Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 38 |
MrAnre
huviline
Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8T Quattro
|
postitati 21.08.12 08:16
|
|
|
Tsitaat: | Maitse asi nagu öeldakse. Mulle meeldib ja nii on. Ei olnud midagi segavat-mõne pigimati tüki sai kohe suure jupina külge kleebitud. Mõned osad kleepisin väikeste
tükkidena jne. Ei olnud midagi keerulist |
Olen kuulnud varianti, et tükkidena hoiab kokku ja pidavat heli ikka kinni hoidma. Küll aga ei tea ma selle jutu tõsidust.
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 22.08.12 13:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Päris omalaadi auto, mulle täitsa sobib, aga see iluvõrel rõngaste töötlus ei meeldi nii. Porr. Aga see ainult nagu ikka kinu arvamus.
Kas ustele matte kleepides aknaraame ega muud segavat eest ei olnud vajadust kruvid?
Edu. |
Vabandust, et võõrast teemat solgin, aga mainin selle pigimatitamise kohta. Enda A4-l tegin hiljuti kõik uksed ja pagassi üle. Paremal poolel jätsin
raamid alles, sest ei suutnud käe ulatuses olevate riistadega raame lahti keerata. Korralik müramine, aga enamvähem kõik sai pigitatud ja
"isoleeritud". Vasakul tagumise uksel sain raami lahti ja kordades kergem oli panna. Sai suurte tükkidena külge panna. Aga esimesel jälle ei suutnud
lahti keerata. Lõpuks kui lahti sain, siis panin ka selle ukse ära. Moraal mulle oli see, et kui raami eest ära ei saa, siis enam ei viitsi matitada
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 22.08.12 15:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raineys
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Päris omalaadi auto, mulle täitsa sobib, aga see iluvõrel rõngaste töötlus ei meeldi nii. Porr. Aga see ainult nagu ikka kinu arvamus.
Kas ustele matte kleepides aknaraame ega muud segavat eest ei olnud vajadust kruvid?
Edu. |
Vabandust, et võõrast teemat solgin, aga mainin selle pigimatitamise kohta. Enda A4-l tegin hiljuti kõik uksed ja pagassi üle. Paremal poolel jätsin
raamid alles, sest ei suutnud käe ulatuses olevate riistadega raame lahti keerata. Korralik müramine, aga enamvähem kõik sai pigitatud ja
"isoleeritud". Vasakul tagumise uksel sain raami lahti ja kordades kergem oli panna. Sai suurte tükkidena külge panna. Aga esimesel jälle ei suutnud
lahti keerata. Lõpuks kui lahti sain, siis panin ka selle ukse ära. Moraal mulle oli see, et kui raami eest ära ei saa, siis enam ei viitsi matitada
|
Ega ma isegi mõtleisn, et keeran raamid eest ära, et mugavam sedasi. Aga lähemal vaatlusel vaatasin, et ei ole midagi hullu ka nn. vahele pigimatti
toppida. Suurte tükkidena tõesti hea panna suur ala kinni kohe aga kui aega on, siis saab ka väiksemate tükkidega edukalt kõik katta. Lihtsalt rohkem
nokitsemist.
TQ
|
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 22.08.12 16:18
|
|
|
Eks ta nii ole, aga kui juba käe kuradile andnud, siis tagasi on raske saada Kuidas oma arvamus sellest asjast on, läks vaiksemaks ka? Ise ei pannud alguses tähele, aga mingi hetk jagasin ära, et mootori heli on
vaiksemaks jäänud jne. Enda liikuril panen mingi aeg põhjale ka. Vaatab kas saab A8 moodi veidi
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.09.12 23:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
...
Vahin ja imestan, vahin ja imestan ja mõtlen, et kas tõesti Pre-faceliftil on veel ka tuledel vahe sees? Sinu piltidel tundub, et sul on reflektor üks
suur ja ka üks pirn. Mul on aga kaks H7 pirni, lähi ja kaug või näen valesti / eksin milleski? Igatahes, on ka mõttes endal tuled lahti võtta ja
klaasid puhtaks teha. Tegin juba teiste tulede peal katsetuse ära, raamid mustaks ja see oran kleebis mulle meeldib ka. Kus seda kleebist oleks
võimalik saada? Endal hetkel siis kollane valgus minevik. |
PFL tuledel on tõesti vahe sees. Mul tuled on sedasi,et ühe suure
reflektoriga ning H4+park nagu sa juba avastasid. Eks see mingist aastast
muutus tulede sisu värk,et H7+H7+park vms. (1998?!)-nagu sinu autogi.Automaailm/Fixus/Ben autotarbed ehk tuleparandusteip, mida on saada
läbipaistvana, punase ja oranzina-viimane oli ka kasutuses ja andis päris hea efekti. Tahtsin praegustele tumedatele suundadele samuti oranzid nurgad
teha aga must+läbipaistev oranz kile ei andnud väga hea tulemust ja loobusin. Oleks vaja oranzi kile, mis ei oleks läbipaistev, siis saab teha. Aga
heledatele suundadele väga ideaalne.
TQ
|
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 18.09.12 14:54
|
|
|
Oled kindel selles aastaarvu teemas?
Mu 96. aasta A4'l olid ostes H7+H7+H1 tuled ees. Masin kindlustus andmebaasi kirjade järgi kõksuvaba. Ma ei välista ka seda, et äkki keegi ise pannud
need tuled ette, samas kahtlen, et 60ndates aastates mees neid ise vahetama hakkab ilma suurema põhjuseta(eelmine omanik, seda Eestis). Poes müüakse
neid H4 pirnidega tulesid odavamalt kui H7 omadega.
|
|
|
Plinger
huviline
Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Superb
|
postitati 18.09.12 15:28
|
|
|
Minu teada see aastaarvust ei olene, tootjast pigem. H7+H7+H1 tootjaks peaks Bosch olema ja ühe suure reflektoriga tulel Valeo.
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.09.12 16:31
|
|
|
Räägin vahepeal toimunust ka autoga: Nimelt oli see kuu autol vaja teha TÜV aga läbi ta poleks saanud. Sai hakatud tasapisi parandama, et saaks ÜV
tehtud. Esimesena läks terve ring uusi pidurikettaid ja klotse-suured tänud siinkohal Teemo-le. Täna hommikul lasin universaalse katalüsaatori alla
panna-süsteem näeb välja nii, et orig. kat jäi alles (toimib tühja toruna) ja uus kat. pandi põhja alla-sinna, kus on summuti ühendusliides (selle
asemele). Läksin peale seda üv-d tegema ja sain läbi. Kuigi üks v.p.
ülemine esimene õõts vaja vahetada. Hea tuju kohe, et läbi sai. Muidugi tagumised rattalaagrid on vaja veel vahetada aga Teemo juurde aeg juba kinni
pandud ja saab sellegi varsti tehtud. Jäävad veel nipet-näpet asjad teha, kuid kõik on tehtav ja ei ole midagi katastroofilist hetkel. Üks asi veel,
et Teemo ütles mu Audi mootori ´´klõbina´´ kohta seda, et tõukurid ei klõbise, vaid peaks plärin tulema kollektori vahelt, kus metalltihend külma
mootoriga vahel pläriseb ning töösooja mootoriga heli kaob, sest metall paisub ja jääb kinni. Sellega tegeleb ka.
Vot sellised lood.
TQ
|
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.09.12 15:35
|
|
|
Tegin paremaks ülevaateks katalüsaatori asukohast pilti, kuidas asetseb nüüd:
TQ
|
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 22.09.12 18:07
|
|
|
Kenad pildikesed, Türisalu pank kui ma ei eksi.
Kas mul on miskit lugemata jäänud, mis velgedega juhtunud on?
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.12 18:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M.H
Kenad pildikesed, Türisalu pank kui ma ei eksi.
Kas mul on miskit lugemata jäänud, mis velgedega juhtunud on? |
Tänud, tänud! Suurupis hoopis. Suvekatel rehvid suht läbi ja üks velg on
natuke kõver, lasen korda teha.
TQ
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.09.12 07:18
|
|
|
Selge, siis mõistan.
Suurupi ja Türisalu -no peaaegu ju.. Edu!
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.12 17:14
|
|
|
Vaatan ikka ja jälle su esitulesid ja pean tõdema, et suur erinevus on ikka nendel pre-facelift tuledel sees. Igatahes, võtsin ka enda tuled juppeks,
pesin klaasid ja puhastasin reflektorid, samuti said raamid mustaks ning väga maitsekas esiots on. Sinu raamid on eriti laiad ja silmatorkavad. Pean
sulle kunagi enda oma lähemalt näitama, sest ka tuled sain paremaks ja sõita on valge.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.10.12 20:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Vaatan ikka ja jälle su esitulesid ja pean tõdema, et suur erinevus on ikka nendel pre-facelift tuledel sees. Igatahes, võtsin ka enda tuled juppeks,
pesin klaasid ja puhastasin reflektorid, samuti said raamid mustaks ning väga maitsekas esiots on. Sinu raamid on eriti laiad ja silmatorkavad. Pean
sulle kunagi enda oma lähemalt näitama, sest ka tuled sain paremaks ja sõita on valge. |
Mu A4 tuledel on tõesti see raam tules laiem jne. Sul ka piltidelt vaatasin, et raam kitsam. Vast mingi aeg kusagil treffab ikka vms. ning teeme
esitulede näituse.
TQ
|
|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.12 17:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Patrick
.. tänud järjekordselt Teemo-le. |
Ja nii ta läheb, järtsus kohtume, RAISK!
Tublit tööd teeb mees, saan aru, et ka Sinust nüüd püsikunde saanud.
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 16.10.12 19:09
|
|
|
Peaks ka oma voki teie vahele ajama, saaks teistsugust välimust ja suuremat velge
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.12 19:12
|
|
|
Petrol versus Diesel Power sai ühendatud ja tunnist said tunnid... ei olnud see viimane kord. Eks hiljem räägime mõttest ehk ka lähemalt.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
mkangur
huviline
Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.12 07:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: freeser
Peaks ka oma voki teie vahele ajama, saaks teistsugust välimust ja suuremat velge |
+1 kuudikud ritta
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 38 |