Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  37
Autor:
Pealkiri: Audi 100/200/5000/V8 omanikud C2 ja C3 (Vastuseid: 905 | Vaatamisi: 146986)
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

Auto: Audi V8 Quattro 3.6l 1989

postitati 22.09.14 09:25 Tsiteeri

Vaata aku/laadimine üle. Mul oli hiljuti nii, et vool kadus ära, kuna genekas läks pensionile.
Hakkas ka tõrkuma, kellad ja muu kustus ära ning üks hetk suri ära.

E: Leidub kellelgi siin maal Audi 200 lisakellasid?
Näide mida vaja on, ülemine näidikute paneel, kütuse näidikust paremale poole 3 kella.
Neid oleks vaja. Kivitarel on, aga too läheb Silveri autole. Ma tahan samasugust.

http://12v.org/urs/ChrisSClusters200_20VtTopUrS4middleUrS6bottom_Front.jpg

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 23.09.14 13:08 Tsiteeri

Mul pärnus vedeleb üks 200 näidikuplokk, kui oktoobri alguses sinna lähen võin pilgu peale visata kas on veel alles seal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 23.09.14 13:10 Tsiteeri

Selge. Saada U2U kui täiendavat infot saad.
Tänan.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S3 1,8T 8L

postitati 25.09.14 03:19 Tsiteeri

Tere audihoolikud! Nimelt mul siis taas jama oma V8 D11 audiga, asjalood siis sellised- olen otsinud tagasilla alumise õõtsa esimesi pukse paljudest kohtadest ja ei ole senimaani leidnud. Nagu teada siis käib sinna 2 puksi, esimene on letilt igalpool saada ja tagumisega on asjad hapud( on mitmes kohas olemas kuid vale) Nimelt on seal 44mm läbimõõduga aga kõik mis leidnud olen on 48mm. Olen erinevate 100q ja 200q alt otsinud kuid tulutult. Ei tahaks nagu polyuretan pukse kahh panna..
Kas on kellegil miskit kohta kuskohast võiks leida selliseid pukse
Praegusel hetkel 2 esimest puksi vastakuti pandud ja ei kesta see aretis, ning sild jääb etepoole.

Adolf Hitler!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 25.09.14 05:38 Tsiteeri

Kui muidu ei saa, siis joonise järgi ma võin uued teha.

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 25.09.14 07:16 Tsiteeri

Rix, sa mõtled neid, mis kinnituvad rattast ettepoole kere külge?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.14 03:07 Tsiteeri

Jus täpselt neid samu jahh. Sellel 88a audil mis lamutasid oli sama jama. Need väiksemad puksid.
Tamo, aga mis materjali pakud kui teha?

Adolf Hitler!
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 26.09.14 05:27 Tsiteeri

Minu autole läksid samas mõõdus jupid külge. Eelmised olivad minu valduses 8 aastat küljes. Kes teab millal eelmine omanik neid vahetas.
Kas on mõtet sinna midagi muud aretama hakata , kui originaal nii kaua kestab ?

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 26.09.14 06:14 Tsiteeri

Leidub igasugu plastikuid, kergsulameid ning teraseid. Aga kuna originaal kestab hästi kaua, saab neid 48mm-seid sobivasse mõõtu teha?

rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.14 09:08 Tsiteeri

Poin just selles ongi et ,ei leia neid originaal 44mm läbimõõduga pukse. Olen otsinud igasugustest eri kohtadest kuid tulutult. 48mm jalaga segada, see on nagu mõistmatu miks esimest on 44mm saada ja sillapoolset on ainult 48mm.
Panin sinna 2x esimesd puksid (lemförder) ja kestsid kerge kuu aega ja jupid taga.
Eriti kärmelt teeb just peale seda kui sai auto ära kepitatud.
Kui spareto.ee lehelt vaadata sildade osade alt siis näeb sealt millistest puksidest jutt käib. Siia ei oska mina neid pilte panna, minujaoks veits keeruline.

Adolf Hitler!
otto
huviline

Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990

postitati 27.09.14 09:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rix30
Poin just selles ongi et ,ei leia neid originaal 44mm läbimõõduga pukse. Olen otsinud igasugustest eri kohtadest kuid tulutult. 48mm jalaga segada, see on nagu mõistmatu miks esimest on 44mm saada ja sillapoolset on ainult 48mm.
Panin sinna 2x esimesd puksid (lemförder) ja kestsid kerge kuu aega ja jupid taga.
Eriti kärmelt teeb just peale seda kui sai auto ära kepitatud.
Kui spareto.ee lehelt vaadata sildade osade alt siis näeb sealt millistest puksidest jutt käib. Siia ei oska mina neid pilte panna, minujaoks veits keeruline.
ETKA järgi need 44mm puksid on nii esimesed kui ka tagumised ühed, ühte tootekoodi ka pakub ainult neile. 48mm need on esimesed ja tagumised erinevad.
ETKAst piltlikult ka juurde, ehk on abi.

https://lh5.googleusercontent.com/-ZRnk5vkX7pI/VCaGHUbb7rI/AAAAAAAAAxY/oK7i8fHnpOs/w800-h359-no/taga.JPG

Audi OOOO - Lord Of The Rings
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.14 10:38 Tsiteeri

Mul on selle kohapeal vist polüuretaanist puksid. Geol sai kunagi Tartus lastud teha. Kestavad siiani. Enne loksuga ei olnud, kuid olid kriuksu tekitajad. Praegu ei saa kilometraa˛i ka öelda, palju sellest ajast läbinud olen, et öelda midagi kestvuse kohta, kuid juba 3. a kindlasti. Nendest viimased 2 aastat on autoga liigeldud ikka sihtotstarbeliselt nii suvel kui talvel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 27.09.14 11:12 Tsiteeri

Etka näitab jahh ja seda on vahitud ja uuritud, kuid ei käi sinna kõik 4 ühesugust. Ma oma silmaga ju nägin milline seal PEAB olema. Esimene on tavaline kuid tagumine on läbilöögi randiga e kannatab rohkem survet ja on veits pikem ja sild jääb etepoole kui kõik 4 ühesugust panna, nii mul hetkel ongi.
Ma vist pean samuti minema ikka pol pukside peale üle.

Adolf Hitler!
tagakumm
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C3Q ,C4 s4 V8,C5,C6Q

postitati 28.09.14 20:03 Tsiteeri

Andke nõu!?Endiselt maadlen vanametalli sigar quattroga.Olen selle auto elustamiseks ostnud kõrvale ka teise varuosa auto.. Vahetanud olen kogu pritsungi,kõik andurid,aju ning muu elementaarse mis mootori tööks vajalik.Kuid endiselt vaatamata minu pingutustest keeldub antud isend koostööst.Oskab keegi veel millegile vihjata milles võib probleem olla? Bensurõhk mõõdetud(8,0-10,0),säde on olemas... mootor käib ka ringi.Vahest kui tuju on siis isegi käib kuni soojaks läheb ning kooleb jälle maha ning enam uuesti ei käivitu kuid lubab.Silndri surved ka korras.. Mulle hakkab tunduma,et see auto soovibki minna kaalule... Ainult,et kere ja välimus on nagu uuel autol hetkel.Andke palun nüüd uusi mõtteid,et saaks roima uuesti elule.Ahjaa.. tegu siis legendaarse 2,3 r5-ga ja NF mootoriga.Karelink auto.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.14 08:17 Tsiteeri

Speedsteris oled käinud? Aju kontrollitud?

tagakumm
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.14 17:37 Tsiteeri

Speedsteris ei ole käinud.Ajusi aga olen vahetanud.Mõlemad on samad ja auto poolt ka muutusi ei ole.Läheb käima ja sureb kohe välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
TarmoT
huviline

Registreerunud 03.01.14
Kasutaja on eemal

postitati 29.09.14 18:00 Tsiteeri

Võiks arvata mingi anduri viga. Aga kuidas kontrollida ja kindlaks teha ei tea.

Siim105
huviline

Registreerunud 02.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: Vw GolfLD mk1 '79 Vw JettaTX mk1 '83 Audi B3 2.0 '89 Audi Avant C3Q '87 Vw Passat B3 '88

postitati 29.09.14 18:52 Tsiteeri

Kirjutan ka siia oma murest.
Nimelt jahutus vent teine asend töötab nii nagu peab. Esimene asend läheb siis tööle kui suretan auto välja aga kui süüte keeran sisse siis jääb vait. Milles võib viga olla?
E: Endiselt olen hädas difri lukustus lülitiga. Nimelt panin torud nii paika kuidas seal taga saksakeelsed värvilühendid käskisid aga ikka Nr2 asendi peal kõik pime ja miski ei tööta. 0 asendi peal töötab esimene lukusti. 1 asend ei midagi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rix30
huviline

Registreerunud 19.04.09
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.14 02:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tagakumm
Andke nõu!?Endiselt maadlen vanametalli sigar quattroga.Olen selle auto elustamiseks ostnud kõrvale ka teise varuosa auto.. Vahetanud olen kogu pritsungi,kõik andurid,aju ning muu elementaarse mis mootori tööks vajalik.Kuid endiselt vaatamata minu pingutustest keeldub antud isend koostööst.Oskab keegi veel millegile vihjata milles võib probleem olla? Bensurõhk mõõdetud(8,0-10,0),säde on olemas... mootor käib ka ringi.Vahest kui tuju on siis isegi käib kuni soojaks läheb ning kooleb jälle maha ning enam uuesti ei käivitu kuid lubab.Silndri surved ka korras.. Mulle hakkab tunduma,et see auto soovibki minna kaalule... Ainult,et kere ja välimus on nagu uuel autol hetkel.Andke palun nüüd uusi mõtteid,et saaks roima uuesti elule.Ahjaa.. tegu siis legendaarse 2,3 r5-ga ja NF mootoriga.Karelink auto.

Kuskohast mõõtsid rõhku, kas kuidagi palju pole 8-10 bar? Max on olnud 6 bar. Uputab ära, rõhu regulaatori järgne rõhk palju on?

Adolf Hitler!
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 30.09.14 09:58 Tsiteeri

Nii väike mõistujutt ka minu poolt. Nimelt probleem temperatuurinäidikus.
Kuna ma tean, et ventika juhtimine käib läbi näidikute ning peaks (vist??) mõlema temp anduri andmete järgi panema ventika tööle siis selle järgi saan eeldada, et midagi seal töötab, kuna ventikas hakkab tööle. Samal ajal kui ventikas uhab on aga seier nullis. Et siis näidikud ise ära surnud või kuskil mujal kala?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mürr
huviline

Registreerunud 02.05.12
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.14 17:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rix30
Tsitaat:
Algselt postitas: tagakumm

Kuskohast mõõtsid rõhku, kas kuidagi palju pole 8-10 bar? Max on olnud 6 bar. Uputab ära, rõhu regulaatori järgne rõhk palju on?

Mul sama koodiga mootor ja kütuserõhk on 10 bari.Mul jamas ka käimisega aga lamda oli läbi ja kui uus sai pandud käib siiani.

tagakumm
huviline

Registreerunud 02.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.09.14 20:11 Tsiteeri

NF mootorile on see igati normaalne rõhk.Isegi venekeelne remondi raamat väidab,et NF mootoril on rõhk teistest kõrgem.Näiteks raamatut uskuda siis turbo sigaritel veel väiksem rõhk.Mälu järgi oli mingil turbo sigaril 3,8.Lambdasi olen ma ka vahetanud.Mul peitub see viga mujal.Eks ma pean ikka selle auto Hannese juurde kuidagi toimetama.Kas aga bar on õige väide?Pigem ikka kg atmosfääri kohta? :D

Urrmet
huviline

Registreerunud 01.05.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90,100,200tq&a6tdiq

postitati 02.10.14 09:18 Tsiteeri
chip 2.1 134 kw KG

Tekkis küsimus kus saab 2.1 134 kw isendile chipi? ja palju maksab.

majanduskriizz
huviline

Registreerunud 23.10.12
Kasutaja on eemal

Auto: 4000S; A80Qx2

postitati 05.10.14 10:50 Tsiteeri

Pakkuda Audi 200 C2 Turbo kellasid, jäävad endal jalgu. Kellelgi on juba kütuse näidikut vaja läinud ja püsika jaoks on halliandur ka küljes!

http://i740.photobucket.com/albums/xx43/krizzu9/IMAG13751.jpg

http://i740.photobucket.com/albums/xx43/krizzu9/IMAG13771.jpg

http://i740.photobucket.com/albums/xx43/krizzu9/IMAG1370.jpg

80-ndatel lõppes autode tootmine.
Siim105
huviline

Registreerunud 02.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: Vw GolfLD mk1 '79 Vw JettaTX mk1 '83 Audi B3 2.0 '89 Audi Avant C3Q '87 Vw Passat B3 '88

postitati 08.10.14 18:25 Tsiteeri

Ega kellegil ei vedele soodsalt peenikest Pierburg kütuse pumpa mida tahaks mulle maha müüa? Tegin väikse prooviringi ning kütusepump lõpetas lepingu :mad:

Lehekülgi:  1  ..  12  13  14  15  16  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 30.7% - SQL: 69.3%]