Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  38
Autor:
Pealkiri: Audi A4 2.6 "RS4" - 1997 - NOS (Vastuseid: 931 | Vaatamisi: 183725)
einu.
huviline

Registreerunud 28.07.09
Kasutaja on eemal

Auto: audi a4 avant 1.8T

postitati 10.05.12 18:45 Tsiteeri

Lingid tulevad ikka facelifti omad ? Tagumisel uksel on ju facelifti link juba küljes,aga projekt on väga kena,edu !

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 18:46 Tsiteeri

On sul mingid numbrid ka, kui palju see projekt maksma juba on läinud ja palju kokku peaks minema?
Kõva töö on igatahes ette võetud ja arvatavasti lõppeb ka edukalt, kui mõelda eelnevatele sõidukitele.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 19:03 Tsiteeri

Tänud, kõik uksed tulevad FL omad ikka.
Numbreid parem kokku ei löö, endalgi hakkab hirmus ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 10.05.12 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Widebody projekti jaoks pole esiuksi, ega kapotti ega tagaluuki vaja vahetada.

Täpsustame, et sina leiad, et ei ole vaja.
Tavaliselt vahetatakse esiuksed ka, kuna nad on teist vormi ja RS-l pole liiste.

Fakt on see, et need detailid on erinevad (erinevalt sellest, mida siin öeldi). See, mida sa vahetad on täiesti sinu teha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 19:28 Tsiteeri

Siis teeme nii et minu teema jääb minu projektiks, mitte teie omavaheliseks juppide erinevuste vaidluseks ;) Selleks teised teemad.

hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.05.12 19:35 Tsiteeri

Sul oli vist esiveoline? Enne kui keevitama hakkad võta aeg maha.Mina vähemalt võtaks mingi q toorikuks kui nii suurelt asja kallale läheks,siis vast järelturg ka parem.Niikunii müüd ühel hetkel maha. :-D

S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 10.05.12 21:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: hamlet
Sul oli vist esiveoline? Enne kui keevitama hakkad võta aeg maha.Mina vähemalt võtaks mingi q toorikuks kui nii suurelt asja kallale läheks,siis vast järelturg ka parem.Niikunii müüd ühel hetkel maha. :-D

Kui sa viitsiks teemat eestpoolt lugeda, siis seda prooviti talle tükk aega selgeks teha, et esiveolisena kaob see point veel enam ära, aga eks see ole igaühe oma asi lõppkokkuvõttes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 11.05.12 05:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Tsitaat:

Kui sa viitsiks teemat eestpoolt lugeda, siis seda prooviti talle tükk aega selgeks teha, et esiveolisena kaob see point veel enam ära, aga eks see ole igaühe oma asi lõppkokkuvõttes.

Esiveoline RS4 look oleks vast haruldasem:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.05.12 06:50 Tsiteeri

Ma olen oma elus kunagi sarnase asja läbi teinud. Mul oli 2004 aastal üks üsna hea varustusega esiveoline 2.3 sigar. Kliima ja kõik jutud... ehitasin selle auto välimuselt identseks Audi 200 20V'ga. Lisaks tumedad tuled, 4-8mm pigi ja 1-2cm vilti igale poole jms. PS tiivakoobasteni ei jõudnud... enne sain aru... aga ma siiski ei kahetse. Nokitseda meeldis, auto nägi pärast väga hea välja jne. Lisaks hankisin hulga kogemusi ja raiskasin veel suurema hulga raha... kuid täna ma enam Audi puhul esiveolisega sellist vaeva nägema ei hakkaks... sest see oli "all show" ja mina täna sellega enam ei rahulduks selliseid summasid kulutades.

Kusjuures müüsin selle auto maha kuskil 2006 vms, jäi siia klubisse järgmine omanik pani veel nahksisu ja timmis masinat edasi, sealt kus mul siiber sai. Hiluti oli auto müügis taas, käisin ise ka vaatamas... aga ei :)

Siisk soovin omanikule edu, kõva närvi ja paksu rahakotti sest tegemise rõõm on ikka asja juures olemas ja kui ise rahul siis see ongi peamine.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
hamlet
huviline

Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 14:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT
Tsitaat:

Tegelt olem kursis küll aga mõtlesin et NOS nii nobe mees et äkki juba ei tea mitmes toorik. :D
Lihtsalt kui tahad pikemalt seda pidada siis minu meelest on see "pooleaastaauto"....talvel oleks quattroga seffim ringi lasta.Vähemalt mina kahetsen et esiveolise ostsin.Ja mulle meeldib ühe audifin-i mõttetera et kui q-d ei taha, mis sest Audist ültse siis osta,parem juba Passat siis.Aga ega ei ole ilus teist meest ahistada oma soovidega. :D Olgem tänulikud et meil siin selline teema lugeda/vaadata on.

Kuna ma ei taha teemat solkida siis panen siia juurde: seffi all mõtlesin eelkõige enda tundest ,kuidas sõitu nautida.See et kõrvalvaatajale seff oleks kestab üldjuhul teatud vanuseni,edasi mõeldakse juba rohkem enda peale mitte sellele kuidas teised näevad sind.Ma lihtsalt ei arvestanud et siin palju noori kelle seisukohad on sellised nagu noortel ikka ja selles pole midagi halba.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 15:45 Tsiteeri

Siinkohal mängib rolli ka asjaolu, kui sa liidad kokku quattro aasta bensukulu ja võrdled seda esiveolisega.
Mina olen esiveoga rahul.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 11.05.12 15:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Siinkohal mängib rolli ka asjaolu, kui sa liidad kokku quattro aasta bensukulu ja võrdled seda esiveolisega.
Mina olen esiveoga rahul.
Tegelikult ma ei sooviks siin vaidlust ülesse kütta vaid laseks teemaalgatajal rahus ehitada. Sellegipoolest tahaks küll neid arvutusi näha sellest kütusekulu erinevusest, et mis mastaabist me üldse räägime.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 11.05.12 16:10 Tsiteeri

Kui kulu jutt samade mootoritega autodest, siis võin sellega enam-vähem nõustuda, kuid ega quattro üldiselt nüüd "janusem" küll pole kui esiveoline. Eks see sõltub ka linnaliiklusest palju, isegi et kõige rohkem ma julgen pakkuda.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 11.05.12 16:43 Tsiteeri

Väga kena siiani. Jätka samas vaimus;).

dub1
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 23.12.11
Kasutaja on eemal

Auto: AV6

postitati 11.05.12 16:45 Tsiteeri

Quattro või esivedu mis selle vahet on.. Kõige Tähtsam on see,et mees teeb ja ei viska püssi nurka nagu mõni mees!!!!

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 11.05.12 17:18 Tsiteeri

Nõustun igati dub1-ga. Mis vahet seal on, kas NOS'i Audi on Quattro või esiveoline. Iga üks teab ikka paremini, milline veoskeem talle rohkem meeldib, sobib ning mida hooldada ja tankida jõuab. Kui inimesel ikka ei lähe Quattrot vaja, siis ta seda ka ei osta. Audi on siiski soliidne masin ja ei ole mõtet osta teda selle mõttega et "ohhoo Quattro, talvel on hea igal pool saba lipudada ja ossi mängida" või et " kui sul pole Quattrot oled mõttetu mees ja ma pole enam su sõber". Need tundemärgid hakkavad juba väga meenutama SR.org "lasteaeda", kus oled mõttetu mees (mulle ja paljudele teistele, kui esiveolise Audi omanikele on seda pidevalt läbilillede öeldud), kui sul pole Quattrot, ronti-BMW'd või mõnda muud nelik- või tagaveolist masinat. Ma arvan, et pole tähtis masina veoskeem, vaid pigem auto korrasolek ja välimus. Tahaks näha, kedagi sellist, kes peale vaadates eristab pooleveolise Quattrost. Kardan, et meie seas pole ühtegi sellist (välja arvatud juhul, kui Audi on tõesti Quattro ja varustatud Quattro embleemiga, kuid sellisel juhul teeks vahet ka minu 2aastane õde).

Minu arvates on NOS tegemas midagi väga erilist ja hallist massist erinevat asja, milleks kukkuda jälle inimese kallal ilkuma. RS4 looki tekitamine on igati tubli ettevõtmine ja palju edu, jaksu ning kindlasti jätkuvalt paksu rahakotti soovin NOSile. Nagu varemgi maininud, siis ootan suure uudishimuga lõpptulemust.

Tänan tähelepanu eest ja vabandan nende ees, kellele mu jutt tegi haiget või kes said hingetrauma.

hamlet: Talve on Eestimaal siiski ainult 2kuud, ülejäänud aja on Quattro mõttetu siis ju. Nagu mainisid, Quattro on talvel sheff.. Ülejäänud aja teeb tagumine rattapaar tühja tööd.

KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 11.05.12 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
hamlet: Talve on Eestimaal siiski ainult 2kuud, ülejäänud aja on Quattro mõttetu siis ju. Nagu mainisid, Quattro on talvel sheff.. Ülejäänud aja teeb tagumine rattapaar tühja tööd.

Ei, nii need asjad ei käi. Quattro on muudel aastaaegadel ka suur eelis. Kes sõitnud sellega, see esivedu ei taha sügaval suvel ka enam näha. Kuigi jah, igaüks teab ise mis autoga ta sõidab ja mida ehitab. Minuarust tore, et selline projekt olemas ning edu ehitamisel.

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123

postitati 11.05.12 17:40 Tsiteeri

Keven, ütle mulle, miks peaksin linnapoiss eelistama Quattrot esiveole. 90% minu sõitudest on linnasisesed. Nagu ma näen on NOS Tallinnast ja oletan et ka temal enamus sõidud linnasisesed (võin eksida, ainult oletan), siis ei ole jällegi Quattrol mõtet. Kui maal elad, on tõesti Quattro tunduvalt asjalikum, aga siin joonistub ka välja see, miks ma ütlesin eelnevas postituses "on mõtekas osta, kui inimesel on Quattrot vaja". Näiteks on kevadel, sügisel või vihmaperioodil kodutee kehv ja nelikveo abil hõlpsam läbida, sama ka talvel, kui näiteks pole jõutud hommikul lund eest ära lükatud vms või vaja käru pidevalt igasugustel erinevatel pinnastel vedada, siis on loomulik, et Quattro on igati hea ja asjalik ning esiveolise poole pole mõtet vaadata. Kuid kui hakkame rääkima loost, et Quattro on talvel sheff ja hea parklas ja linnavahel driftida siis ma ei leia küll Quattro mõttekust.
Ärge peksa andke minu arvamus ainult. :)

Aga lõpetame selle Quattro-teema ja ärgem risustagem teemat OT-ga, kes tahab mu peale viha valada ja öelda, et ma olen noor ja loll ning ei tea midagi, siis võite mulle U2U saata :). Siiski loodan, et neid kirju ei tule.

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.05.12 17:56 Tsiteeri

Nii see täpselt ongi, ka talvel liigun peamiselt puhtaks lükatud teedel ning ei roni kohtadesse, kus oma oskusi üle hindan.

Kes on huvitatud, siis ma võin maha ärida tagaluugi S4 märgi (B6). Kuna peagi asendub see RS¤4 omaga.

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 11.05.12 18:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
Keven, ütle mulle, miks peaksin linnapoiss eelistama Quattrot esiveole. 90% minu sõitudest on linnasisesed.

Sest on olemas Audisid, mis edasi ka käivad :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.05.12 18:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RTamm
RS4 looki tekitamine on igati tubli ettevõtmine

Tooksin võrdluse igatpidi blondeeritud ja silikoonitatud noore naisterahvaga, kel aju asemel paraku kreeka pähkel. Algul on hea vaadata, võibolla proovidagi, kuid õige pea astud õlgu kehitades edasi (või noh, kuidas keegi...).

Kel isiklik quattro-kogemus olemata, hoidke palun oma asjatundmatud oletused ja eelarvamused endale. Lihtsalt mõtlemiseks: kas R8 on quattro sellel eesmärgil, et hea läbi hangede või mülgaste maakodusse roomata?

NOS'ile sellegipoolest jõudu. Maailmas tehakse palju mõttetumaid asju ja selle auto ehitamist on kindlasti huvitavam jälgida kui seda, kuidas sa selle raha kõrist alla kallaksid. :) Ainuke soovitus oleks mitte RS4 embleeme kasutada. See oleks lihtsalt hale pettus. Niisama RS4 moodi autol aga pole ju vigagi. Minu 100-l oli ka näiteks S6 tagapaneel küljes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
S4BiT
huviline

Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: ‘07 BMW 335xi E91

postitati 11.05.12 20:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Kes on huvitatud, siis ma võin maha ärida tagaluugi S4 märgi (B6). Kuna peagi asendub see RS¤4 omaga.

Ma lihtsalt ei suuda vait olla, aga sa nagu teeksid seda meile juba meelega? Teiseks, tõesti, kes ei ole ei kiiret ega nelikveolist autot omanud võiksid natukene rahulikumaks jääda, kuna te saate quattro mõtekusest ikka väga valesti aru! Ja see bensukulu vabanduseks toomine paneb mind tõsiselt mõtlema kustkohast sa saad raha kerepaneelide ostmiseks (need ei ole odavad asjad), kui sellise koha peal jonn lahti on?

RTamm
huviline

Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.12 01:31 Tsiteeri

Okei, S-seeria masinaid ja R8 ei pidanud ma siiski Quattro all silmas vaid lihtlabaseid A4Q, A6Q jne. Need ei ole ju kuskilt otsast kiired autod ja ma leian et oleks mõtekas osta, kui sul teda vaja on, mitte, kui kukud kekutama sõpruskonnas kelle drift oli pikem kas sinu või kellegi teise oma vms. Saage no aru, mida ma mõtlen enne kui mu juttu hukka mõistma hakkate. Ma ei öelnudki kordagi, et Quattro mõttetu asi on, lihtsalt ütlesin et mõttetu on see, kui pole seda vaja sellel eesmärgil, milleks Quattro süsteem leiutati (vajadus piirdub teiste ees eputamisega). Äärmiselt kahtlen, et leiutati talvel driftimiseks ja parklanurkades lolli mängimiseks.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.05.12 06:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: S4BiT... see bensukulu vabanduseks toomine paneb mind tõsiselt mõtlema ...

Enamuste ABC-de üldine keskmine kulu jääb nagunii 9-10 liitri vahele, pole vahet, kas on tegu esiveolise vöi nelikveolise masinaga.
Need 7.5 + saavutatud numbrid, nagu ka mina viimati sain (8.2-8.4) on tulnud hetkelisest nn.ökotamisest, et meelehead teha...reaalselt on kulu ikkagi teine.
Lihtsalt ei suudeta nagu olukorda enesele teadvustada, jääb mulje.

RTamm, eputamise möttega ajad sa BS´i, sest sellel eesmaärgil pole kohe kindlasti nelikveoskeemi ühegi autotootja poolt välja aretatud.
Kas driftiv LC vöi LR, Niva jne on ka "eputamine" ja kässariga tehes seda pole?
Mötle natuke.
Jah, ajab töesti vedeliku mullitama, kui muudkui pläratakse, et Q ja Q, kuid olen aus ja ütlen, et söidumönu on ikka körgem.
Köik veoskeemid on head, kuid igaüks nendest kaalub teatud olukordadest kedagi üle.

NOS ees vabandan, et teemat risustasin.

Igati huviga jään isiklikult löpptulemust ootama.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 12.05.12 06:20 Tsiteeri

Mismõttes vabanduseks toomised jne? Kas me istume kuskil kohtupingis?
Ise tean mis oma masinaga ette võtan, peaasi et ise rahul olen.

Lehekülgi:  1  ..  8  9  10  11  12  ..  38
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.5% - SQL: 77.5%]