Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 Avant 1.8TQ - 1996 - Patrick (Vastuseid: 925 | Vaatamisi: 168260)
MrAnre
huviline

Registreerunud 28.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T Quattro

postitati 21.08.12 08:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Maitse asi nagu öeldakse. Mulle meeldib ja nii on:D. Ei olnud midagi segavat-mõne pigimati tüki sai kohe suure jupina külge kleebitud. Mõned osad kleepisin väikeste tükkidena jne. Ei olnud midagi keerulist;)

Olen kuulnud varianti, et tükkidena hoiab kokku ja pidavat heli ikka kinni hoidma. Küll aga ei tea ma selle jutu tõsidust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 22.08.12 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Päris omalaadi auto, mulle täitsa sobib, aga see iluvõrel rõngaste töötlus ei meeldi nii. Porr. Aga see ainult nagu ikka kinu arvamus.:D
Kas ustele matte kleepides aknaraame ega muud segavat eest ei olnud vajadust kruvid?
Edu.

Vabandust, et võõrast teemat solgin, aga mainin selle pigimatitamise kohta. Enda A4-l tegin hiljuti kõik uksed ja pagassi üle. Paremal poolel jätsin raamid alles, sest ei suutnud käe ulatuses olevate riistadega raame lahti keerata. Korralik müramine, aga enamvähem kõik sai pigitatud ja "isoleeritud". Vasakul tagumise uksel sain raami lahti ja kordades kergem oli panna. Sai suurte tükkidena külge panna. Aga esimesel jälle ei suutnud lahti keerata. Lõpuks kui lahti sain, siis panin ka selle ukse ära. Moraal mulle oli see, et kui raami eest ära ei saa, siis enam ei viitsi matitada :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 22.08.12 15:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Päris omalaadi auto, mulle täitsa sobib, aga see iluvõrel rõngaste töötlus ei meeldi nii. Porr. Aga see ainult nagu ikka kinu arvamus.:D
Kas ustele matte kleepides aknaraame ega muud segavat eest ei olnud vajadust kruvid?
Edu.

Vabandust, et võõrast teemat solgin, aga mainin selle pigimatitamise kohta. Enda A4-l tegin hiljuti kõik uksed ja pagassi üle. Paremal poolel jätsin raamid alles, sest ei suutnud käe ulatuses olevate riistadega raame lahti keerata. Korralik müramine, aga enamvähem kõik sai pigitatud ja "isoleeritud". Vasakul tagumise uksel sain raami lahti ja kordades kergem oli panna. Sai suurte tükkidena külge panna. Aga esimesel jälle ei suutnud lahti keerata. Lõpuks kui lahti sain, siis panin ka selle ukse ära. Moraal mulle oli see, et kui raami eest ära ei saa, siis enam ei viitsi matitada :D

Ega ma isegi mõtleisn, et keeran raamid eest ära, et mugavam sedasi. Aga lähemal vaatlusel vaatasin, et ei ole midagi hullu ka nn. vahele pigimatti toppida. Suurte tükkidena tõesti hea panna suur ala kinni kohe aga kui aega on, siis saab ka väiksemate tükkidega edukalt kõik katta. Lihtsalt rohkem nokitsemist:).

TQ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raineys
huviline

Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5 2.3t

postitati 22.08.12 16:18 Tsiteeri

Eks ta nii ole, aga kui juba käe kuradile andnud, siis tagasi on raske saada :D Kuidas oma arvamus sellest asjast on, läks vaiksemaks ka? Ise ei pannud alguses tähele, aga mingi hetk jagasin ära, et mootori heli on vaiksemaks jäänud jne. Enda liikuril panen mingi aeg põhjale ka. Vaatab kas saab A8 moodi veidi :D

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.08.12 17:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raineys
Eks ta nii ole, aga kui juba käe kuradile andnud, siis tagasi on raske saada :D Kuidas oma arvamus sellest asjast on, läks vaiksemaks ka? Ise ei pannud alguses tähele, aga mingi hetk jagasin ära, et mootori heli on vaiksemaks jäänud jne. Enda liikuril panen mingi aeg põhjale ka. Vaatab kas saab A8 moodi veidi :D

Ühe sõidu olen peale pigimatitamist teinud ja ei saanud väga aru, et vaiksem oleks. Kuid usun, et samuti mingi aeg jagan matsu laiali vaikuse osas. Paremaks läks kindlasti-isegi, kui veel kõrv müral vahet ei tee:D. Aga eks ukse-ja aknatihendid ole ka vanad juba ja sealt vuhiseb omakorda. A8 moodi vaikus võiks A4-s küll olla:D. Tuleb püüelda selleni.

TQ
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 17.09.12 23:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Patrick
Järjekordselt hakkasid näpud sügelema ja võtsin ette siis järgmise asja auto juures:D :

Esiteks:
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/1-41.jpg

Siis sedasi:
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/5-82.jpg

Ja lõpuks:
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/audi1-23.jpg
Siin näha ka suunatule tuuningut, mille ma lubasin veel lisada piltide näol

Jällegist autol veidi teistsugusem ´´nägu´´.

Patrick.

Vahin ja imestan, vahin ja imestan ja mõtlen, et kas tõesti Pre-faceliftil on veel ka tuledel vahe sees? Sinu piltidel tundub, et sul on reflektor üks suur ja ka üks pirn. Mul on aga kaks H7 pirni, lähi ja kaug või näen valesti / eksin milleski? Igatahes, on ka mõttes endal tuled lahti võtta ja klaasid puhtaks teha. Tegin juba teiste tulede peal katsetuse ära, raamid mustaks ja see oranž kleebis mulle meeldib ka. Kus seda kleebist oleks võimalik saada? Endal hetkel siis kollane valgus minevik.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.09.12 23:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ

...

Vahin ja imestan, vahin ja imestan ja mõtlen, et kas tõesti Pre-faceliftil on veel ka tuledel vahe sees? Sinu piltidel tundub, et sul on reflektor üks suur ja ka üks pirn. Mul on aga kaks H7 pirni, lähi ja kaug või näen valesti / eksin milleski? Igatahes, on ka mõttes endal tuled lahti võtta ja klaasid puhtaks teha. Tegin juba teiste tulede peal katsetuse ära, raamid mustaks ja see oranž kleebis mulle meeldib ka. Kus seda kleebist oleks võimalik saada? Endal hetkel siis kollane valgus minevik.

PFL tuledel on tõesti vahe sees:D. Mul tuled on sedasi,et ühe suure reflektoriga ning H4+park nagu sa juba avastasid;). Eks see mingist aastast muutus tulede sisu värk,et H7+H7+park vms. (1998?!)-nagu sinu autogi.Automaailm/Fixus/Ben autotarbed ehk tuleparandusteip, mida on saada läbipaistvana, punase ja oranzina-viimane oli ka kasutuses ja andis päris hea efekti. Tahtsin praegustele tumedatele suundadele samuti oranzid nurgad teha aga must+läbipaistev oranz kile ei andnud väga hea tulemust ja loobusin. Oleks vaja oranzi kile, mis ei oleks läbipaistev, siis saab teha. Aga heledatele suundadele väga ideaalne;).

TQ
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 18.09.12 14:54 Tsiteeri

Oled kindel selles aastaarvu teemas?
Mu 96. aasta A4'l olid ostes H7+H7+H1 tuled ees. Masin kindlustus andmebaasi kirjade järgi kõksuvaba. Ma ei välista ka seda, et äkki keegi ise pannud need tuled ette, samas kahtlen, et 60ndates aastates mees neid ise vahetama hakkab ilma suurema põhjuseta(eelmine omanik, seda Eestis). Poes müüakse neid H4 pirnidega tulesid odavamalt kui H7 omadega.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Plinger
huviline

Registreerunud 07.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Škoda Superb

postitati 18.09.12 15:28 Tsiteeri

Minu teada see aastaarvust ei olene, tootjast pigem. H7+H7+H1 tootjaks peaks Bosch olema ja ühe suure reflektoriga tulel Valeo.

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.09.12 17:12 Tsiteeri

Täiesti võimalik, et aasta arvust ei olene, vaid tootjast. Pole seda asja niiväga uurinud ja huupi pakkusin:D. Aga tänud info eest, nüüd teab vähemalt;).

TQ
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.09.12 16:31 Tsiteeri

Räägin vahepeal toimunust ka autoga: Nimelt oli see kuu autol vaja teha TÜV aga läbi ta poleks saanud. Sai hakatud tasapisi parandama, et saaks ÜV tehtud. Esimesena läks terve ring uusi pidurikettaid ja klotse-suured tänud siinkohal Teemo-le. Täna hommikul lasin universaalse katalüsaatori alla panna-süsteem näeb välja nii, et orig. kat jäi alles (toimib tühja toruna) ja uus kat. pandi põhja alla-sinna, kus on summuti ühendusliides (selle asemele). Läksin peale seda üv-d tegema ja sain läbi:cool:. Kuigi üks v.p. ülemine esimene õõts vaja vahetada. Hea tuju kohe, et läbi sai. Muidugi tagumised rattalaagrid on vaja veel vahetada aga Teemo juurde aeg juba kinni pandud ja saab sellegi varsti tehtud. Jäävad veel nipet-näpet asjad teha, kuid kõik on tehtav ja ei ole midagi katastroofilist hetkel. Üks asi veel, et Teemo ütles mu Audi mootori ´´klõbina´´ kohta seda, et tõukurid ei klõbise, vaid peaks plärin tulema kollektori vahelt, kus metalltihend külma mootoriga vahel pläriseb ning töösooja mootoriga heli kaob, sest metall paisub ja jääb kinni. Sellega tegeleb ka.

Vot sellised lood:D:P.

TQ
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 20.09.12 15:35 Tsiteeri

Tegin paremaks ülevaateks katalüsaatori asukohast pilti, kuidas asetseb nüüd:

http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/2012-09-20170554_zps47d18f16.jpg

TQ
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.12 17:58 Tsiteeri

Vahelduseks autost ka pilte:

http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/audi1_zps2d21b45e.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/audi2_zpsad5c2655.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/audi3_zpsb87d0974.jpg

TQ
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

Auto: X5

postitati 22.09.12 18:07 Tsiteeri

Kenad pildikesed, Türisalu pank kui ma ei eksi.
Kas mul on miskit lugemata jäänud, mis velgedega juhtunud on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.12 18:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Kenad pildikesed, Türisalu pank kui ma ei eksi.
Kas mul on miskit lugemata jäänud, mis velgedega juhtunud on?

Tänud, tänud! Suurupis hoopis:D. Suvekatel rehvid suht läbi ja üks velg on natuke kõver, lasen korda teha.

TQ
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 24.09.12 07:18 Tsiteeri

Selge, siis mõistan.
Suurupi ja Türisalu -no peaaegu ju.. :D Edu!

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.12 16:50 Tsiteeri

Nüüd on ka tagarattalaagrid vahetatud SKF toodangu vastu:). Nüüd hea vaikne, sest enne oli pead valutama ajav kumin. Ja tänud järjekordselt Teemo-le;).

TQ
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.12 17:14 Tsiteeri

Vaatan ikka ja jälle su esitulesid ja pean tõdema, et suur erinevus on ikka nendel pre-facelift tuledel sees. Igatahes, võtsin ka enda tuled juppeks, pesin klaasid ja puhastasin reflektorid, samuti said raamid mustaks ning väga maitsekas esiots on. Sinu raamid on eriti laiad ja silmatorkavad. Pean sulle kunagi enda oma lähemalt näitama, sest ka tuled sain paremaks ja sõita on valge.

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 02.10.12 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Vaatan ikka ja jälle su esitulesid ja pean tõdema, et suur erinevus on ikka nendel pre-facelift tuledel sees. Igatahes, võtsin ka enda tuled juppeks, pesin klaasid ja puhastasin reflektorid, samuti said raamid mustaks ning väga maitsekas esiots on. Sinu raamid on eriti laiad ja silmatorkavad. Pean sulle kunagi enda oma lähemalt näitama, sest ka tuled sain paremaks ja sõita on valge.

Mu A4 tuledel on tõesti see raam tules laiem jne. Sul ka piltidelt vaatasin, et raam kitsam. Vast mingi aeg kusagil treffab ikka vms. ning teeme esitulede näituse:D.

TQ
Margus_H
huviline

Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.12 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:
.. tänud järjekordselt Teemo-le;).

Ja nii ta läheb, järtsus kohtume, RAISK! :D:D:D
Tublit tööd teeb mees, saan aru, et ka Sinust nüüd püsikunde saanud.

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.12 18:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: M.H
Tsitaat:
.. tänud järjekordselt Teemo-le;).

Ja nii ta läheb, järtsus kohtume, RAISK! :D:D:D
Tublit tööd teeb mees, saan aru, et ka Sinust nüüd püsikunde saanud.

Kohtume, kohtume:D:D.
Head tööd teeb küll, kiitus:). Eks ma edaspidi külastan kindlasti veel teda.

TQ
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.12 19:06 Tsiteeri

Uudised sellised, et sain Simo-ga (simoQ) kokku ning tema koha idee ja minu teostus sai teoks;).

Alustasime
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/1-18.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/6-1.jpg

...ja nii ta läks
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/2-13.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/3-12.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/4-8.jpg
http://i155.photobucket.com/albums/s283/Patrick8891/5-3.jpg

Kvaliteet kannatab foorumisse postitades küll kõvasti:(

Pat.

TQ
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 16.10.12 19:09 Tsiteeri

Peaks ka oma voki teie vahele ajama, saaks teistsugust välimust ja suuremat velge :D

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.12 19:12 Tsiteeri

Petrol versus Diesel Power sai ühendatud ja tunnist said tunnid... ei olnud see viimane kord. Eks hiljem räägime mõttest ehk ka lähemalt.

mkangur
huviline

Registreerunud 15.07.12
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.12 07:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Peaks ka oma voki teie vahele ajama, saaks teistsugust välimust ja suuremat velge :D

+1 kuudikud ritta :D

Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.0% - SQL: 79.0%]