Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Deprecated: str_replace(): Passing null to parameter #3 ($subject) of type array|string is deprecated in /data01/virt4271/domeenid/www.audiclub.ee/foorum/viewthread.php on line 403
Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  23
Autor:
Pealkiri: Natuke naeru vol.6 (Vastuseid: 562 | Vaatamisi: 94893)
pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 23.08.06 19:30

Rally poola moodi http://videos.streetfire.net/search/rally/9/36854a1a-fdaf-4314-8bc2-84375967cc5b.htm

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaljukiisu
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.06 20:22

Tsitaat:
Algselt postitas: Driver
Tsitaat:
Algselt postitas: Kaljukiisu
Tsitaat:
Algselt postitas: Fxz
Pisike meenutus siis ka Audiclub'i suvepäevadest Saaremaal
Kuidas Audiklubi liikmed õlut joovad

video made by Kaljukiisu

Pool videot ju puudu !!!! :o

kas see kaameramees oli ise juba kummuli või miks kaamera niipidi käes oli :D

algul oli sedasi et fxz paremini peale jääks aga ... pärast tuli tegelasi nii palju et ... pidin fotoka teistpidi keerama ... eks ma teinekord olen targem ...

Õlled kraanikaussi!!!! Ma ei ole õel! Õelus on minust lihtsalt suurem . . .
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 24.08.06 12:45

black magic, meeste eri
http://fotek.pri.ee/temp/stript.wmv

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fxz
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 CABRIOLET

postitati 25.08.06 14:27
Ettevaatust Programmide Downloadimisel

Väljavõtted seostuvast foorumist

Lugupeetud tehniline tugi (Sülearvutite teenindus PTY AS)

Vajan hädasti Teie abi. Hiljuti uuendasin oma programmi "Sõbratar 7.0" uuele programmile "Naine 1.0" ning avastasin, et see uus programm alustas ootamatult lastetootlust; samuti võttis see süsteemilt ära palju ruumi ja väärtuslikke ressursse. Seda aga ei olnud toote manuaalis mainitud.
Lisaks installeerib "Naine 1.0" ennast kõikidesse teistesse programmidesse ning käivitab end ka süsteemi algväärtustamise ajal, kust ta siis kontrollib kogu süsteemi tegevust. Sellised rakendusprogrammid nagu "Poissmeeste Õhtu Väljas 2.5" ja "Golf 5.3" ei tööta enam üldse ning jooksutavad süsteemi kokku alati, kui need käima panna. Näiteks programmi "Laupäeva Jalgpall 6.3" käivitamine ei õnnestu mul kunagi, samas "Laupäeva Ostutuur 7.1" aga töötab. Samuti ei suuda ma hoida "Naine 1.0"-i taustal (ehk varjatud kujul) töötamas, sel ajal kui jooksutan oma lemmikprogramme. Olen mõelnud minna tagasi programmi "Sõbratar 7.0" peale, kuid "Naine 1.0"-il ei tööta ka mahainstalleerimine. Kas saate palun aidata?

Joel

Lugupeetud Joel

See on üldlevinud probleem, mis tuleneb fundamentaalsest vääritimõistmisest. Paljud mehed uuendavad "Sõbratar 7.0"-lt "Naine 1.0"-le, arvates, et "Naine 1.0" on paljalt TÖÖRISTA- ning MEELELAHUTUSprogramm, samas kui "Naine 1.0" on hoopis OPERATSIOONISÜSTEEM, loodud looja poolt käitama kõike. On vähetõenäoline, et olles juba peale pannud "Naine 1.0"-i, saate te tagasi "Sõbratar 7.0" peale minna. "Naine 1.0" ei ole tehtud selliselt ning olles selle juba installeerinud, on seda võimatu kustutada või maha installeerida. Mõned mehed on seepeale proovinud endale installeerida "Sõbratar 8.0"-i või "Naine 2.0"-i, kuid sattunud veelgi suurematesse probleemidesse (vt. manuaalist "Alimendid/Lastetoetused" ja "Advokaatide Hinnakiri") Kui olete juba "Naine 1.0"-i installeerinud, soovitan teil see peale jätta ning tegeleda raskustega nii hästi kui suudate. Kui tekib vigu või probleeme ning mis iganes neid ka põhjustab, peate käivitama programmi C:\VABANDA. Mingil juhul aga ärge kasutage ESCAPE-klahvi eesti k. PÕGENE-klahvi). Võib juhtuda, et peate programmi C:\VABANDA käivitama mitmeid kordi järjest, kuid loodetavasti pöördub operatsioonisüsteem lõpuks normaalsesse töörütmi tagasi.

Ehkki "Naine 1.0" nõuab suuri hoolduskulusid, võib ta ometi Teile väga tulus olla. Et saada sellest maksimaalset kasu, on soovitav osta lisatarkvara, nt. "Lilled 2.0" ja "Šokolaad 5.0". Kuid ärge mingil juhul installeerige endale programmi "SEKRETÄR" (eriti just lühikese seeliku versiooni), kuna "Naine 1.0" ei toeta seda ning süsteem jookseb peaaegu surmkindlalt kokku.

Parimat soovides
Tehniline tugi

Lugupeetud Joel

Kui tõmmata "NAINE 1.0" -le crack "Õhtul Kaua Tööl 3.5" ja rentida paltvormi "Konspiratiivkorter 7.2" on võimalik "NAINE 1.0"-i peal päris pikalt jooksutada programme "Poissmeeste Õhtu" jne ...
PS! Lastetootluse vastu aitab patch "Kondoom 3.7"

Lugupeetud tehniline tugi (Sülearvutite teenindus PTY AS)

Olen samuti Teie programmi "Naine1.0" kasutaja. Miks pole manualis mainitud, et koos selle programmi installeerimisega kaasneb ka nn. kaasprogrammi (õigem nimetus ehk saastprogramm) "Ämm 1.1" installeerimine!? sellega tekib arvutisüsteemile ohtlik ülekoormus, aga uninstallida on võimatu! Ootan abi selle probleemi lahendamiseks!

Tänades xxx

Lugupeetud xxx,

kahjuks pole võimalik installeerida programmi "Naine1.0" ilma programmi "Ämm 1.1"-ta. Teie probleemi võib hõlbustada programmi "Reisibüroo 0.5" (ühe otsa versioon) abil programmi "Ämm 1.1" tõstmine kataloogi C:\PAKISTAN või kui teil ei ole juhuslikult võimalik soetada programmi "Reisibüroo 0.5" siis võime teile soovitada veel manuaalselt tõsta programm "Ämm 1.1" kataloogi C\:EESTI\TEINE_EESTI_OTS, mis ei ole küll nii tõhus kui "Reisibüroo 0.5" kasutamine kuna see ei puhasta registrist programmi "Ämm 1.1" sidemeid programmi "Naine1.0"-ga.

Vabandame ebameeldivuste pärast,
Teie Tehniline tugi.

Austatud "Naine 1.0" kasutajad!

Rõõmuga teatame, et oktoobri algusest on meie koolituskeskuses avatud kursused "Naine 1.0 Tricks & Tips", kus käsitletakse antud programmi võimalusi, mida tavakasutaja ei pruugi tabada:

* kuidas suspendida "Naine 1.0" kindlaks ajaks (kuid mitte kauem kui 1 nädal), ilma et hiljem oleks probleeme tema taaskäivitamisega.
* "Ämm 1.1" ning "Naine 1.0" eksitamine utiliidi "Äi 2.3Beta" poolt. Viimane on vabavarana leviv, kuid antud hetkel siiski veel ebastabiilne.
* kuidas käituda "Naine 1.0" täielikul ning taastamatul kokkujooksmisel.
* mil viisil hoida vajadusel "Naine 1.0" lahus spioonvara programmist "Ässitavad Sõbrannad 4.75a"
* ning teeme ka põgusa peatuse oktoobris tulevale SP1-le.

Meeldivat koostööd soovides,
OÜ Põmmpea, Ketta 7

Lugupeetud kasutajad!

Kui Te meie poolt pakutava programmiga rahul ei ole ja kritiseerimist jätkate, siis installeerime Teie masinasse läbi Backdoor ukse programmi "Lahutus & varanduse üleandmine" ning selle käivitamise järel toimub väga kiire luhutusprotsess koos kogu vara vabatahtliku sunniviisilise üleandmisega firmale "Naine ja ämm".

Programmide "Naine 1.0" ja "Ämm 1.1" koostajad.

Hei kõigile programmi "Naine 1.0" kasutajaile!

Netis surfates sattusin "MarriedHackers.com" foorumisse, kus probleem
spyware "ÄMM 1.1" on leidnud laialdast käsitlemist. Tegemist on tõesti väga
häiriva progega, mis koormab tõsiselt süsteemi ressurssi, tõstab pinget, kutsub
esile konflikte ja esitab suuri nõudmisi toitesüsteemile! On esinenud juhuseid, kus
see spyware on põhjustanud kogu süsteemi crashi! Kahjuks ei anna
Tehnilise Toe poolt soovitatud variant "Reisibüroo 0.5" lõplikku lahendust, sellel
on ainult ajutine efekt, teatud aja pärast ilmub see spyware taas arvutisüsteemi.
Grupi häkkerite poolt on välja töötatud crack "KAOD 1.15" , lühendina "Kick the Ass
and Out of Door", eesti keeles umbes "Jalaga persse ja uksest välja". Samas võib
lugeda kommentaare, et selle cracki kasutamine võib kutsuda esile konflikti
programmiga "ÄI 2.3Beta", enamasti siiski on programmi "Äi 2.3Beta" tehniline
tugi täiesti tagatud.

p mar456,

Esialgsetel lekkinud andmetel saab "Naine 1.15" olema töökindlam programm. st. ta ei jookse enam kokku
Samas ei lase ta ka sellistel programmidel nagu "Õllekas 4.6" , "Poissmeeste Õhtu 3.2B" ja "Reisibüroo 5.3" töötada, vaid termineerib applikatsioonid nende käivitamisel.
lisaks on veel "Naine 1.15"-l sissehitatud "Laps 1.0 pach", mis diseiblib programmi "Kondoom 6.7" tegevuse
Niisiis on RANGELT soovitatav hoiduda "Naine 1.15" installimisest.

klienditugi

Lgp klienditugi!

Olen pikaajaline "Naine 1.0" kasutaja, kannatasin bugide ja kokkujooksmistega pikka aega, kuid siiski otsustasin lõpuks uuendada süsteem seni parimale "Naine 1.1b" versioonile. Nüüd jookseb asi vähem kokku, kuid siiski pole suutnud kõikidest muredest vabaneda. Endise süsteemiga suutsin rahuldavalt jooksutada programmi "Sõber Külas 1.8a" ja "Korvpalliõhtu 2.0". Nüüd peale upgreidi ei saa ma neid enam korralikult tööle, "Korvpalliõhtu" sain peale "2.01b" uuendust siiski kuidagimoodi käima, kuigi süsteem saadab iga 5 minuti tagant ALERT-i /recycle bin full/. "Sõber Külas" aga uuendusi ei oma, ja enam tööle ei saa. Kuidas te soovitaksite mu olukorda lahendada?
Miks aga töötab stabiilselt ja püsivalt on uus programm "Naise Sõbrannad Külas 1.0"? Kas siis see ongi repleissment endisele programmile "Sõber Külas"?

P.S. Miks ei taha korralikult töötada programm "Õlled Poest 2.0" ja peale programmi kolmandat käivitamist paneb pange ja lõpetab ka teised sessioonid. Ekraanile tuleb veateade /Illegal operation: code MORE BEER not allowed/. Lisaks käivitub automaatselt minule vähetuntud programm "Küünlad & Vein 1.4".

Andres
"Naine 1.1b" kasutaja

Lp Andres,

Kahjuks peame tunnistama, et "Õlled Poest 2.0" käivitub ainult üks kord peale programmi "Öine Jalutuskäik Rannas 7.13" käivitamist.
Programmi "Küünlad & Vein 1.4" saab asendada programmiga "Ooper 3.5a".
Varsti peax saabuma "Reisibüroo 5.4a patch", mis sisaldab lisaprogrammi "Tuusik Naisele & Ämmale Itaaliasse 2.4". Kahjuks aga nimetatud programm expireb 1 nädala jooksul.

klienditugi

Tänan kiire vastuse eest.

Kahjuks aga on programm "Ooper 3.5a" tavakasutajale liialt kallis ja ebamugava GUI-ga, peab hakkama "Küünlad & Vein 1.4"-ga harjuma ja võrgust abimaterjali lugema.
Küsimused:
1. Miks kustutas uus "Naine 1.1b" minu jutukaprogrammist "Mitu Sõpra Näed 5.0" (plugin MSN 5.0 jaoks) paljud minu vestluspartnerid, kusjuures valis need enamjaolt soolise ja õlletarbimise seisukoha järgi? Kas see on kiidetud uus tehisintellektisaavutus?
2. Miks mõne DVD-filmi tööle pannes ütleb tihti errori /Not enough romance/, samas mõni töötab täiesti vigadeta, kas programm "Naine & Meedia Mängija" nõuab mingit uuendust?

**Vene häkkerid on avastanud kuidas petta OS "Naine 1.1b"-d . Selleks on vaja tõmmata "Dummyclient 0.9beta". Seejärel restartida Safe modes ning see porgramm jooksma panna. Selle programmi ülesanne on võltsida kohalolekut. See annab teile võimaluse jooksutada programme "Õllebaar 1.1" ja "Sõpradega Lällamas 1.1" tihedamini. Kuid ettevaatust! "Dummyclient 0.9 beta" on siiani testimisjärgus nii et aktiivsena ei soovita teda hoida üle 10 tunni, vastasel juhul käivitab "Naine 1.1b" turvaprogrammi ning peale seda käivitub automaatselt "Kisa, Kära & Peretüli 3.2" , see võib viia ka "Lahutus & Varajagamine 1.1" käivitumiseni.
Edu teile selle proovimisega

Lp. Klienitugi.

Kui "Naine 1.1b" peal jooksutada "Õhtune Baariskäik 3.02" siis programm laeb kaua ja pärast käivitamist jookseb programm ainult 10 minutit ja programmi sulgemisel käivitub "Taignarull 6.6a" ja spioonvara "Ämm 1.1" hakkab viskama pop-up'e. Mida soovitate kasutada sellise konflikti vastu?
Tänud.

Lp klient

"Taignarull 6.6a" vastu soovitame kasutada utiliiti "Mootorrattakiiver 8.4b".
"Ämm 1.1" vastu soovitame kasutada "Hitman 3.4"-a, aga ainult omal vastutusel, sest sellega võid kaasa saada spyware "Vangla 3.2"-he.

Klienditugi

Tere!

Mul on juhtunud üks suur jama selle "Naine 1.0"-ga! Ma enam ei tea mida teha ja kelle poole pöörduda!
Nimelt kasutasin uut programmi "BaariRalli 1.0 beta", kuna paljud sõbrad soovitasid seda ja pidavat olema hea. Kuigi kõik paistis olevat korras ja tore juhtus et mul läks täiesti tahtmatult tööle ka "Armuke 3.2"! Kuna aga mul tõrjetarkvara "Kondoom 2.6", ei töödanud taustaks, siis nüüd "Armuke 3.2" pidevalt käivitab ise programmi "Laps 1.0"! Ma olen üritanud ära kustutada "Laps 1.0"-i aga edutult, sest "Armuke 3.2", pidevalt ütleb, et ta kasutab seda programmi!
Samas on hakanud "Naine 1.0", tõrkuma, kuna "Armuke 3.2", võtab ära väga palju ressursse ja ei lase mul korralikult arvutiga tööd teha! Ma ei saa isegi seda "Armuke 3.2" ära kustutada ja kasutanud selle jaoks programmi "Quarantine 2.0", aga see ei paista töötavat, sest nagu ma aru olen saanud on "Armuke 3.2" kaasa saanud ussviiruse "Väljapressimine".
"Naine 1.0", tõrkumise vastu olen üritanud kasutada "Lilled 1.0", "Küünlad & Vein 1.4", "Ooper 3.5a", aga ta ei paista enam eriti vedu võtvat ning annab vahetevahel ikka veateateid, et /Illegal operation: failed to run program/ ja /Illegal operation: Not enought memory to run program #3534F"/!
Ma olen üritanud ka tekitada kataloogi C:\HAWAII aga mul ei ole enam ruumi kettal, kuigi ma tean, et vahest piisab "Naine 1.0"-le mõni kataloog lisaks teha, et ta saaks sinna oma asju cashida aga ma ei saa. Ruumi ei ole, sest see kuradi "Armuke 3.2", on enamuse kettaruumist ära võtnud!
Ma tõesti ei taha uuesti installeerida "Naine 1.0", sest see on nii pikk protsess. Mul on installeeritud "Maja 2.0", "Ühisvara 3.0" ja palju palju muid häid programme mida niisama kuskilt ei leia ning ma olen nendega kõvasti vaeva näinud!

Mida te soovitaksite, et sellest "Armuke 3.2"-st, lahti saada? On mingeid eraldi utiliite, mis lubavad seda programmi ära kustutada?

Suuremad tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Fxz
huviline

Registreerunud 24.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 CABRIOLET

postitati 25.08.06 14:50

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaljukiisu

Pool videot ju puudu !!!! :o

Ma pole pikemat näinudki!!!!:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 25.08.06 22:04

Müüakse ja vahetatakse huvitavaid asju. :D
http://www.zone.ee/kuldneporss

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 25.08.06 22:38

Aastate tagune asi millega mu enda väike karvane käsi ka seotud oli:P

http://www.zone.ee/kadakaturg/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 26.08.06 18:46

http://img.photobucket.com/albums/v86/jxt2j/11Sept.jpg

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 28.08.06 14:02

Said kord kokku kaks itimeest.
"Kust sa omale nii ägeda jalgratta oled saanud?", küsis üks.
"Selline lugu juhtus," rääkis teine, "et eile jalutasin pargis ja mõlgutasin mõtteid, kui korraga peatus minu juures jalgratas, mille sadulas istus üks väga ilus naine. Ta pani ratta kõrvale, kiskus omal kõik riided seljast ja siis ütles mulle: "Võta, mida sa soovid!""
"Hea valik," nentis esimene, "riided oleksid kindlasti sulle väiksed olnud."

:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 28.08.06 18:20

Katsu sa liivakasti p***ida, et märga liiva saada :D LINK

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kaljukiisu
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.06 18:38

Tuhkatriinu on juba 95 aastat vana. Selja taga on pikk, õnnelik elu nüüdseks juba vanadusse surnud printsiga. Nüüd veeretab Tuhkatriinu oma viimaseid elupäevi õhtusse enamasti verandal kiiktoolis istudes, silitades suurt kõutsi, oma ainukest seltsilist.......
Ühel päeval istub ta taas verandal, kass süles, kui ilmub haldjast võõrasema, keda Tuhkatriinu pole üle seitsmekümne aasta näinud.
Tuhkatriinu rõõmustab taaskohtumise üle väga, kuid veel rõõmsamaks saab ta siis, kui võõrasema lubab tasuks elu jooksul tehtud heategude eest kolm tema soovi täita.
"Tead, võõrasema," sõnab Tuhkatriinu, "prints oli küll hea mees, aga vilets investeerija. Ma elan praegu oma pensionist ja tulen vaevu ots-otsaga kokku. Tee nii, et oleksin pööraselt rikas."
Haldjas viibutab oma võlukeppi, sähvatab silmipimestav valgus ja Tuhkatriinu istub puhtast kullast kiiktoolis.
"Mis su teine soov oleks, kallis Tuhkatriinu?"pärib haldjast võõrasema. Tuhkatriinu heidab pilgu oma kortsulistele, pahklike liigestega kätele ja kuivetule kehale ning soovib, et võõrasema ta taas nooreks ja ilusaks teeks. Vaevalt on ta selle soovi kuuldavale toonud, kui taas valgus sähvatab ja Tuhkatriinu tunneb, kuidas ta nahk sileneb, juuksed tihenevad, rinnad pringiks muutuvad..
Ühtlasi ärkavad temas ka tunded ja ihad, mis on talle juba aastakümneid võõrad olnud. Kui võõrasema siis tema viimast soovi küsib, palub Tuhkatriinu pikemalt mõtlemata, et võõrasema muudaks tema kassi ilusaks nooreks meheks. Haldjas kaob eredasse valgusesse ja seni hirmunult nurgas kükitanud kassiga hakkavad toimuma hämmastavad muutused. Õige pea seisab nurgas piltilus pikk noormees, nägusam, kui ükski meesmodell eales on olnud. Tuhkatriinu on lummatud.
Tal jääb lausa hing kinni, kui mees, kes alles mõni hetk tagasi oli kass, naeratades tema poole astub. Mees kummardub Tuhkatriinu kohale, põimib oma kuldpruunid lihaselised käsvarred ümber naise piha ja sosistab tasa, nii et tema hingeõhk vaevu Tuhkatriinu põske riivab:
"Noh, mu kallis, nüüd on sul kindlasti kahju, et sa mind kastreerida lasid..."

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kaljukiisu
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.06 18:59

Siin on mõningaid soovitusi neile, kellel äkki kaubanduskeskuses igav hakata võib..:))))
1. Otsi üles poed, kus müüakse päikseprille, proovi ainult selliseid, mis sulle kohe üldse ei sobi. Pane need ette, vaata müüja poole ja naeratades küsi: "Sobib?". Korda tegevust nii kaua, kuni müüja ärritub.
2. Kui keegi sulle helistab, siis võta telefon kätte, lase võimalikult kaua heliseda ja tee nägu nagu sa ei oskaks seda vastu võtta. Vasta nii kõva häälega, et kõik seda kuuleksid.
3. Teeskle, et sul on nähtamatu sõber ja küsi iga asja kohta tema arvamust
4. Kui müüja või turvamees hakkab su tegevust imelikult vaatama, siis ütle kõva häälega: "Ma oleksin selle ära ostnud, aga mõtlesin ümber." Korda seda igas poes
5. Mine toidupoodi, lao korv kuhjaga täis ja mine kassasse. Kui müüja on arve kokku löönud, siis tee üllatanud nägu ja ütle: "Oih, mul polegi ju niipalju raha"
6. Meigiosakonnas proovi kõiki lõhnaõlide testreid ja lausu lõpuks kõval häälel ärritunult: "Need on ju kõik ühe lõhnaga!"
7. Vali pood kus on kõige pikem kassajärjekord. Ära vali kaupa vaid trügi kohe järjekorras ette ja hakka müüjaga juttu ajama. Hoia järjekorda kinni nii kaua kui võimalik.
8. Mine poodi kus müüakse ajalehti ja loe kõik ajalehed läbi. Igat artiklit kommenteeri mõne möödujaga. Pärast valva ajalehe-letti ja kui mõni inimene soovib ajalehte osta, siis öelge talle: " Ma ei soovita teil tänast lehte osta, peale koomiksite polnud seal midagi huvitavat."
9. Palu müüjal toodete kirjeldusi ette lugeda.
10. Lihaletis võiks küsida 3 meetrit viinereid.
11. Käi iga natukese aja tagant infoletis ja küsi: "Kas mulle on teateid?"
12. Mine kingapoodi, räägi kõikide kingadega, pärast mine müüja juurde ja ütle, et teil on nii ebaviisakad kingad.
13. Mine WC-sse. Koputa iga kabiini uksele ja küsi: "Kas siin on keegi?"
14. Mine loomapoodi. Räägi müüjale kui väga sa papagoid osta tahad ja palu mõnda näidata. Pärast pikka uurimist küsi: "Kas number suuremat pole?" Kui müüja sind imelikult vaatama jääb, räägi kuidas kalade vaatamine sind rahustab ja torma akvaariumite juurde. Vaata kalu veidi aega ja siis karju "Ta jõllitab mind!" ja torma poest välja.

Kaljukiisu
huviline

Registreerunud 21.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 28.08.06 20:23

Öö.
Köök.
Vaikselt avaneb külmkapi uks, millest astub välja väga vana ja paks hiir, kellel kaelas rõngas vorsti ja hambus viinerikett.
Saanud kraami kapist välja, hakkab ta seda vaikselt -vaikselt oma uru poole vedama.
Jõudes uruni, märkab ta selle kõrval pisikest hiirelõksu väikese kuivanud juustutükiga.
Vaatab seda, ohkab raskelt ja ühmab pead vangutades:
"No jumala eest, nigu lapsed..."

*
Mees astub arsti kabinetti, ning vinnab laua peale 20-ne liitrise kanistri:
"Käskisite uriini analüüsiks tuua? Olge lahked!"
"Püha jumal!" ahastab tohter. "Te oleks võind veel kotitäie sitta ka kaasa tarida!"
"Seda ma arvasin, et tarvis läheb!" ühmab mees ja võtab seljakotigi seljast...

meelisl
huviline

Registreerunud 11.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: A4 2.6 V6

postitati 28.08.06 20:32

Heliga ja lõpuni

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Simps
klubiliige

Registreerunud 29.01.05
Kasutaja on eemal

Auto: erinevad

postitati 28.08.06 22:05

http://www.zakat.ru/flash/tumaa.swf
Kui ülevalt muusika kinni panete juhtub midagi koledat :D

http://www.youtube.com/watch?v=6GNB7xT3rNE
Kes järgi teeb ? :o:D:D

tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 29.08.06 05:44

kuna algselt lehelt maha võetud, siis sobrasin natuke arvuti temp kataloogdes ja leidsin osad pildid üles :D

http://tonny.planet.ee/geeniused_veel/

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 29.08.06 06:06

Tsitaat:
Algselt postitas: tonny
kuna algselt lehelt maha võetud, siis sobrasin natuke arvuti temp kataloogdes ja leidsin osad pildid üles :D

http://tonny.planet.ee/geeniused_veel/

http://varjupaik.blogspot.com/

Fotograaf kirjutas:
...ega ma vist ei usuks seda kui ise poleks neid pilte teinud möödunud laupäeval Lepneeme sadamas postipaati oodates. ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.06 12:03

Tulge valima:
http://antsu.msn.ee/valima.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
janar
huviline

Registreerunud 16.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant

postitati 30.08.06 18:25

http://www.hot.ee/vanalaul/tissilugu.mp3

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rafaello
huviline

Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal

Auto: audi

postitati 31.08.06 07:58

http://www.zone.ee/coiz/fly/fly.wmv

lorrap
klubiliige

Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD

postitati 31.08.06 12:23

Et miks poolevedused asjad imelikud on

...
audiboy
huviline

Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Octavia III vRS '16

postitati 31.08.06 16:15

Kõva sõna :)

How hard can it be? I mean, what could possibly go wrong? :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
kommi
huviline

Registreerunud 01.01.70
Kasutaja on eemal

postitati 31.08.06 17:39

Tsitaat:
Algselt postitas: audiboy
Kõva sõna :)

Ei saa lause mõttele kohe mitte pihta :P

Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 01.09.06 07:25

Tsitaat:
Algselt postitas: meelisl
Heliga ja lõpuni

Lõputu õudus, või õudne lõpp?

http://www.hot.ee/hula10/thankyou.jpg

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
AlexTLN
huviline

Registreerunud 13.04.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro

postitati 01.09.06 13:04

Meeste Suvepäevad

Päevakava
8.00 Hommikusaun
- Õllejoomine ja ähkimine
- Võetakse lühidalt läbi kõik igapäevased vandesõnad

9.00 Hommikune virgutus
- Tehakse väike retk metsa, sokkides
- Avamaastikul kusemine
- Käesurumine ja Viru Valge
- Kivide heitmine rannas
- Kimatakse ATVga ümbruskonnas ringi ilma kiivrita.

10.00 Hinge ergutus
- Veel Viru Valget
- Ähvardamise põhitõed 1.01
- Maadlus sauna taga

11.00 Toyota Corolla '76 tükeldamine ketaslõikuriga.

11.30 Lõuna
- Vorst, hernesupp, õlu
- Köögivilju ja muud rohelist niipalju, et saaks neid
lusikaga sõbrale otsaette lennutada
- Toidujärgne rüübe

12.00 Leiba luusse laskmine
- Minnakse kingad jalas voodisse
- Voodis aetakse armee ja muud lorijuttu
- Kirutakse venelasi

12.45 Algab tõsine ettevõtmine
- Veeretatakse hiiglasuur kivi kambaga teise kohta.
- Juuakse õlut
- Räägitakse, kui kõvad tegijad ollakse.
- Kivi veeretatakse tagasi.
- Juuakse Viru Valget.

13.30
- Voolitakse puutikke, sest noad konfiskeeritakse kell 17:00.
- Valmistatakse käbiragulkasid.

14.30 Käiakse kambaga linde peletamas

15.00 Sõimatakse naisi

15.30 Käiakse lähimas külas naisi lantimas
- Saabutakse tagasi tühjade kätega.
- Nenditakse, et see suurte tissidega oleks ehk
andnudki kui Jürka poleks talle vorsti näidanud.
- Kirutakse naisi.
- Räägitakse oma kogemuste pähe kõik naistega
seiklused, mida sõbrad on sulle valetanud.

17.00 Õhtusöök
- Vorst ja hernesupp
- Sinep
- Õlu ja Viru Valge

18.00 Lastakse midagi õhku

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 7.2% - SQL: 92.8%]