Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 44 |
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
postitati 11.12.09 16:39
|
|
|
Ma loodan, et seda lund ülemäära palju ka ei tule @ hetkel monomähkijast BMW roolis
|
|
|
888
huviline
Registreerunud 24.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 13.12.09 14:58
|
|
|
Eile sai siis pärnus mitmes kohas libistatud, härma parklas nautis keegi oma coupe quattroga talverõõme päris hoolega.
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 13.12.09 15:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: liito
Tegijamad välismaa ilmajaamad lubavad tugevamat lund juba pühapäevaks |
No näed siis Igatahes eile õhtul sai korra proovitud, kuid polnud veel
see, aga vot täna oli juba natuke parem libiseda
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
str
huviline
Registreerunud 17.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
|
postitati 13.12.09 16:51
|
|
|
Käisin ka natuke lõbutsemas oma sõbraga kellele talv meeldib (S4) .
Ütleme nii, et õhtul oli OK, aga täna hommikul polnud veel üldse midagi nii lõbusat.
Nägin Haabersti K-Rauta ees (kui ma ei eksi) kolme C4ja ja ühte B4 Couped ka.
Nalja kui palju ja Quattro on tõesti hea... aga siiski, vajab harjumist ka. Ma siiski tagaveoga harjunud ja nelivedu ikka vähe teine teema, Subaru
Foresteriga on vabsee teine tunne (loe: kergem), sest Subaru siiski Subaru. Samas nüüd ise tagaveolisega ei liikle ja vahepeal oli päris naljakas
linnas vaadata esiveoliste ning tagaveoliste kaapimist kohalt ära minekul. Seda probleemi mul Quattroga ei esinenud, rattad võivad ringi käia, aga
siiski veab ka. Tervitused minu poolt kõigile Quattro omanikele kellel ka nägu naerul ning päev korras!
koda Octavia Elegance 1.8TSI 2013
AllParts - sõidukite varuosad, kereosad ,tuningosad jne. Subaru24 - Subaru originaal varuosad & muu.
|
|
|
|
reisser
huviline
Registreerunud 09.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 ülelaetud masuudipress
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 13.12.09 19:27
|
|
|
|
|
|
jyrisoo
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio 1,9TDI
|
postitati 13.12.09 20:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reisser
Tsitaat: | Algselt postitas: str
Käisin ka natuke lõbutsemas oma sõbraga kellele talv meeldib (S4) .
Ütleme nii, et õhtul oli OK, aga täna hommikul polnud veel üldse midagi nii lõbusat.
Nägin Haabersti K-Rauta ees (kui ma ei eksi) kolme C4ja ja ühte B4 Couped ka.
Nalja kui palju ja Quattro on tõesti hea... aga siiski, vajab harjumist ka. Ma siiski tagaveoga harjunud ja nelivedu ikka vähe teine teema, Subaru
Foresteriga on vabsee teine tunne (loe: kergem), sest Subaru siiski Subaru. Samas nüüd ise tagaveolisega ei liikle ja vahepeal oli päris naljakas
linnas vaadata esiveoliste ning tagaveoliste kaapimist kohalt ära minekul. Seda probleemi mul Quattroga ei esinenud, rattad võivad ringi käia, aga
siiski veab ka. Tervitused minu poolt kõigile Quattro omanikele kellel ka nägu naerul ning päev korras! | Peab pattu tunnistama et
K-rauta ees sai plats korralikult puhtaks lükatud Seal oleks peaaegu
viis neljarõngalist olnud kui jyrisoo poleks koju seapraadi sööma läinud-Ja muide väga muhe oli vaadata kuidas vile pealepuhub ja 4 ratast all ringi
undasid-isegi turvamehed tulid välja vaatama,mitte kiruma ja äraajama vaid just vaatama kuidas see kunst käib |
Väike rivistus
Ja ''kaido.'' näitas postitantsu oskusi
|
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
postitati 13.12.09 20:53
|
|
|
Oi see viimane pilt on kena , Ise lõbutsesin oma audiga seal samas premia
kõrval, oleks teadnud,et K-rauta ees leiab aset audide enamus, oleksin ka tulnud
|
|
|
Mikkc
huviline
Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q
|
postitati 13.12.09 21:49
|
|
|
Sai ka talirõõme nauditud , mitte audi , vaid quadi peal. Kuna juhtus ka väike õnnetus sellega , siis ega keegi juhuslikult yamaha raptorile hea
hinnaga varuosasid ei saa ?
|
|
|
lehys
huviline
Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Cupra Leon Sportstourer
|
postitati 13.12.09 21:58
|
|
|
Tervitused lätist,siinmail kah seda lumenatukest aga kahjuks pole quattroga veidikene kadestan teid
|
|
|
|
Reino
huviline
Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: RR Vogue & E30 cabrio
|
postitati 13.12.09 22:21
|
|
|
Sai siis ka käidud quattro rõõmu nautimas, aga see neetud automaat kast. Peab harjuma/harjutama. Asend D tõmbab käigud üsna kiiresti üles ja asend 3
nagu ka ei rahuldanud mind ja samas 2 oleks liiga retsimine mu arust.
Üks sinine RS oli ka A Le Coqi juures sõõrikuid tegemas. Oleks tahtnud juttu teha, aga "segavad asjaolud" tikkusid peale.
|
|
|
aigar
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 14.12.09 00:57
|
|
|
Njaa. Ei suutnud ka vastu panna ikka. Ja tegin Tartu pmst kõikidele ringidele ringid peale Lõunaka juures vaatas pealt sinine koda. Tegin siis teise tiiru veel peale Aga ei võtnud maha mind Korra vaatasin ka raadile, aga seal polnud eriti tore.
Tuju rikkus muidugi kodu teel küljepealt sisse jooksnud rebane vms. Ei näinud. Surma igatahes ei saanud, laipa ma ei näinud, samuti verd. Mõlgi lõin
ka just välja:S A noh niikuinii ootab uus värvkate seda autot.
Rohkem lund
|
|
|
|
Evil9
|
|
püstolett
huviline
Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5
|
postitati 14.12.09 05:38
|
|
|
Meil siin viljandis kah on need skodamehed ja muude värviliste autodega mehed pisut audihuvilised. Päris hulluks ei lähe, siis ei juhtu midagi. Sõber
puhus ühe kontrolli käigus, siis küsiti sõbralikult et mis mootor vahel on. Summuti lärmas parasjagu peale, et kohapeal käies aru ei saa. C4 S4-jast jutt siis.
|
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 14.12.09 06:00
|
|
|
Pärnus on ka ikka suht normaalselt lund, parklad on suht libedad ja eile öösel, kui lund sadas olid tänavad ka suht libedad. Pärnus käis ka mendi
auto vahepeal kimbutamas ei tea mis neile ei meeldi.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Birdman
huviline
Registreerunud 02.09.09
Kasutaja on eemal
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 14.12.09 09:51
|
|
|
Keegi targem võiks rääkida kas politseil on õigust tahvi ka teha sellise külje libistamise eest? Või on tõesti tegemist kadedusega? Iseenesest
mõistetavalt lastakse vabaks ennast tühjal platsil, mitte ei paarutata teiste masinate vahel. Seega mingit liiklusohtlikku olukorda ei tohiks ju
tekkida?
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.09 09:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
Keegi targem võiks rääkida kas politseil on õigust tahvi ka teha sellise külje libistamise eest? Või on tõesti tegemist kadedusega? Iseenesest
mõistetavalt lastakse vabaks ennast tühjal platsil, mitte ei paarutata teiste masinate vahel. Seega mingit liiklusohtlikku olukorda ei tohiks ju
tekkida? |
Olen ise ka küsinud seda endalt ja tuttavatelt. Kadedus siin vaevalt mängus on. Arusaamine oleks sel juhul parim. Teisalt kui hakkaks levima arvamus,
et selline sõidumaneer on lubatud, siis vaevalt, et neile meeldiks leida neid driftiauto tükke vms. Ehk siis kui avarii juhtub. Isegi kui kokkupõrget
teise autoga pole. Nt läheb käest ära. Samas on see inimese enda auto ja ise vastutab. Päeval linnaliikluses usun, et võetakse kohe maha. Kui ise
oleks sellel ameti postil, siis kontrolliks küll. Teine asi on, kui driftitakse öösel, kui ühtegi teist autot läheduses pole. IMHO palju huvitavam,
kui niisma platsil
Kivitare
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 14.12.09 09:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cilaper
tekkida? |
Mind on korra eelmisel talvel sõbrad maha noppinud, kui ma olin Tartus "Lõunakeskuse ringil" mingi 4-5 ringi kontras lasknud ~12-1 öösel. Ma ei
pannud lihtsalt tähele, et kodanikud Riia maanteel linna poole väljas kükitasid. Peeti lihtsalt rahulikult kinni, kontrolliti dokumente, lasti
torupilli puhuda. Tsiteerin sõpru "Aa, selge, nelikvedu. Noh siis on arusaadav. Head teed ja olge ikka ettevaatlik!" . Endal käis samuti korra mõte läbi, et noh mis nalja siis nüüd saama hakkab,
aga kõik rahumeelne .
PS! Mis puudutab kaubanduskeskuse parklas peale kaubanduskeskuse sulgemist "ära ajamist", siis väga aru ei saa. Kui parklas paarutada nö.
"ametlikult lahtiolekuaegadel" siis täiesti arusaadav, seda võib tõlgendada lausa mitme punktina seadustes, mille alusel plats puhtaks teha.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.09 10:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Ma ei pannud lihtsalt tähele, et kodanikud Riia maanteel linna poole väljas kükitasid. |
Täna öösel olid ka seal samas. Sind ootasidki arvatavasti siis
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 44 |