Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59736)
Renee
huviline

Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 21:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Big
Njah, Auto24.ee viimased 2 päeva lahti olnud...kadeduseuss 4-veoliste ees, eile sai oma pool päeva autosid kaevatud ja lükatud.
Ega see monomähkija ka mingi häda tegelikult pole, kinni jääb alles siis, kui nina "kergeks" muutub ehk siis kõhu peale kinni.
Närvi ajab aga mustaks lumekoristajate ülbus...maailmanabad rsk...

Nimelt ei pääsenud ma ei õhtul Tutermaal Paldiski mnt ääres olevasse parklasse, elan seal tee ääres korterelamus.
Ei jäänud muud üle, kui parkisin hooga suure tee äärde.
Hommikul avastasin, et minu autol tagumine nurk kaasa viidud ning minu taga olnud autol sõideti peegel ära.

Minu hämming oli suur, kui kuulsin, et mingi traktor sai sellega hakkama, ei olnud tal sahk all ega midagi ehk siis ta ei teinud tööd. Lõhkudes autod, sõitis ta lihtsalt edasi, märgiks ka ära, et autod ei seganud kedagi seal.
Tundub, et need sahapeded eriti egoistlikud, juu talle käis vastu karva see, et me seal olime ning andis märku, et teeäärest hoitke eemale, nemad ei saa ju tööd teha...järgmine kord lükkavad auto ka kummuli.

Kahjuks on neid kollaseid liiga palju ja numbrit ka ei näinud...

Närvi ajab selline pohhuiistlik suhtumine lumetormis nn kuningates(loe: lumekoristajates).

Kusjuures ma nägin su masinat seal vaikselt seismas ,kui eelmine aasta kevadel meil siin kaks päeva "eksootikat" oli siis oli mul täpselt sama keiss, ühesõnaga ,et üks traktorist tahtis mu autol külge siledaks lükata .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
cobra113
huviline

Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2,6 avant quattro

postitati 24.11.08 22:25 Tsiteeri

Njaa, mõnus, minul ka esimene kogesmus nüüd quattroga lumes seigeldes olemas. Õnnestus isegi kinni jääda kahe auto vahel oli vaba koht parkimiseks, aga lund täis, proovisin sinna parkida, poole peale sain, ja olingi kinni, kuna labidat polnud, aitas hädast välja liiv. Aga üldmuljed väga toredad. :)

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 25.11.08 08:04 Tsiteeri

ILUS, minu poolest võiks kõik sahad ja asjad koju tagasi saata:
http://tarmo.astronet.ee/pildid/parkimismeister.jpg

Ei, ma ei olnud kinni.
Jah, seal tõesti oli parkla.
Sinna parkida oli tarvis kuna see oli uksele kõige lähem parkla. :D

...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
masinist
huviline

Registreerunud 15.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 avant quattro 16v, VW rabbit

postitati 25.11.08 08:16 Tsiteeri

Käisin just maja ees pioneeri mängimas st. lükkasin mõned jäljed sisse, mõnus oli vaadata naabrite nägusid, kes oma liikureid parklast välja kaevasid, silma järgi umbes 30 cm lund ja sinna juurde veel mõned poolemeetrised hanged ja vallid.
Endal suu kõrvuni peas.:D
Need masinad siis ainsad, mis täna liikusid.

http://static2.nagi.ee/i/p/345/64/08641111428f31_l.jpg
Kurradi kena vaatepilt ikka
http://static2.nagi.ee/i/p/345/65/08641309e9afe6_l.jpg
Mõne aja pärast sai see parketimaastur ka liikvele.

http://static2.nagi.ee/i/p/345/64/0864110973d3b4_l.jpg

styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 25.11.08 13:36 Tsiteeri

olen ise ka paljusi juhte aidanud välja;)
endal pole veel seda õnne olnud et kinni jääda, mis siis et suverehv all:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 25.11.08 14:51 Tsiteeri

Tööjuures istus tõstuk kogu aeg kinni...iga kord kui mööda kõndisin,
lükkasin ta jälle liikuma...ja tagasiteel oli jälle kinni :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mailman
huviline

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: autota.

postitati 25.11.08 16:12 Tsiteeri

Mõned meeleolud eilsest Tallinna idiootsusest: VIDEO

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
raxi
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.08 15:40 Tsiteeri

Tuleb tõdeda kui valida sahk siis mina valin audi .Mul ta küll poolik kuid labida kinkisin juba eila naabrimehele.

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 26.11.08 16:48 Tsiteeri

Kuna tundub, et suurem möll on möödas, siis võiks ka veidi kommenteerida.
N.ö. "katastroofist" jäi ilmekalt silma kaks asja: esiteks ülikehv teedehooldus ja teiseks autojuhtide ülim saamatus. Ega pikalt ei viitsigi kiruda, aga need kaks valdkonda suutsid mind taas üllatada.
Isiklikult endal liikuma pääsemisega ja liikumisega probleeme polnud - 10vtq + naastrehvid.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 26.11.08 17:45 Tsiteeri

Täna sai vist viimase rõõmu

töökaaslane jäi oma tulitera 318i ja väga kabedate UUTE naastrehvidega kinni lumme...

pakkusin talle oma roogitud parkimiskoha

ja

parkisin autopikkuse võrra kaugemale sinna hange kus ta enne kinni istus ja sõitsin edasitagasi hanges 5x ilma kordagi ketsi ringi laskmata - sain omale ka autouksest väljumiseks piisava raja sisse sõidetud.

-

quattro pälvis kiitva ilme ja kommentaari:
4 vedu on ikka võimas asi!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.08 18:01 Tsiteeri

ülikehva teehoolduse tõttu on mul summuti kuskilt lahti sõidetud,mootori põhjakaitse eestpoolt ripub ja esilogari servas olev plastik tuli ära.Õnneks sain jaole õigelajal ja kaduma ei läinud,vaja kuidagi tagasi panna.
Saan aru,kui oleksin kuskil imekohas roninud,aga need on kõik juhtunud tavalistel tänavatel ja isegi paremaid teetingimusi teelt otsides,et mitte autot lõhkuda :mad:
Lumi on tore,aga kui isegi paar päeva peale sadu ei suudeta tänavaid läbitavaks teha,siis jätaks edaspidi sellised lumetormid vahele.
Krt,oleks siis kohta,kus autotki lappida :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 26.11.08 22:03 Tsiteeri

mis siin kosta pärnus mõned tänavad pole veel sahkagi näinud:mad:

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 26.11.08 22:15 Tsiteeri

Tartus kah selliseid on? Ma juba igatsen lund :(

MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 26.11.08 22:18 Tsiteeri

Nagu karuselli tänav. Hommikul tööle sõites tekkis hetkeks mulje et lasen slaalomit lume all olevate autode ja suurte lumetükkide ning lumevallide vahel. Aga mis teha, kord juba on nii :)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kuuno
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: audi200 2,2turbo/ 121 kw ja audi allroad 2.5,132kw.2003a

postitati 28.11.08 11:45 Tsiteeri

naljakas oli vaadata kuidas inimesed lükkasid oma liiklusvahendeid tasase teepeal ja quattrod sõudsid rahulikult mööda lund, mõnel oli käru ka taha haagitud:) ise liikusin ringi nissan navaraga. ühe päevaga sikkasin 7 liiklusvahendit lumest välja. üks bemm oli posti sõitnud tolle lohistasin lähimasse tanklasse.lumi ei seganud minu liiklemist üldse, pigem hähalised segasd:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
penta
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A8/D2 4.2 q tiptronic // Audi 100 C3

postitati 28.11.08 13:22 Tsiteeri

Kiilis 23.11.2008.a. Koos sadade teiste autodega 6 h tee peal tormiga lumes kinni. Mitte oma neliveolise A8 vaid mingite hädiste pisiautode ning mõttetute 'maasturite' pärast, kes tee umbe sõitsid.

Hea katastroofifilmi tunde sai üsnagi.

Kui liikuma pääsesime, siis ei olnud ühtegi valli, millesse kinni oleksin jäänud. Ja neid valle ikka jagus.

Madalaim koht autol (peale rehvides siis, eks) - logarite maapoolseimad servad - on 5 cm maast... Enamuse rööbastes sõidetud ajast tundus auto ujuvat kõhu peal... kinni aga ei jäänud... Vähemalt naastrehvid olid, loodetavasti aitas.

Kohukesena ikkagi küsiksin - mis selle A8 põhja all siis lõpuks on? OK, esipamperi serva tagant algab mingi põhjakaitse.. aga see ei ulatu ju taha sumpsini välja? No ma tõesti tahan sinna põhja alla ükskord näha kui see auto üles tõstetud on.. :|

Head eesseisvat talve!
(+ 7 kraadi hetkel)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
uko
huviline

Registreerunud 11.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad(132 kiluvatti),Avensis (130 kiluvatti)

postitati 28.11.08 14:59 Tsiteeri

Sai ka 23-nda õhtul mööda linna ringi möurutada.oma 4 h mööda linna sõita ja 4-vedu nautida oli igati fun:D.ülemiste ja roca parklad olid kõige paremad:cool:

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.08 18:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: penta
Kiilis 23.11.2008.a. Koos sadade teiste autodega 6 h tee peal tormiga lumes kinni. Mitte oma neliveolise A8 vaid mingite hädiste pisiautode ning mõttetute 'maasturite' pärast, kes tee umbe sõitsid.

Hea katastroofifilmi tunde sai üsnagi.

Kui liikuma pääsesime, siis ei olnud ühtegi valli, millesse kinni oleksin jäänud. Ja neid valle ikka jagus.

Madalaim koht autol (peale rehvides siis, eks) - logarite maapoolseimad servad - on 5 cm maast... Enamuse rööbastes sõidetud ajast tundus auto ujuvat kõhu peal... kinni aga ei jäänud... Vähemalt naastrehvid olid, loodetavasti aitas.

Kohukesena ikkagi küsiksin - mis selle A8 põhja all siis lõpuks on? OK, esipamperi serva tagant algab mingi põhjakaitse.. aga see ei ulatu ju taha sumpsini välja? No ma tõesti tahan sinna põhja alla ükskord näha kui see auto üles tõstetud on.. :|

Head eesseisvat talve!
(+ 7 kraadi hetkel)

Reet, milleks sulle selline teadmine mis auto põhja all?

ja

lõpeks võiksid parem lasta kallel ära vajunudvedrud lasta vahetada auto all millest juba aasta tagasi rääkisid, et asfalti lihvid põhjaga igapäevaselt ning suisa olla sa põhjapeale kiikuma jäänud miski asfaldiroopa otsas...

või ma eksin?

;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
penta
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.08 18:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t

Reet, milleks sulle selline teadmine mis auto põhja all?

ja

lõpeks võiksid parem lasta kallel ära vajunudvedrud lasta vahetada auto all millest juba aasta tagasi rääkisid, et asfalti lihvid põhjaga igapäevaselt ning suisa olla sa põhjapeale kiikuma jäänud miski asfaldiroopa otsas...

või ma eksin?

;)

no roopa ostas kiikumine on küll ilmne liialdus :P

sädemeid pildunud on see auto küll - põhjaga või millega iganes vastu roopaharju...

need vedrud pidavatki sellised olema, lõigatud või sport või asjad. aga pigem megahea sõita, nüüd ma saan aru, miks mõned masinad kurvides kunagi kiirust maha ei võta :D
suvel suurte velgedega polnud mingit probleemi, hoopis vastupidi... nüüd talvel paneb jah mõtlema..

kuigi see Kiili ekspeditsioon oli hea näide sellest, et isegi nii madal auto ise hätta ei jää.. no vähemalt sel korral :)

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.08 18:32 Tsiteeri

no ei tea...

eestis ei olegi legaalselt sellist kiirust kus peaks vedrud spordiks vahetama juhitavuse huvides (koos vedruga võiks kasutada ka jäigemat amorti )

lõigatud vedru jätame heaga wannabede jaoks - kellel on tähtsam olla NAGU SPORT, kaotades oma olematu käiguga lödi vedruga nii mugavuses kui juhitavuses.

_
niipalju võiks ikka teada, kas oma autol on lõigatud või madaldusvedru.
-

lõpeks
meie legaalsetel kiirustel võetakse kurvides kiirus alla peamiselt madalate sõiduoskuste või auto halva tehnilise olukorra tõttu, mitte selleks, et tehase vedrud rikkumata kujul all on!

-
kui a8 kurvisõidu tegelikest võimetest tahad aimu saada võib minna kevadel audrusse (kui taas vaba rada hakatakse seal müüma!

penta
huviline

Registreerunud 10.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.11.08 18:34 Tsiteeri

kui ma ei pea teadma mis on auto põhja all, siis ma kohe kindlasti ei pea teadma ka kas on lõigatud või sportvedrud :P

aga see on nüüd küll vääga teemast välja juba...

Chrizz
huviline

Registreerunud 09.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6C7

postitati 05.12.08 09:40 Tsiteeri

Võrus juba korralik lumevaip maha tulnud.

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 05.12.08 09:54 Tsiteeri

Tartus hakkas ka mingit lume ollust tulema, loodame et tuleb ikka vähemalt 5cm maha

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.08 10:08 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Tartus hakkas ka mingit lume ollust tulema, loodame et tuleb ikka vähemalt 5cm maha

20cm ehk oleks parem?

arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 05.12.08 12:30 Tsiteeri

Kui lumesadu nii jätkub nagu praegu, on õhtuks 10cm lund olemas, ja siis Q niisama nukralt enam hoovis ei seisa:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.9% - SQL: 81.1%]