Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39906)
wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 16.03.12 09:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Kui sõidab seesamune õppesõiduveokas mingi lolli järjepidevusega(ja muneb) teises reas, kas siis on olukord kontrolli all? J.O.K.K. küll, aga ei ole ju normaalne? Ma ise olen juhindunud ikka ja jälle tagumikutundest, seni kuni ma liiklen kiiremini teistest ja ei takista, seni üritan vasakule hoida - kui aga hakkan takistama, siis paremale. Töötab igatahes, aga selle vahega, et vahita jäigalt kmh numbreid, vaid üldist liiklusvoolu kiirust.

Kui liiklejad natukene omadest kompleksidest üle suudaks saada, siis normaliseeruks ka olukord(suunakatega on asi juskui paremaks läinud).

Kui aga liiklus ülemõistuse ropp tundub, siis laske teised rooli, kes nii ei arva(või kasutage proffide abi liikumistel). Suruda pole kunagi mõtet, teete teistel kah päeva mõruks.

Selle õppesõiduveokaga on ka nii, et kui õpetaja käsib ikka teises reas sõita, siis pole midagi teha, peab sõitma juhul kui ei satu jälle vastuollu märkidega. Vahel teevad selliseid tillikaid kah.

Ja ega see õpilane ka süüdi pole, et ta aeglaselt sõidab alguses. Ega minagi kohe rapsima ei hakanud selle õppesõiduautoga(veokas). Sõiduauto ja veoauto vahe on ikka päris suur, niiet ei ole võimalik sõita samamoodi nagu B-kategooria autoga

Ja kui hakatakse ajama, et miks platsil sõitu selgeks ei tee, siis selle vastu on mul öelda, et ega ühtegi õppesõiduplatsi lennuväljal ju ei ole. Kiirust ei saa suuremaks ajada kui plats seda võimaldab. Minu tippkiirus on platsil olnud hetkeliselt 50km/h.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 16.03.12 16:36 Tsiteeri

Teemasse haakuv arvamuslugu http://arvamus.postimees.ee/776404/toomas-karu-autot-juhib-inimene/

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 16.03.12 17:13 Tsiteeri

Põhimõtteliselt õige jutt, kuid aasta autoga tutvumiseks ja sina-peale saamiseks on ülepakutud(on paljusõitjaid ja paljude autodega pidevalt sõitjaid, kes palju kiiremini selgeks saavad).

Sellest jutust selgub ka tõsiasi, kuivähe meie Maanteeamet tegelikult kusagilt üldse shnitti võtta tahab ja kuikehvalt meie riik teedesse investeerib.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 16.03.12 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Ohjah.:( Ma ei mõtlegi üldse midagi. Tõsiselt ära on tüüdanud, et vähegi kiirema liiklemise sooviga peab esimese rea kaudu aeglasematest mööduma. Pidevalt. Justkui vasakpoolne liiklus oleks. See ongi üks kultuurituse näitajatest. Mott.

Ma ei saa aru mismoodi üldse saab 1 veoautojuht mõtelda, et ta sõidab üksinda teises reas ja esimene rida hoitakse tema kõrval tühjana?:o Teise ritta on ikka ainult siis asja kui ka esimene rida on autosid täis.

Maanteest ma ei räägi.

Me ei ela enam Kamazi ajastul, olenevalt juhist liigavad ja kiirendavad tänapäeva veokid paremini, kui mõni sõiduauto.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 16.03.12 22:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: wilba

Selle õppesõiduveokaga on ka nii, et kui õpetaja käsib ikka teises reas sõita, siis pole midagi teha, peab sõitma juhul kui ei satu jälle vastuollu märkidega. Vahel teevad selliseid tillikaid kah.

Ja ega see õpilane ka süüdi pole, et ta aeglaselt sõidab alguses. Ega minagi kohe rapsima ei hakanud selle õppesõiduautoga(veokas). Sõiduauto ja veoauto vahe on ikka päris suur, niiet ei ole võimalik sõita samamoodi nagu B-kategooria autoga.

Ja kui hakatakse ajama, et miks platsil sõitu selgeks ei tee, siis selle vastu on mul öelda, et ega ühtegi õppesõiduplatsi lennuväljal ju ei ole. Kiirust ei saa suuremaks ajada kui plats seda võimaldab. Minu tippkiirus on platsil olnud hetkeliselt 50km/h.

Pole vist kusagil kirjas, et kui koolitaja käsib teises reas kolonni tekitada, et siis seda ka tegema peab.
Viisakas oleks küsida, et milleks toiming vajalik, kui esimene rida on söidetav...ehk said möttele pihta.

Öpilane ei saagi süüdi olla, kui on aeglane ... esmast vilumust harjutama koolis asutigi, ülejäänu ehk tuleb aastatega (paljudel ei juhtu seda siis ka mitte ;) )
Söiduki käitumise vahet on tunda juba niisama söiduauto, kui ka mahtuniversaali vahel (7+ kohta "buss"), ei pea tunnetuseks alati veokisse ronima.

Üldiselt teemat lugedes jääb enesele tunne, et vaikselt nagu naistekasse kogemata sattunud, hirmus halamine.
Vaimusilmas kujutan juba üht uut teemat varsti ilmumas.
Kes läbi närib, teeb enesele preemiaks eheda, sest see on ...

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 17.03.12 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Teemasse haakuv arvamuslugu http://arvamus.postimees.ee/776404/toomas-karu-autot-juhib-inimene/

Tõesti üldjoontes hea artikkel. Samas muidu kogenud juhi aastane uue autoga kohanemise aeg on ilmselge liialdus ja seda "Autot on ta juhtinud 55 aastat, seejuures avariisid tegemata" võib ühest küljest võtta kui äärmist eeskuju, teisest küljest kui mõne elulise kogemuse puudumist. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 09:29 Tsiteeri

Pole meie liiklusel häda midagi. Sai just tuldud poola pealinnast Warssav, vot on liiklus eriti tipptunnil:D. Veokaga seal liigelda (muidugi seal ei tohtinud olla sel kell veokaga)omaette komöödia.Olemattu kattega tänavad ,kitsad kui kõnniteed. Vahepeal olid ihukarvad püsti ja piduri pedaal pressimisest kõver. Ei mmingit loogikat ja kiiruse piirangutest kinni pidamist. Kõik jäid terveks . Edu ja õnne liikluses kõigile.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: a4 Avant 2,5 TDI

postitati 17.03.12 09:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
suuremal on alati eesõigus :cool:. Kui see endale pähe taguda, siis selliseid probleeme pole :).

Antud juhul on näha, et ainult neil "suurtel" ongi probleem.

Stupidity is not a handicap!
Park elsewhere!
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 09:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NegativeExperience
Tsitaat:
suuremal on alati eesõigus :cool:. Kui see endale pähe taguda, siis selliseid probleeme pole :).

Antud juhul on näha, et ainult neil "suurtel" ongi probleem.

Lisaks on "pisikestel" alati häda "suuri" p**rida.
Lihtlabane vördlus elusloomast: suur koer loomult nagu laiskloom, samas körval pisike "potihari" vöitlushärja loomuga.

Lihtsam on lasta olenemata enese öigusest, suuremal keelatud vöi häiriv manööver ära teha, kui hiljem on jonnist haavu lakkuda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NegativeExperience
huviline

Registreerunud 07.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: a4 Avant 2,5 TDI

postitati 17.03.12 10:47 Tsiteeri

Kas see ei ole probleem, kui mööda linna liiguvad ringi suuremõõtmelised autod, millel puudub võimalus saada ümbritsevast ülevaade, et oma marsruut ohutult läbida?

Stupidity is not a handicap!
Park elsewhere!
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 13:15 Tsiteeri

Ei ole probleem kui arvestatakse teineteisega. Seni kaua kui on suur MINA ei muutu midagi. On olnud palju juhuseid kui pressitakse jõuga peale et sa jumala eest ei saaks rida vahetada, paremale või vasakul pöörata jne.

RedRockets
huviline

Registreerunud 29.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, BMW

postitati 18.03.12 20:46 Tsiteeri

Mind hakkavad järjest rohkem BMW juhid närvi ajama (ma ei viita kõigile BMW automarki omavatele juhtidele, vaid lihtsalt on juhtunud nii, et kaks seda automarki omavat juhti on nii ülbed), eile lihtsalt pidin teeäärde tõmbama, kuna üks otsustas ohtliku möödasõidu teha, ja teeäärde tõmbas ka minu taga olev auto. Ning ühekorra oli veel ka õega sõites, õde oli roolis ja mina kõrval ja siis mäepeal hakkas mööduma üks BMW ja auto tuli vastu talle ja ikka lasi edasi ja siis lõpuks rammis minu autopoole, õde ütles ka, et hea et ta märkas muidu oleks külge ramminud!:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 15:03 Tsiteeri

Kui sinust tehakse möödasõitu ja näed et asi kisub ohtlikus on soovitav hoida oma sõidurea paremasse serva ja võimalusel ka hoogu vähendama.Las kiirem läheb oma teed. Kui möödujal ei ole mõistust siis kasuta enda oma ja hoia ära halvim. Kui ei ole plaanis möödasõitu teha siis hoidke suurem pikivahe . Seda siis selleks et kiirem võiks mööda sõita ja et tal oleks ka tagasi reastumiseks ruumi. Suured kolonnid ei teki sellest et keegi sõidab 70km tunnis vaid sellest et ei hoita suuremat pikkivahet . Sõitke ise ja laske ka teistel sõita.

955
huviline

Registreerunud 13.09.10
Kasutaja on eemal

Auto: A3 1.8T

postitati 19.03.12 19:08 Tsiteeri

Kus tead et ta kiirem on? Äkki on hoopis eelkõneleleja tegelikult kiirem? :) Hakkavad maanteel võidu sõitma? Sellise suhtumisega inimesed arvavadki, et neile on kõik lubatud. Aga kui on naine roolis, nagu just kirjutati, ta ei oska äkki oodata et mingi kamikaaze lollusi tegema hakkab?

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 19:17 Tsiteeri

Kui liiklus ikka üle mõistuse käib, siis ehk oleks aeg sellest hobist loobuda? Nagu ka veekaheksa mainis, siis tasuks lasta seda enda eest tegema need inimesed, kes selle eest palka saavad. Rohkem tolereerimist ja üksteisega arvestamist. Ka erinevate automarkide omanike vahel, kui mõne liikleja manöövrid ihukarvad püsti ajavad, siis ehk tasuks talle kaasa tunda, mitte ärrituda?

raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 19:24 Tsiteeri

Kahjuks ei mõista sinu postituse esimest poolt 955.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RedRockets
Mind hakkavad järjest rohkem BMW juhid närvi ajama (ma ei viita kõigile BMW automarki omavatele juhtidele, vaid lihtsalt on juhtunud nii, et kaks seda automarki omavat juhti on nii ülbed), eile lihtsalt pidin teeäärde tõmbama, kuna üks otsustas ohtliku möödasõidu teha, ja teeäärde tõmbas ka minu taga olev auto. Ning ühekorra oli veel ka õega sõites, õde oli roolis ja mina kõrval ja siis mäepeal hakkas mööduma üks BMW ja auto tuli vastu talle ja ikka lasi edasi ja siis lõpuks rammis minu autopoole, õde ütles ka, et hea et ta märkas muidu oleks külge ramminud!:mad:

Vastavasse asutusse köne ja probleemi tekitaja auto andmed edastada.
Isiklikult teinud 3 kirjalikku avaldust vastavale organile, teise avalduse esitamisel pidin lisaks ka omapoolse selgituse lisama (täpsustan, et "kitse" panime mölemad, nii mina, kui vastaspool ja meie selgituste pöhjal tehti otsus).

ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 20.03.12 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RedRockets

Kahjuks on BMW maine siin Eestis jätkuvalt rikutud ja süüd pole selles mitte tootjad ega automark vaid inimesed kes sellest "teen mis tahan, nagunii mind keegi siin tõllas ei puutu" müüdi on tekitanud. Minu silmis on BMW, Audi ja Mercedes kõik vägagi head ja töökindlad masinad aga siiani pole 2-he viimase kohta õnneks sellist mõttemaailma kujundatud :)

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 17:23 Tsiteeri

Leedus on seevastu audi seda mainet saamas mis saadab BMW d eestis. Eriti on jäänud silma seal C4 mudelid, ja loomulikult masuudi pressid. Ei tea mis nende paagis küll loksub aga tossavad ikka metsikult.

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 08:45 Tsiteeri

Praegusel kevadisel ajal on vist tõesti inimestel katused sõitma hakanud. Kõige rohkem vajab mainimist julm reavahetus, mida paljud harrastavad. Juba mitmendat korda praegusel hooajal sõitnud vaikselt pikas autorivis ja siis tulnud keegi ilge lennuga kuskilt bussirajalt ja lihtsalt jõuga minu ette keeranud, nii, et mul pidurid blokis. Pull on see, et mina jääks veel ilmselt süüdi ka kui mõnest sellisest pressijast üle sõidaks :(

Teiseks, mis on saanud veokite trahvimisest maanteede peal, kuna pikivahet absoluutselt ei hoita? Justkui mäletaks mitte väga ammusest ajast, et politsei pidi sellist fenomeni jälgima hakkama, et üks rekka sõidab järgmisest 5 meetri kaugusel. Mööda ei saa, midagi ei näe. Tean, et peaks rohkem aega varuma sõiduks, aga seadus on ju ikkagi kõigi jaoks.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 21.03.12 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MMI
Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Tsitaat:
Algselt postitas: MMI
Tsitaat:
Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Üks palve veel väikeauto juhtidele. Ärge olge pikalt veoauto külje peal, eriti paremal pool.

Mismoodi saab pikalt veoauto paremal küljel sõita?:o

Äkki mõtled pisut laiemalt kui külavahetänavad...
No kui norima hakata, siis peaks veokas ikkagi ise kõige parempoolsel sõidureal olema, välja arvatud enne vasakpöörde sooritamist.

Miks peaks? Veokas ei tohi teisest reast kaugemal sõita, v.a. vasak pöörde jaoks. ;)
Krt ei tea miks ma mõtlesin et peab ainult esimeses sõitma, minu paha:D

Kodanikud, ausõna selline nupp nagu "VASTA" kah töötab, ise olen lausa ära proovinud!
Kui on vajadus tsiteerida mõnda eelnevat postitust, siis noppige sealt mitte asjakohane välja.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 19:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Teiseks, mis on saanud veokite trahvimisest maanteede peal, kuna pikivahet absoluutselt ei hoita? Justkui mäletaks mitte väga ammusest ajast, et politsei pidi sellist fenomeni jälgima hakkama, et üks rekka sõidab järgmisest 5 meetri kaugusel. ... aga seadus on ju ikkagi kõigi jaoks.

:)
Täna önnestus Ringteelt Luige poole söites näha, kuidas veok vist luges eesliikuval söidukil tagaluugilt roostetäpikesi.
No sealne vahemaa oli töesti juba p...ikarva paksune.
Piisanuks söiduauto juhil korraks teha "hoiatav" tugevam pidurdus, siis veokijuht poleks sellele igatahes reageerida jöudnud ja söiduautost saanuks suure töenäosusega ostukäru.
Samas kujutan ette, kui pinges söiduauto juht olla vöis, nähes tahavaate peeglist ainult Scania kirja/embleemi.

Ulme.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 20:48 Tsiteeri

Kuits, nii saab neid 80-85 km/h ukerdajaid normaalkiirusel sõitma.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 21.03.12 20:59 Tsiteeri

Minule jääb ka viimasel ajal üha enam mulje, et just kutselised ("väljaõppinud") autojuhid need kõige suuremad surmad maanteel ongi. Täna kogesin ka esimest korda juhtumit kus 2 rekkat tartu mnt neljarealisel lõigul kilomeetrite viisi 80km/h kõrvuti võidu "peenestasid". No ei või siis esimesel rajal sõitja korraks hoogu maha võtta, aru ma ei saa. Meie liikluskultuuri juures poleks vist tõepoolest möödasõiduradadest ja neljarealisest teestki abi, sest on lausa normiks saanud, et pahatahtlikult takistatakse möödasõitu.;)

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 21:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Kuits, nii saab neid 80-85 km/h ukerdajaid normaalkiirusel sõitma.

Ütle mulle, kus ja kuna sa sõidad, mul oleks tagaluugil värviparandusi vaja veidi teha. Hea meelega laseks need sinu kindlustuse raha eest teha.

Sellised ajukääbikud tuleks maanteedelt nii kiiresti kui võimalik elimineerida. Mingi süsteemne ajutegevuse tõrge? Mingi fetish? Või mingi muu trauma, mis segab aru saamast mõiste "ohutu pikivahe" tähendusest? Selliste idiootide pärast ei saa ka normaalsed liiklejad möödasõite sooritatud, sest mingi m*nn arvab, et tema on just see, kes peaks "neid 80-85 km/h ukerdajaid normaalkiirusel sõitma" õpetama.

Ära vaevu vastama, sul ei ole sellise tegevuse põhjenduseks mitte midagi mõistlikku öelda.

Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.3% - SQL: 80.7%]