Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  54
Autor:
Pealkiri: Audi A4 "S4" 1,9TDi quattro - 1998 - freeser (Vastuseid: 1330 | Vaatamisi: 323708)
rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi

postitati 29.04.12 17:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Täna sai chip peale pandud ja asi liigub tunduvalt paremini, mootor ka töötab nüüd nii nagu ostes :) Tänud Jyrisoo-le.

Mis mõttes nii nagu ostes?

Ega chip(jyrisoo) ei pannud mootorit käima,vaid minu mõistus:D ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 29.04.12 18:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rebane22
Tsitaat:
Algselt postitas: raemees
Tsitaat:
Täna sai chip peale pandud ja asi liigub tunduvalt paremini, mootor ka töötab nüüd nii nagu ostes :) Tänud Jyrisoo-le.

Mis mõttes nii nagu ostes?

Ega chip(jyrisoo) ei pannud mootorit käima,vaid minu mõistus:D ;)
Just just, ma ei teadnud mis kasutaja sul siin on :D Aga jah Tänud lähevad ka sulle ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 09:20 Tsiteeri

Niisiis, tänase seisuga on auto pool aastat minu käes olnud. Siiamaani olen üli rahul, kahjuks hakkab vist sidur otsi andma või nüüd ei teagi, mingi 2-4-s käik kui gaasi põhja suruda, siispöörded tõusevad natuke kiiremini kui tavaliselt ja vajuvad allapoole tagasi kui gaas lahti lasta, mingi värin ka sees kui teeb sellist asja. :(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 03.05.12 10:54 Tsiteeri

Chippimisel võimalikest tagajärgedest ei räägitud?

Üldiselt midagi erilist pole. Pöördemoment tõuseb ning komponendid ei tule sellega toime enam.
Suure tõenäosusega ootab ees siduri ja võimalik, et hooratta vahetus.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 11:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Chippimisel võimalikest tagajärgedest ei räägitud?

Üldiselt midagi erilist pole. Pöördemoment tõuseb ning komponendid ei tule sellega toime enam.
Suure tõenäosusega ootab ees siduri ja võimalik, et hooratta vahetus.
Ma olen tegelt sellega arvestanud ka, aga eile lambist hakkas nagu. Ega ei oska keegi öelda kas esiveolise ja neliku ketas sama?

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 03.05.12 12:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Niisiis, tänase seisuga on auto pool aastat minu käes olnud. Siiamaani olen üli rahul, kahjuks hakkab vist sidur otsi andma või nüüd ei teagi, mingi 2-4-s käik kui gaasi põhja suruda, siispöörded tõusevad natuke kiiremini kui tavaliselt ja vajuvad allapoole tagasi kui gaas lahti lasta, mingi värin ka sees kui teeb sellist asja. :(

Ilmselt sidur libiseb jah ja vibra on tingitud kahemassilisest hoorattast, mis hakkab 330 nm peale "pead raputama", ühesõnaga ei pea vastu. Kõik diislimehed on sellega hädas, kellel on chip küljes. Ühemassiline hooratas ja võib olla ka bensuka korv ning mure unustatud.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 03.05.12 12:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma olen tegelt sellega arvestanud ka, aga eile lambist hakkas nagu. Ega ei oska keegi öelda kas esiveolise ja neliku ketas sama?

Mis mõttes lambist?
Chipitud sai ju, selle tulemusena on pöördemoment suurem, kui komponendid taluvad ning sellest tulenevalt libisev sidur ja probleemne hooratas.
Seepärast ka reeglina Stage 1, Stage 1+ jne. Antud mootori puhul on õige Stage 1 selline, et väänet piiratakse nii, et komponendid vastu peavad. Sinu auto puhul tundub, et on lihtsalt kõike võetud, aga kui näiteks mootor ja turbo sellist asja taluvad, siis sidur ja hooratas annavad otsad. Iga mootori ja kasti kombinatsioon on erinev, osadel on tehasest suurem varu, teistel üsna piiri peal juba.
Minu B5 kerega autol on tehasest tulles täpselt samamoodi, et enne, kui turbod või pihustid otsa saavad on sidur ammu ringi, ehk siis väändega ei saa orig. siduriga liiale minna.
Ning mu diislil pidin enne käigukasti tugevama vastu vahetama, kui aju kallale üldse minna mõtet oli. Täiesti tavaline.

Jutu mõte on see, et asjadele tuleb mõistusega läheneda ning kas arvestada mootori kalibreerimisel erinevate komponentide taluvuspiiriga või teadlikult arvestada mõnede komponentide väljavahetamisega. Kui sa chippimise teenust ostad siis võiks alati välja selgitada, kas see ikka originaalrauale mõeldud on.

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 04.05.12 20:28 Tsiteeri

Sellele autole sai tehtud kangem soft omaniku enda vastutusel ja soovil. Freeser oli teadlik ka ohtudest. Stage 1 puhul ei juhtu korras autoga midagi. Kangema softiga sõidab mitu Q-d ringi ja kestavad juba pikalt, eks antud autol oli sidur juba mineku peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.12 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisoo
Sellele autole sai tehtud kangem soft omaniku enda vastutusel ja soovil. Freeser oli teadlik ka ohtudest. Stage 1 puhul ei juhtu korras autoga midagi. Kangema softiga sõidab mitu Q-d ringi ja kestavad juba pikalt, eks antud autol oli sidur juba mineku peal.
Jah mis sa originaal asjast ikka tahad :) Sellel autol pole peale õlivahetuste ja rihmavahetuste vist midagi muud tehtud, aga no sidur tuleb uus, veel ei tea kas 1massiline v 2massiline. Siduriga olin täielikult arvestanud ka juba, et kui chip sis see ka minekupeal on. Imelik praegu see, et 3-4 käik laseb rõhku 1,3bar, aga 5-daga saab 1,5 bar.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 04.05.12 22:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Jah mis sa originaal asjast ikka tahad :) Sellel autol pole peale õlivahetuste ja rihmavahetuste vist midagi muud tehtud, aga no sidur tuleb uus, veel ei tea kas 1massiline v 2massiline. Siduriga olin täielikult arvestanud ka juba, et kui chip sis see ka minekupeal on. Imelik praegu see, et 3-4 käik laseb rõhku 1,3bar, aga 5-daga saab 1,5 bar.

Väike rõhuleke või ebakorrektne N75 kaart softis.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.12 01:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Tsitaat:
Tsitaat:

Väike rõhuleke või ebakorrektne N75 kaart softis.
Rõhuleke peaks ju sis kellalt näha olema? pmst hoiab ilusti 1,3 ja kui kiirus käes viskab avariisse.

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.12 05:46 Tsiteeri

Ma kahtlustan rõhuleket sest suitses ta sul hästi. Tänu suitsule võib geomeetria ka kinni olla- millest tulenevalt ka avariisse läheb. Survesta ära, puhasta geomeetria ära ja asi töötab nagu kell.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.12 11:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma kahtlustan rõhuleket sest suitses ta sul hästi. Tänu suitsule võib geomeetria ka kinni olla- millest tulenevalt ka avariisse läheb. Survesta ära, puhasta geomeetria ära ja asi töötab nagu kell.

Nüüd on nagu tahm väiksemaks jäänud, aga eks peab jah sisselase nagunii vaja maha võtta, sealt seest tuleb tavotti välja juba :D Kuskilt vaja egr-ile neid vaheplaate, et see seal minema visata.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 05.05.12 11:50 Tsiteeri

Kui ta sul avariisse läheb ülerõhu tõttu, siis kontrolli ka geomeetriat.
Ma sain aru, et probleemiks on ebapiisav rõhk madalalt. Maini ikka kõik ära.

EGR-i saab muide ka ajust välja lülitada.

Samas meie külmas kliimas on EGR-il ka positiivseid külgi, mootor soojeneb aeglasemalt ilma EGR-ta.
Lühikeste otste puhul mõjub selle eemaldamine kütusekulule pigem negatiivselt.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.12 14:47 Tsiteeri

Sai twisterilt uuritud, tal on rõhku 1,2bar, aga minul 1,5 läheb ja kohe avariis.
Aga sain käetoe ka omale :) Tänud NOS. Leidsin ka mingi tseki või asja mis näitab, et see auto on olnud saksas 4 kuud ennem kui mina ta sain.

https://lh4.googleusercontent.com/-COWF6f5JDvU/T6-zQSzibJI/AAAAAAAABf8/N8I4tIgVqfU/s722/DSC_0114.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-3__-E4N5RXo/T6-zdxbIkOI/AAAAAAAABgE/oaWZi7Kqvto/s722/DSC_0113.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-OvSZFi97WjI/T6-zE6fvEHI/AAAAAAAABf0/FqXLBlTaxBc/s444/DSC_0115.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-MiwodBSIlyw/T6-y0D0QRgI/AAAAAAAABfs/k7b8cMFQvIY/s722/DSC_0119.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-nuMLSSM6TOM/T6-ypywo0DI/AAAAAAAABfk/nD5cJrbNtbA/s444/DSC_0120.jpg

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.12 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Sai twisterilt uuritud, tal on rõhku 1,2bar, aga minul 1,5 läheb ja kohe avariis.

Puhasta geomeetria ära. Twisterile on ka sarnane kangem soft tehtud.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.12 15:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Puhasta geomeetria ära. Twisterile on ka sarnane kangem soft tehtud.
Just ja sellepärast sai ka twisterilt uuritud ;) Hetkel ei puhasta midagi, vaja ennem sõitvat autot millega tööl saaks käia. Tahaks kohe sisselaske ka puhtaks teha+ cooler ja torustik.

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.12 00:26 Tsiteeri

Hetkel niipalju, et auto on venna kasutuses ja nädalaga juba 1000km läbi uhatud :o Aga tegi ta niipalju, et proovis kas geomeetria töötab ja käega proovides ja voolitust "imedes" vms liigub asi. Ei teagi nüüd milles see viga võib olla, et avariisse viskab? S4 stange sai ka värvi viidud ja hetkel tean niipalju, et asi on pahteldamises. Ehk nüüd nädala pärast umbes saab kätte ka, pean stange polte minema pikemaid ostma ainult, kuna originaalid ei lähe kohe mitte :D Tagasilla puksid vajavad ka hirmsasti tegemist, sest praegu nagu soome ehitaja bmw mis kriuksub :D

teitur
huviline

Registreerunud 07.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5, VAZ 2105

postitati 26.05.12 09:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Hetkel niipalju, et auto on venna kasutuses ja nädalaga juba 1000km läbi uhatud :o Aga tegi ta niipalju, et proovis kas geomeetria töötab ja käega proovides ja voolitust "imedes" vms liigub asi. Ei teagi nüüd milles see viga võib olla, et avariisse viskab?

Mu masinal ka geomeetria käega liikus ja gaasi andes ka aga kinni oli ikkagi. Liikus raskelt ja mitte täies ulatuses, seega see käega katsumine ei näita midagi eriti.

Ja üldiselt on selle puhastamine nii lihtne toiming, et tasuks ära teha igal juhul. Kasvõi ennetamise eesmärgil.
Eriti veel chipitud masina puhul.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.06.12 22:58 Tsiteeri

Sain peale 2 nädalat lõpuks auto tagasi enda käsutusse, pühap. tehti ilusti seest puhtaks ja pesin väljast ise ära kuna mul oli igav. Täna tegin mõne klõpsu ja need on viimased sellise esistangega :D

https://lh6.googleusercontent.com/-ekdMKgh6Fe8/T808g0gtNLI/AAAAAAAABhA/NWyPa4RF1yE/s720/IMG_5362.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-16EKhZc_Of8/T808gkZtoJI/AAAAAAAABg8/ZPLyD7bs5Go/s720/IMG_5363.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-Vr9RtWrDXAw/T808giU56MI/AAAAAAAABg4/3JR7uo_8fK8/s720/IMG_5364.jpg

https://lh5.googleusercontent.com/-MKpvgyJh47Y/T808hVxqHAI/AAAAAAAABhE/tOUPW28G_DE/s720/IMG_5367.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-VJWal3kBDWs/T808ho1SULI/AAAAAAAABhM/9F6xj33ko3c/s720/IMG_5368.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-MJCTHrfy5ko/T808h2CPz2I/AAAAAAAABhQ/zpsMboCg8_A/s720/IMG_5370.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-X-cvF_JHfYU/T808iG0oVOI/AAAAAAAABhY/F5KDg5DNx9o/s720/_MG_5365.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-CYbBWearxic/T808jIs4aWI/AAAAAAAABh0/GSL_8hD29Jk/s720/_MG_5380.jpg

https://lh4.googleusercontent.com/-RVl6kBNpxvQ/T808jASGefI/AAAAAAAABho/uUGmT-t5FQg/s720/_MG_5381.jpg

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 09:52 Tsiteeri

Kuna siis uue stangega pildid tulevad?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 10:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Kuna siis uue stangega pildid tulevad?
Eks näha ole kunas stange valmis saab. Pahteldamist pidi olema ikka jubedalt.

teitur
huviline

Registreerunud 07.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad C5, VAZ 2105

postitati 05.06.12 14:30 Tsiteeri

Palju chipiga teoreetiliselt kw ja nm on?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 05.06.12 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: teitur
Palju chipiga teoreetiliselt kw ja nm on?
30kw pidi chip andma, aga nm ma ei teagi. Kohe kui suve auto kätte saan, tuleb sellel autol turbo maha võtta ja ka tühi toru otsast lõpuni :)

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 11.06.12 23:25 Tsiteeri

Kui keegi teab kedagi kes lammutab s4 b5 siis võiks mulle teada anda, udutulede otsing käib. Revalis on nad liiga kirve hinnaga, et sealt osta :) Homme saan punase s4 stange kätte ja viskab huvi pärast kirvega müüki :D

Panin end kirja ka AC Dragile, sõidab aja ära selle chipiga sis mingi vahe näha :) S4 stange peaks ka selleks ajaks külge saama :cool: Aku kinnituse ka veel ära tegema, et asi ilusti kinni seisaks nagu reeglid nõuavad ja sis peaks nagu kõik timm olema.

Lehekülgi:  1  ..  10  11  12  13  14  ..  54
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 18.4% - SQL: 81.6%]