Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 17 |
lassekast
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: antonio
Ja juba on pildid liikvel, kuidas sellel audil pole poolt külge enam |
No ja siis,kui üks pani bemmiga külje pealt sisse.
QUATTRO
|
|
|
|
sadguy
huviline
Registreerunud 16.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: Coupe, 9-5 T, Octavia
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kivitare
Sel 80 Quattrol pole millegi pärast taga tõmbeaasa |
Mul essil ka polnud, kuna oli kunagi traktoriga tõmmates ära tulnud. Väänasin armatuurrauast uue aasa ja lasin alla keevitada, samale kohale. See talv
kahte autot juba sikutanud ja püsib.
Kui pöörata vasakus kurvis paremale, siis näeb rohkem loodust.
Sõidukite poleerimine, vahatamine ja muud iluteenused Pärnus. Meguiar´s toodete müük.
|
|
|
|
Petu
|
|
Amadeuz
huviline
Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)
|
|
Igal juhul tegi südame soojaks
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
Üks video on veel, kus kuskil sama paksus või paksemaski lumes, aga parklas sahkab lund üks Audi. Ei mäleta, kas oli Coupe või mõni vanem Avant. Olen
otsinud, aga ei ole leidnud. Äkki keegi teab, millest jutt ja postitab siia? Otseselt külge vist ei lasknud, aga tegi lihtsalt meeletult paksu lume
sees ringe, et kogu lumi sahatud saaks.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
AronL
huviline
Registreerunud 07.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: M140i xDrive
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Üks video on veel, kus kuskil sama paksus või paksemaski lumes, aga parklas sahkab lund üks Audi. Ei mäleta, kas oli Coupe või mõni vanem Avant. Olen
otsinud, aga ei ole leidnud. Äkki keegi teab, millest jutt ja postitab siia? Otseselt külge vist ei lasknud, aga tegi lihtsalt meeletult paksu lume
sees ringe, et kogu lumi sahatud saaks. |
Esimesena tuli pähe see
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
Esimesena tuli pähe see |
Tahtsin ka sama video just panna.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat: | Algselt postitas: AronL
Esimesena tuli pähe see |
Tahtsin ka sama video just panna. |
Vist see sama oli ka. Tänud, AronL .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
|
Justice
huviline
Registreerunud 11.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 2.8Q
|
|
Sai siis üleeile endale quattro muretsetud ja juba selle kahe päevaga olen tunda saanud, millest krt ikka olen ilma jäänud! Puhas rõõm kohe, ronib
igaltpool läbi ja kui kinni peaks jääma aitab diffrilukk
|
|
|
sergei
huviline
Registreerunud 19.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI
|
|
aadukesekene
huviline
Registreerunud 13.12.11
Kasutaja on eemal
Auto: C6 S-line 3,0TDI Quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
sees ringe, et kogu lumi sahatud saaks. |
Endale tuli see meelde. Endal sai ka täna iluvõre lund lükata. Mõnel
hetkel tundus, et ramm saab otsa (loe rattad ei puutu maad), kuid kuidagi ma ennast edasi nikerdasin.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sergei
pole paha. |
Kas kavatsedgi hoiatusi eirama jääda?
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
audicabrio
huviline
Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800
|
|
Sai nädalavahetusel S4-ga metsateid proovitud. Jäi lahjaks, siis võtsin põllud ette. Lausa lust lihtsalt. Kuid tõstet tahaks masinale S ikka liga vastu maad võrreldes tavalise A6-ga. Tagasiteel muidugi olid kaks
lauget auku, ühte mäletasin, jõudsin ilusti pidurdada, kuid teise panin hooga sisse ning esimese otsaga laksuga vastu maad. Tagajärgedeks purunenud
õhutoru ning turbost väljuv õhulõdvik. Täna lammutustele ning kasutaja indr abile, täna lõunast masin jälle liikvel. Sigahea on ikka selle mudru sees
lasta külg ees. Hetkel mustveest jõhvi poole sõites oli peipsi pealt tuisanud tee kinni mitmes kohas, olen kindel et mõni esiveoline oleks parklasse
ära pööranud, kuid S-ga oli mõnus vallide jämedamast osast läbi rammida. Kahjuks rikkus juba paari km pärast rõõmu sahamehed, kes operatiivselt
tegutsedes mitme masinaga neid tuisuvaale eemaldasid.
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
|
Sai eile jälle kambaga quattrotatud, lusti jagub !
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
|
Tehke mõni video ka!
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tsitaat: | Algselt postitas: sergei
pole paha. |
Kas kavatsedgi hoiatusi eirama jääda? |
Ei tahaks nokkida...aga see sõna on selline, Kuits: kavatsedKi.
Teemasse kah- sõber tõi A4 B6 1.9TDIq...sai sellega täna siis lumistel metsavaheteedel hullamas käidud. Pärast koju tulles oli Passatiga lausa võimatu
selle aparaadi sabas püsida.
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Ei tahaks nokkida...aga see sõna on selline, Kuits: kavatsedKi.
|
Sama nörk koht, kui Ö vs Õ , seega tunnistan oma vigastust .
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
jürks
huviline
Registreerunud 09.09.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Quatro/Audi 80 quattro
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Selline tee on minu jaoks asfalt. Öösel kella viie paiku olid jõgeva maanteel sellised lumevallid, et oma kõrgema isendiga oleks sealt aeglasemalt
läbi sõites 100% põhja peal olnud. Mingi 80kmh läbi lennates oli kelgueffekt ja rattad maast lahti . Täitsa talve tunne tekkis. Üks samasugune hall 100 ja kirjade järgi quattro vältis oma sõidurada minu ees
täielikult .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
jürks
huviline
Registreerunud 09.09.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 Avant Quatro/Audi 80 quattro
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
Selline tee on minu jaoks asfalt. Öösel kella viie paiku olid jõgeva maanteel sellised lumevallid, et oma kõrgema isendiga oleks sealt aeglasemalt
läbi sõites 100% põhja peal olnud. Mingi 80kmh läbi lennates oli kelgueffekt ja rattad maast lahti . Täitsa talve tunne tekkis. Üks samasugune hall 100 ja kirjade järgi quattro vältis oma sõidurada minu ees
täielikult . |
Oleks pidanud tegema esimesest katsest seal video aga siis ei tulnud
kohe sellepeale. Aga teisel katsel, kui kui auto oli rahvast täis ja naised tahtsid näha kus sõitsime, siis sai video ka tehtud
Ise olen üritanud ka võimalikult palju tahtlikult vältida puhast sõidurada
|
|
|
macdiversant
huviline
Registreerunud 10.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A5Q
|
|
Pildimaterjali kahjuks pole, aga Otepäält tulles Tartu poole sai valitud selline trajektoor, et oleks rohkelt kurvilisi pinnasteid. Teelõik on siis
Otepää-Kinsli-Laguja-Elva. Noh ja poole tee peal sai kohatud ühte KIA (kaitseväelasele tähendab see akronüümi "Killed In Action" ja sellest
tulenevalt sellise aparaadi rooli eriti ei kipu ega kisu) jeepi ninapidi kaugel teeperve all hanges. Jäin seisma, küsisin mis juhtus ja pakkusin, et
tõmbame välja. Eelarvamus oli muidugi suur, öeldi, et nad helistasid juba traktori-vennale, kes nad välja tõmbaks. Pakkusin siis, et kas tõmbame v.
mitte ja kuna traktor pidi saabuma alles tunni pärast, siis panime köie sappa ja loetud sekundite jooksul oli masin tee peal. KIA-perekonna näod olid
ikka küsimärgid küll, soovisin neile head päeva ja ohutut liiklemist autoga, mis oleks võimalikult ohutu ja soovitatavalt ka
päris-maastikuvõimekusega.
|
|
|
|
wa666ou
huviline
Registreerunud 30.11.12
Kasutaja on eemal
Auto: A3 2.0TFSI Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kps
täielikult . |
Eile öösel Äksist tulles oli samuti Äksi ja Jõgeva mnt vaheline teelõik nii kõvasti täis tuisanud, et mingi hetk enam ükski auto läbi ei pääsenud.
Üks uuem Vectra oligi kõhupeal risti teepeal ees. Sai talle labidas laenatud. Täna tõi ta mulle labida tagasi ja rääkis, et lõpuks mingi jeep oli ta
välja tirinud.
Hiljem olevat veel 4 autot seal ukerdanud.
Ei julenud audiga sealt läbi pressida, sest kohati olid tuisuvaalud u poole meetri kõrgused ja A3 (TQ) pole kõige kõrgem auto just ja kogemust
neliveolisega alles nädalajagu.
|
|
|
lassekast
huviline
Registreerunud 07.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi200 125kw,audi 200 134 kw,audi 100TQ 121 kw,audi 200 85 a kw 134+,audi 200 84a. 134kw
|
|
See ei ole eriti lõbus aga trenn kulub ära.
QUATTRO
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: wa666ou
Eile öösel Äksist tulles oli samuti Äksi ja Jõgeva mnt vaheline teelõik nii kõvasti täis tuisanud, et mingi hetk enam ükski auto läbi ei pääsenud.
Üks uuem Vectra oligi kõhupeal risti teepeal ees. Sai talle labidas laenatud. Täna tõi ta mulle labida tagasi ja rääkis, et lõpuks mingi jeep oli ta
välja tirinud.
Hiljem olevat veel 4 autot seal ukerdanud.
Ei julenud audiga sealt läbi pressida, sest kohati olid tuisuvaalud u poole meetri kõrgused ja A3 (TQ) pole kõige kõrgem auto just ja kogemust
neliveolisega alles nädalajagu. |
Ma üldse ei imesta. Panin täna igatahes igaks kümneks juhuks autosse korraliku ise valmistatud puksiirköie korralike tõstekonksudega, millega võib
kasvõi kerevenitustöid teostada. Sellega peaks hea olema igasugu japsidel uksevahesid laiemaks venitada kui peaks teele ette jääma hanges istumisega
.
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 8 9 10 11 12 .. 17 |