17:34 Tsiteeri

See mingi imelik värk jah. Suvalised sõnad on nagu lingiks tehtud peale lähed näitab et oled mingi iphone 5 võitnud, ma pole veel nende peale vajutanud.

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ragnara
See mingi imelik värk jah. Suvalised sõnad on nagu lingiks tehtud peale lähed näitab et oled mingi iphone 5 võitnud, ma pole veel nende peale vajutanud.

Vot täpselt sama aga pakub ka muud jura peale iphone.

Ja kui vahepeal teha lehe uuendus, siis see sama asi on juba kadunud sellest kohast.

Ainuke kus see üle ühe korra koguaeg on, on see "viimati aktiine" ja siis on aktiivne joonega.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: yanekk
Ja kui vahepeal teha lehe uuendus, siis see sama asi on juba kadunud sellest kohast.
Ainuke kus see üle ühe korra koguaeg on, on see "viimati aktiine" ja siis on aktiivne joonega.

Võibolla ma eksin aga sellisel juhul tundub probleem olevat sinu arvutis/brauseris. Selleks, et see Viimati aktiivne muutuks lingiks on ikka päris tõsiselt vaja asjaga tegeleda ja sellisel juhul peaks see viga kõigil avalduma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:45 Tsiteeri

Saatsin esimesed ette juhtuvad pildid sulle foorumist.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:52 Tsiteeri

Kui on mingi ülekattega flashireklaam, kus pakutakse lamedat kõhtu jms, siis see on konkreetselt arvuti tripper. Just nädalavahetusel rookisin sõbra arvutit sellest. Toimis ka Õhtu- ja Päevalehes.

Klikkisin hetkel kõik tänased postid (koos turuga) läbi ja ei mingit anomaaliat.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:

Black juba kirjutas milles on asi, hakka arvutit puhastama:)

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.13 18:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Tsitaat:

Black juba kirjutas milles on asi, hakka arvutit puhastama:)

Tehtud :)
Ilmselt miskit Windows 7 automaat uuendusega kaasa korjanud, nüüd asi jälle õige ja pilt puhas.

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 07:45 Tsiteeri

Tere.

Keegi selgitaks müügi kuulutuse puhul kohustuslikku tel. numbrit? Samas Ostu puhul on valikuvõimalus.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 07:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ricky
Tere.

Keegi selgitaks müügi kuulutuse puhul kohustuslikku tel. numbrit? Samas Ostu puhul on valikuvõimalus.

Küllap siin kuskil on juba korduvalt kirjas: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=63200

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 13:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Tere.

Küllap siin kuskil on juba korduvalt kirjas: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=63200

Selge vaielda oleks palju palju. Esiteks kui nii väike asi nagu puuduolev tel number müügikuulutuses kas siis kohe peab postituse kustutama? Mõnel mehel on julm kuulutus kokku klopsitud hindade ja piltidega mille viimase omadel pole linkegi alles, ja postitus tuimalt kustutatakse? Tuleb küll ilus, viisakas kiri "Teie postitus on kustutatud" jne. Aga kas antud kirja isu ei võiks hoopis olla, et "Palun lisage telefoni number või postitus kustutatakse"

Ma panen telefoni numbri..olen ka reeglitega antud juhul siis kooskõlas. Kuid kirjutan kohe kõrvale, et võõrastele numbritele ei vasta, ainult privaat sõnumid. Mis see teie jaoks muudab (pean silmas siis Audi klubi MTÜ-d?

Jääb tunne nagu peaksite maksma mingeid turumakse, et võimalikult foorumiväliselt midagi müüa/osta!

Selline suhtumine peletab lihtsalt minema antud üritusest... Meeskond on oma reeglid küll paika pannud ja nendele kindlaks jäänud, aga kas ei oleks aeg reegleid natukene uuendada?

Ma saan sama kiiresti vastuse ja saata vastuse ostjale/müüale kui helistades. Enamikel on juba nutikas tasuks. Mulle helistab 5 inimest kes tahab mingeid detaile osta/müüa...jätan kõik meelde kes helistasid ja mida tahtsid...

Saan aru jah, et antud foorum pole turg, aga mida on selle vastu kui siin kodanikud omavahel kola müüvad.

Nagu kuradi sõjaves kus kõik peavad hiirvaikselt olema.

Lugesin küll antud teksti korduvalt läbi, esialgu ei paistnud kirjavigu, loodan, et piku si**umist ei saa!

Lisaks kõigele sellele oli mu viimane kuulutus üleval kuu aega enne kui kustutati ja kuulutus sisaldas ka linki kus telefoni number olemas!

Kellele jäi jalgu kellele mitte...

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 13:25 Tsiteeri

Me ei soovi siia korjata fantoomkontosid, mis tehtud vaid selleks, et profiilist kellegi numbrit näha või ühe tehingu pärast U2U saata. Samuti on rohkemate andmete korral petturite elu natuke raskem (jah, loomulikult saab kõnekaardi osta ja suvalise emailiaadressi regada, kuid siiski).

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 13:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Me ei soovi siia korjata fantoomkontosid, mis tehtud vaid selleks, et profiilist kellegi numbrit näha või ühe tehingu pärast U2U saata. Samuti on rohkemate andmete korral petturite elu natuke raskem (jah, loomulikult saab kõnekaardi osta ja suvalise emailiaadressi regada, kuid siiski).

Petturite elu ei ole kuidagi võimalik raskendada. Pigem just registreeritud kasutajatega pisneesi ajada, saab näha kui vana kasutaja on olnud ja tuleb nii palju mõndagi välja aja jooksul foorumit kasutades.

Admin paneelis on fantoomkontode jaoks maru lihtsad liigutused, ala 2 kuud no log = delete user!

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 13:59 Tsiteeri

Niu-niu-niu, miks auto24 ei võta müüki vanu tenniseid? Miks ei ole autoaed nõus vahendama mu külmkapi müüki? Miks peab tööandja teadma mu nime?

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 14:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tarmo
Niu-niu-niu, miks auto24 ei võta müüki vanu tenniseid? Miks ei ole autoaed nõus vahendama mu külmkapi müüki? Miks peab tööandja teadma mu nime?

Nohu?

Mida sõnumit su postitus edastada püüdis? Loe teema pealkirja!

h.u
huviline

Registreerunud 04.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 BiTDI

postitati 27.02.13 14:22 Tsiteeri

Et Audiklubis on võrdlemisi palju autoomanikke, kes oma Audi on ilusaks ja omapäraseks teinud, siis minu arvates võiks olla kasutaja profiilis väli a'la nimega "numbrimärk". Ja otsimisvõimalus. Olen mitmeid kordi linna peal vastutulevat Audit kohanud, mille kohta oleks nii mõnigi küsimus või kompliment, aga vot leia siit klubist see inimene siis üles, kui ta üldse kuulubki klubisse. See kõik oleks muidugi vabatahtlik, igaühele ei meeldigi oma numbrimärki avaldada. :)

http://images.spritmonitor.de/396003_5.png
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.13 16:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Nohu?

Mida sõnumit su postitus edastada püüdis? Loe teema pealkirja!

Ära virise, sa ei pea seda foorumit ju kasutama. Keegi ei sunni sind siin ka mingeid asju müüma. Asjade müümiseks on tunduvalt paremaid kohti.
Selliseid kontaktide märkimise vastu protestijaid ilmub täpselt sama järjekindlusega välja nagu iga sügis esivedusest quattro ehitajaid.

Kui kuulutustes kontakte ei ole, see ei tee foorumit paremaks.

Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  27
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 11.7% - SQL: 88.3%]