Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 17 |
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Sai just hetk tagasi Tartus mingi Citroen välja tõmmatud hangest. Väike heategu kulub ära. Talvel peab ikka konks küljes olema
|
|
|
peedu26
huviline
Registreerunud 30.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c6 2.0 TDI
|
|
Kes tahab vaheldust võtku rmk kodukalt kuusekohtade kordinaadid.Päris fun oli metsas.Käisin ise kuuske toomas ja nice mis rajad metsas.Pärnus
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: peedu26
Kes tahab vaheldust võtku rmk kodukalt kuusekohtade kordinaadid.Päris fun oli metsas.Käisin ise kuuske toomas ja nice mis rajad metsas.Pärnus
|
Täpselt sama jutt Käisin ka täna kuusejahil, Elva lähedal Tartumaal
kohati päris mägine, seega ülesmäkke ikka väga ei roni igal pool, aga kuusele sai ikka maru lähedale küll. Naine kahtles juba teeäärse valli puhul,
kas tasub minna, lükkasin tema kahtlused kiiresti ümber. Soovitan
Et siis seda ka, et teisel quattro talvel hakkab haigus süvenema, eelmine talv veel ei olnud nakatunud, aga väga heade naastrehvidega on ikka kuradi
hea masin küll, mitte et, teise masina tagaveoga kuskile kinni oleks jäänud, seda mitte, aga...
|
|
|
pint
huviline
Registreerunud 18.05.08
Kasutaja on eemal
|
|
uaintfckme
huviline
Registreerunud 22.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: AEL Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lassekast
See ei ole eriti lõbus aga trenn kulub ära.
|
Mul oli eile õhtul sama lugu, tee täis tuisanud, esimene hang läks kergelt, aga ees oli paarkümmend meetrit korralikult täis tuisanud teed. Kuna alles
oli tuisanud, siis arvasin mis see pehme ja kohev lumi ikka teeb, aga oh üllatust, polnudki nii pehme ja kohev kui arvasin, auto istus nagu kännu
otsas, ei liikunud millimeetritki. Lõpuks sai ikka sentimeetrite haaval auto välja tõmmatud. Aga jah, vallid olid nii kõvad, et võisid püstijalu peal
seista, vot sulle pehmet lund.
Milleks vedada mittevedavaid rattaid kaasas!?
|
|
|
|
lassekast
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uaintfckme
Tsitaat: | Algselt postitas: lassekast
See ei ole eriti lõbus aga trenn kulub ära.
|
Mul oli eile õhtul sama lugu, tee täis tuisanud, esimene hang läks kergelt, aga ees oli paarkümmend meetrit korralikult täis tuisanud teed. Kuna alles
oli tuisanud, siis arvasin mis see pehme ja kohev lumi ikka teeb, aga oh üllatust, polnudki nii pehme ja kohev kui arvasin, auto istus nagu kännu
otsas, ei liikunud millimeetritki. Lõpuks sai ikka sentimeetrite haaval auto välja tõmmatud. Aga jah, vallid olid nii kõvad, et võisid püstijalu peal
seista, vot sulle pehmet lund. |
Oleks siis kohev lumi siis poleks aru saanudki.
QUATTRO
|
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
|
Selline asi ootas siis laupäeva õhtul sauna minnes. Need on siis
minu enda jäljed. Tundus ka, et mis see kohev pisike lumi ikka teeb. Peale esimest vaalu sai selgeks, et ega see nii pehme ei olegi. Aga tagasi ka ei
hoidnud, parema jalaga natuke survet ja välja tuli suht uus kogemus. Läbi hange ma ei vajunud, vaid hops ja hops üle vaalude. Läbi end sealt surusin,
kuna koht oli trajektoorile teadlikult valitud, siis tagasi sealt enam ei tulnud, hiljem korra luurasin ainult, mis mind ees oleks oodanud ja ega ma
sealtkaudu koju tagasi ei oleks ka saanud. Huvitav kogemus igaljuhul. Ega siin midagi ei ole,. peab minema teise sooja panema jälle, ehk saab miskit
huvitavat kaeda kuskil.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Kas nüüd ostetakse audiclubist kõik vanemad Quattrod käest ära? Link meediast!
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: aadukesekene
Selline asi ootas siis laupäeva õhtul sauna minnes. Need on siis
minu enda jäljed. Tundus ka, et mis see kohev pisike lumi ikka teeb. Peale esimest vaalu sai selgeks, et ega see nii pehme ei olegi. Aga tagasi ka ei
hoidnud, parema jalaga natuke survet ja välja tuli suht uus kogemus. Läbi hange ma ei vajunud, vaid hops ja hops üle vaalude. Läbi end sealt surusin,
kuna koht oli trajektoorile teadlikult valitud, siis tagasi sealt enam ei tulnud, hiljem korra luurasin ainult, mis mind ees oleks oodanud ja ega ma
sealtkaudu koju tagasi ei oleks ka saanud. Huvitav kogemus igaljuhul. Ega siin midagi ei ole,. peab minema teise sooja panema jälle, ehk saab miskit
huvitavat kaeda kuskil. |
Väegagi tuttav pilt on selline. Paaril viimasel talvel tuisu ajal olen samuti koduküla põlluvahetee otsas korraks kinni pidanud ning vaaginud, kas on
kuhugi kiiret või mitte. Aga uudishimu on alati määravaks saanud ning ALATI on esimesed 50-100m olnud "liblikad kõhus" ning "täie rauaga peal". On
olnud juhuseid, kus ülejäänud tee saab vallutet ning juhuseid, kus tunned, et jõud lihtsalt kaob ühel hetkel ära- kiirus kaob Jõuad veel oma arust kiirelt esimese sisse suruda ning gaasi anda, kuid
hilja... Viimane kord olid kaevamisel abiks naise käimiskepid. Soovitan soojalt, sest soe hakkas küll
|
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
|
köie count +1. Üks Opel Omega sai valli otsast alla toodud. Päev kirjas Tubli autojuht oki, endal oli sikutamiseks pael. Naljakas oli küsimus:"Kas ma pean rooli ka minema?"
|
|
|
Maikel18
huviline
Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: S 4 2.2 TQ 20V
|
|
Mõni geenius suudab quattroga ka kinni jääda.
Lumi oli siis nii kokku tuisanud, et sain vabalt sellel käiia, kuid raske auto vajus läbi. Ja ratta ja maapinna vahe oli kuskil 15 cm, sellepärast
kadus ka pidamine. Quattro on ikkagi parim.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
|
Krdi head pildid Mul sama värvi ning kerega masinaga ka just tehtud
pildid, aga paksus lumes, mitte kinnijäänuna.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Huvitav on nende viimaste piltide juures see, et mulle meenus kui see auto varastati. Saan aru, see ei ole minu asi aga teema tehti, et auto
varastati-kirjeltati-otsiti ...ja peale seda vaikus. Avatar arvasin, et unustatud selline mõneks aastaks. See ei ole õige teema, see ei ole minu asi
aga meenub nagu, et nii on paljude "varastatud" autodega. Vähemalt siin foorumis (teisi eriti ei loe). AC kasutajanimesi nimetama ei hakka aga ka
minu perelt on autosi varastatud, kuidas te need tagasi saate?
Võib vastata privas, kui see postitus siia ei sobi palun vabandust ja kustutage või liigutate õigesse kohta.
|
|
|
|
Maikel18
huviline
Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audicabrio
Krdi head pildid Mul sama värvi ning kerega masinaga ka just tehtud
pildid, aga paksus lumes, mitte kinnijäänuna. |
Lund oli kuskil 50 cm. Ja kaevamist oli kuhjaga.
|
|
|
Maikel18
huviline
Registreerunud 07.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Huvitav on nende viimaste piltide juures see, et mulle meenus kui see auto varastati. Saan aru, see ei ole minu asi aga teema tehti, et auto
varastati-kirjeltati-otsiti ...ja peale seda vaikus. Avatar arvasin, et unustatud selline mõneks aastaks. See ei ole õige teema, see ei ole minu asi
aga meenub nagu, et nii on paljude "varastatud" autodega. Vähemalt siin foorumis (teisi eriti ei loe). AC kasutajanimesi nimetama ei hakka aga ka
minu perelt on autosi varastatud, kuidas te need tagasi saate?
Võib vastata privas, kui see postitus siia ei sobi palun vabandust ja kustutage või liigutate õigesse kohta. |
Ma arvan, et Sa eksid. Sest see auto on minu käes olnud juba 5 ja pool aastat. Ja siiani pole veel keegi seda endale tahtnud. Ptui-ptui-ptui. Aga
minu meelest läks samasugune auto kaotsi kuskilt Tartu lähedalt aasta või enam tagasi ja sellel oli väljanägemine vähe parem.
Ok.
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Eksisin jah ja sorry. Reg nr erinevad.
|
|
|
|
peedu26
huviline
Registreerunud 30.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: a6 c6 2.0 TDI
|
|
Kas quattrod on seiklemised lõpetanud?Kuigi pühad tulemas ja vabaega peaks rohkem olema.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
Õnnestus täna Q7mega ka kinni jääda Nimelt mõtlesin et proovin kuidas
ronib ja keerasin tee pealt lihtsalt alla, seal muidugi rämedalt lund ikka + tee äärde korralik vall lükatud ja suht kiirelt jäi üks külg põhja peale.
10min oli nikerdamist et ära saada aga tuli oma jõududega välja ikka, kahju et aeglustit pole.. Kokkuvõttes kogemus käes, ei ole vaja niisama pullida
Üks mittemidagi ütlev pilt ka, pilte võiks rohkem siin teemas olla.
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
|
Quattroga ei tohi seisma jääda, tuleb peale anda niikaua kui liigub. Lolli peaga jäin hetkeks seisma, et minna välja ning vaadata kus maamõõdu
raudtoru oli, kuid siis ei liikunud peale seda ühtki cm masin. Tegu oli raske sulalumega.
|
|
|
iuq
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi; Subaru; Isuzu; Ford; Yamaha ja veel mõni
|
|
Kuskohast sa seda sulalund sellise pakasega leidsid?
|
|
|
pint
huviline
Registreerunud 18.05.08
Kasutaja on eemal
|
|
Ma suutsin jälle kinni jääda.
Sõitsin lumevalli niimoodi, et kõrvalistuja rattad hanges ja juhi poole omad tee peal.
Ukertasin tükkaega ja sain autogi liikuma aga välja sealt ei saanud.
Lõpuks tõmati välja.
Seekord jäi ka kahjuks põhjakate ja stange alumine osa maha.
See kes välja tõmbas ütles veel, et praegu oleks hea kui oleks quattro ja ma siis suu nurgast vaikselt ütlesin, et see ongi quattro
|
|
|
lepmaa2
huviline
Registreerunud 03.09.10
Kasutaja on eemal
Auto: B4 Competition turbo Quattro, Volvo XC60,Audi A6 Allroad, Audi S4B5 Avant
|
|
Tsitaat: | See kes välja tõmbas ütles veel, et praegu oleks hea kui oleks quattro ja ma siis suu nurgast vaikselt ütlesin, et see ongi
quattro |
Omal nahal kogetud
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: iuq
Kuskohast sa seda sulalund sellise pakasega leidsid? |
Kevade pilt kahjuks, seda talve pole A6 veel näinud kuna värvimises/keretöödes.
|
|
|
kriiiz
huviline
Registreerunud 26.12.06
Kasutaja on eemal
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
|
Eile sai kasutaja Sadguy ja djcannabiz üks korralik müttamine ära tehtud.
Väga mõnus õhtupoolik oli ja eesmärk sai täidetud. Ja siinkohal tõestas
djcannabiz, et tõeline quattro on siiski vana kuubik mis ronimisel teeb niivale ka silmad ette
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 17 |