Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  29
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2011/2012 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 717 | Vaatamisi: 100536)
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 21.12.11 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Istuksid sees nagu täissöönud siga poris, lund oli ikka kordi üle quattro võimete piiri!

Kui õnnetud tihedalt täistuisanud teed välja arvata, siis ei olnud.

25.12.10 öösel, kui lumetorm Tartu kandis kõige karmim oli, sõitis üks C4 quattro asulavälisel teel ja nööriga oli taga 124 MB, mille võimeid ületas lume sügavus tõesti mitmekordselt. Kui lahtilükkamata maanteelt (kus 2. käiguga gaas põhjas ~50-70 kmh liikudes polnud ohtu kinni jääda) kruusateele keerama hakkasime, saime aru, et on viimane aeg MB maha jätta. Seega sõitsime edasi ning paigutasime mersu ohutult lähedal oleva asula poe juurde ning pöördusime tagasi.

Kogu selle aja vältel sadas lund aina juurde ja tuiskas nii, et pool tundi tagasi tehtud jälgi polnud kohati näha. Jõudnud tagasi kruusateele olid juba kahtlused suured, et ega enam pole vist mõtet seda teed proovida (hiljuti olin sarnases olukorras salongiradikast lahti saanud). Kuna ennist nägime mingil lõigul töötavat traktorit otsustasime siiski üritada.

Paraku oli traktorijuht vaid oma teeotsa lahti lükkanud ja nii ma tuiskasin läbi meeletult sügava lume, mis oli õnneks pehme ja kinni ei jäänud. Samas lumi lendas üle kapoti nii, et sõita kuigi hästi sõita ka ei näinud.

Kuna edasi läks tee kurvilisemaks ja lookles suurte põldude vahel, teadsin, et seal on küll minu ja mu auto võimete piir. Samas olen veendunud, et lume kogus ei ületanud mu auto võimete piire kordades. Usun, et kps ei oleks oma tankiga (tänases seades) seal kinni jäänud.

Õnneks oli enne lagedat üks väike metsatukk, kus ka teel laiem koht. Seal pöörasin auto ringi ning edasi sammus sõber jala kodu poole.

Algas sõit koju. Parem jalg oli pidevalt sirge, roolida sai kõvasti, kuid tagasitee oli juba oluliselt emotsioonitum ning kulges eelnevaga võrreldes mängleva kergusega. Tartusse jõudes jäi ka lumesadu järgi. Lund oli aga tõesti palju. Kodu maja ees parkiva Transiti katusele oli tekkinud 1,5m kõrgune lumehang...

Jah, tore oli ja tõesti tahaks uuesti palju lund. Lund sai palju ka rookida, aga liikumine on terviseks. ;) Ainus probleem tekkis linnas, kus suured hanged segasid tõsiselt vaatevälja.

Nii palju on su jutus siiski tõtt, et Martinkuke oleks oma madaldusega küll kinni olnud.

PS. ülalkirjeldatud aktsioon on osaliselt ka videona jäädvustatud, kuid avalikus foorumis ma seda siiski levitama ei hakka.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 22.12.11 06:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff

Nii palju on su jutus siiski tõtt, et Martinkuke oleks oma madaldusega küll kinni olnud.

Sellepärast ongi mul plaanis coiloverid osta, sest kahtlustan isegi, et tänu madaldusele võin päris tihti põhjapeal istuda aga nh arvatavasti veab ikkagist paremini lumes edasi kui monomähkija, sest talvekatega läks auto ikka veits kõrgemaks :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 22.12.11 08:53 Tsiteeri

Omadest kogemustest võin öelda, et talvel pigem kõrge esiveoline kui madal neliveoline läbivuse mõttes :P. Esimeste pehmete lumedega pole probleemi, aga kui vahel natuke sulatab ja jälle juurde tuleb jne. siis oli see minu jaoks küll totaalne piin madaldusega ringi liikuda - masin seisis pigem maja taga ja ringi sõitsin ainult kõrge neljaveolise isendiga. Ja seisis pigem selle tõttu, et mitte masin isegi kinni jääks või midagi sellist, aga mul oli kahju masinat lõhkuda kui põhi käis vastu kõvaks trambitud vaalu kahe ratta vahel, mille teised liikurid olid minu jaoks kenasti kokku pressinud. Kohati käis ikka selline krõbin, et kohekohe midagi irdub põhja alt :(. Ma imestan, et katalüsaatorid vastu sellele paugutamisele pidasid. Kuna ringrajal selle masinaga niikuinii ei käi ja "painutamine" ei kuulu just linnaliikluse hulka, siis tõusis vähemalt minu "lowrider" jäädavalt kõrgemaks :).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Martinkuke
huviline

Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal

Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8

postitati 22.12.11 10:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Omadest kogemustest võin öelda, et talvel pigem kõrge esiveoline kui madal neliveoline läbivuse mõttes :P. Esimeste pehmete lumedega pole probleemi, aga kui vahel natuke sulatab ja jälle juurde tuleb jne. siis oli see minu jaoks küll totaalne piin madaldusega ringi liikuda - masin seisis pigem maja taga ja ringi sõitsin ainult kõrge neljaveolise isendiga. Ja seisis pigem selle tõttu, et mitte masin isegi kinni jääks või midagi sellist, aga mul oli kahju masinat lõhkuda kui põhi käis vastu kõvaks trambitud vaalu kahe ratta vahel, mille teised liikurid olid minu jaoks kenasti kokku pressinud. Kohati käis ikka selline krõbin, et kohekohe midagi irdub põhja alt :(. Ma imestan, et katalüsaatorid vastu sellele paugutamisele pidasid. Kuna ringrajal selle masinaga niikuinii ei käi ja "painutamine" ei kuulu just linnaliikluse hulka, siis tõusis vähemalt minu "lowrider" jäädavalt kõrgemaks :).

No eks ma seda näen talvel kumb kaugemale jõuab, sest isal ka A4 universaal kerega, tollel orig. amordid all ja näeb nagu maastur välja võrreldes minu omaga:D.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
emmure
huviline

Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro

postitati 22.12.11 11:27 Tsiteeri

Mul quattro hetkel niikõrge maast.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/369/178/092339381dfb49.jpg

Aga nii kui lund peaks maha viskama ,tõstan coilid kõige kõrgema astme peale:cool:

Project-Massacre
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.

postitati 23.12.11 09:12 Tsiteeri

Ütleme nii, et täna jäin tööle hiljaks kuna mulle jäi juhuslikult ette libe ja valge kirmega Rimi parkla :D Ning nüüd võib uuel aastal rahuliku südamega auto seisma jätta, sai vähemalt üheks päevaks naeratuse kõrvuni :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 23.12.11 11:30 Tsiteeri

Hommikul Kuivastusse maabudes olin meeldivalt üllatunud...maa kerge lumega kaetud ja suhtkoht libe.
Kuna aga haagisega funnida ei kannata, siis paar kraapsu tegin siiski.
Mönusalt libe oli ka peale Lihulat suunaga Virtsu poole!
Saaremaal Mehama ristis sai aga paremast peeglist vaatata, kuidas haagis tegi omi tempe!

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
catmar
huviline

Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia 3

postitati 23.12.11 11:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: emmure
Mul quattro hetkel niikõrge maast.

http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/369/178/092339381dfb49.jpg Sellega küll trassilt maha sõita ei julge :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 23.12.11 18:06 Tsiteeri

Kes teavad, need teavad aga õigel ajal tulin Tallinna :D

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.11 19:57 Tsiteeri

Tundub et täna öösel kuuleb palju v8 möirgeid ja läheb parasjagu palju kütust...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 23.12.11 20:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Tundub et täna öösel kuuleb palju v8 möirgeid ja läheb parasjagu palju kütust...

Arvan, et mitte ainult v8 :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 23.12.11 20:38 Tsiteeri

Ülemiste taga sai ka proovida, üks A4 quattro lasi veel. :D

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q

postitati 24.12.11 00:36 Tsiteeri

Parajasti Tartus 16 Kannus ja aknast avaneb ahvatlev vaatepilt,aga arvestades konditsiooni siis las see Quattro ootab paremat päeva :D

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
JanP
huviline

Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: 240, 300

postitati 24.12.11 00:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fireplay
Parajasti Tartus 16 Kannus ja aknast avaneb ahvatlev vaatepilt,aga arvestades konditsiooni siis las see Quattro ootab paremat päeva :D
Käisin korra tiirul, midagi erutavat just Q+UG500 kombo ei pakkunud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 01:35 Tsiteeri

Jätkuvalt 6 teist kannus ja väljas lumeke tuleb juurde.

Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 24.12.11 02:45 Tsiteeri

Pärnus tuli ka siis õrn kirme maha mille kohe ka sahamehed oma soolaga ära hävitasid:mad: Kõige parem oli ikka lasta rimi parklas hea suur ja sai isuga lasta ilma, et peaks kartma äärekivi vms. Vähemalt on natukenegi saanud quattrotada.:cool:

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 02:47 Tsiteeri

Nüüdseks Tartus ka kööga lumega.

sadguy
huviline

Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia

postitati 24.12.11 02:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Pärnus tuli ka siis õrn kirme maha mille kohe ka sahamehed oma soolaga ära hävitasid:mad: Kõige parem oli ikka lasta rimi parklas hea suur ja sai isuga lasta ilma, et peaks kartma äärekivi vms. Vähemalt on natukenegi saanud quattrotada.:cool:

http://youtu.be/IndVUBa_j9M

fireplay
huviline

Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 03:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sadguy
Tsitaat:

http://youtu.be/IndVUBa_j9M

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

rkrimm
huviline

Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.12.11 11:11 Tsiteeri

Tsitaat:

Endal sai siis härma, port arturi tagumine ja rimi parkla läbi libistatud ning nalja oli ikka nabani :D Linnapeal oli kuskil kella 10 paiku lõbus kui ei olnud veel soolatud. Igati korda läinud õhtu ma peaks mainima :D
Mis kella ajal umbes sa rimi parkals möllasid ?

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 24.12.11 11:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rkrimm
Tsitaat:

Endal sai siis härma, port arturi tagumine ja rimi parkla läbi libistatud ning nalja oli ikka nabani :D Linnapeal oli kuskil kella 10 paiku lõbus kui ei olnud veel soolatud. Igati korda läinud õhtu ma peaks mainima :D
Mis kella ajal umbes sa rimi parkals möllasid ?

Rimis käisime kuskil 2 või 3 ajal siis oli seal kõige mõnusam, tuli seda pläusti parasjagu alla ja kõrvalisi autosi liikus väga vähe. Seda nägime kui porta taha läksid ise sain ennem seal ära libistatud ja siis tulid juba mendid sinna:P Mingi 2 ajal hakkasime vist mööda parklaid laskma kui juba oli rahulikum ja mingi poole 5 sai lõpetatud. Rimis lasime siis a4 tdiq a6tdiq ja s2 20v q.:cool:
Väike video ka esimesest küljetamisest. http://www.youtube.com/watch?v=H-GYatP7uk8&feature=related

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 24.12.11 22:58 Tsiteeri

Tartus, vähemalt Ihastes on korralik lumevaip maas.
Õigel ajal pole Quattrot krt, aga no esiveoga saab ka kino :D

http://meteo.physic.ut.ee/

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 25.12.11 01:45 Tsiteeri

Esimene aasta quattroga ja väga ei jaga seda asja, aga viskan ka enda video üles. Suht pointless laskmine sai peale, aga siiski midagigi.
http://www.youtube.com/watch?v=JLaB7cqkuJw&feature=related

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 25.12.11 03:04 Tsiteeri

Rohkem nurka:D Lõpus hakkas juba midagi looma aga siis läks asi rohkem kohapeal keerutamiseks, ülejäänud asi tundus nagu mingi tüüp lihtsalt sõidaks ringiratast :)

Mu tavapärane plats pole veel seeaasta sellises konditsioonis olnud, et saaks rahulikult libistamist harjutada, alati on kas liiga laiguti lumine või pole sedagi. Mõnele suuremale platsile ka ei julge kolida kuni korralikku lund pole, seal võib kässariga kontrollimatuid või vilkuritega kontrollijaid sellise ilmaga kohata.

Edit: tavapärane plats oli täna hommikul ilusa kiilakaga kaetud, tegin jõulu puhul paar ringi :D

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 25.12.11 12:31 Tsiteeri

Mitu korda peab rääkima ? Külg ees üle pideva joone sõitmine on keelatud :)
Libedaid pühi !!!

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  9  10  11  12  13  ..  29
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.2% - SQL: 77.8%]