Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  46
Autor:
Pealkiri: Kes keda kus nägi? (autonumbrite ja parkimiskohtade info kajastamine teemas KEELATUD!) (Vastuseid: 1129 | Vaatamisi: 173589)
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 11.04.09 19:11

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Kärolin, nägin sind just koos oma sinise S'iga Virtsu-Kuivastu maanteel :D. Ehk siis Virtsus.

Hommikul sai sealt läbi sõidetud jah :P ja õhtul ka ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
tom
huviline

Registreerunud 20.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C7 S-line 3.0 BiTurbo 235kw

postitati 11.04.09 19:43

Tsitaat:
Algselt postitas: pprz
Tsitaat:
Algselt postitas: Retro
Kaaku reede öösel vabaka ristmikul pedaali tallamas, vinged veljed :D.

Meie tänased ~250km mööda linna ei läinud raisku :D. Kaaku ise nautis tagumist istet, head seltskonda ja mõnusat muusikat.
Tänud asjaosalistele!

Sõitsite mul ka draamateatri ees nina-eest mööda. Tundus jah, et Teil seal mingi pidu käis ;)

äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 11.04.09 22:36

Tsitaat:
Algselt postitas: MartinCS
Täna Tartus foori taga seistes kiirendas vastassuunas (suunaga Raadi poole) üles mäkke üks tumeroheline A4 1.8T, suur cooler stange alt turritamas. Tundus et stock pilliga tegu ei olnud, sest minek tekkis alles kõrgel pöördel. Esivedu? Huvitav, kas omanik on klubist? Igatahes on mõnus, et keegi Eestis tegeleb ka 1,8 20VT arendamisega.

Esivedu väga ei! :D ;)

Eks ta Sinu uudishimuliku pilgu tõttu sai peeneks lastud :)

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 12.04.09 08:45

Krt, siis oli tal küll maru terava lõpuga mootor :D Jäi tunne nagu rattad käisid tühja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Menthor
klubiliige

Registreerunud 11.08.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audid

postitati 12.04.09 08:46

Tsitaat:
Teiseks: Nägin 6. või 7. aprillil Tartus koopiat oma autost. Sama värv, vist ka madaldus, sama velg, toonklaasi polnud. Sõitis mulle vastu Kalevi tänaval, ma olin jalgsi. Alguses vaatasin ehmatusega, et keegi on minu autoga sõitma läinud :D (auto oli samal ajal viidud remonti). Ainuke erinevus oli see, et tagumisel luugil oli ka vanemat tüüpi S4 märk. On keegi klubist?

Võimalik, et neid on juurde tekkinud, kuid samas on täpselt kirjeldusele vastav auto ühel klubiliikmel olemas küll. Tollel autol on muidu audiclubi numbrialused ka, kuid hetkel ei tule kasutajanimi meelde :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Hegol
klubiliige

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 B2q & Audi 80 B3q 16v & Audi A4 Avant B9q & Audi Q4 e-tron q

postitati 12.04.09 11:08

Tsitaat:
Algselt postitas: Menthor
Tsitaat:
Teiseks: Nägin 6. või 7. aprillil Tartus koopiat oma autost. Sama värv, vist ka madaldus, sama velg, toonklaasi polnud. Sõitis mulle vastu Kalevi tänaval, ma olin jalgsi. Alguses vaatasin ehmatusega, et keegi on minu autoga sõitma läinud :D (auto oli samal ajal viidud remonti). Ainuke erinevus oli see, et tagumisel luugil oli ka vanemat tüüpi S4 märk. On keegi klubist?

Võimalik, et neid on juurde tekkinud, kuid samas on täpselt kirjeldusele vastav auto ühel klubiliikmel olemas küll. Tollel autol on muidu audiclubi numbrialused ka, kuid hetkel ei tule kasutajanimi meelde :)

Suht sarnane S4 on kasutajal AMR: auto pilt Ilmatsalust (pildi autor MorroW)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MartinCS
huviline

Registreerunud 28.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: S4 BiT 232kW Oettinger + esivanema A6 C6 3,0TDI Q 171kW '07

postitati 12.04.09 11:45

Tsitaat:
Algselt postitas: Hegol
Tsitaat:
Algselt postitas: Menthor
Tsitaat:

Suht sarnane S4 on kasutajal AMR: auto pilt Ilmatsalust (pildi autor MorroW)

Eip, neid kahte S4'ja tean mis Ilmatsalus käisid. AMR'il on must ja teine oli kroompeegltega heledam sinine, kui minul.
See oli täpselt samasugune, mida ma nägin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 13.04.09 15:52

Pole küll tähtis uudis, kuid ka nähtud nüüd Kaaku A8 ära - pimestas teine oma valukatega mind Kolde ja Kopli tänava ristmikul ;)

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 16:49

Tsitaat:
Algselt postitas: olensaarlane
Pole küll tähtis uudis, kuid ka nähtud nüüd Kaaku A8 ära - pimestas teine oma valukatega mind Kolde ja Kopli tänava ristmikul ;)

Täna lasin ta Toompuiesteel enda ette, kui ta majade vahelt välja üritas keerata. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaaku
huviline

Registreerunud 11.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabriolet, A6 C7.5 Competition, RS4 B7

postitati 13.04.09 18:17

Karm värk. Peab vist hakkama salajasemalt ringi liikuma :)
Harry_R, tänks jah vahele laskmise eest, hakkasin juba ümber keerama.

http://images.spritmonitor.de/302667.png; http://images.spritmonitor.de/401269.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 18:58

Selle teema võibki varsti ümber nimetada: kes ja kus Kaakut nägi :P
Ega Kaaku autost naljalt mööda ei vaata... jääb alati silma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 16:25

Kas on võimalik, et karolin25 täna õhtul Akadeemia teelt pööret Vilde teele ootas? Igatahes kena sinine S4 oli klubi numbrialustega, naisterahvas roolis.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 14.04.09 16:44

Kes oli see "kaaskannataja",kes ootas koos minuga täna Tähetorni autobaasis?Tume avant KUSTUTATUD klubi numbrialustega;)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
karolin25
huviline

Registreerunud 15.11.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 90 Quattro; Audi A6 Quattro 2,5 Tdi 132 kW

postitati 14.04.09 17:28

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Kas on võimalik, et karolin25 täna õhtul Akadeemia teelt pööret Vilde teele ootas? Igatahes kena sinine S4 oli klubi numbrialustega, naisterahvas roolis.

Eksid, mina täna küll seal polnud :P
Aga usun, et nägid seal klubilist nimega Brita :) - puhtalt arvamus ;)

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 17:46

Kärolin on endiselt heledate juustega, ma loodan ;) Ja siniseid S4 on sel aastal veel paar tk juurde tulnud...

Tsitaat:
...Kolde ja Kopli tänava ristmikul...

Meie linnas ei ole veel sellist ristmikku, seega Kolde-Sõle.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 18:17

Tsitaat:
Algselt postitas: pprz

Tsitaat:
...Kolde ja Kopli tänava ristmikul...

Meie linnas ei ole veel sellist ristmikku, seega Kolde-Sõle.

Tösi.
Sellist pole jah - ristmikuks oli seega Kopli-Erika ja tuli tema mööda Ristikut ja suundus edasi mööda Koplit nn.Sitsi mäe suunas.
Vat need on need läikivad veljed, mis pea sassi ajavad :D

Mäletamist mööda vist 2 nädalat tagasi sai nähtud ka AC numbrialusega sinist sedaan S´i, ootas kella nelja paikku öhtul vasakpööret Ädala tänavale - juhiks mees ja kaasreisija naisterahvas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 14.04.09 18:29

Tsitaat:
Mäletamist mööda vist 2 nädalat tagasi sai nähtud ka AC numbrialusega sinist sedaan S´i, ootas kella nelja paikku öhtul vasakpööret Ädala tänavale - juhiks mees ja kaasreisija naisterahvas.

Jäin vahele jälle, sai käidud sünnitusmajast korra kiirelt läbi :)

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 18:35

Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: Rainer

Jäin vahele jälle, sai käidud sünnitusmajast korra kiirelt läbi :)

Oleksin sind läbi lasknud, kuid körvalt tuli madallendureid liialt peale ja polnud vöimalust.
Ise pärast mötlesin, et kas mindi punast vedelikku loovutama.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 14.04.09 19:02

Tsitaat:
Algselt postitas: karolin25
Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R

Eksid, mina täna küll seal polnud :P
Aga usun, et nägid seal klubilist nimega Brita :) - puhtalt arvamus ;)

Blondi peaga paistis olevat roolis. Mitte, et ta oleks midagi blondiinilikku korda saatnud, lihtsalt juuksed olid sellised :)

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 14.04.09 19:08

Olevi S4 seisis Mai Selveri paklas 9 paiku. Olev on ikka tublit tööd selle auto kallal teinud :D

Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 15.04.09 05:43

Tsitaat:
Algselt postitas: Auditehh
Olevi S4 seisis Mai Selveri paklas 9 paiku. Olev on ikka tublit tööd selle auto kallal teinud :D

Sellega seoses küsimus, kas kuskil foorumis tema viimase aja tööde kohta juttu/pildimaterjali kah leiab?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.04.09 08:26

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Sellega seoses küsimus, kas kuskil foorumis tema viimase aja tööde kohta juttu/pildimaterjali kah leiab?

Kuna Olevi autoteema oli varasemalt kinnises klubiliikmetele mõeldud alas, aga pärast klubiliikmeks saamise korra muudatust ei ole ta vastavat avaldust teinud, on tema autoteema hetkel tegelikult ka talle endale kättesaamatu. Nii et variante seda teemat jätkata on kaks - kas Olev soovib uuesti ühineda klubiliikmetega või siis annab meile teada, et me tõstaks selle teema huviliste autode alla ringi. Kuna selle auto ehitamine ei ole varasemalt olnud päris igaühe silmade jaoks, siis meie omal käel seda avalikkuse ette tõsta ei saa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 15.04.09 09:10

Kas see võis olla mingi klubiline, keda ma sain täna Pärnus jällitada Ehitajate teed mööda Härma kaubahoovi? Autoks oli tumeroheline A6 2.4 mootoriga mille ette kleebitud "A" täht, nr-märk KUSTUTATUD

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
meha
huviline

Registreerunud 18.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100q ja VW Passat

postitati 15.04.09 09:37

Täna sai MartinCS-i Tartus Maaülikooli ühika juures nähtud. Jalutas teine mõtliku näoga.:cool:

ehv
huviline

Registreerunud 22.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2,2 20vt man `96

postitati 15.04.09 09:47

Ilus, madal, 18" velgedega, elevandiluuvalge S6 avant 2.2t automaat liikles 14.09 umbes kella 7 paiku Tartu kesklinna Statoili ümbruses.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  11  12  13  14  15  ..  46
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 15.6% - SQL: 84.4%]