Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 28 |
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo S
|
postitati 05.08.16 20:39
|
|
|
Vaata selle jõugraafiku allservas on rattast, mootorist, istmest ja roolist. Kõik ennem ja pärast. Lilla on siis valmis setup, must siis ennem
tegemist mõningase sisselaske veaga.
Vastus peaks olema 330hp (at 3600rpm)ja u.750nm(at 2200rpm) rattast. Ilmselt on see ikkagi mootorist, mitte rattast.
Püüaks siin mitte väga suurt läbu tekitada erinevate dünode täpsusega. Eks nad enamus mingi kõrvalekaldega on. Kuna mul mujal pingis auto käinud ei
ole, siis võrdluskohta välja tuua ei saa. Pole ka minu jaoks väga oluline. Tähtis on tagumikudyno, mis ütleb, et sai tuntavalt parem.
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 05.08.16 20:44
|
|
|
Natuke arusaamatu jah, all on kirjas Hp kuid ühikuks Kw? 243kw siis mootorist? Arvestades, et sul on pump ja eriti just turbo originaal, siis see
243kw mootorist tundks ka liiga optimistlik. Peame võtma kambaga käigu ette es-racingu dünosse, mul ka vaja.
Sisu tõesti väga kena!
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.16 20:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: masuurik
Vastus peaks olema 330hp (at 3600rpm)ja u.750nm(at 2200rpm) rattast. | No krt, see ei tundu reaalne.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.08.16 21:18
|
|
|
No need
numbrid on lihtsalt liiga suured, et rääkida pmst stock 3.0 diislist. Pigem mootorist.
|
|
|
|
altz1
huviline
Registreerunud 13.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: V8tt
|
postitati 05.08.16 21:34
|
|
|
Ma Makuga nõus, ei taha ülde maha teha aga need numbrid on rattajõu jaoks ilmselgelt ulme arvestades modifikatsioone. Vaata netis ringi, näiteks
tuner.ee hiljuti tegi ühe 3.0tdi 260kw ja 750nm (mootorist) ja selleks oli ka hübriidturbot vaja, suur cooler, lisa etteande pump jne. Neid näiteid
palju laias maailmas. Gtb2260v puht füüsiliselt ei voola piisavalt palju õhku, et selline jõud välja võtta. 220-230kw mootoris on suht soovitav
maksimum, sedagi1,7-1,8bar.
Dünos numbritega lihtne manipuleerida muutes korrektsioone. Soovitaks mujal ka mõõta.
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.16 08:05
|
|
|
Ma olen netis ja a/s/rs-5/4 foorumites palju erinevaid seadeid, modifikatsioone, tulemusi ja graafikuid näinud. Eks nad on enamus mingisuguse
korrelatsiooni veaga. Mis rohkem, mis vähem. Ma ise väga oluliseks seda lõppnumbrit ei pea ja selle üle pead ei vaeva. Minu jaoks oli tähtis auto
olemasolevate modifikatsioonidega korralikult käima saada, mis ka õnnestus. Vahe on tagumikuga tuntav. Hea oleks teda miilil nüüd proovida uuesti või
1/4.
Hetke näitajad vastavalt 232km/h ja 13,4s. Viimaste näitajate parandamine isiklikult oleks tähtsam, kui dynograafikul olev number. Testin küttekulu
maanteel ka ära ja annan teada, kuidas see muutus.
Maanteekulu oli keskmiselt ennem custom tarkvaraga 6.0-6,5L. Panin tähele, et suurte ratastega tõusis kohe pool liitrit.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.16 08:57
|
|
|
Hea oleks teda miilil nüüd proovida uuesti .. | 20 august on ukse ees.
|
|
|
|
audisell
huviline
Registreerunud 06.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 avant Bitdi 2013 & Tiguan 4motion
|
postitati 06.08.16 12:41
|
|
|
Panin tähele, et suurte ratastega tõusis kohe pool liitrit. |
Kas oled ka neid kaalule pannud, võib olla ei olegi nii kerged.
Erinevalt naistest, on kiirendamisel olulisem kergus, mitte suurus .
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.08.16 13:06
|
|
|
Formuleerisin valesti jah. Tuntavalt raskemad on, kui 19" peelerid talvel. Rehvid ise on ka rasked.
|
|
|
DIGIC-II
huviline
Registreerunud 14.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: 2 x Coupe quattro typ85, 2 x UrS6 Avant, A6 Avant C4 quattro, S4 Avant B5 2.7BiT
|
postitati 06.08.16 18:27
|
|
|
See number on siis mootorist ikkagi, kui täpne see on seda ei oska öelda, kuna pole ka mujal mõõtnud.
Natuke ulmeline küll tundub aga niikaua kui meele rõõmsaks teeb olen rahul.
Väljalaske modifikatsioonidest on ainult 3" downpipe, muu on stock, hetkel.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.16 05:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: DIGIC-II
See number on siis mootorist ikkagi, kui täpne see on seda ei oska öelda, kuna pole ka mujal mõõtnud.
Natuke ulmeline küll tundub aga niikaua kui meele rõõmsaks teeb olen rahul.
Väljalaske modifikatsioonidest on ainult 3" downpipe, muu on stock, hetkel. | Jutujätkuks võid ära nimetada ka muud modifikatsioonid.
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.08.16 21:06
|
|
|
Kommertslikud nipid... Eks oleks vaja ikkagi asfaldil tulemused mõõta.
Täna tahtsin Türisalu pangal autost pilti teha aga ei tulnud eriti välja. Ajasin autot ühtpidi ja teistpidi. Prl Masuurik kargas siis autost välja,
rabas mobiili käest, tegi ühe ainsa foto ja tegi sellise.
Klikka pildil.
|
|
|
woody
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Vw B6 Passu, C6Q
|
|
randmeri
huviline
Registreerunud 04.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: S5 Sportback V6T
|
postitati 07.08.16 22:52
|
|
|
Et siis 20ndal oled OMC-l stardis?
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 08.08.16 13:12
|
|
|
Nendest stockina olen saanud 300hp nii, et tagant ei tule musta. S.t. valge auto stange jääb valgeks ka ilma DPF-ta.
Seda 1.8 bariga ning eriti rohkem see turbo ei tooda max hp kohas ka... edasi läheb kõik väga kiiresti väga kuumaks.
360hp tuli mul 2.35 bariga. Seda siis suurima võimaliku külma ja kuumatiivikuga, mis sinna GTB2260 kodadesse ära mahtus.
Turbol oli tegelikult veidike varu (ca. 20hp jagu tahmavabalt), aga siis oleks vaja CP3 pumpa. CP4 kahjuks ei tooda nii palju, niigi oli rõhk latis
1600 bar-i, sest rohkem ei hoidnud. Ilma etteandepumbata kippus 340hp juures juba ära koolema.
Kirjutasin siia enne midagi muud, aga - See ratta jõud seal on ilmselt see, mis reaalselt mootorist on...
Düno kalibreeringutega midagi väga paigast ära. Tule läbi, mõõdame ära, kui tahad
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.16 21:15
|
|
|
Juhtus see, et müüsin vanad ja taastatud veljed Soome tagasi koos rehvidega ja õnneks suhteliselt korraliku hinnaga. Jäin peale taastamist isegi veel
kasumisse. Ma ei hakanud Eesti turule panema neid, kuna üldiselt ostjat pole siin neile. Viisin veljed eraldi Soome reisina siis Vantasse ja uued
veljed tõin kohe Kuopiost peale.
Kuna talv tulemas, siis polnud sügiseks mõtet midagi erilist osta enam. Turg on kitsas. Eks 2017 suveks tuleb otsida veljed ikkagi ameerikamaalt või
kuskilt mujalt. Soov oleks mingid erilisemad soetada, nagu concave stiilis võidusõiduveljed näiteks. Seekord ostan kindlasti veljed ja rehvid kohe
uued.
Aga hetkel siis soetasin RS4 originaalveljed 4 tk R20. Veljed praktiliselt uued ning väga üksikute värvitäketega. Hankook Evo2 265/30 R20 4 tk rehvid
on samuti sisuliselt uued. Läbisõitu neil 2000km. Tean, et see komplekt on suhteliselt tavaline tänu replicatele, aga iga päevaga meeldivad nad mulle
aina enam ning nendega on sigahea sõita ka suurtel kiirustel. See erilaiuse teema polnud üldse lihtne pidada ning sõita. Rahaliselt oli komplekt küll
kõvasti odavam custom velgedest, kuid ütleksin, et tulemus visuaalselt ja sõidu osas palju parem. Tunnen, et selle raha eest olen rohkem saanud
sõidurõõmu, välimust ja rahulolu. Lisaks istub see komplekt väga hästi minu praeguse OEM RS maaniaga ning lisab autole OEM+ väärtust.
Flantsid ja muud velje lisad jäid nii nagu oli, see muutmist ei vajanud.
Tegime kiirelt üle jala paar pilti ka pirital ennem pimedat....
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.08.16 21:58
|
|
|
Tagapidurid on liiga väikesed võrreldes esimestega? Uute velgedega tekkis see probleem sisuliselt kohe, kuna need paistavad veidi enam läbi. Lootsin,
et ei pea sellega tegelema, kuid vist peab, sest see häirib.
Mis oleks lihtne? Rs5, Cayanne, Touraeg, q7 tagumised sadulad. Kõige lihtsam ilmselt Rs5 kit ja sellest võiks olla küll ja veel.
minuarust aga 330mm tagaketas ja OEM Rs5 sadul on naljanumber välimuselt ning ei näe kuidagi kiire välja.
Seega otsisin ja sobitasin omale kokku hoopis midagi ägedamat. Käisin Revalis uurimas salongi musta R8. Tõdesin rõõmuga, et esimestega olin
õnnestunud, sest ees on ka 2016 aasta pillil 8 kolviga brembo ja 365mm ketas nagu mul(ok seal olid liblikkettad, aga need mulle niiväga ei meeldi ka
välimuselt).
Taga aga oli 356x28mm + käsipidurisadul + 4 kolviga põhibrembo. Oleks tahtnud varuosaletis öelda, et jah palun need, kuid tean nende hindasi...
Seega pean otsima oma asjad jälle saksamaalt jupphaaval.
Siin vaja nüüd teha paar märkust, sest R8 kasutab kangiga ja trossiga kässarit, A5 elektrilist. Elektrilisest ma kindlalt ei loobu, seega asi
raskem.
Asjad mida vaja nüüd:
*356x28mm pidurikettad ja pidurisadulad AUDI RS6 C6 V10 tagumised vasak ja parem + piduriklotsid + pidurituulutusplekk muidugi. Siiani on kõik
bolt-on.
Kuna need sadulad on ka ühe kolviga tehtud ja arusaamatult väikese raamiga, siis läheb siit kasutusse vaid käsipiduri osa. Hüdroosa jääb pimedaks.
Käsipiduri jaoks keerab kolbi elektrimootor. Pistikud ja elektroonika klapib A5.
*Põhisadulateks on vaja osta R8, Gallardo, Murchelago, Porsche Cayenne S 955, Porsche Cayenne S Facelift Turbo 957 4 kolviga pidurisadulad 356x28mm
ketta jaoks + klotsid. Nende juurdelisamiseks on vaja tekitada alumiiniumist vaheraam.
*HEL pidurivoolikud
Võib tunduda ülepingutamine, kuid minu arust on suured pidurid vägevad ja tehniliselt valmis ehitada üpris mõnus ettevõtmine. Omaette tore on neid
detaile kokku otsida.
Pildil Rs4 b7 tagaketas + Rs6 C6 ketas
Piduriplekk + Väike Rs6 sadul
Siin nüüd näha, kui veider ta tegelikult tundub
Analoogne peaks see lõpptulemus välja nägema. Väikest R8 sadulat asendaks veidi suurem RS6 käsipiduri sadul.
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.16 05:54
|
|
|
Kiidan veljevalikut, eelmised polnud päris need. Pidurite ehitus päris hea aretamine, pead kunagi müües uuele omanikule nimekirja kaasa andma, et
teaks milliseid varuosi osta
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 16.08.16 08:52
|
|
|
Tegemist on ju ikka S5 velgedega?
RS4 B7 all on sarnase disainiga aga 19" velg, millel ET29.
B8 RS'il sellist velge ei ole ju olnud.
Sobivad väga hästi.
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.16 09:13
|
|
|
Varuosakood veljel andis vasteks ennem RS4, replacement factory wheel for S5. Ma arvan tegelikult ka, et ta pigem võiks S5 OEM velg olla. Võimalik,
et see RS4 omab seal mingit muud tähistust disaini osas. Natuke segane.
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.16 11:44
|
|
|
Varuosakood veljel andis vasteks ennem RS4, replacement factory wheel for S5. Ma arvan tegelikult ka, et ta pigem võiks S5 OEM velg olla. Võimalik,
et see RS4 omab seal mingit muud tähistust disaini osas. Natuke segane. | A5/S5 velg peaks see olema, kood 8T0601025CM, mõõdud 20x9"
ET29 (rehv 265/30R20). Kiidan veljevalikut minagi - 10x etem!
|
|
|
|
Eero
meeskond
Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: B2 2dq
|
postitati 16.08.16 12:48
|
|
|
Kuna siin kõik kiidavat seda uut veljevalikut siis paneks ka oma read kirja. Kahju, et nii igavad veljed eelmiste asemele ostsid. Võibolla polnud need
eelmised päris 100% selle auto jaoks, aga kindlasti väge kenad ja ainulaadsed. Samas lugedes su kiiranalüüsi siit teemast velgede kohta, olen ma üsna
kindel, et varsti leiad midagi vinget sinna alla jälle. See RS4/S5 on replicana väga levinud ja suht "standardlaks" mis 2005+ Audile alla pannakse,
kena ja sobib küll, aga mulle tundub, et antud auto omanik on veidi nõudlikum kui keskmine veljeostja. Auto ise muidugi ülivinge ja kena.
|
|
|
|
JoonasJJ
klubiliige
Registreerunud 29.05.11
Kasutaja on eemal
Auto: '08 Civic Type R / '07 GRB STI
|
postitati 16.08.16 14:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Eero
Kuna siin kõik kiidavat seda uut veljevalikut siis paneks ka oma read kirja. Kahju, et nii igavad veljed eelmiste asemele ostsid. Võibolla polnud need
eelmised päris 100% selle auto jaoks, aga kindlasti väge kenad ja ainulaadsed. Samas lugedes su kiiranalüüsi siit teemast velgede kohta, olen ma üsna
kindel, et varsti leiad midagi vinget sinna alla jälle. See RS4/S5 on replicana väga levinud ja suht "standardlaks" mis 2005+ Audile alla pannakse,
kena ja sobib küll, aga mulle tundub, et antud auto omanik on veidi nõudlikum kui keskmine veljeostja. Auto ise muidugi ülivinge ja kena.
|
See, et need on laialtlevinud ei tee neid velgi koledamaks/halvemaks. Ilmselgelt on tegemist väga õnnestunud disainiga + autor märkis ära ka
funktsionaalsuse kasvu. Kas Ferrari/Lamborghini on halb auto, sest valdav osa omanikke on "Harju keskmised" jõukurid?
|
|
|
|
masuurik
huviline
Registreerunud 05.03.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.16 14:57
|
|
|
Jah, no veelkord.
Kuna vanad ära müüsin, siis 19`` HKPL naeltega ka sõita ei taha hetkel veel.
Turg on nii Soomes, kui ka Eestis hetkel kõige kehvemas olukorras, kus kõik vaatavad juba talvele vastu ja 20 tollised tekivad sügisel alles, kui need
on lõpuni sõidetud.
Selleks paariks kuuks midagi superhead ja haruldast osta lihtsalt pole ja uusi tellida hetkel pole mingisugust mõtet. Tuleb rahulikult talvel vaadata
ja otsida. Sügiseks selline uus komplekt OEM velgi ja korralikud uued rehvid pole paha variant. Seda enam, et 1mile koputab tagaspoilerile. Eelmised
polnud selle ürituse jaoks õiged rattad. Tavaline kindlapeale laks on nad küll praegu seal all, aga mulle iga päevaga järjest rohkem meeldivad.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 11 12 13 14 15 .. 28 |