Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  19
Autor:
Pealkiri: Audi 90 typ85 2.0 Fronti - 1985 - Harry_R (Vastuseid: 459 | Vaatamisi: 82877)
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.06.11 19:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Silma järgi nad ei erine, kui on üks või teine pool aga Audi 200-l näiteks oli asi väga aia taga, kui vale poole õõts all oli. Ratas tahtis koopasse joosta.

Vot vot, saigi silma järgi hinnatud, et erinevust pole ja ära ka ei märgistanud, kumb on kumma poole oma. Tundub hetkel kõige loogilisem viga. Peab mingi hetk vahetuse ära tegema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 16.06.11 19:19 Tsiteeri

Mina mäletan, et panin omal nii tagasi, et üks suur auk šarniiri poolses otsas jäi allapoole. Peaks olema nendel samamoodi aga päris pead ei anna, kas see kõige kindlam viis on. Pead auto üles tõstma ja natuke mõõtma ja vaatama, kuidas lood on :)

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 16.06.11 21:37 Tsiteeri

Omal kahesajal kah see eksimus läbi tehtud. Oma loogika järgi pannes sain juba kõik kokku ära ja proovisõidule minnes (loe: keerates) käis rehv koopasse. Kitsas garages ei näinud ka kohe, aga väljast vaadates oli kohe palju mööda.

:D

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Fabulous-V8
huviline

Registreerunud 21.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: oli Audi V8 3.6 184kw

postitati 19.06.11 14:32 Tsiteeri

Täna pilte teha viitsid veel? :P

Pakun pildistamist Tallinnas ja selle lähiümbruses:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=67963
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.06.11 14:44 Tsiteeri

Eile läks auto Teemo juurde, et sild paika ajada, lisaks tulid juurde tagumised rattalaagrid, mis päris korralikku lärmi tegid. Mingi osa ajasin sellest uute rehvide kaela, kuid põhjuseta. Uued laagrid küljes ja vaikus majas.
Midagi kobiseb esiratta juures, arvatavasti amordi kork pole piisavalt kinni, lisaks käigukasti padi olematu ja kütusetorustik on niru, mis oli juba sügisel kergelt niiske.
Uus silla reguleerimine tuleb ka teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 22.06.11 14:50 Tsiteeri

Eriti vinge oleks kui muretseksid kusagilt v8 punased tagatuled.
Kellelegi foorumis oli ka hallil b2 20vt'l niimoodi tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.06.11 16:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Eriti vinge oleks kui muretseksid kusagilt v8 punased tagatuled.
Kellelegi foorumis oli ka hallil b2 20vt'l niimoodi tehtud.

Seesama hall (Raxi endine) vist oli minu omaga koos Teemo garaazis. :)
See aasta neid tulesid vahetama siiski ei hakka.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.06.11 19:39 Tsiteeri

Ma imetlesin seda ka teemo garaazis olles.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.11 17:36 Tsiteeri

Täna viisin Fronti Teemo osavatesse kätesse kütusetorustiku uuendusse ja käigukasti padja vahetusse. Võiks ka ise neid töid teha, kuid ei tea kunagi, millal tööpäev lõppeb ja nii võib see üritus pikale venida. Chevy on ka hakanud iseloomu näitama, mistõttu on mul vaja kiiremas korras Audi sõidule saada, et "pipardaja" saata garaazi väljateenitud puhkusele ja hooldusele. On teine tublisti ennast ülevalpidanud, kuid ega temagi lõpmatuseni hooldevaba pole.

Eelmisest korrast.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Teemogaraaz1.jpg

Remo
huviline

Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi

postitati 27.06.11 18:49 Tsiteeri

Need V8 tagatuled sobivad päris kenasti sellele:D Poleks uskunudki

Got ARB and nitrous?
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.11 20:03 Tsiteeri

Ma räägin ta Harry peaks sellised enda omale ka külge pookima.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.11 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Ma räägin ta Harry peaks sellised enda omale ka külge pookima.

1. Pole mul midagi originaalide vastu. Ilusad, terved ja töökorras. Vahetada saab neid alati.
2. Minu rahapuu on hetkel ära kuivanud. Poole aasta kohta minu jaoks piisavalt tehtud - kere tugev, veermik uue väärne, lisaks muud parendused. Sponsoreid mul ei ole, mis seab ka piirid. Viimased tehnilised korrektuurid tulevad nüüd, siis proovin sõitmist nautida ja rahapuud kasta, et tuleval talvel jätkata.
Rääkida on lihtne, teostada aga mitte.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.11 19:45 Tsiteeri

Leidsid sa midagi silla juures valesti ka olevat, oli kogemata vale poole õõts või midagi sellist?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.11 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Leidsid sa midagi silla juures valesti ka olevat, oli kogemata vale poole õõts või midagi sellist?

Teemo timmis paika, ühe ratta tõi sissepoole, teise viis välja, tagumiste ratastega on vahed võrdsed. Nüüd vaja igaksjuhuks uus sillareguleerimine teha. Kummaline on see, et see juba eelmises stendis välja ei tulnud.
Kui ma Teemost õigesti aru sain, siis selle auto õõtsadel ei tohiks mingisugust erinevust olla.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.06.11 20:23 Tsiteeri

Visuaalse vaatluse järgi ei ütleks ka, et õõtsad erineksid. Aga ta timmis siis šarniirist eks, aga kas silla diagonaal on paigas? Mina enda 90 sildu alla panin, siis sillatalaga andis mängida edasi tagasi, vasakule paremale.

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 28.06.11 20:36 Tsiteeri

Timmisin sillatala ja zharniiri. Kõige rohkem muudab sillatala sellise sharniiri korral.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 30.06.11 18:43 Tsiteeri

Audi kodus tagasi, uus kütusetorustik küljes, sama uus on ka käigukastipadi. Ma ei tea, mida Teemo seal tegi, kuid mingi imeväe tõttu ma koju sõites ei kuulnud enam kütusepumba undamist. Ja arvata on, et tegelikult ma sõnasin hetkel ära ja homme on kõik vanaviisi. :D
Teine asi, mida ma ise juba tagumisi amorte paigaldades vaatasin ja mida Teemo mulle täna mainis, et tagumiste vedrude kõrgus on vist reguleeritav. Seda peab küll nüüd täpsemalt hakkama uurima, sest tagaosa oleks nõks alla vaja. :P

Aknast vaadates on nüüd mu mõlemal silmal vaatamist (vasakuga Audit, paremaga Chevy). Homme peaks autod kõrvuti ajama ja esiotsa kõrguste erinevusest pildi tegema. :D

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/AudijaChevy2.jpg

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 30.06.11 19:34 Tsiteeri

Lihtsalt tögamisena, et päris fine parkimisviis ;)
Tagaosa on veits uurakil küll, kuid eelmisi pilte vaadates aru küll ei saa, et tagavedrusi oleks vöimalik allapoole lasta/keerata ... pildil muidugi päris täpselt alumise vedrutaldriku asukoha muutmisest jälge ei ole.
Samas eks Teemo teab täpsemalt, millest räägib.
Önnelik mees, kes saab suhtkoht haruldust näppida ja putitada:P

Ninad masinatel vastakuti ja siis klöps...arvan, et Audi vöib oma kapoti ääre natuke veelgi madalamas olekus Chevi stange alla vihma varju peita :D

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.11 17:03 Tsiteeri

Peaaaegu 100 km sain korraliku värvikihiga sõita. Täna üks töölistest virutas teise auto uksega mulle korralikuma litaka, mille tagajärjel täke läbi värvi ja laki juhiuksel. Krt, suur lai tühi parkla oli hommikul, aga ikka oli vaja minu auto ja maja vahele trügida olematu vahega.
Eks tuleb Urmasega jälle ühendust võtta ja uurida hinnapakkumist ukse parandusele ja arve esitan loomulikult neile.
Härrad ise olla näinud telekas mingit "huulpulga" sarnast asja, millega korda saab. Selle huulepulga võivad endale........

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Vrvikahju.jpg

bob
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31

postitati 01.07.11 18:37 Tsiteeri

Mul õnnestus mõni aasta tagasi isegi liikluskindlustuselt sama asjaga abi saada. Parklas üks hooletu naisterahvas lajatas uksega. Värviti terve auto uks üle ja tema liikluskindlustus maksis kinni. Õnneks tookord sattusin ise just auto juures olema kui see juhtus.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.07.11 19:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: bob
Mul õnnestus mõni aasta tagasi isegi liikluskindlustuselt sama asjaga abi saada. Parklas üks hooletu naisterahvas lajatas uksega. Värviti terve auto uks üle ja tema liikluskindlustus maksis kinni. Õnneks tookord sattusin ise just auto juures olema kui see juhtus.

Ma olin ka õnneks autos ja hakkasin just ära sõitma. Poleks õigel ajal õiges kohas olnud, siis oleks taaskord olnud olukord, kus keegi ei tea ja keegi pole teinud, sest see pole mul esimene kord, kui tööl auto kannatatada saab. Talvel rippus Chevy peegel kaablite abil ukse küljes ja 99% tean ka kes selle ära lõhkus, mitte küll tahtlikult, kuid kuna tunnistajaid ei olnud ja ise ta muidugi kõike eitas, siis jäigi see lõpuks minu rahakoti mureks - 2000 eeku lihtsalt ühe oiviku pärast vasta maad visatud.
Imestama panev, kuidas suhtutakse teiste varasse ja et ka enda omast ei hoolita.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 01.07.11 21:30 Tsiteeri

Sai ka ükspäev su masinat piilutud, täitsa viisakas. Teades palju omanik sellega vaeva on näinud on tulemus ikka väga kena. Nüüd on vähemalt omanik nähud ja masin nähtud ainult, et mõlemat korraga pole veel õnnestunud tabada :D

Kahju, et uks niimoodi pihta sai, vähemalt on lootust asi täiesti kenasti korda saada.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.11 18:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Sai ka ükspäev su masinat piilutud, täitsa viisakas. Teades palju omanik sellega vaeva on näinud on tulemus ikka väga kena. Nüüd on vähemalt omanik nähud ja masin nähtud ainult, et mõlemat korraga pole veel õnnestunud tabada :D

Kahju, et uks niimoodi pihta sai, vähemalt on lootust asi täiesti kenasti korda saada.

Danke. :) Suurem osa vaevast on nähtud, nüüd tuleb rahulikult ülejäänuga edasi tegeleda. Lõpu kaugust ma ei oska ette näha.

Täna tehti mulle pakkumine "lammutajate" poolt. Tuli sellise jutuga, et "me mõtlesime, et ostame sulle pudeli konni lepituseks ja unustame selle asja ära". Ma vastu, et " mis asja me ära unustame?" :o " No selle, et mu isa su ukse ära rikkus". Siis ma üritasin talle selgeks teha, et konni võivad lepituseks ja unustamiseks ju anda, aga uks olgu korda tehtud. :D
On ikka nahad küll, perse oskavad keerata asju, aga siis kui aeg on vastutada, üritatakse mõtetu joogiga ära osta. Kui juba nii ülbelt asja aetakse, siis ilma süümepiinadeta lasen pool ust ära värvida, mis tähendab seda, et saab korda ka selle kahjustuse, mis ma ise ukse serva tegin piiraja puudumise tõttu.
Küsisin täna Urmaselt ka hinnapakkumist ja samas vaatasin ka mis hinnaga ta mul kogu ukse värvis - 115 euri oli.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.11 18:48 Tsiteeri

Oled sa taga otsa madalamaks juba teinud/proovinud teha? Ka mina silmitsesin seda masinat ühes hoovis ja see oli ainuke asi mis silma riivas. Edu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.07.11 19:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Oled sa taga otsa madalamaks juba teinud/proovinud teha? Ka mina silmitsesin seda masinat ühes hoovis ja see oli ainuke asi mis silma riivas. Edu.

Täna jõudsin alles testini 2 daami :) tagaistmel + 1 autoaku, tööriistakast, tagavararatas ja muu varustus pagassis. Kannatab allapoole lasta küll veel.
Järgneval pildil on tegemist parkimisest tulenevaga, mitte daamide olemasolust tagaistmel, kuid selliseks oleks vaja ta saada küll. Sellises olekus peaks ülevaatama palju rehvile veel ruumi jääb koopaservaga, sest tagaistmele maandumine madaldas autot kuskil 1,5 cm.

http://i175.photobucket.com/albums/w150/Audihoolik/Sellistoleksvaja.jpg

Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  19
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]