Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 |
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 21:56
|
|
|
Tsitaat: |
Ütle mulle......
Ära vaevu vastama.....
|
Otsusta ära!
Selle asemel,et m***i mängida ja enda tagaluuki teiste kindlustuste arvelt remontida, rooli oma remonti vajav sõiduk tee serva korraks, kui näed, et
kiirem tuleb tagant. Kui ise sõita ei julge, siis lase seda teistel teha. Aga ego ei luba vist teha seda?
Kummaline, et inimene, kes korraldab sõidukoolitusi, elementaarsest viisakusest ei tea mitte sittagi.
Liiklusest tuleks elimineerida just sellise ajuhälbega inimesed, kes takistavad teiste liikumist maksimaalsel lubatud kiirusel, möödasõite jne. Mis
pagana päralt ma peaksin sõitma mingi oina sabas 80 km/h, kui lubatud on 90??? Ma ei tee tööautoga lõbusõitu, kus mul aega jalaga segada, ma vaatan
pidevalt kella, et õigel ajal õiges kohas olla.
Ja äkki härra ütleb mulle, kuidas ma peaksin ajukääbikule selgeks tegema, et ta mind ei nu****s?
Lähen koputan aknale ja palun viisakalt, et ta mind mööda lubaks? Helistan talle?
Kuulan lahendusi, tarkpea!
Ahsoo ja sa seda ka tead, et põhjuseta äkkpidurdus on samuti liiklusohtliku olukorra tekitamine? Ehk siis KEELATUD!
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 22.03.12 02:17
|
|
|
Njah. Seda küll, aga katsu sa seda tõestada.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 22.03.12 04:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Ahsoo ja sa seda ka tead, et põhjuseta äkkpidurdus on samuti liiklusohtliku olukorra tekitamine? Ehk siis KEELATUD! |
Sa ei suuda seda kunagi tõestada, et oli põhjuseta pidurdus.
Äkki ma nägin kraavis metslooma, päike pimestas jne.
Ka ise seda teinud, kuid mitte suure auto nina ees, vaid nende tarkurite arvates, et mööduvale autole peab alati meetrise vahega sappa jääma.
|
|
|
|
gorm
huviline
Registreerunud 14.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4.2Q
|
postitati 22.03.12 06:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yanekk
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Ahsoo ja sa seda ka tead, et põhjuseta äkkpidurdus on samuti liiklusohtliku olukorra tekitamine? Ehk siis KEELATUD! |
Sa ei suuda seda kunagi tõestada, et oli põhjuseta pidurdus.
Äkki ma nägin kraavis metslooma, päike pimestas jne.
|
Selleks tarbeks võib autole ühe või mitu kaamerat külge monteerida vastavalt oma paranoia suurusele
Salvestustest ei pruugi alati kasu olla, kuid sõprusringkonnast on teada juht, kus "kõva mees" on oma (vale)ütlused tagasi võtnud, kui
videosalvestusega letti tuldi, kus tegelik olukord näha oli.
Ise olen vahel harva GoPro kaameraga ringi sõitnud, mis statsionaarselt armatuuri külge saab panna. Millegi tõestamiseks õnneks siiani pole kaamera
salvestusi vaja läinud. Ja niisama ma ka ei filmi, siis lükkan sisse kui olukorrad põnevaks / karmiks lähevad.
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 06:46
|
|
|
Harry, kas elementaarse viisakuse alla kuulub eessõitja närvidel mängimine ja sellega avariiohtliku olukorra teadlik tekitamine?
Äkkpidurdusi teen ma ohu korral, oht võib olla nii minule, mu autole või ka kaasliiklejale. Kui teel on veelomp, vastu tuleb auto, siis ohu
vältimiseks tuleb pidurdada - antud juhul on vastutulejale ju ohtlik, kui ootamatult vett esiklaasile pritsib. Samuti on nii mulle kui
kaasliiklejatele ohtlik, kui tee ääres olev helkur ootamatult valgust peegeldab ja sellega mind pimestab. Samuti on ohtlik, kui keegi sõidab olematu
pikivahega, tuled eeldatavasti sinu, kui perfektselt liikleva isiku musternäidise puhul põlevad. Mis on autol peeglite ülesanne? Kas mitte sinu auto
tuledest ei või ootamatult väike valgushelk eessõitja silma sattuda, mille peale juht hoopis ehmatab?
Ehk siis teed on täis ohte, millele tuleb reageerida. Aastaid tagasi õpetati, et kaasliiklejate tähelepanu püüdmiseks tuleb kas lasta signaali või
vilgutada tulesid, mitte eessõitja tagatulede tootjaga tutvuda.
Ettepanekuid sulle:
1. Kindlasti on sul telefonil olemas käedvaba seade, on olemas üks imepärane number - 110.
2. Räägi tööandjaga, et äkki on võimalik marsruute ja ajakava planeerida selliselt, et maanteedele jääks ka ajavaru ja ei peaks koguaeg lubatud
maksimaalse kiirusega sõitma, kindlasti on ka tema autojuht ja peaks aru saama, et teinekord ei võimalda isegi ilm lubatud maksimaalse kiirusega
sõita.
3. Ära sõida maksimaalse lubatud kiirusega, isegi kui tööandja poolt koostatud ajakava ei võimalda, siis maanteel kaotad sa 3-4 minutit 50km peale.
4. Anna juba kaugemalt tuledega ja auto paiknemisega teel märku, et sa kavatsed mööda sõita. Kui möödasõiduvõimalust ei ole, siis ei anna sulle
nagunii mitte mingit võitu see tagumikus sõitmine.
Mis minu elementaarsesse viisakusse puutub, siis sinu kirjeldatud juhtide puhul ei näe ma vajadust viisakalt käituda. Kui kaasliikleja kasutab näiteks
sinule soovitatud neljandat soovitust, siis võtan ka mina aegsasti tee serva ja ei tee kiiremini sõitjale ühtegi takistust. Kui aga tagumikus
sõidetakse, siis pean ka mina tunduvalt pingsamalt jälgima kõike enda ümber toimuvat, sest see taga sõitev mitte kõige paremini töötava hallollusega
isik võib olla liiga hõivatud mingite muude tegevustega ja ohu korral ei pruugi adekvaatselt reageerida. See on lisaoht minule, kui teel peaks olema
mingi pidurdamist nõudev situatsioon.
Ahjaa, kas sa enda avataril kujutatud auto roolis olles oled nõus edgargrad-Paldiski maanteel õhtuses lumesajus kõrvale tõmbama, kui seljataga peaks
olema sinu kirjeldusele vastav autojuht mõne päevinäinud FH12-ga?
|
|
|
|
Audi100C2
klubiliige
Registreerunud 05.01.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 2.2 1993a; Audi 100 2.8Q, 1991; Audi 200 2.1 5E 1981a; VW T3 Syncro Caravelle GL 1990a
|
postitati 22.03.12 07:44
|
|
|
Kuskil saates (pealtnägija?) oli mingi aeg tagasi juttu Nõmme vanameeste klubist vms. Seal klubis oli näiteks poliitikast rääkimine sisuliselt
keelatud.
Keelamine pole minu asi, aga Audi teemaline foorum on samuti niikaua sõbralik ja mõistlik, kuni jutt ei lähe liiklusele, sest nii palju kui on
inimesi, on ka arvamusi. Kedagi mingi teema osas ümber veenda foorumi teel (põhjendatult või põhjendamatult) on üsna võimatu.
Kui liikleme seadust, ilmastikuolusid ning vastavalt olukordadele ka kainet mõistust järgides, siis saame seda liiklust vähem ropuks teha.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 22.03.12 08:16
|
|
|
Mis puutub rekkameestesse, siis Tarmoga olen nõus. Mis kurat toimub nende juhtide peades, kes istuvad sõiduautol 1-2m kaugusel p*rses kinni? Ja mitte
ainult sõiduautol- tihti sõidavad nad kolonnis, omavahel vahet alla 5m, niiet möödasõit on suhteliselt välistatud. Sellega tekitavad kolonne. Aga
peaaegu alati leidub kolonnis keegi, kel on kiire vms põhjus ja hakkab kolonnist mööda suruma. Mis on selle tagajärg? Keset möödasõitu kui juhtub
keegi vastu tulema (nt kurvi tagant, enne möödasõidu algust oli tee vaba) pole kuhugi reastuda ja ongi laubakas. Kuskilt kunagi ammu lugesin, et ca
60% laubakatest juhtubki olematu pikivahe süül (on jäänud meelde, see number ei pruugi tõele pretendeerida). Muidugi peab möödasõitu sooritav juht
veenduma manöövri täielikus ohutuses, kuid siiski võiks rekkamehed oma hiigelego koos oma hiigelautoga väheke koomale tõmmata ja olla solidaarsemad ka
teiste liiklusvahendite juhtide suhtes. Ei ole vaja ju üksteise p*rses kinni tiksuda ja siis mõnuleda ala, et noh, tropp, pole minna kuskile jah? Ei
mõtle siin nüüd kõiki rekkajuhte, kindlasti on ka erandeid, kuid tean mitut rekkameest, kes sihilikult sõidavad teineteise sabas, et sõiduauto
juhtidele nö "ära panna". Suht haige mõtteviis, kas pole? Ses mõttes, et olge mõistlikumad- kui keegi teile ette keerab, pimenurgas sõidab vms, siis
on kiunu ja kisa lahti küll ja küll, et sõidukate juhid on mölakad jne. Aga siis, kui keegi teile julgeb mingi etteheite teha, siis on kohe kõik
maailmas süüdi ja teie kõige õilsamad. Loodan, et Harry seda juttu nüüd isiklikult ei võta, pole nii mõeldud vähemasti. Kui aga võtab, siis ei saa
mina sinna midagi parata.
Kusjuures, hea näide oli täna hommikul Jõhvi-Vasknarva teel (kohalikud teavad seda hästi). Viisin elukaaslase tööle ja linnaala lõppedes kogusin
kiiruse ca 90-95km/h peale. Ükshetk vaatasin peeglisse ja mis ma näen- peeglist vaatab vastu Volvo logo. Üks tumeda kabiiniga Volvo rekka tiksus mul
sabas, pikivahet napilt 3-4m vast. Vilgutasin siis suunda, et mine mööda, tee vaba, kuid ei, ta jätkas rahulikult minu seljataga minu närvide
p*dereerimist kuni mul lõpuks üle viskas, vahetasin käigu alla ja kogusin kiiruse ca 120km/h peale, et eest ära sõita. Oleks ma üksi olnud, siis
ilmselt oleksin vajutanud kiirendamise asemel pidurit. Oleksin ilmselt lõpetanud põllul (kahelpool teed suured laiad põllud), halvemal juhul oleks üle
kuudi keeranud mu auto. Hiljem oleks olnud väga lihtne väita, et tee oli libe, pidin pidurdama. Kuid kuna koos elukaaslasega, siis ei hakanud riskima.
Miks ma sedasi teinud oleksin? Võib kõlada egoistlikult või lollilt, kuid suuresti õppetunni andmiseks rekkajuhile. Ilmselt ei oleks see intsident
endale ka vigastusteta lõppenud, kuid siiski. Nö musta huumoriga võiks ka öelda, et olekski uue auto saanud kindlustusrahade eest
Olgem mõistlikud ja sõbralikumad liikluses üksteise vastu!
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 22.03.12 08:28
|
|
|
Mnjaa...
Siit üleskutse- Kõigile lällarid autosse.
Siis on hea igal pool "tagaklaasilogosid" verbaalselt vastu pedereerida.
Või siis teisalt küsida, et milles probleem on. Ehk leidub teinekord isegi mõni loogiline põhjus (Vaevalt küll)
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 09:04
|
|
|
Hmm, hetkel saan ma küll rääkida ainult enda eest.
Ma kujutan ette, mis teil peas toimub, mis mõtted teil seal on. Et ma
sõidangi terve selle aja, mis ma eessõitjast mööda pole saanud, tal stanges kinni.
Ei ei ei, sellisele asjale ei peaks minu enda närvid ka vastu. Ma ju
tean, et võib olla selliseid, kes lükkavadki niisama piduri põhja või avastavad järsku, et neil vaja teelt maha keerata.
Peeglist näitamist teate ju? Mina nimetaks seda tegevust samamoodi, ainult salongipeegli versiooniks.
Ja kui paarist - kolmest korrast kasu ei ole, siis ongi asi selge, et pole mõtet enam üritada, seal autos matsu ei jagata. Annan alla!
Vot nõndaks.
Lällerid tuleks tõesti kohustuslikuks teha!
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 22.03.12 09:29
|
|
|
Lisaks eelmainitud probleemidele huvitab mind ka, kas inimestele ringteel liikumist üldse ei õpetata? Ajendab kirjutama just tänane juhus Jõhvis
Statoili juures ringteel, kus sõitsin ise ringteel, kui mulle oleks äärepealt sisse sõitnud üks Skoda Praktik (nr 144MLI, tervitused sellele m*nnile,
kes roolis oli), kes hirmsa hooga lendas Kohtla-Järve poolt viaduktilt alla ringteele. Niipalju, kui mina autokoolist mäletan, siis ringteel liikujal
on eesõigus...ilmselt see vend polnud kohal, kui seda osa koolis õpetati... Ei ole esimene juhus, kus sedasi autol külg maha tahetakse sõita, seda nii
Tartus, Jõhvis kui ka Tallinnas. Hiljuti alles sõber sai oma autost sedasi lahti, kui liikus Tartus ühel ringteel ja ringile sõitja sõitis talle
küljelt sisse tuimalt. Hiljem veel ise kaagutas, et ma liikusin otse, mul oli eesõigus. Politsei muidugi tuli kohale ja tegi avarii põhjustajale
selgeks, et ringil liikujal on eesõigus ringile tulija suhtes.
EDIT: Anna teed märgid on olemas, seda nii Jõhvis, kui ka sel ringil Tartus.
|
|
|
|
Tonx
huviline
Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: G31 540; Tucson AWD
|
|
Javest
huviline
Registreerunud 28.02.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.03.12 10:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tonx
Väidetavalt on Eestis kusagil ka üks selline ringtee, kus märgid puuduvad
|
Narvas on (vist) Eesti ainus ringtee, kus märkidega on reguleeritud ringil olija kohustus teed anda.
|
|
|
|
Aht0
huviline
Registreerunud 29.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.3Q
|
postitati 22.03.12 13:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Javest
|
Narvas on (vist) Eesti ainus ringtee, kus märkidega on reguleeritud ringil olija kohustus teed anda. |
Maardus olen ma sellisel sõitnud.
"Täissöönul pole isu ja nälginul toitu ning hädas on mõlemad." A. H. Tammsaare
|
|
|
|
huljes
huviline
Registreerunud 30.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 2.0, Audi A4 2,8Q
|
postitati 22.03.12 16:50
|
|
|
Soomes ka selliseid, esimese hooga oleks päris hea pahandus tulnud mul sellest!
Tsitaat: | Algselt postitas: Aht0
Tsitaat: | Algselt postitas: Javest
|
Narvas on (vist) Eesti ainus ringtee, kus märkidega on reguleeritud ringil olija kohustus teed anda. |
Maardus olen ma sellisel sõitnud. |
|
|
|
raineys
huviline
Registreerunud 03.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5 2.3t
|
postitati 22.03.12 18:03
|
|
|
Kui ma nüüd ei eksi, siis Narvas ei ole tegemist ringteega. Seal on tegemist ainult ringile sarnaneva "ristmikuga". Aga varsti lähen värskendan oma
mälu
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 22.03.12 18:55
|
|
|
Osades Euroopa riikides ongi sedasi, et ringtee ees puuduvad tee andmise kohustust tekitavad märgid ja ringteel olija peab andma tulijale teed.
Prantsusmaal näiteks. Väidetavalt on Eestis kusagil ka üks selline ringtee, kus märgid puuduvad |
Järelikult ei ole sa just palju Prantsusmaal sõitnud või piirdunud ainult Pariisiga.
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.12 08:27
|
|
|
Tulles tagasi rekkajuhtide juurde, siis hilissügisel oli selline juhtum, kui sadas Tallinn-Pärnu maantee peal päris kõvasti vihma ja sõitsin ise
samamoodi 2-3 sõiduauto taga 80-85km/h. Mulle istus tagumikku aga rekka, küll ronis lähedale. Lõpuks siis otsustas mööda hakata minust sõitma, aga
jama värk - masin ei võtnud vist järsku rohkem enam välja ja jäi lihtsalt minu kõrvale (esimene ots umbes minu b-piilari juures) sõitma. Kuna liiklus
oli üsna tihe ja esimesed autod polnud kaugel, siis ma enda autot ka oluliselt ei pidurdanud, mis peale rekkajuht vastassuunavööndis signaalitama ja
tuledega vilgutama hakkas, seejärel naases tagumikku. Andsin mitmeid kordi udutulega märku, et tõmba eemale, aga ei miskit. Kas sellisel juhul oleks
targem juba edasi helistada või kuidas selliste toslemitega käituda?
Ringtee teemast ka. Kodu asub Tabasalu kandis, seega lähenen sealtpoolt ka Haabersti ringteele, sõidan tavaliselt esimeses ringtee reas ja sõidan maha
Rocca poole. Viimase nädala jooksul on tervelt kaks korda sõidetud Ehitajate poolt ringteele peale (kõige parempoolsest reast ja sõidetud samuti Rocca
poole). Esimene kord lõi mul alt tõeliselt jahedaks, sest mõtlesin, et tüüp sõidab nüüd noka maha mul, õnneks keeras Rocca poole, aga siiski, teed
peaks ju andma mulle igal juhul, mis tahes rajal olen, või kuidas? Eriti kui parempoolne suund põleb ja tema ei tea kas reastun välimisele rajale või
sõidan esimeselt realt maha. Mõlemad kusjuures naised olnud, mitte et see midagi määraks, aga lihtsalt, julged kuradid.
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 23.03.12 09:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: androt
masin ei võtnud vist järsku rohkem enam välja ja jäi lihtsalt minu kõrvale (esimene ots umbes minu b-piilari juures) sõitma. kuidas selliste
toslemitega käituda?
|
Mismoodi, et kiirendas kõrvale ja võttis hoo maha?
Miks küll mulle tundub hoopis, et oled üks nendest tüüpidest, kes nähes teist möödasõitu alustamas avastab äkki gaasipedaali?
Tsitaat: |
esimeses ringtee reas ja sõidan maha Rocca poole.
(kõige parempoolsest reast ja sõidetud samuti Rocca poole). teed peaks ju andma mulle igal juhul, mis tahes rajal olen, või kuidas? Eriti kui
parempoolne suund põleb ja tema ei tea kas reastun välimisele rajale või sõidan esimeselt realt maha. Mõlemad kusjuures naised olnud, mitte et see
midagi määraks, aga lihtsalt, julged kuradid. |
Ringtee ei ole mitte mingi erand, täiesti tavaline tee kus kehtivad täpselt samad reeglid nagu muudelgi teedel. Esimene rida on ikka parempoolne ja
aeglasematel sõidukitel v lihtsalt niisama teise ritta asja ei ole. Samuti kehtib seal paremakäereegel, st kui sõiduk on sinust paremal siis pead ikka
sina talle teed andma, eriti veel kui sa soovid üle tema sõiduraja äkki parempööret sooritada.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 23.03.12 09:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Ringtee ei ole mitte mingi erand, täiesti tavaline tee kus kehtivad täpselt samad reeglid nagu muudelgi teedel. Esimene rida on ikka parempoolne ja
aeglasematel sõidukitel v lihtsalt niisama teise ritta asja ei ole. Samuti kehtib seal paremakäereegel, st kui sõiduk on sinust paremal siis pead ikka
sina talle teed andma, eriti veel kui sa soovid üle tema sõiduraja äkki parempööret sooritada. |
Kuna esimest rida sunnitakse tihti kuskilt maha pöörama, siis tuleb ikka tegelikult ringteel vahel ka siis teise minna, kui päris 120 veel rauas pole.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Lauri-L
huviline
Registreerunud 20.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Jetta MK1 1.5 / Audi 80 B4 2.0
|
postitati 23.03.12 21:14
|
|
|
Mul oli ka paar päeva tagasi ühe idioodiga kohtumine Tallinn - Narva maateel.
Peale Haljala risti haakus üks ilgelt sappa, pikalt sõitis ja uuris mu taga tulesi, mina sõitsin 95 km/h spido järgi (GPSi täpselt 90).
Mööda mineku võimalusi oli palju, kuid siis, kui üks kord märkas, sõitis napilt rekka nina eest läbi, niikui minu ette sai, hakkas järsult hoogu maha
võtma selleks, et Kunda poole ära pöörata. Küsimus selles, et mis mõtte sel viimase hetke napil mööda sõidul oli? Endal oli võimalusi jalaga segada,
et mööda minna, aga ei, viimasel hetkel ja siis järsult pidurit minu ees.
Mainin ära, et pikalt oli juba näha ette, et Kunda tee ots tulemas!
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.12 21:25
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma lähen seal Nõmme keskuse poole alati juba Sõpakalt teises reas,
pärast hargnemist on Endlasse suunduva osa teine rida alati praktiliselt tühi, |
Jh, kui juht teab, mida ta teeb või kus ja kuhu ta sõidab, siis ei olegi probleemi. Probleem tekibki siis, kui pidevalt vasakpoolses reas sõitev juht
äkki avastab, et nüüd on tarvis üle kolme rea parempööret tegema hakata.
Ma olen täiesti veendunud, et Sina ei ole see, kes pidevalt teises reas 35 km/h liikleb.
Mind isiklikult tõsiselt ärritab see, et ongi suur hulk juhte, kelle mõistus suuremat sooritust ei võimalda, kui liiklusseadusest välja veerida, et ka
teises reas võib sõita, ning seejärel sõidetaksegi alati ja pidevalt teises reas. Üldisest liiklusvoolust aeglasemalt. Kusjuures ongi nii, et esimene
rida liigub tihti kiiremini, kuna teise on ennast mõni rekka vmt. parkinud. Ja loomulikult leiab see teises reas sõitja, peale seda, kui ta on terve
sõpruse pst. jagu liiklust pidurdanud, et nüüd on aeg paremale suunduda ja otse loomulikult peaks esimesel, kiiremini liikuval rajal kõik talle teed
andma... Ja nii ongi.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.03.12 18:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ferdinand
Mismoodi, et kiirendas kõrvale ja võttis hoo maha?
Miks küll mulle tundub hoopis, et oled üks nendest tüüpidest, kes nähes teist möödasõitu alustamas avastab äkki gaasipedaali? |
Ei võtnud hoogu maha, aga liikus lihtsalt niivõrd vaevaliselt edasi, et ei jõudnud minust ette. Siinkohal oleks üsna kahtlane minul nüüd pidurit
vajutada, sest rekka päris mitu meetrit pikk, et ta lõpuks minu ette ära mahuks, oleks pidanud pea 50ni äkki pidurdama. Temal oli pidurdada aga
meeter-kaks, et saaks oma kohale tagasi naasta.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 24.03.12 19:26
|
|
|
Samas sina ei ole kuulnud/lugenud, et möödasõitu takistada ei tohi? Ka sellega, et jääd oma sõidukiiruse juurde, sa ometi seda tegid ja panid terve
hunniku kaalikaid lambist ohtu. Mis siis, et sa ise end süüdlasena ei tunne. See ei ole mingi näitaja enam, kellel vähem või rohkem pidurdada on
vaja.
Täpselt samamoodi ei tohi sa panna vasakut suunatuld sisse, kui keegi on sust möödasõitu alustanud. Aga ka see on sulle uudis(sama punkt, möödasõidu
takistamine - ohuolukord möödasõitja suhtes).
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 17 |
|