Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 23 |
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 24.04.10 09:17
|
|
|
Kas pesemine venitas riiet või on mingi muu põhjus, miks iste vormist väljas tundub olevat? Ennem oli ilus sile, kuid nüüd on vägapalju igast volte
sisse jäänd. Ja teise küsimusena, kas läks iste märgatavalt puhtamaks või jäi samaks?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 24.04.10 09:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Kas pesemine venitas riiet või on mingi muu põhjus, miks iste vormist väljas tundub olevat? Ennem oli ilus sile, kuid nüüd on vägapalju igast volte
sisse jäänd. Ja teise küsimusena, kas läks iste märgatavalt puhtamaks või jäi samaks? |
Istmeriie on natuke lodev jah. Mõtlesin, et tõmbab kokku hoopis, kuid ilmselt pesu on teda venitanud, sest muu põhjus siin olla ei saa. Kinni sai ta
ikka pandud nii nagu ta oli. Ütleem nii, et istmeriie on ikka märgatavalt puhtam, igasuguste plekkideta ning ei ole mingeid jälgi. Samuti pole tal
peal sellist rasvakihti, mis tekkis sellest mustusest ennem. Ma isiklikult arvan, et pesumasinas saab riide kõige paremini puhtaks, sest see mustus
pestakse sealt välja. Survepesuriga läheb osa poroloni sisse ning jääb ka riide alla. Mina jäin rahule, töö on üsna suur aga nüüd kogemuse võrra
rikkam lahti võtsin ma istet ca 2,5 h ning kokkupanek võttis pmst sama
palju aega, vb isegi rohkem. Oleneb, kuidas töö sujub.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 10:07
|
|
|
tõesti vormist väljas, muidu töö on korralik =) aga äkki ei pea pesumasinase panema vaid tuleb hoopis leotada paar päeva?
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
postitati 24.04.10 13:36
|
|
|
Ma jah mõtlesin, et seljatugi loksub ülesse alla kui käega kinni võtta ja liigutada. Ülesse-alla ehk, siis seljatoe reguleerimise suunas.
|
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 13:49
|
|
|
Tagaistme riide serva vahel on traat, sellega tõmbab need kortsud välja. Ma mitmel audil neid istmeid lammutanud, tagaistme paneb praegu 1-2 tunniga
vabalt üksi kokku, esimene kord ropendasin ja kirusin
|
|
|
Raleks
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 15:13
|
|
|
aga kas esimestega on lihtsam?
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.10 19:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Krooniline
Ma jah mõtlesin, et seljatugi loksub ülesse alla kui käega kinni võtta ja liigutada. Ülesse-alla ehk, siis seljatoe reguleerimise suunas.
|
Ei loksu
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 24.04.10 20:54
|
|
|
Esimeste istmetega pole midagi keerulist, lihtsalt varu kaablivitsu ja pese käsitsi riideid, siis ei veni vast nii hullusti välja. Kaablivitsaga
saadasja korralikult pingesse tõmmata. Seljatoe ja istmepõhja padi on eraldi, ning midagi liikuvat riide hulgas pole, Kui esimest korda nikerdad, sis
varu lisaks porolooni ja vaba päev, saad istmepadjad rahulikult enda kere järgi parajaks ehitada.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 12:19
|
|
|
Esimestega on lihtsam, tagaistmel neid klambreid tüütum tagasi panna. Ma panin samad klambrid tagasi igatahes.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.04.10 13:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tryku
Esimestega on lihtsam, tagaistmel neid klambreid tüütum tagasi panna. Ma panin samad klambrid tagasi igatahes. |
Ma panin ka samad ning vaadates taguistet siis mõtlesingi, et esiistmel on riie pealt samamoodi kinni, ehk sama keeruline
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.04.10 16:11
|
|
|
Täna oli mu elu kõige kannatlikum päev. Kuna registrimärgi viimane number on 2 ning sellele liita veel 2, tuli täna käia TÜV tegemas, sest homme siis
kukuks. Saigi siis see tee ette võetud. Enne minekut sõitsin ilusti auto soojaks ning pidurdasin mõned korrad tugevamalt ja suurema hoo pealt, sest
auto natuke seisnud ja kettad tahtsid lihvi saada. Mootor soe ning vähe asju lahti sõidetud, asusin siis Tehnilise ülevaatuse maja juurde. Ohoo,
kohale jõudes oli siis minu ees 5 autot ja ise olin 6. Kell oli kohale jõudes 14.40. Mis siis ikka mootor seisma ja istusin. Istunja istun....igav
hakkas. Kuulasin siis musa, sai siiber. Läksin siis välja ning vaatasin, kuidas see rivi minu ees ülevaatuselt ka läbi läheb. Ahjaa, minu rõõmuks ühel
Golf II omanikul kannatus katkes ja läks minema, rivi lühenes. Rivis oli siis mingi vanem Mercedes, Golf II, Ford Turneo, 2x UAZ ning mina. Turneo
mehel oli keeruline päev, esiklaas oli punktist A punkti B katki. Ülevaataja tahtis otsemaid tagasi saata, kuid omanik lunis...sai siis ikka sisse.
Järgmisena oli tal katt ära ning näidud lõhki. UAZ-id läksid ka läbi, kuid neil kalasid pidurid. Auku läks aga august välja ei saanud, üks kints
kinni. Siis rakendati ohtralt gaasi pedaali ning järsk liigutus aitas august välja. Sai siis kell 17.50 järg lõpuks minuni. Küll ma olin kannatlik.
Enne seda sai siis auto sooja ka pandud ning lastud koha peal käi kenasti soojaks, sest on ju teada mida katiga autot seal üle elavad. Kargas siis
ülevaataja pulti ning sisse ta kimaski. Pani siis õlivarda august ühe jublaka sisse, teine jublakas küünlajuhtme külge ning üks agregaat sumpa otsast
sisse. Algas gaaside mõõtmine. Algul oli siis probleem, näidud lõhki. Muutusin murelikuks ja ei uskunud seda pilti aparaadil, kas tõesti nii. Ppm oli
350+ , kuid oleks pidanud olema 100. Algul see siis laes oligi. Mõõtis siis seal midagi veel, hoidis pöördeid ning pärast poole olid näidud normis.
Ppm alla 100. Ütles siis nii palju, et tahtis natuke pöördeid saada ning mainis, et järgmise aasta peaks ka vastu pidama. Lõpuks siis gaasid OK ja
näidud käes, asuti pidureid testima. Esimesed olid ok, kuid tagumised olid mul ennemalt kergelt peal. Eks ta seisnud ka mul ca. 2-3 kuud ja eks
tagumised ongi sellised, mis kipuvad selel ajaga kergelt peale jääma ning ka efektiivsus ka selle tõttu pisut kannatab. Kuid ei olnud hullu, lõpuks
toimis seegi. Käsipidur oli ka ok. Edasi tuli veermiku test. Susistas siis edasi tagasi, vasakule paremale ning tundus ka korras olevat. Lõpuks
vaadati üle veel tuled ning juba oligi ta hoone teises otsas. Siis vormistati veel paberid ja korras ta oligi. Ainuke, mis peaks vb tegema, oleks
piduriõli vahetus, õhutus ning käsipidurit peaks ka natuke peale keerama. 2 nõkus oleks käsal paras. Hetkel tuleb 3 ja vb natuke peale. Tundub ka, et
katt on tehase oma ning veel siis töötas. Krabasin veel tulekustuti ja kolmnurga ka kaasa, aga neid ei puututud. Kokkuvõttes olid asjad korras ning
selleks korraks siis TÜV tehtud. Koju sain siis lõpuks 18.45. Oh jah, paras kannatus ning nälgimine, kuid ei hakanud loobuma ka mitte, sest ega homme
poleks targem olnud. Päeval olevat seal saba kaugustesse ulatunud, ei olnud nähagi. Kuid kuna homme kukub TÜV ja laupäev peab sõitu minema Jõgeva
kanti, siis kannatasin täna selel aja ära. Kahju on sellest, et ei antud pabereid kaasa. Kuid kõiki lehti poel minulgi olemas, kahe aasta omad vist
olid raamatu vahel.
Korda läinud pikk õhtu
|
|
|
|
Reinzz
huviline
Registreerunud 03.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100, 2.6
|
postitati 02.05.10 18:01
|
|
|
Mehaanik, kes minu autol kässari trosse vahetas, reguleeris nii, et tuleb miskine 10 nõksu, mida rohkem tross liigub, seda vähem on ohtu
kinnijäämisele. Eks väike tõepõhi ole all ka. Eks nüüd paistab, kaua kestab.
154 saksa hobust...
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.05.10 18:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Reinzz
Mehaanik, kes minu autol kässari trosse vahetas, reguleeris nii, et tuleb miskine 10 nõksu, mida rohkem tross liigub, seda vähem on ohtu
kinnijäämisele. Eks väike tõepõhi ole all ka. Eks nüüd paistab, kaua kestab. |
Selles suhtes võib tõesti tõepõhi all olla, kuid jube palju ja kõvasti peab siis tõmbama, et asi oleks kindlalt paigal. Nurk on käele ebamugav.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.05.10 22:08
|
|
|
Sai VIN- decoderiga suratud ning tulemused:
Germany
Audi
---
B3 Platform, Audi 80/90 Saloon, 1987 - 1991/1992
-
1991
Built in Ingolstadt, Germany
Serial Number 156136
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
elmut
huviline
Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: 100c3 avant
|
postitati 08.06.10 19:12
|
|
|
Tavaline aknapesumootor ju?? Pane mingi muu audi vms oma sinna, istub kenast. Või otsi kuskilt foorumist alla 100 eegu maksev kasutatud A osa. 700
välja käia on küll OMG..
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.10 19:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: elmut
Tavaline aknapesumootor ju?? Pane mingi muu audi vms oma sinna, istub kenast. Või otsi kuskilt foorumist alla 100 eegu maksev kasutatud A osa. 700
välja käia on küll OMG.. |
Ta on peaaegu tavaline, suurem ja ots on jämedam kui klaasipesu mootori omal. Ilmselt siis sp, kuna kõvem surve ka tulede pesuritel, vooliku läbimõõt
oli ka sentimeeter. Aga see 700.- ei aja kohe mitte poodi jah. Sinna kasutatud käiks küll, palju seda asja ikka kasutab, kuid peaasi et töötaks
ikka
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 08.06.10 19:53
|
|
|
Kuidas sa tagumist luuki reguleerisid, endalgi vaja teha seda. Minuarust kroomrõngad on ilusamad. Ja tuledepesuril ongi suurem surve.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.06.10 20:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Kuidas sa tagumist luuki reguleerisid, endalgi vaja teha seda. Minuarust kroomrõngad on ilusamad. Ja tuledepesuril ongi suurem surve.
|
Luugil on sellised toed kere küljes. 13 leht võtmega keerasin need lahti ja sikutasin üles poole, keerasin kinni tagasi ja vaatasin kuidas luuk jääb.
Oli kõrgemal kui enne. Siis reguleerisin kinnitus pulka ka üles poole ja nüüd nagu rahakapi uks. Samuti on nüüd tulepaneel ja nurgatuled ühel joonel,
enne oli paneel seespool kui nurgatuled aga see oligi sp et luuk liiga all ja sees.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|