Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12
Autor:
Pealkiri: 2003-... Uute autode mured. (Vastuseid: 280 | Vaatamisi: 44070)
juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 19:39 Tsiteeri

Ära näe akuga vaeva, see ei ole laadimise ega aku probleem, ma selles 100% kindel.

Probleem on hoopis mujal, mille tagajärjel aku tühjaks saab.

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
svenf
huviline

Registreerunud 25.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.10 18:29 Tsiteeri

Tere, olles ise ka kohanud imelikke akuprobleeme julgeksin endiselt soovitada ühenduskaableid, mind mitu korda kummitas olukord kus käsipidurit tõmmates kustus auto täitsa ära, hiljem kustus maanteel sõites ka korraks ära mitmel korral ja siis hakkas jälle tööle ja kõik oli kena - lahtine akujuhe oli siis probleemiks ehkki reval tahtis kässari moodulit ära vahetada kuna see andis konkreetset viga - muidugi see viga tuli sest suurema voolu korral sõi särin liiga palju volte ära. Lisaks võib olla muidugi vigane ka battery management, see kipub ise lülitama välja tarbijaid tagant võtmata arvesse kõiki parameetreid, samas ta ise mõõdab nii aku temperatuuri kui ka takistust - midagi ses ahelas vigane on siis läheb lolliks hoolimata sellest mis akus tegelikult sees on, seda ütleb minu kasutaja kogemus, ise muidugi näppe pole mustaks tegema pidanud seni (kop-kop-kop)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 27.12.10 18:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Minu omal käib aku maas igal nädalal, annan traktorile voolu selle akuga, nu ei ole mingeid kalasi ega jamasi.
Teate seda anekdooti, kus Juku ütleb, et Mari on l*ts ja tal palutakse kõigi ees vabandada ning ta ütleb mitu korda, et Mari ei ole l*ts ja lisab lõppu "no andke andeks".:)

Selle kohta ütleks, et oleks esinduse elektrikul lubatud seda kõva häälega öelda, et see kõik on 1 suur ajupesu ja kliendi lollitamine, oleks ta järgmine päev töötu;)
Selle teema loeme lõppenuks ja iga mees vaatab ise, mida usub, mida mitte:D:D
Nimekiri läheks liiga pikaks, kui hakkaks rääkima, kuidas klienti huiatakse ja nööritakse:D:D
Seda tuleb aga ikka ja jälle omal nahal kogeda......loll õpib kogu elu:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 07.01.11 16:33 Tsiteeri

Tänane seiklus, hommikul, 5 minutit olin autoga sõitnud kui lõi punaselt kiri ja märk, OIL PRESSURE LOW. Auto tee äärde seisma, õli oli normis.. Ega midagi, puksiir JÄLLE järgi ja revalisse, 4 tundi hiljem helistati ja õeldi tulge autole järgi. Vahetati õlisurve andur, mingi klapp ja tihend. Arve 105EUR+puksiir. Läks hästi, oleks pump või miskit läinud, oleks jama kui palju. Puksiiri mees vähemalt muhe vend, järgmine kord julgen talt vist isegi allahindlust juba küsida.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.02.11 18:06 Tsiteeri

Minu omal andis eile siis saba tagumiste tulede moodul, keskendume siis uue otsingule.

Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6

postitati 15.02.11 19:06 Tsiteeri

2.0TDI A4 2005a.
Nimelt 3 eelsüüteküünalt läbi. Plaan lähiajal ära vahetada.
Kuid nüüdseks üks lisa mure tulnud. Nimelt kui sõita ja mootor jõuab töötemperatuurini, siis hakkab madalal põõretel kergelt kaasi lisades auto jõnksutama nagu tekiks detonatsioon.
Milles selline jama võib olla? Et kas tõesti eelsüüteküünalde surnuks olemine saab sellist asja mõjutada (et küünlad ise ka suremas)?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 16.02.11 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kjaups
2.0TDI A4 2005a.
Kuid nüüdseks üks lisa mure tulnud. Nimelt kui sõita ja mootor jõuab töötemperatuurini, siis hakkab madalal põõretel kergelt kaasi lisades auto jõnksutama nagu tekiks detonatsioon.
Milles selline jama võib olla? Et kas tõesti eelsüüteküünalde surnuks olemine saab sellist asja mõjutada (et küünlad ise ka suremas)?

Nööriga veakoode vaadanud pole? Üle võiks vaadata EGR-i.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.02.11 19:51 Tsiteeri

Viimase hoolduse ajal sai veakoode vaadata. Ainuke viga oli tollal 2 eelsüüteküünalt. See siis mingi 5k km tagasi.

Tabasin asja ära. Asi oli siis arvatavasti ebakvaliteetses kütuses.

Nimelt sai käidud sama keti tanklas kaks korda tankimas. Esimene kord võttis väga õrnalt vibreerima auto madalatel tuuridel.
Teine kord samast ketist tankides võtis ikka mõnusalt puterdama ja nagu oleks konkreetselt detonatsioon sees isegi mingi 1500 pöörde peal. Auto üldsegi normaalselt ei käivitunud, peksis musta tagant.

Eile siis peale tööd mõtlesin Statoilist läbi käia ja kuna kütet oli nõks alla veerand paagi, siis tankida ka. Tangitud, maksma minnes jäi silma ka üks diisli küttuse lisand mis vedeldab kütust jne. Ostsin ära, valasin paaki.
Sain mingi 2-3km sõita ja mootor töötab nii nagu peab ja kiirendus ka tagasi tulnud. Lisaks enda üllatuseks läks nüüd auto seisnud mootoriga paugust käima ka ja ei peksnud musta tagant.

PS! Mustamäe tee Alexela ja Paldiski Alexela :mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.02.11 18:55 Tsiteeri

Tsitaat:
Minu omal andis eile siis saba tagumiste tulede moodul, keskendume siis uue otsingule.

Nii, sai proovitud teist moodulit, kuid polegi selle viga. Oskab keegi nõu anda või on kogenud sama asja, et peale käivitust viskab veateate, et tagumine tuli, siis tagumised pargid, siis tagurpidi käigu tuli, siis suunatuli, kustuvad, põlema jääb ainult 1 tagumine park kolmest ja tööle jääb ka ilusti pidurituli. Kõige lahedam on veel see, et esimene ja küljesuund vilguvad ikka omas rütmis, aga armatuuri oma kiiresti, nagu ikka, kui pirn läbi. Kusjuures reedel, sai sõita trassil 40km., vaikuses, ennem kui kompuuter karjus. Ideid? Siiamaani pole keegi jagu saanud, veateateid oskan ka ise lugeda;) Samas ka auto signa alla pannes, jääb midagi voolu tarbima ja suht korralikult, 0,4 kuni 0,7A. Hommikuks aku näit 60 prossa peal.

Robinson
klubiliige

Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 14:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Nii, sai proovitud teist moodulit, kuid polegi selle viga. Oskab keegi nõu anda või on kogenud sama asja, et peale käivitust viskab veateate, et tagumine tuli, siis tagumised pargid, siis tagurpidi käigu tuli, siis suunatuli, kustuvad, põlema jääb ainult 1 tagumine park kolmest ja tööle jääb ka ilusti pidurituli. Kõige lahedam on veel see, et esimene ja küljesuund vilguvad ikka omas rütmis, aga armatuuri oma kiiresti, nagu ikka, kui pirn läbi. Kusjuures reedel, sai sõita trassil 40km., vaikuses, ennem kui kompuuter karjus. Ideid? Siiamaani pole keegi jagu saanud, veateateid oskan ka ise lugeda;) Samas ka auto signa alla pannes, jääb midagi voolu tarbima ja suht korralikult, 0,4 kuni 0,7A. Hommikuks aku näit 60 prossa peal.

Mina julgen panustada pistikule ,mis läheb tuledesse.Seal klemmid väsinud ei anna korralikult ühendust.Mille peale tulede moodul lülitab järjest erinevad tagumised tuled välja.Silmaga sa seda ei tuvasta.Tuleb lihtsalt pinnid välja vahetada.Minul sai antud tööga "Reval" väga hästi hakkama

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.02.11 17:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Robinson
Tsitaat:
Tsitaat:

Mina julgen panustada pistikule ,mis läheb tuledesse.Seal klemmid väsinud ei anna korralikult ühendust.Mille peale tulede moodul lülitab järjest erinevad tagumised tuled välja.Silmaga sa seda ei tuvasta.Tuleb lihtsalt pinnid välja vahetada.Minul sai antud tööga "Reval" väga hästi hakkama

Kontrollitud, ei ole see viga:(

Robinson
klubiliige

Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 06:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Mis moodi sa neid kontrollisid?Mina kontrollisin ka neid kümmneid kordi,kuid siis selgus,et viga esineb alles siis kui klemm soojaks läheb.Ühesõnaga mine "Revalisse" ja see töö tehakse ära sul sinna 30min kanti.Lisaks saad ka garantii antud tööle.Mina igaljuhul harjunud sellega,et kui miskit tuksis sõidan sinna siit Viljandist 170km ja voilaa asi korras ilma,et närve ja aega rohkem kulutaks.Sul täpselt samad sümtomid mis mul olid!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 06:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Mis moodi sa neid kontrollisid?Mina kontrollisin ka neid kümmneid kordi,kuid siis selgus,et viga esineb alles siis kui klemm soojaks läheb.Ühesõnaga mine "Revalisse" ja see töö tehakse ära sul sinna 30min kanti.Lisaks saad ka garantii antud tööle.Mina igaljuhul harjunud sellega,et kui miskit tuksis sõidan sinna siit Viljandist 170km ja voilaa asi korras ilma,et närve ja aega rohkem kulutaks.Sul täpselt samad sümtomid mis mul olid!!!

Revalisse käik tehtud, tarkpead väitsid, et nad ei tea sellisest veast mitte midagi, ning, et autoga peab hakkama tegelema elektroonik jne. ja vea kindlaks tegemine võib minna ka 2-3 päeva, siis andke andeks, aga selline suhtumine mind küll ei imponeeri, et aega keegi ei tea, ja ole mees ning maksa pärast 700,- eeku tund:D
Mujal selline tegevus limiteeritud 2h., kui viga teada ei saada, ei võeta ka raha, erinevalt Revalist. Ma saan aru, et kes tellib muusika see ka maksab, aga andke andeks, see kliendi huiamine on siin riigis juba absurdsuse tasemele langenud, kõik kliendid ei ole veel idioodid...

Robinson
klubiliige

Registreerunud 05.09.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 07:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Revalisse käik tehtud, tarkpead väitsid, et nad ei tea sellisest veast mitte midagi, ning, et autoga peab hakkama tegelema elektroonik jne. ja vea kindlaks tegemine võib minna ka 2-3 päeva, siis andke andeks, aga selline suhtumine mind küll ei imponeeri, et aega keegi ei tea, ja ole mees ning maksa pärast 700,- eeku tund:D
Mujal selline tegevus limiteeritud 2h., kui viga teada ei saada, ei võeta ka raha, erinevalt Revalist. Ma saan aru, et kes tellib muusika see ka maksab, aga andke andeks, see kliendi huiamine on siin riigis juba absurdsuse tasemele langenud, kõik kliendid ei ole veel idioodid...

Pane mulle enda tel nr, ma annan sulle teada kes kus ja mismoodi...

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 07:58 Tsiteeri

Vedru, ilsmselgelt rääkisid "tarkadega" laua taga ja ladusid letti mis viga on ja mida töömehed tegema peavad? Olen aru saanud ,et need tüübid seal laua taga ennast maailmanabaks peavad ja ega nad klienti ka eriti ei salli.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 09:56 Tsiteeri

Nii, selleks korraks auto jälle korras tänu Robinsonile. Nagu kiuste, kui sai tehtud parem pool, suri ka maha vasak pool, võtsime siis selle ka ette ;))

Jah ega nad ei salli klienti laua taga, segame "töö" tegemist!!

mine....
huviline

Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 12:29 Tsiteeri

Huvitav, et kas Revali juhtkonda pole selline info siis jõudnud?! Mina firma bossina hoiaks küll ennast kursis selliste asjadega...
Kui ikka klienditeenindaja suhelda ei taha-viitsi-oska siis oleks ju paratamatus selline inimene välja vahetada.
Üleolev suhtumine ei meeldi ühelegi kliendile.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 13:13 Tsiteeri

Imelik on alati see ,et kui sinna lähen siis kõik klienditeenindajad loevad midagi ja kui kellegi juurde pöördun siis keegi ei vasta. Ootan nagu laps jõuluvanalt kinki kuni keegi lõpuks kulmu kergitab ja minuga viitsiks tegeleda. Aga auto tehakse alati kiirelt korda.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.11 14:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Imelik on alati see ,et kui sinna lähen siis kõik klienditeenindajad loevad midagi ja kui kellegi juurde pöördun siis keegi ei vasta. Ootan nagu laps jõuluvanalt kinki kuni keegi lõpuks kulmu kergitab ja minuga viitsiks tegeleda. Aga auto tehakse alati kiirelt korda.

Kusjuures varuosa letis on suhtumine teine ja ei saa midagi halba öelda...

rebane22
huviline

Registreerunud 21.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: 2x c4 A6 avant quattro tdi

postitati 24.02.11 15:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Nii, selleks korraks auto jälle korras tänu Robinsonile. Nagu kiuste, kui sai tehtud parem pool, suri ka maha vasak pool, võtsime siis selle ka ette ;))

Peame sinuga kahepeale oma audi cervise avama,nimeks võiks olla-teeme kõik ilma huiamiseta!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.02.11 16:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rebane22
Tsitaat:

Peame sinuga kahepeale oma audi cervise avama,nimeks võiks olla-teeme kõik ilma huiamiseta!:D

Pappi jääb ka räigelt juba üle, teeme kohe kaks:D

mine....
huviline

Registreerunud 10.10.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.02.11 19:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
No nii, mõõdetud. Seisva mootoriga, pagassi tuli ja võibolla mõned väiksed tuled veel kuskil ustes, oli 12,4. Auto käima pannes 13,6. Mõõtsin sõbra passatil samuti, kui tarbijad olid taga, 11,7 ja käima pannes 13,7.
EDIT: Käima pannes töötasid kõik asjad, MMI, tuled jne.

Zann0 kas said oma probleemile lahenduse selles?
Minul kahe nädala jooksul vahetult enne suuri külmasid ja täna hommikul aku täitsa tühi, samas terve see külmaperiood läks auto ilusti käima ja aku probleemi polnud...
Kusjuures täna, kui sai "krokodillidega vereülekanne" tehtud ca 2 min läks käima, kuigi enne oli nii tühi, et isegi kesklukk ei töötanud. Suurte külmadega seisis korra ka kaks päeva ja ikka polnud aku probleemi.

olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 td q 165kw

postitati 31.03.11 18:54 Tsiteeri
samad sümptomid

Tsitaat:
2.0TDI A4 2005a.

Käisin mõned ajad tagasi diagnostikas, et vaadata üle mootori tuli mis põleb. Öeldi, et võib olla eelsüüteküünal või mingi klapp(mille nimi meelde enam ei tule). Aga mul täpselt samamoodi madalatel pööretel, umbes1500 peal, hakkab hullult jõnksutama. Ei julge mõeldagi jälle paranduse peale, kui veakoodi näitab kahele probleemile:D. Võtan ühe asja ette mis nagunii pole probleemi põhjustaja:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
olgusiis
huviline

Registreerunud 29.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 c6 3.0 td q 165kw

postitati 31.03.11 19:00 Tsiteeri
Udutule võre.

Oskab keegi öelda mulle, kas udutule ümber olev võre, mis mul meie suurepärases talves puruks läks, on raske tagasi panna? Kas uue paigaldamiseks peab stange maha võtma?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kjaups
huviline

Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.03.11 19:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: olgusiis
Tsitaat:
2.0TDI A4 2005a.

Käisin mõned ajad tagasi diagnostikas, et vaadata üle mootori tuli mis põleb. Öeldi, et võib olla eelsüüteküünal või mingi klapp(mille nimi meelde enam ei tule). Aga mul täpselt samamoodi madalatel pööretel, umbes1500 peal, hakkab hullult jõnksutama. Ei julge mõeldagi jälle paranduse peale, kui veakoodi näitab kahele probleemile:D. Võtan ühe asja ette mis nagunii pole probleemi põhjustaja:D

Mul igatahes EGR surnud. Sikuta oma EGRilt juhe ära ning vaata kas töötab ilusti?

http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=92842&page=1#pid502487 - siin kirjutasin täpsemalt asjast.

[LISA] Et eelsüüteküünlad sai ammu ära vahetatud, ennem kui see jõuetus ja kollane mootori tuli põlema hakkas.

Ja kahjuks pole EGRist pilte enne pesemist ning kuidas seal üks tihend oli nagu surve all oma pesast välja hüpanud ja sealt siis õli veel laiali pritsinud :mad:

Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 28.2% - SQL: 71.8%]