Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59734)
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 24.11.08 13:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo

"Õige" RS2-Porsche käis eila kaks korda linnas "müramas" ja ei jäänud kordagi kinni :).

Turbs

"õiged" sõidunautlejad käisid hoopis haapsalus, mitte ei töristand garaazist välja ja siis ruttu tagasi!

:P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 24.11.08 13:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t

Turbs

"õiged" sõidunautlejad käisid hoopis haapsalus, mitte ei töristand garaazist välja ja siis ruttu tagasi!

Nojah, mis ma ikka oskan kosta.
Kui kell 04.00-08.00 Tallinna lähedal maateedel mütates ja 14.00-19.00 (sellest 3h puhast sõiduaega) Tallinnas mütates on: "töristand garaazist välja ja siis ruttu tagasi", siis ei oska enam midagi kosta! :D

PS. Usun, et Teil oli Haapsalus lõbus ja tore üritus aga ma tõesti ei viitsinud maanteele ummikusse seisma tulla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 24.11.08 13:29 Tsiteeri

ma oleks ka väga tahtnud haapsalus sõita, aga eelistasin siiski mitte 20kmh haapsalu otsi sõita nullnähtavusega jms.. pealegi, eelnev öö linnapeal oli minu jaoks isegi vaat et ägedam kui haapsalu lennukas oleks olnud ;)
aga see selleks - uus lumi tuleb ja uued üritused ka, siis ikka püüan rivis olla :cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
andriu
huviline

Registreerunud 21.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a6c6

postitati 24.11.08 15:03 Tsiteeri

mustakal mõtles üks q7 juht, et tal on tank ja parkis ennast lumehunnikusse ja sinna ta jäigi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Ott_S
huviline

Registreerunud 15.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: B9

postitati 24.11.08 15:06 Tsiteeri

Muidu fun aga pärast mitut väljakaevamist kõhu peale jäädes, ütleks, et madaldusvedrud sucks:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
serxx
huviline

Registreerunud 31.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 15:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dafter
Muidu fun aga pärast mitut väljakaevamist kõhu peale jäädes, ütleks, et madaldusvedrud sucks:D
Ma tean, mida sa tunned. :D
Mul on tehasest mingi sportvedrustus all ja suht madal, hetkel oleks hädasti veidi kõrgemaks vaja saada autot.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
xTc
huviline

Registreerunud 28.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A90-10VTQ

postitati 24.11.08 15:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiin21
Palju õnne QUATTRO mehed, nagu teine sünnipäev:D Lõpuks ometi,loodame et seekord kestab see kauem.
Keegi quattroga kinni ka juba jäänud on?:cool:
Pilte pilte nautimisest.

Bemarid aga garaazi, ei ole vaja ees parkida;)

Ei ta mina oma bemarigaga panen quattro meestega võidu küll :D
võlusõnaks on IX ;)

Alguses nad karjuvad, pärast ära harjuvad...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 24.11.08 16:22 Tsiteeri

Võtsin hommikul väljaminnes isega labida kaasa.... aga tagaistmele se jäigi terveks päevaks.... :cool:
Kusjuures jätsin kaks "huinjaa" maasturit häbisse... kohas kus pidi parkla olema.... jäid lumme pidama ja ei saanud enam paigast... kuna ma edasiminema ei mahtunud nendekõrvalt siis loksutasin oma audil teise otsa ja küsisin et kui nad soovivad võin ka nende maasturid tagasi sikutada... kuid üks oli just eile oma konksu garaa˛i maha tõstnud ja nii nad minust sinna rõõmsasti kaevama jäid... :D
Paaril korral lendas lumi üle kapoti aga muidu oli täitsa norm täna Tartus liigelda... :D :cool:

Sõida... aga ära mölise....
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 24.11.08 16:30 Tsiteeri

Tundub et väljas hakkab vaikselt vol. 2-te tegema. Kergelt tuiskab ja sajab ka mingit valget ollust alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 16:40 Tsiteeri

kuna oma autoga täna tööle ei sõitnud, ei saanud väga mõnu tunda eksootilistest ilmaoludest. aga hommikul sain vähemalt q käima panna ja naabrumehe a6 2.6 pooleveolise sussi läbi lume sahisedes tee peale tõmmata :) mõnus raske lumi oli :P differ lukku ja tuld :)

audi tunneb audit hädas:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 24.11.08 16:47 Tsiteeri

No mulle igatahes aitab sellest lumest. Põhja peale pole ma veel kordagi kinni jäänud aga selg on juba valus. Muud pole kui labidas peos ja lükka hoovi teed puhtaks, sest pere teised pooleveolised ei saa muidu liikuma. Jõuad ühte otsa ära kui avastad, et teiselt poolt juba jälle täis tuisanud ning töö võib otsast alata. Teedevalitsuse tropid lükkavad triibu teese sisse ja siis on 8 tundi kadunud ning kui kohale jõuavad ning sa seletad neile et nad võiks algul üht pidi mööda teed minna ja siis teistpidi, saaks ehk suurema riba sisse, siis vaadatakse nagu pooletoobilisele otsa, et mida sa veel meist tahad. Jummala jama päev täna olnud

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 16:49 Tsiteeri

sae oma nelivedusega paar korda edasi-tagasi, on sama töö peaaegu tehtud :D säästad selga ja aega ;)

sahameeste vastu ei saa, hea et niigipalju toimetavad :D

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 24.11.08 17:00 Tsiteeri

Mõtlesin, et panen siia nende kahe päeva kronoloogilise järjekorra piltides...võlusõnaks kulgemiseks oli ikkagi lõpuks 4X4:)

http://img165.imageshack.us/img165/1646/picture005gu3.jpg
http://img356.imageshack.us/img356/4960/picture009ds0.jpg
http://img165.imageshack.us/img165/9412/picture015td4.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/3126/picture020xu1.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/8907/picture034lq5.jpg
http://img370.imageshack.us/img370/4650/picture036yb1.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rain
klubiliige

Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: Allroad ja A6 Allroad

postitati 24.11.08 17:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Aga ma jäin ka eile õhtul uljaks minnes lõpuks Ehte tänava Kolde pst pool otsas kõhu peale kinni. Kolme-neljakesi lükates ei liikunud sentimeetritki ei edasi ega tagasi. Kutsusin naabruses elava Rain'i appi. Temal muidugi vaja Allroad'i testida ja ka end samasse kõrvale põhja peale kinni sõita. :D Sai kaevatud, vahepeal teed joomas käidud ja siis käepäraste lauajuppide ja kaigaste ja tungraua abiga lõpuks Allroad jälle liikvele saadud. :) Ja siis minu autoke ka välja tõmmatud. Nii et pooleveomehel võib labidas pagasnikus olla, neliveolise omanikul on see aga kohustuslik - kui kilpkonna viisi kõhu peale kinni jääd, ei ole sind enamasti lihtsalt keegi võimelinegi aitama. :) Soovitatavalt ka miski lauajupp, mida tungraua alla panna.

Aitäh veelkord, Rain, et end soojast toast diivanilt välja viitsisid ajada! :)

Oi jah nalja kui palju. Auto oli jah normaal nivoo peal. Ehte tänaval oli kümmekond autot keset teed kinni. Sai nende kõrvalt lumevallides slaalomit lastud. Lõbus. Kõrgeks ei tõsnud autot meelega kuna tahtsin proovida mis siis saab kui kõhupeal kinni ja siis tõstad auto üles. Krt ei toimi. kui põhjapeal istub siis ei tõsta autot üles. Ja kõigele lisaks oli muru ka all. See oli nii pehme et tungraua allolev lauajupp läks pooleks ja tung poolesaadik maa sees :P Lõppuks jah saime allroadi kätte ja siis Blacki b4 tirima. Krt täitsa kinni oli võttis rattad all kraapima. Aga kerge jõnksuga tuli välja ja ei saanud aru et midagi oleks taga olnud :D. Muidugi enne kui Blackile ja Ahtile appi läksin pidin ühe mersu parkla värava eest ära lohistama. Juba teine mersu seepäev. Mersujuht kirus et enam kunagi poolevedust autot ei osta .

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 24.11.08 17:02 Tsiteeri

Vat jama lugu on see et meil on siin üle põlve lumi kogu aeg. Et oma veokiga edasi saada pean ma ju väikse stardimaa sisse tegema (auto oli lumme ära kadunud).
Päeva tipu kroonis see kui suutsin traktoriga üle katuse sõita (2m sügavusest kallakust alla külglibisemisega)

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.08 17:09 Tsiteeri

mõned talvepäevad on karmid, miskit pole öelda. varsti pidi vesisemaks minema :(

real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 24.11.08 17:42 Tsiteeri

Ma ei teinud täna ühtegi lõbusõitu, aga tuisanud suuri lumevaalusid sain läbida korduvalt ning lihtsalt uskumatu, millest üks sõiduauto võib läbi minna. Naljakas on vaadata, kuidas mõni kõrvalistuv "tavaauto" juht krambis on:D ja siis suured silmad teeb...Ei tea, kas kunagi saavad nad aru, millest ilma on jäänud? ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
umi
huviline

Registreerunud 11.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7

postitati 24.11.08 18:12 Tsiteeri

Mulle meeldib! ;) Hätta ei jää- isegi kõrvaltänavatel, mis pole sahka näinudki:D

MorroW
huviline

Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: 100 Avant 2.6 q

postitati 24.11.08 18:38 Tsiteeri

Tartus suuremat tõusu kah on kui liiva tänav? Seal oli vist 15 kraadi märk üleval.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ivoonu
huviline

Registreerunud 25.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Honda Shadow vt750c

postitati 24.11.08 18:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW
Tartus suuremat tõusu kah on kui liiva tänav? Seal oli vist 15 kraadi märk üleval.

Sõidad Ujula tänava lõppu ja siis kahe surnuaia vahelt üles, eile-täna käinud ei ole aga arvatavasti on see veel lahtigi lükkamata seal või siis uuesti kinni tuisanud. Ja muidugi Raadil on vanas karjääris kõikvõimalikus tõusunurgas tõuse.

Kui ei ole midagi asjalikku õelda, siis ole palun vait!!!!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
aigar
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 14.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: Jaguar XF SV8 ja Audi 90q B2 20v turbo

postitati 24.11.08 20:26 Tsiteeri

sai ka siis eile hullamas käidud. Siin üks pilt. Läksime sõbra poole sauna :) Siin pildil veel läks läbi ilusti aga mingi 3 tunni pärast enam ei läinud nii kergelt.

http://motoclub.pri.ee/upload/pildid/x-22e76d53-bbd1-43a2-abe6-7d6c91ee4e4a.jpg

www.carworld.ee
Varuosad & Tuuning
Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 24.11.08 21:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mybike
Kõige toredam on see ,et poodides on lumelabidad kõik otsas...ühes kohas öeldi et homme tuleb juurde :D

Mul on siuke labidas aastaid juba lumest ja liivast aidanud. Soovitan

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jorsin
huviline

Registreerunud 20.01.08
Kasutaja on eemal

Auto: 6 silkune q a4

postitati 24.11.08 21:10 Tsiteeri

Õnnetus Tartus 150m enne kodu auto hange istutatud. Sai tungiga möllata ja kaevata. Üks mersu dziip kakkus välja ja põhjakaitse ja ribadeks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 24.11.08 21:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: turbo
Tsitaat:
Algselt postitas: erki.t

Turbs

Nojah, mis ma ikka oskan kosta.
Kui kell 04.00-08.00 Tallinna lähedal maateedel mütates ja 14.00-19.00 (sellest 3h puhast sõiduaega) Tallinnas mütates on: "töristand garaazist välja ja siis ruttu tagasi", siis ei oska enam midagi kosta! :D

PS. Usun, et Teil oli Haapsalus lõbus ja tore üritus aga ma tõesti ei viitsinud maanteele ummikusse seisma tulla.

ei olnud seal mingit draamat ummikuga... 3h ja kohal - samas haapsalu oli piisavalt fun, et see tund pikem sõit ära kannatada.
no hard feelings dude - pisut tögamist ei tee ometi paha ;)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 24.11.08 21:24 Tsiteeri

Njah, Auto24.ee viimased 2 päeva lahti olnud...kadeduseuss 4-veoliste ees, eile sai oma pool päeva autosid kaevatud ja lükatud.
Ega see monomähkija ka mingi häda tegelikult pole, kinni jääb alles siis, kui nina "kergeks" muutub ehk siis kõhu peale kinni.
Närvi ajab aga mustaks lumekoristajate ülbus...maailmanabad rsk...

Nimelt ei pääsenud ma ei õhtul Tutermaal Paldiski mnt ääres olevasse parklasse, elan seal tee ääres korterelamus.
Ei jäänud muud üle, kui parkisin hooga suure tee äärde.
Hommikul avastasin, et minu autol tagumine nurk kaasa viidud ning minu taga olnud autol sõideti peegel ära.

Minu hämming oli suur, kui kuulsin, et mingi traktor sai sellega hakkama, ei olnud tal sahk all ega midagi ehk siis ta ei teinud tööd. Lõhkudes autod, sõitis ta lihtsalt edasi, märgiks ka ära, et autod ei seganud kedagi seal.
Tundub, et need sahapeded eriti egoistlikud, juu talle käis vastu karva see, et me seal olime ning andis märku, et teeäärest hoitke eemale, nemad ei saa ju tööd teha...järgmine kord lükkavad auto ka kummuli.

Kahjuks on neid kollaseid liiga palju ja numbrit ka ei näinud...

Närvi ajab selline pohhuiistlik suhtumine lumetormis nn kuningates(loe: lumekoristajates).

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.7% - SQL: 77.3%]