Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 29 |
Kristoff
huviline
Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal
Auto: Tq & TSI
|
postitati 21.12.11 21:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Istuksid sees nagu täissöönud siga poris, lund oli ikka kordi üle quattro võimete piiri! |
Kui õnnetud tihedalt täistuisanud teed välja arvata, siis ei olnud.
25.12.10 öösel, kui lumetorm Tartu kandis kõige karmim oli, sõitis üks C4 quattro asulavälisel teel ja nööriga oli taga 124 MB, mille võimeid ületas
lume sügavus tõesti mitmekordselt. Kui lahtilükkamata maanteelt (kus 2. käiguga gaas põhjas ~50-70 kmh liikudes polnud ohtu kinni jääda) kruusateele
keerama hakkasime, saime aru, et on viimane aeg MB maha jätta. Seega sõitsime edasi ning paigutasime mersu ohutult lähedal oleva asula poe juurde ning
pöördusime tagasi.
Kogu selle aja vältel sadas lund aina juurde ja tuiskas nii, et pool tundi tagasi tehtud jälgi polnud kohati näha. Jõudnud tagasi kruusateele olid
juba kahtlused suured, et ega enam pole vist mõtet seda teed proovida (hiljuti olin sarnases olukorras salongiradikast lahti saanud). Kuna ennist
nägime mingil lõigul töötavat traktorit otsustasime siiski üritada.
Paraku oli traktorijuht vaid oma teeotsa lahti lükkanud ja nii ma tuiskasin läbi meeletult sügava lume, mis oli õnneks pehme ja kinni ei jäänud. Samas
lumi lendas üle kapoti nii, et sõita kuigi hästi sõita ka ei näinud.
Kuna edasi läks tee kurvilisemaks ja lookles suurte põldude vahel, teadsin, et seal on küll minu ja mu auto võimete piir. Samas olen veendunud, et
lume kogus ei ületanud mu auto võimete piire kordades. Usun, et kps ei oleks oma tankiga (tänases seades) seal kinni jäänud.
Õnneks oli enne lagedat üks väike metsatukk, kus ka teel laiem koht. Seal pöörasin auto ringi ning edasi sammus sõber jala kodu poole.
Algas sõit koju. Parem jalg oli pidevalt sirge, roolida sai kõvasti, kuid tagasitee oli juba oluliselt emotsioonitum ning kulges eelnevaga võrreldes
mängleva kergusega. Tartusse jõudes jäi ka lumesadu järgi. Lund oli aga tõesti palju. Kodu maja ees parkiva Transiti katusele oli tekkinud 1,5m
kõrgune lumehang...
Jah, tore oli ja tõesti tahaks uuesti palju lund. Lund sai palju ka rookida, aga liikumine on terviseks. Ainus probleem tekkis linnas, kus suured hanged segasid tõsiselt vaatevälja.
Nii palju on su jutus siiski tõtt, et Martinkuke oleks oma madaldusega küll kinni olnud.
PS. ülalkirjeldatud aktsioon on osaliselt ka videona jäädvustatud, kuid avalikus foorumis ma seda siiski levitama ei hakka.
|
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 22.12.11 06:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kristoff
Nii palju on su jutus siiski tõtt, et Martinkuke oleks oma madaldusega küll kinni olnud. |
Sellepärast ongi mul plaanis coiloverid osta, sest kahtlustan isegi, et tänu madaldusele võin päris tihti põhjapeal istuda aga nh arvatavasti veab
ikkagist paremini lumes edasi kui monomähkija, sest talvekatega läks auto ikka veits kõrgemaks
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Martinkuke
huviline
Registreerunud 16.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0TDI 233kw Quattro B8
|
postitati 22.12.11 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Omadest kogemustest võin öelda, et talvel pigem kõrge esiveoline kui madal neliveoline läbivuse mõttes . Esimeste pehmete lumedega pole probleemi, aga kui vahel natuke sulatab ja jälle juurde tuleb jne. siis oli see
minu jaoks küll totaalne piin madaldusega ringi liikuda - masin seisis pigem maja taga ja ringi sõitsin ainult kõrge neljaveolise isendiga. Ja seisis
pigem selle tõttu, et mitte masin isegi kinni jääks või midagi sellist, aga mul oli kahju masinat lõhkuda kui põhi käis vastu kõvaks trambitud vaalu
kahe ratta vahel, mille teised liikurid olid minu jaoks kenasti kokku pressinud. Kohati käis ikka selline krõbin, et kohekohe midagi irdub põhja alt
. Ma imestan, et katalüsaatorid vastu sellele paugutamisele pidasid. Kuna
ringrajal selle masinaga niikuinii ei käi ja "painutamine" ei kuulu just linnaliikluse hulka, siis tõusis vähemalt minu "lowrider" jäädavalt
kõrgemaks . |
No eks ma seda näen talvel kumb kaugemale jõuab, sest isal ka A4 universaal kerega, tollel orig. amordid all ja näeb nagu maastur välja võrreldes minu
omaga.
|
|
|
emmure
huviline
Registreerunud 02.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a6 2.8 v6 quattro
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: V8 4.2TT man projekt; S6 2,2t man.
|
postitati 23.12.11 09:12
|
|
|
Ütleme nii, et täna jäin tööle hiljaks kuna mulle jäi juhuslikult ette libe ja valge kirmega Rimi parkla Ning nüüd võib uuel aastal rahuliku südamega auto seisma jätta, sai vähemalt üheks päevaks naeratuse kõrvuni
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 23.12.11 11:30
|
|
|
Hommikul Kuivastusse maabudes olin meeldivalt üllatunud...maa kerge lumega kaetud ja suhtkoht libe.
Kuna aga haagisega funnida ei kannata, siis paar kraapsu tegin siiski.
Mönusalt libe oli ka peale Lihulat suunaga Virtsu poole!
Saaremaal Mehama ristis sai aga paremast peeglist vaatata, kuidas haagis tegi omi tempe!
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
catmar
huviline
Registreerunud 05.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia 3
|
postitati 23.12.11 11:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: emmure
Mul quattro hetkel niikõrge maast.
Sellega küll trassilt maha sõita ei julge |
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 23.12.11 18:06
|
|
|
Kes teavad, need teavad aga õigel ajal tulin Tallinna
|
|
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.12.11 19:57
|
|
|
Tundub et täna öösel kuuleb palju v8 möirgeid ja läheb parasjagu palju kütust...
|
|
|
styler
huviline
Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996
|
postitati 23.12.11 20:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rkrimm
Tundub et täna öösel kuuleb palju v8 möirgeid ja läheb parasjagu palju kütust... |
Arvan, et mitte ainult v8
|
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 23.12.11 20:38
|
|
|
Ülemiste taga sai ka proovida, üks A4 quattro lasi veel.
Defu - Matu
|
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI Q
|
postitati 24.12.11 00:36
|
|
|
Parajasti Tartus 16 Kannus ja aknast avaneb ahvatlev vaatepilt,aga arvestades konditsiooni siis las see Quattro ootab paremat päeva
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
JanP
huviline
Registreerunud 04.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: 240, 300
|
postitati 24.12.11 00:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fireplay
Parajasti Tartus 16 Kannus ja aknast avaneb ahvatlev vaatepilt,aga arvestades konditsiooni siis las see Quattro ootab paremat päeva | Käisin korra tiirul, midagi erutavat just Q+UG500 kombo ei
pakkunud.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.11 01:35
|
|
|
Jätkuvalt 6 teist kannus ja väljas lumeke tuleb juurde.
Ostan mobiiltelefone ja erinevat rikkis elektroonikat k.a rikkis/vanad mobiilid!
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.12.11 02:45
|
|
|
Pärnus tuli ka siis õrn kirme maha mille kohe ka sahamehed oma soolaga ära hävitasid Kõige parem oli ikka lasta rimi parklas hea suur ja sai isuga lasta ilma, et peaks kartma äärekivi vms. Vähemalt on natukenegi
saanud quattrotada.
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.11 02:47
|
|
|
Nüüdseks Tartus ka kööga lumega.
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
postitati 24.12.11 02:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
Pärnus tuli ka siis õrn kirme maha mille kohe ka sahamehed oma soolaga ära hävitasid Kõige parem oli ikka lasta rimi parklas hea suur ja sai isuga lasta ilma, et peaks kartma äärekivi vms. Vähemalt on natukenegi
saanud quattrotada. |
http://youtu.be/IndVUBa_j9M
|
|
|
fireplay
huviline
Registreerunud 03.02.09
Kasutaja on eemal
|
|
rkrimm
huviline
Registreerunud 09.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.12.11 11:11
|
|
|
saanud quattrotada. |
Endal sai siis härma, port arturi tagumine ja rimi parkla läbi libistatud ning nalja oli ikka nabani Linnapeal oli kuskil kella 10 paiku lõbus kui ei olnud veel soolatud. Igati korda läinud õhtu ma peaks mainima
Mis kella ajal umbes sa rimi parkals möllasid ?
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 24.12.11 11:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rkrimm
saanud quattrotada. |
Endal sai siis härma, port arturi tagumine ja rimi parkla läbi libistatud ning nalja oli ikka nabani Linnapeal oli kuskil kella 10 paiku lõbus kui ei olnud veel soolatud. Igati korda läinud õhtu ma peaks mainima
Mis kella ajal umbes sa rimi parkals möllasid ? |
Rimis käisime kuskil 2 või 3 ajal siis oli seal kõige mõnusam, tuli seda pläusti parasjagu alla ja kõrvalisi autosi liikus väga vähe. Seda nägime kui
porta taha läksid ise sain ennem seal ära libistatud ja siis tulid juba mendid sinna Mingi 2 ajal hakkasime vist mööda parklaid laskma kui juba oli rahulikum ja mingi poole 5 sai lõpetatud. Rimis lasime siis a4 tdiq
a6tdiq ja s2 20v q.
Väike video ka esimesest küljetamisest. http://www.youtube.com/watch?v=H-GYatP7uk8&feature=related
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 24.12.11 22:58
|
|
|
Tartus, vähemalt Ihastes on korralik lumevaip maas.
Õigel ajal pole Quattrot krt, aga no esiveoga saab ka kino
http://meteo.physic.ut.ee/
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 25.12.11 12:31
|
|
|
Mitu korda peab rääkima ? Külg ees üle pideva joone sõitmine on keelatud
Libedaid pühi !!!
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 9 10 11 12 13 .. 29 |