Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 22 |
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 01.04.12 13:23
|
|
|
Tartust Automaailmast võid ka uurida(To Võru ja Ringtee tänava ristumise juures).
Ise ostsin viimati sealt.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 05.04.12 13:10
|
|
|
Kuna enne esmaspäeva coupega ei liigu ja selleks ajaks lubati ikka päris kevadet, siis läksid täna suverattad alla 16 uut ja pikemat ilusat läikivat polti (32eur), 4 uut tsentreerimisrõngast
(12eur) ja 30 min aega ning asi tehtud. Poltide poolelt sai võetud nii pikad, et on 5-8mm flantsi ruumi ka, kui peaks huvi tekkima neid paigaldada,
eks näis, hetkel sobib nii ka kenasti. Rehvid on kõik parajalt 6-7mm mustriga suverehvid, aga tagumised on erineva mustrikujuga, seadus vist nii
lubab
|
|
|
eko89
huviline
Registreerunud 11.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 d3 171kw
|
postitati 05.04.12 13:11
|
|
|
Ilus velg, sobib sinna. 
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 13:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: eko89
Ilus velg, sobib sinna. |
Ilusam jah, kui compi oma oli IMO, kusjuures täna müüsin need compid ka maha, jäid vist klubisse, natuke ostja vingus ja tingis, sest ma polnud
pahtlit kasutanud, kuid tegelikult sai ta 140eur eest korralikud sirged audi originaalveljed, seega usun, et on ikka rahul
Pildid teen ka kogu autost siis, kui pigi mha pestud ja naise auto talveratastelt kapslid võetud nende praeguste lõvide asemel pandud. Ega väga aega
ei ole, sest töö kõrvalt tuleb magistritöö valmis kirjutada, kuigi auto juures nokitsemine aitab kokkujooksnud juhtmeid just hästi lahti harutada ja
selleks need nädalavahetused ongi
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 05.04.12 13:26
|
|
|
Väga ilus velg, sobib ideaalselt kupee alla 
|
|
|
|
raksike
huviline
Registreerunud 26.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8TQ
|
postitati 05.04.12 15:23
|
|
|
Paar nädalat tagasi nägin elvas sind kui compi veljed olid all ja minuarust sobisid nood ka sinna väga hästi alla, päris elus oli ikka tunduvalt
ilusam kui pildi peal. Ega uutel velgedel ka viga pole. 
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 05.04.12 16:31
|
|
|
Tsentri.rõngaid võid uurida www.inex.ee, seal suht suur valik.
Aga pesukoti veljed tõesti väga kenad seal all. Edu!
Huvitav lahendus on proovida teiste autode originaal velgi alla.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Tsentri.rõngaid võid uurida www.inex.ee, seal suht suur valik.
Aga pesukoti veljed tõesti väga kenad seal all. Edu!
Huvitav lahendus on proovida teiste autode originaal velgi alla. |
Tänud kiidusõnade eest!
Rõngaid otsisin siit ja sealt, Forss näiteks ei müü üldse jne. Aga siis läksin oma nn igapäevasesse poodi, Lõunakeskusesse, ja seal veljepoes oli leti
kaup Soovitasin veel ka ühel klubilisel, kel ostu kuulutus samale asjale
üleval, ka sinna minna ja sai temagi õnnelikuks
Nüüd ka proovisõit tehtud, käisin Elvas rehvi rõhke seadmas ning esmamulje on hea, eks jäigem ikka, kui 15 tolli, aga täiesti sõidetav, hinnangu
sirgsusele saab anda peale uue tee peal käimist, siin mul nn must kate ja selle peal 100km/h ei saanud midagi aru, et viga oleks, see ise ka kohati
selline bumpy ja kare.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.04.12 17:34
|
|
|
Kusjuures ma polegi kindel, kas need tumehallid audi veljekapslid sinna keskele sobivad, eks vaatan, aga no panen siis ikka ühe pildi ka, kui kõik
veljed all:

|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 05.04.12 18:33
|
|
|
Väga hea näeb välja!
Veljekapslite lahendust jään jälgima, endal pmst sama mure, et veljed pole audi originaalid (fondmetal) aga kapslid paneksin heameelega audi valikust.
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 05.04.12 19:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Tagumised on erineva mustrikujuga, seadus vist nii lubab
|
Kui ma ei eksi siis peab ühel sillal olema sama muster... kuid mis seal salata, isegi sõidetud ringi erinevate rehvidega ja pole probleemi olnud
politseiga....
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 05.04.12 19:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: A4Audi
|
Kui ma ei eksi siis peab ühel sillal olema sama muster... kuid mis seal salata, isegi sõidetud ringi erinevate rehvidega ja pole probleemi olnud
politseiga.... |
Ühel sillal peab olema sama muster. Kuid isegi nii sõidetud, et erinevad rehvid samal sillal, siiani on õnneks läinud, pole kontrollitud seda. Kuid
iial ei või teada.
Aga krdi kobe kupee on ikka küll nende velgedega.
|
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 05.04.12 19:43
|
|
|
Madaldusvedru all? Kena madal on 
|
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 05.04.12 19:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
|
politseiga.... |
Ühel sillal peab olema sama muster. Kuid isegi nii sõidetud, et erinevad rehvid samal sillal, siiani on õnneks läinud, pole kontrollitud seda. Kuid
iial ei või teada.
Aga krdi kobe kupee on ikka küll nende velgedega. | Rehvimuster võib olla erinev ühe telje rehvidel! Mustritüüp peal olema sama. Kas
siis suvi-suvi, MS-MS vmt.
3) sõiduki mis tahes teljel ei ole lubatud kasutada erineva turvisemustri tüübiga rehve. Ühe ja sama mustritüübi mustrijoonis võib olla erinev
https://www.riigiteataja.ee/akt/13312367
|
|
|
Heix
huviline
Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: VW Phaeton 2011
|
postitati 05.04.12 20:46
|
|
|
Ehk siis rehvimuster võib erinev olla? Põhiline, et on mõlemad suverehvid või siis talverehvid??
Tsitaat: | Algselt postitas: JanP
Rehvimuster võib olla erinev ühe telje rehvidel! Mustritüüp peal olema sama. Kas siis suvi-suvi, MS-MS vmt.
3) sõiduki mis tahes teljel ei ole lubatud kasutada erineva turvisemustri tüübiga rehve. Ühe ja sama mustritüübi mustrijoonis võib olla erinev
https://www.riigiteataja.ee/akt/13312367 |
Vorsprung durch Technik
|
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 05.04.12 20:53
|
|
|
Ehk siis rehvimuster võib erinev olla? Põhiline, et on mõlemad suverehvid või siis talverehvid??
Rehvimuster võib olla erinev ühe telje rehvidel! Mustritüüp peal olema sama. Kas siis suvi-suvi, MS-MS vmt.
| Täpselt.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.12 05:42
|
|
|
| Täpselt. |
Olin minagi seda seaduselõiku lugenud Viiendal rattal on nimelt rehvimuster
3 mm, teistel aga 6-7 mm, mõtlesingi, et seda ma alla ei tohi panna quattrol.
Erasmus, tava b4 on kindlasti kõrgem, seega arvaks minagi, et on mingit sorti madaldus, vedrudel ka mingid täpid, aga hetkel neid ei mäleta
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 10:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M.H
Väga hea näeb välja!
Veljekapslite lahendust jään jälgima, endal pmst sama mure, et veljed pole audi originaalid (fondmetal) aga kapslid paneksin heameelega audi valikust.
|
Thats how Peugeot becomes an Audi
Kapslid on pnp naise auto Audi orig. velgedelt!

|
|
|
Margus_H
huviline
Registreerunud 10.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: X5
|
postitati 08.04.12 10:20
|
|
|
Kena! Vedas sul, minu fondmetalitel on kapsel väiksem ja pean mingi muu lahenduse leidma.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.12 10:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: M.H
Kena! Vedas sul, minu fondmetalitel on kapsel väiksem ja pean mingi muu lahenduse leidma. |
Kui sul muidu mingid vale logoga, aga õiges mõõdus kapslid olemas, siis saad sinna audi logo kenasti peale kleepida.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.04.12 10:54
|
|
|
Esitiib sai eile õhtul nüüd poleeritud, soovitan soojalt auto (ise-)remontijatel auto enne remonti puhtaks pesta, just siis, kui on oodata auto vastas
olemist (a la mootoriremont jms), ilmselt paljudele pole see uudis, aga minule oli see küll üllatus, kui peale kahetunnist roolivõimendi survevooliku
otsapoldi paigaldust olin auto kundepoolse tiiva ära kribanud täiesti
Kasutatakse ka vist mingeid katteid remondi ajaks, aga auto peab alt puhas ikka olema. See selleks!
Sai sõbraga räägitud ka selle kooruva liistu teemal ja uurimisel selgus, et alt väheke pahteldatud vist liistu vms ehk siis vast oleks mõistlikum uus
liist panna, kel pakkuda juhiuksepoolset keskmist, siis andke märku privasse.
BTW üks sinine coupe on/oli osadeks ka, otsin kuulutuse üles ja äkki läheb õnneks
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.12 16:02
|
|
|
Tühikäik korras!
Viga oli algselt segusiibriklapi lõpu anduris, see mikrolüliti, mis lõpus klõpsti teeb, rohkem midagi ei teinud. Algul siis ei teinud aeg ajalt midagi
ja piisas uuesti gaasi vajutamisest ja pöörded tulid alla, aga viga süvenes. Arvuti viga ei näita, küll aga oskab spetsialist probleemi leida,
lihtsalt pool maailma on täis omastarust spetsialiste. Soovitan soojalt Tartus MTAutohoolduse kõrval asuvat autoelektrikku, teda soovitas mulle mu
sõber ja minul on nüüd põhjust edasi soovitada. Kui oleksin kohe sinna läinud, mitte algajate juurde, siis oleks palju odavam tulnud, nüüd aga olin
korduvate kollektori peale maha võtmistega lõhkunud tihendeid ja ajanud paigast ära nii mitmegi sellega seotud anduri, aga see selleks, igatahes oli
minu puhul arve suur, 130eur. Nüüd peaks see asi korras olema ja olen väga  
Lähitulevikus saab mu auto juurde ühe orig. lisavarustuse, vennal läheb b4 avant müüki ja ostan sealt koos kangiga kompu ära ning panen talle ainult
AC selle asemele koos tavalise kangiga. Olen uurinud ja on mingi juhend, selline tegevus tundub olema suhteliselt pnp?
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 17.04.12 16:56
|
|
|
Kui kangi ja kompu vahelised juhtmed lahti harutad doonori pealt, siis tõesti pnp. Kangi ja kellade paigaldamine on juba ainult vahetamise vaev. Kui
tahad et kellad jääks samaks, siis saad eraldi need checki osad seal taga ka ära vahetada.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.12 17:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Kui kangi ja kompu vahelised juhtmed lahti harutad doonori pealt, siis tõesti pnp. Kangi ja kellade paigaldamine on juba ainult vahetamise vaev. Kui
tahad et kellad jääks samaks, siis saad eraldi need checki osad seal taga ka ära vahetada. |
Huvitab just see kangipoolne ots, et kas kompuga masinale lihtsalt AC-d paigaldades mingeid juhtmeid ka ümber tõstma peab. Kellade pool on juba
tuttav, saab ikka jah ainult kompu ümber tõsta, kellad jätan enda omad. Mul ses mõttes muidugi lihtne, et võtan mingi nädalavahetus mõlemad kõrvuti
lahti ja viin iga juhtme sinna, kuhu vaja, doonor ka 2,6 man, lihtsalt eelinformatsioon oleks tore.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 17.04.12 17:16
|
|
|
Oot, kas see doonor on praegu siis minicheki kompuga või autochecki kompuga? Igatahes seal kangi poolses pistikus mingeid lisajuhtmeid pole peale
selle kompu funktsioonide osa pistiku, seega ülejäänud juhtmed on ikka samad.
E:Kas sul on Coupel ka tagakojamees olemas. Kui mitte, siis pead vennale uue kangi ka sebima, kuna avandil liigub see kang tagaklaasi pesu jaoks
ettepoole ning tavaline kang ei liigu sedaviisi. Tegelt saab ka kangi algosadeks võtta ja siis vastavalt ümber vahetada, seega uus pole vajalik.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 10 11 12 13 14 .. 22 |