Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: S4 jahutus ventilaator. (Vastuseid: 7 | Vaatamisi: 979)
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 29.08.11 13:05 Tsiteeri
S4 jahutus ventilaator.

Keegi targem võiks öelda, kuna peab minema el. ventikas järgi, et jahutama hakkaks.
Mul asi nimelt selline, et kella järgi vaadates on temperatuur linnas sõites -97 kraadi ehk siis suht keemise ääre peal, mulle tundub imelikuna, et elektri vent järgi ei lähe ja jahutama ei hakka, visko toimib kenasti ja nii kui foori alt minema saan läheb temp. tagasi 90 peale vms. Olen vahetanud radika küljes anduri ja see ei andud tulemust, et varem käima läheks, otse ühendusel töötavad mõlemad kiirused ventidel. Anduril peal kirjas 84 kraadi.
Kui auto seisma jätta siis natuke aega hiljem läheb vent tööle. Autoks siis s4 2.2 ja automaat kastiga, kui see ka veel mingit rolli mängib. Jutt sai segane küll aga loodan, et saate aru.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.11 12:34 Tsiteeri

Kas tõesti pole siin foorumis enam essi mehi? Või ei vaevu keegi lihtsalt vastama? Otsinguga ei saanud ka ma targemaks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 30.08.11 13:41 Tsiteeri

105 kraadi juures peaks vist vent rakenduma?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 30.08.11 15:05 Tsiteeri

Minuteada see EL ventikas rakendub v peab rakenduma ainult siis, kui kliima on järgi. Kui kliima pole sisse lülitatud siis vent ei rakendu. Kui kliima sees ja vent ikka ei rakendu siis minul isiklikult oli lihtsalt ventika mootor maha põlenud. Kontrollida saab ventikale otse voolu peale lastes. Otsad ei ole olulised, valetpidi peale pannes käib vent lihtsalt teist pidi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 30.08.11 15:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rass
Minuteada see EL ventikas rakendub v peab rakenduma ainult siis, kui kliima on järgi. Kui kliima pole sisse lülitatud siis vent ei rakendu. Kui kliima sees ja vent ikka ei rakendu siis minul isiklikult oli lihtsalt ventika mootor maha põlenud. Kontrollida saab ventikale otse voolu peale lastes. Otsad ei ole olulised, valetpidi peale pannes käib vent lihtsalt teist pidi.

rass, see ventikas teeb ka lisajahutustööd, veekollektoris on andur, mis juhib nii järeljahutuspumba kui selle el.ventika tööd. Rakendub vajadusel ka mitte töötava sisepõlemismootoriga, kui temp. on selleks piisav ( 105C mäletamistmööda )

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.11 15:52 Tsiteeri

Aga, kui kliima töötab, mis kraadi juures siis vent tööle läheb? Kui mul kliimapumpa küljeski pole, aga kondi nupu sisse lükkan töö asendisse, kas siis läheb ka vent tööle.?

jõuvanker
klubiliige

Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW

postitati 30.08.11 15:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: paukpadrun
Aga, kui kliima töötab, mis kraadi juures siis vent tööle läheb? Kui mul kliimapumpa küljeski pole, aga kondi nupu sisse lükkan töö asendisse, kas siis läheb ka vent tööle.?

Proovi:D Ilmselt mitte, kuna kliima sisselülitades juhib ventikatööd külmaaine rõhuandur/temp.andur, ehk.

lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

postitati 30.08.11 15:56 Tsiteeri

Ok, vähemalt ma ei pea enam edasi muretsema, et midagi viga oleks selle vendikal, suured tänud teile!!

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]