Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  24
Autor:
Pealkiri: Audi S2 - 1991 - ranz (Vastuseid: 591 | Vaatamisi: 104524)
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 18:32 Tsiteeri

Nagu ma aru saan, siis sa viskasid kummist liistud minema ja lasid servad ilusti kerevärvi värvida. Kas sa ei karda, et ukse ja karbi vahele jääb liialt suur vahe ja talvisel ajal hakkab virtsa sinna koguma?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.09.07 18:53 Tsiteeri

Liistud sai minema visatud jah ning jäänud avaused täideti fiiberpahliga ning värviti ära, ukse ja paku vahel jah paras vahe hetkel... Üks mõte siiski selle kitsamaks tegemiseks on, peamiseks põhjuseks see, et jalatsitega sealt värvi ära ei rikuks, kuid see eriti mustuse tekkimise vastu ei aita. Ega pole seal midagi muud kui tuleb tihedamalt puhastada lihtsalt :D ei ole hullu midagi, need liistud ei mahtunud minu plaanidesse enam kuidagi lihtsalt :P

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 23.10.07 22:16 Tsiteeri

Väike up siis kah.
Kuna masin seisis kuus kuud siis enam kuidagi ei saanud ma toimima juhi turvavööd, välja jookseb normaalselt, tagasi minna ei tahtnud väga aidates kah. Sai siiber asjast ning võtsin rulliku lahti... mässasin mis ma mässasin, asja ma temast ei saanud, sai klubikaaslase käest ostetud teine ning välja ta lihtsalt vahetatud, töötab.
Paika sai ka ükshetk aetud sumbutaja mis avariist oli natuke ebaloomulikku asendisse ennast keeranud. Et teda korralikult paika saada tuli asja kahest kohast lahti lõigata ning lõpuks lisada ka üks kinnitus, muidu kippus vastu tagadiffrit kolisema. Mõni aeg hiljem otsustas otsad anda downpipe ja edasise sumbutaja vahel oleva klambri üks polditest ning läbi ta sealt laskma hakkaski. Lahendus leidus suka lisamisega selle vahekoha asemele.
Kohale jõudsid ka tagastange koopasisesed kinnituskronsad ning sai tehtud veel viimased liimimised tagastangega ning kinnitatud asi omale kohale nii nagu peaks.
Kuna häält hakkas tegema roolilatt teatud kohas ning ka piduri võimendus oli nigelavõitu sai maha lammutatud kogu roolivõimu süsteem koos pumba ning viimseni kogu muu torustikuga. Loomulikult oli keegi spetsialist sinna õige rohelise õli asemel midagi muud valanud ning vastu vaatas sealt pruunikas kollakas vedelik. Igaks juhks oli mul juba ka kunagi varutud tagavaraks üks lisapomm ning välise vaatluse järgi paistis too ka korralikum olevat. Süsteemi kokku pannes selgus aga vastupidine asi, läbi mis läbi, teine pealolnud pomm tagasi ning mõnda aega saab sellega veel liigelda... kuid selge on see, et uut sinna lähiajal vaja on, pidurivõimendus ei ole teps mitte see mis ta olema peaks ning igahommikune BRAKE kiri kompuutris kinnitab sedasama... süsteemi rõhk liialt madal.
Ka esistangega sai vahepeal vaeva nähtud, avade ette tekkisid võrgud ning klaasriidest sai meisterdatud suunatulede kinnituskohad. Kuna töö järgneval päeval aeg nappis siis oma aega jäi ootama veel udutulede fiksaator koht ning kinnitused stange nurkadesse mis rattakoopasse ulatuvad.
Probleemiks on siiamaani jäänud udutuled ning helisignaal milledeni vool lihtsalt enam ei jõua, kaitsmed asjad kõik terved... eks peab kaevama veel.
Kuna valetas mul armatuuris olev temp seier (tema järgi hakkas 90C pealt vent juba tööle) siis sai ostetud uus multiandur ning too välja vahetatud. Lisaks sai tellitud ka järeljahutus pumba andur, nimelt töötab mul too koguaeg nii kui süüte sisse panen. Siiski uus andur viga ei parandanud :mad: eks peab edasi uurima milles siis asi ikkagi.
Kui auto ostsin jäi silma kohe ventilaatori raami küljes olnud kobakas ning arvasin seda olevat kellegi isearetuseks, igatahel mädanes too lõpuks täiesti ära ning igaks juhuks ETKAs ringi kolamine andis tulemuseks hoopis selle, et tegu täiesti originaal vidinaga, tegu siis takistiga aeglase ventilaatori kiiruse jaoks. Uus juba olemas, ootab ainult külge installimist.
Lisaks avastasin veel põhjaall ringi vaadates, et bensiini filter täiesti roostekäkk seal all, et pole vist nagu ammu ka seda vahetatud ning uus ära ostetud, homme siis ka selle vahetus plaanis.
Aja jooksul oli masinal ka ära mädanenud karterituulutuse torustik... sai asendatud osa tuulutuse torustikust silikon lõdvikuga ning asi toimib jälle nii nagu peab. Vahetamist ootab veel üks klapp selles süsteemis, kuid eks ka selle kohe saabumisel ära vahetab.

http://www.hot.ee/ranz/s2/tuulutus1.jpg

http://www.hot.ee/ranz/s2/tuulutus2.jpg

Kõikse parem asi selle karterituulutuse korda tegemise juures on see, et peale seda taastus turbo rõhk:o testimisel on rõhk selkaga WG kaanega ning jäigema vedruga ilusti 1,5 peal kus ta varemalt ka oli. Ainukeseks loogiliselt mõeldavaks pean ma asja juures seda, et lekib toosama tagasilöögi klapp karterituulutuse süsteemis, eks peale selle vahetust on näha kas rõhk tuleb veel kõrgemale või mida ta üldse tegema siis hakkab kah.

mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 24.10.07 02:59 Tsiteeri

Tsitaat:

Aja jooksul oli masinal ka ära mädanenud karterituulutuse torustik... sai asendatud osa tuulutuse torustikust silikon lõdvikuga ning asi toimib jälle nii nagu peab. Vahetamist ootab veel üks klapp selles süsteemis, kuid eks ka selle kohe saabumisel ära vahetab.

Tavaline siliconvoolik ei ole kahjuks õlikindel. Aja möödudes näed, kuidas see voolik hakkab sõna otseses mõtes higistama, pinda ilmuvad pisikesed õlitilgad.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 05:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Tsitaat:

Tavaline siliconvoolik ei ole kahjuks õlikindel. Aja möödudes näed, kuidas see voolik hakkab sõna otseses mõtes higistama, pinda ilmuvad pisikesed õlitilgad.

Azooo, vat see oli küll nüüd uudis minu jaoks:o miskipärast arvasin, et on nad ka õlikindlad... nu selge, vähemalt tean, et millaski tuleb jällegi miskit tema välja mõelda.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 24.10.07 06:24 Tsiteeri

Jah, silikoonvoolikud jagunevad:
1) Standard (taluvad kuni 170kraadi kuuma)
2) Kütus (taluvad kuni 170kraadi kuuma)
3) Kõrge temperatuur (taluvad kuni 250kraadi kuuma)

Lihtsalt infokilluks siia vahele.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 06:32 Tsiteeri

Aga kuumus karteris ei tohiks eriti sinna 170Cni pürgidagi ju, õli temp normaalsetes oludes üldjuhul 100C kandis (pikemalt peenestades vast 130C kandis) aga siiski alla tema piiri.
Et pigem on tema materjal siis selline mis lihtsalt ei ole mõeldud õliga kokkupuuteks?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 06:48 Tsiteeri

Nii, nüüd mõni pilt ka läbi profikaamera auto hetkeseisust, piltide eest tänu teadagi kellele :)

http://www.hot.ee/ranz/s2/pilt1.JPG

http://www.hot.ee/ranz/s2/pilt2.JPG

http://www.hot.ee/ranz/s2/pilt3.JPG

http://www.hot.ee/ranz/s2/pilt4.JPG

audi97
huviline

Registreerunud 05.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 523i :(

postitati 24.10.07 10:44 Tsiteeri

superilus välimus ;) Kle kas sinu auto seisab paremal pool tee ääres, (mingi maja ees enne Pärnut), kui Lihula poolt Pärnu poole tulla?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 11:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi97
superilus välimus ;) Kle kas sinu auto seisab paremal pool tee ääres, (mingi maja ees enne Pärnut), kui Lihula poolt Pärnu poole tulla?

Audrus ma elan jah, et sealkandis teda näha võib tõesti.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.10.07 22:47 Tsiteeri

Täna sai siis uuesti külge installitud takisti jahutusventilaatori aeglase kiiruse tarbeks. Ei mõelnud ma välja küll kuhu ta originaalis käima peaks, kuid vähekese kinnituse tuunimisega sain talle väga OK koha siiski. Eks homme testin ära kas ventikas ka töötab nii nagu peaks.
Teise tööna sai ära vahetatud bensiini filter, esimene takistus oli kohe plastikkaan mille üleval filter ise asub, kaane mutrid lihtsalt totaalselt kinni roostetanud, kuna aga üks neist avanes ning teised kaks kokku neljast olid filtri enda kinnitused kummipuksidega ning nagunii katkisega, sai nood lihtsalt lahti puuritud ning jäetud üks plastikraami kinnitus puutumata sest sai ta sellises süsteemis kõrvale lihtsalt keerata. Filtri ümber olnud kronsa lahti samiseks tuli ülejäänud kolm kinnitust lihtsalt lahti saagida, muud võimalust ei olnud. Sai aga kõik samas ilusti ja kiirelt tehtud ning juba saigi uue filtri alla panna.
Loomulikult oli mõnusalt raske sellest filtrist õhku läbi puhuda... uus filter ei tekitatnud puhumisel mitte miskit takistust, vana puhudes oli isegi nii, et puhumist lõpetades oli tunda kuidas osa puhutud õhust tagasi lükati isegi... ehk siis asi oli mõnuga umbes juba.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 18:31 Tsiteeri

Ammu ammu oli mõttes ära testida pingelang kütusepumba ahelas, täna sai see siis ette võetud. Täiesti tühikäigul töödates oli pingelang võrreldes akul oleva pingega 0,6V ehk siis suurema rõhu korral võib see küündida 1Vni või isegi üle selle. Sai siis leitud üks relee, mõned kaablid ja otsad ning parendatud see osa saigi :D

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 18:36 Tsiteeri

Ranz, mis sisselaske temp on uue cooleriga? Ja mis vanaga oli?

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 02.11.07 22:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ranz
Juhtus kätte ka jube odava hinna eest üks Pioneeri Prose mis ka oma koha seal masinas leiab:
http://www.hot.ee/ranz/s2/prose.jpg
Kas sa said selle prose Becker'i HU-ga ühilduma? Kui jah, siis räägi sellest 2 sõna.

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 03:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Ranz, mis sisselaske temp on uue cooleriga? Ja mis vanaga oli?

Ei olnud mul kella selle jaoks vanaga ja ei olnud ka uuega... ehk siis info teiste jaoks suur 0
Prose kohta niipalju, et on too siis eelmisest sajandist ning täiesti tavalise RCA signaali sisendiga. Samas murran pead mitme probleemiga ning tundub, et häirete kohalt on ta rohkem miinuseks kui plussiks. Mulle meeldib tema tehase poolt etteantud viidete osa kuid samas täiega vihkan süsteemi tekkivat müra mida too prose tekitab :(
Prosega saan lajulja ilusti armatuuri keskele kuid volumet 0 keerates on kuuldav müra sees. Kui RCA makist ühendada otse võimuga, seda probleemi ei ole, ehk siis viga peab proses olema.
Missiis, et mulle on "pure passive" meeldima hakkanud praegu, meeldib mulle siiski veel rohkem viidetega süsteem kus laulja on kindla koha peal.

BTW: nn "uue" benapumba pinge süsteemiga sain ma kinnitust sellele, et NB lambdaga kellaga võib rannas kajakaid loopida:mad:
Keda siiski huvitab NB lambda kella ühendamine oma süsteemi siis annan selle poole odavamalt leti hinnast.

BTW@ALL
Millsed on minu võimalused mõõta sisselaske kole tempi?
Kas oskab seda teha ainult progetav aju? või oskab seda teha ka mõni muu kell?

Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 03.11.07 06:01 Tsiteeri

Tsitaat:
BTW@ALL

Ma loodan, et sa mõtlesid sisselaskes oleva õhu temp'i. Kõige lihtsam on arvatavasti vag-com'iga seda mõõta. Enda S4 on ta alguses olnud umbes 42C ning kui vajutada, siis ronib sinna 50C ligi ära. :( Kui põhjakatet all ei olnud läks sisselaskes õhk peale 3.ndaga tühjaks laskmist 65C kraadini. Ehk s4/s6 peab põhjakate all olema.

Aga igaljuhul ilus auto on ning palun jätka samas vaimus.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 07:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Tsitaat:
BTW@ALL
Millsed on minu võimalused mõõta sisselaske kolle tempi?

Ma loodan, et sa mõtlesid sisselaskes oleva õhu temp'i. Kõige lihtsam on arvatavasti vag-com'iga seda mõõta. Enda S4 on ta alguses olnud umbes 42C ning kui vajutada, siis ronib sinna 50C ligi ära. :(

Hmm, kusjuures ma seda ei teadnud... või siis pigem ütleme nii, et VAG COM ei suuda üldse minu ajuga sammu pidada, VWTOOL vähemalt loeb veadki ära, edasi ta siiski ei suuda miskit teha :(
Kas on miski muu võimalus selle anduri signaali mõõtmiseks?

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 08:10 Tsiteeri

Tsitaat:

Viimati nägi seda ka VAG-COM'iga, aga see oli ABY. Kas 3B seda lubab, jään vastuse võlgu.

Kusjuures kusagilt lugesin, et originaal cooler ei peakski alla 60 õhku suutma jahutada.
And that the standard intercooler the compressed air only cools back to 60 °C (according to Audi).

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Viimati nägi seda ka VAG-COM'iga, aga see oli ABY. Kas 3B seda lubab, jään vastuse võlgu.

Ei, kohe kindlasti ma VAG-COMiga ma seda ei näe. Too suudab ainult näidata mulle seda, et mul on J.K.Motosport Chip ja kööga, edasi ei lase midagi teha. VWTool vähemalt lubab veakoode lugeda...

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 08:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Ei, kohe kindlasti ma VAG-COMiga ma seda ei näe. Too suudab ainult näidata mulle seda, et mul on J.K.Motosport Chip ja kööga, edasi ei lase midagi teha. VWTool vähemalt lubab veakoode lugeda...

Ise kanaleid valides ka ei näita midagi?

ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 03.11.07 08:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Ise kanaleid valides ka ei näita midagi?

.. aga too VWToo lubab vähemalt veakoode lugeda, teine mitte.

QUATTRO
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 5,2 Cherokee 4x4

postitati 03.11.07 17:02 Tsiteeri

Mul ka 3B motol sama kivi ja ei ole võimalik mingeid asju sealt välja lugeda. Vag-com ei suhtle üldse,KTS 520 juba suutis veakoodid anda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.07 12:18 Tsiteeri

Mõned pildid ka siis tali"riietusest"

http://ranz.planet.ee/S2/talveks1.jpg

http://ranz.planet.ee/S2/talveks2.jpg

http://ranz.planet.ee/S2/talveks4.jpg

Tänane garaazhi päev näeb siis ette tagasilöögi klapi vahetust, sai teine uus ostetud. Ning peale seda uue prose testimist :D juhtus nimelt megaodavalt kätte DEQ-9200 mudel (hetkel DEQ7500) millel on siis oluliselt rohkem võimalusi... eks näis kuda ennast ära ka tasub.

jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 10.11.07 12:48 Tsiteeri

Ma küll ei ütleks, et välimus kuidagi kannatanud oleks. Väga kena!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.07 13:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jk.
Ma küll ei ütleks, et välimus kuidagi kannatanud oleks. Väga kena!

Ega ta jah kõikse hullem tõesti ei ole, päris OK velg on. Selle veljega on veel selline asi, et kui autot ostsin ütles eelmine omanik, et ostis miskid suvalised odavad veljed talviseks ning rinkal kasutamiseks... nüüd alles sel sügisel avastasin velgedelt kirja licenced by kosei :o ehk siis tegu päris lambikate velgedega ei olegi :)

Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  24
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]