Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3
Autor:
Pealkiri: Audi A4 1.9TDI chip tuning (Vastuseid: 66 | Vaatamisi: 32607)
kullu
huviline

Registreerunud 09.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,9 TDI

postitati 11.08.11 09:36 Tsiteeri
Audi A4 1.9TDI chip tuning

Kas oskab keegi soovitada kohti, kus soodsalt paigaldatakse see kiip külge.

Vastuseid anda siia teema alla või U2U-sse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
sierra
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9TDI 81kw

postitati 11.08.11 10:53 Tsiteeri

võta ühendust kasutajaga jyrisoo

225 Nm @ 1700 rpm
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.08.11 11:50 Tsiteeri

Kui sul on 81kw mootoriga masin siis saad väga soodsalt Tartust fastechist. Kodanik Tarmo toimetab audihoolduse ruumides. www.hot.ee/fastech Töö võttis aega umbes 10 minti.

Saada kiri ja uuri asja. Mina tegin asja seal ära paar-3 nädalat tagasi ja olen väga rahul :-)
Laupäeval lähen rajale proovima juba :-)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
sierra
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1.9TDI 81kw

postitati 11.08.11 12:42 Tsiteeri

mitu kw siis lisa tuli?
endal ka mõttes olnud chip, aga veits pelgan. Pärast mootor hõre ja sada häda :D parandage kui eksin. Ja kas see chip muudab selle 81kw veel ökonoomsemaks kui ta muidu on?

225 Nm @ 1700 rpm
rass
klubiliige

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R

postitati 11.08.11 13:19 Tsiteeri

See kivi mis ma sealt sain vastab siis MTM kivi näitajatele võimsusnumbrites.
Algsest 81kw'st sai 101kw ja 240Nm muutus 300Nm peale.
Auto läbisõit on mul 285000km (sh õige läbisõit) ja ei ütleks et veel asi hõre oleks.

Mina igatahes rahul. Küttekulu maanteel on endiselt alla 6 jne. Varem oli parem tulemus kuskil 6,2 vms, nüüd on parim tulemus olnud 5,7 vms. PS tegemist quattroga.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.11 20:22 Tsiteeri

Maailmas on palju asju millest ma aru ei saa, üks ongi see milleks seda vana väsinud 4 pütast piinata. Paberi peal võib ju 200kW ka olla, ega see masin sellepärast lendu ei lähe. Kui on kiiret autot vaja siis võiks kohe võtta 3.0TDIkat mis on stokis 150-176 kW ja millel on resurssi... või siis 1.8T, mis ongi peedistamiseks mõeldud. Põletad oma diislil augud kolvidesse, lased plokikaane tihendi läbi muud ei midagi.

audicabrio
huviline

Registreerunud 30.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: C4 2,5TDiQ Avant;C2 2.1;C6;Cabrio;200 2,2TQ, Suzuki Tl1000R,D-max,Renegade800

postitati 14.08.11 21:17 Tsiteeri

Niipalju kui on maailmas inimesi on ka arvamusi. Igaühel erinevad. Võtaks me kõik selle 3 liitrise masina kui kotiga raha seljas oleks. Saa aru et kõik ei ole nii rikkad et muudkui võtaks. Mis sellest 3.0 siis soovitad, soovita kohe siis S 4,2 või 2,2. Alla selle poleks siis üldse ühtegi autot mõtet paremaks muuta või chippida su jutu järgi. Vabandused teemavälise teksti pärast

scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.08.11 22:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio
Niipalju kui on maailmas inimesi on ka arvamusi. Igaühel erinevad. Võtaks me kõik selle 3 liitrise masina kui kotiga raha seljas oleks. Saa aru et kõik ei ole nii rikkad et muudkui võtaks. Mis sellest 3.0 siis soovitad, soovita kohe siis S 4,2 või 2,2. Alla selle poleks siis üldse ühtegi autot mõtet paremaks muuta või chippida su jutu järgi. Vabandused teemavälise teksti pärast

3.0TDIl on ideaalne tasakaal. Mõistlik kulu, korralik võimsus, hea vastupidavus ja n arenguruumi. Häid bensiinikaid audil eriti pole. Mootoreid on mõttekas chipida niikaua kui need "poisikesed" on. Mina pigem mõtlesin seda, et vanu väsinud mootoreid mole mõttet piinata.

urki
huviline

Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q

postitati 16.08.11 05:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
Tsitaat:
Algselt postitas: audicabrio

3.0TDIl on ideaalne tasakaal. Mõistlik kulu, korralik võimsus, hea vastupidavus ja n arenguruumi. Häid bensiinikaid audil eriti pole. Mootoreid on mõttekas chipida niikaua kui need "poisikesed" on. Mina pigem mõtlesin seda, et vanu väsinud mootoreid mole mõttet piinata.

Vaidleks vastu endal küll 2,5 tdi ja peale chipimist võin BMW-esi valgusfoori all lüpsta mida ennem nagu teha ei saanud.

martin471
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005

postitati 16.08.11 13:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: scottimees
Maailmas on palju asju millest ma aru ei saa, üks ongi see milleks seda vana väsinud 4 pütast piinata. Paberi peal võib ju 200kW ka olla, ega see masin sellepärast lendu ei lähe. Kui on kiiret autot vaja siis võiks kohe võtta 3.0TDIkat mis on stokis 150-176 kW ja millel on resurssi... või siis 1.8T, mis ongi peedistamiseks mõeldud. Põletad oma diislil augud kolvidesse, lased plokikaane tihendi läbi muud ei midagi.

Sellist juttu räägivad tavaliselt need mehed, kes ei ole kunagi oma autot chippinud. Mina olen kaks diislit ära chippinud ja mõlema puhul jäin väga rahule. Kui sõita normaalselt, siis ei tee chip mootorile absoluutselt liiga. Kui kavatseks tõesti ühe mootoriga miljoni ära sõita, siis annaks jah chip ressursi vähenemise arvelt tunda.

Chip on igatepidi raha sääst. Rahulikult sõites langeb kütusekulu ja miks ma peaksin kindlustust maksma 105kw eest kui võin maksta ka 85 eest, vahe on tuntav. Peale kiibi vahetamist ei pea mootorit linnaliikluses enam nii palju peenestama, masin liigub juba mõnusalt palju madalama pöördega, no mis selles siis halba saab olla? :)

Chippi peaksid kartma need inimesed, kes on väga raske jalaga (rullnokad ntks) või kelle auto mootor ei ole tehniliselt täiesti korras. Samamoodi tuleks eemale hoida powerboxidest, mis on lihtlabased takistid ehk siis hakkavad ajule andurite andmeid valetama. Powerboxiga on tõesti võimalik kolvi sisse auk põletada jne (olen oma silmaga näinud).

Mõistliku sõidustiiliga korras mootoriga auto omanikud ei peaks chippi kartma. Mina omalt poolt soovitan! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.08.11 18:44 Tsiteeri

Ma ei öelnud, et ma olen vastu. Tuleb ntks 2007 aasta Q7 3,0TDI orig. läbisõit 120 000, et vahetame softi ära... palun väga... vend sõidab 20 tuhat maha ja on chipimise (loe softi vahetamise) raha tasa teinud ja on igati rahul ja tänulik. Tuleb mõni vend audi a6 2000 aasta 2,5TDI 110 kW, mis juba hääle järgi on 500 tuhat maha uhand, et tee minu autost püss. 3 kuu pärast on see vend sul ukse taga, mootoril nukkvõllid on otsa saanud ja ta on nii rumal, et süüdistab selles chipijat. Mida ma öelda tahan - iga asi õigel ajal ja õiges kohas. PD TDI mootorid on ka ennast hästi näidanud, kuna ntks 74kW sel mootoril on 96kW jagu resurssi tehasest varutud. Tänaseks on enamus 81kWseid mootoreid suhteliselt väsinud, et see chipimine küll keelatud pole aga on väga ebasoovitatav. Sa ju ei taha, et su isal oleks 17 aastane pruut, paps põleb kiiresti läbi :D

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio 1,9TDI

postitati 14.09.11 19:43 Tsiteeri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 14.09.11 20:03 Tsiteeri

Minu poolt kaks märkust:
Et kas ma peaks ka igasse 2.2T teemasse ronima, et kuule, minu käest saab chippi?
Moded võiks seda reklaami kasvõi natukene kontrolli all hoida.

Teiseks:
Teie chipimüüjad, võiksite kasvõi natukene teada seda, mis auto aju sees toimub.
Te ju seda ei tea, teete lihtsalt copypastet mingisugusest binaarist, mille kuskilt saanud olete. Kui kliendil pärast midagi peetis on, laiutate käsi.

Scottimehe jutt vastab vägagi tõele. Enne võiks oma mootori korrasolekus veenduda, kui seda piinama hakata.
Ideaalne näide on seesama 2.2T, mis tehaseseades on ülivastupidav, aga on massiliselt igasuguse pahna kopeerimise tagajärjel halva nime omandanud.

Ca kahekümnest isikust, kes väitsid nende autos nn. "MTM"-i olevat, oli reaalselt "MTM" vaid ühel.
See, mida te odava raha eest MTM-i näol suvaliste inimeste poolt ostate, võib aga hoopis niimoodi välja näha:
http://www.chiptuners.org/forums/viewtopic.php?f=2&t=1179 (regamine nõutud).
MTM-i saab ikka Saksa Auto AMK-st, mitte audihooldusest.

Sorry, kui liiga OT-ks ära läheb.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.11 20:31 Tsiteeri

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vilumaa
huviline

Registreerunud 08.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Cabrio 99a 2.8 V6 - B4 1.9 Tdi 66

postitati 14.09.11 20:59 Tsiteeri

Nii palju, kui on ilmas masinaid ja nende nende erineva mõtlemismaailmaga omanikke on ka erinevaid arvamusi pelgalt kuulduste põhjal. Mina olen lasknud oma masinaid chippida Jyrisool, mitte enam ühe käe näppude järgi, vaid juba mitme käe järgi. On olnud need läbisõidud 150 000km- kuni 425 000km. Kõik masinad siiani kestavad ja inimesed on rahul. Tegu siis A6 C4 85kw ja 103kw ning ka A4 81kw masinatega. Igal asjal on mõistliku tarbimise piir, kui sa elad ainult pedaal põhjas, siis ei kesta need masinad sul ka ilma chippimatagi. Mina võin oma kogemuste põhjal julgelt soovitada. Lihtsalt kõik mis liigub see kulub, varem või hiljem nagunii. Rõhutan veelkord, mõistliku tarbimise puhul ei ole vahet kas su masin on chipitud või mitte.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 14.09.11 22:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Pakun ikka igale autole personaalset softi mille tellin originaal softi järgi. Uuematel autodel copypaste teha ei saa:D Softid peavad ikka klappima. Ära võta kõiki oma mõõdupuuga. 2,2t võid copida. Aga edu sulle su ettevõtmistes. Vabandan kui kuidagi su tundeid olen riivanud, üritan end parandada.

Ei, sa ei paku mitte ühelegile autole personaalset softi.
Vahet pole kas copy paste toimub binaari või siis kaartide tasemel ajus - copy paste annab väga eduliselt teha. Veel hullem on variant, kus loetakse soft maha, tõstetakse lihtsalt osasid kaarte (piirajad välja, smoke limiter üles, pumba pinge üles, n75 üles, rõhk üles) ilma seda asja reaalse auto peal tegemata.
Vähem hull on asi siis, kui need antud softid reaalselt dünos tehtud on - kas sa annad iga oma softiga kaasa dünograafiku?

Tegemist on siiski mingisuguste generic chippidega, kuskilt X kohast. Personaalne soft tehakse konkreetse sõiduki peal dünos, milleks Sina võimeline ei ole. Samuti ei oma sa mitte mingisugust ülevaadet sellest, kuidas MSA12, EDC15, EDC16 ja EDC17 töötavad, millele agaralt chippe pakud.

Sul ei seisa jootekolbki käes ju.

Kas jätkan?

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.11 05:58 Tsiteeri

prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.11 06:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jyrisoo
O, nüüd läks prj käima :) Oled sa ikka tähenärija, zoig kuskil ütles, et ei pidavat olema toitev tegevus. No enamus juba teavad siin, et viimane sõna peab sulle jääma. Millised firmad Eestis pakuvad tavaautodele softi kirjutamis/seadistamisvõimalust? Kõikjal kopeeritakse originaal, saadetakse Saksamaale, Taani või kuhu iganes emafirmasse kust saadetakse vastu modifitseeritud soft. Mina vahendan chiptuningut, sina teed motronicule. Ära topi oma nina igasse teemasse. Olen aidanud vähemalt 100 autot kiiremaks ja kõik on ülirahul.
Aga aitab nüüd OT-st

Vaata, meie valdkonnad ei kattu kuidagi, sest sina oled lihtsalt diisli chippide edasimüüja (kelle? andmeid võiks avaldada), mina aga teen custom projekte.
Ainus asi, mis mind häirib on see, kui AC-s inimestele näkku valetatakse. Kuna ühena vähestest siin tean kuidas asjad tegelikult käivad, siis saan ka sellest rääkida.

Kui hoolikalt loed, siis minu esimene postitus siin teemas ei käinud otseselt sinu kohta.
Sul on aga alati vaja isiklikuks minna. Usu mind, aga oma olematute teadmistega antud valdkonnas sul mulle "ära panna" ei õnnestu.

Samuti teeb murelikuks ka see, kuidas inimene, kellel kolb käes ei seisa käitub siis, kui flash nihu läheb ühel või teisel põhjusel ning ECU-d üle OBD enam taastada ei saa.

P.S.
Eestis tegutsevate hea nimega firmadega võid sa vähemalt kindel olla, et modifitseeritud soft (täpsemalt kalibratsioonid) on tehtud reaalse värske auto peal stendis, mitte ei ole lihtsalt kaarte üles tõstetud ols-s.
Nende lehtedel võib vaadata ka stendis tehtud graafikuid.

jyrisoo
huviline

Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.11 08:58 Tsiteeri

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 15.09.11 09:03 Tsiteeri

Kas peale lolliks sõimamise mõni teemakohane argument ka tuleb? Siin pole midagi vaielda ju krt, oled tavaline chipi-ärimees, sinusuguseid on Eestis küll, mingit custom asja sa ise ei tee ju, ja tõesti, sa ju ei tea mida need sinu poolt müüdavad kivid sisaldavad. Nüüd võiks selle teine teise solvamine ja sõimamine ära lõpetada.

Tsitaat:
Muidu oled tark poiss, oskad motronicut ja puha. Kui oma nina igasse teemasse topid, paistad küll loll välja.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.09.11 09:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Kas peale lolliks sõimamise mõni teemakohane argument ka tuleb? Siin pole midagi vaielda ju krt, oled tavaline chipi-ärimees, sinusuguseid on Eestis küll, mingit custom asja sa ise ei tee ju, ja tõesti, sa ju ei tea mida need sinu poolt müüdavad kivid sisaldavad. Nüüd võiks selle teine teise solvamine ja sõimamine ära lõpetada.

Tsitaat:
Muidu oled tark poiss, oskad motronicut ja puha. Kui oma nina igasse teemasse topid, paistad küll loll välja.

Fugi ütles kõik ära.
Eks lugeja teeb omad järeldused.

erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 15.09.11 10:29 Tsiteeri

Lugeja saab aru, et 2 meest on teineteise skalbi peale üsna verejanulised ja kisma käib ilma igasuguse liigse valehäbita:

Kui tahad Eestis jootekolviga tööd teha oskava mehe poolt 2.2 (bensiiniküttelisele) turbole tehtud tavakodaniku jaoks arusaamatuid nimetusi sisaldavat asja, siis vali prj.
Kui tahad, et keegi sulle vahendaks mingi (diisli)chipi) siis vali jyrisoo või keegi samalaadne.

Teemaalgataja küsimusele ikka vstust ei saanud !!!

-

Nüüd võite kõik mulle kallale karata :P

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
scottimees
huviline

Registreerunud 22.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 22.09.11 21:41 Tsiteeri

Tsitaat:

Väga alatu käitumine, mis näitab seda, et teine mees on ilmselt targem ja sa näitasid oma hirmu välja. Sina, kui teenuse pakkuja, ei tohi kunagi vaidlust isiklikuks ajada, mis mulje sinust jääb teistel potensiaalsetel klientidel? Eesti on väike riik, kus tasub teistega arvestada ja inimesi austada. Kunagi ei tea mis elus juhtuda võib, kes sulle abikätt pakub kui sinu ümber on kõik lollid? Peace! :cool:

paranormaalne
klubiliige

Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY

postitati 06.10.11 11:25 Tsiteeri

Millegipärast ei ole siin jätkuvalt viidet, kelle poolt toodetud seadeid kasutaja jyrisoo müüb...

VKM lehelt leiame lause "VKM Motors on Saksa firma MCCHIP-DKR esindaja Eestis ja pakub koostöös kogenud Saksa spetsialistidega lahendust teie probleemile." Ka MCCHIP-DKR lehel 2009-nda aasta uudistest leiame, et VKM tõepoolest nende edasimüüja on.

Lisaks on Wetteraueril webilehelt võimalik leida kontakt Eestis. Wetteraueri müüki mainitakse ka Audiodesigni lehel.

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
(cut)...sest sina oled lihtsalt diisli chippide edasimüüja (kelle? andmeid võiks avaldada)(cut)

P.S.
Eestis tegutsevate hea nimega firmadega võid sa vähemalt kindel olla, et modifitseeritud soft (täpsemalt kalibratsioonid) on tehtud reaalse värske auto peal stendis, mitte ei ole lihtsalt kaarte üles tõstetud ols-s.
Nende lehtedel võib vaadata ka stendis tehtud graafikuid.

värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi, ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll (mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor, sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 06.10.11 20:06 Tsiteeri

Väidetakse küll, et jutt ei käi konkreetsest inimesest, aga noh, olgem ausad, et isegi loll saab aru keda prj materdab.

Minu auto sai igaljuhul 2 aastat tagasi tänu jyrisoole uue softi, millega olen väga rahul ja seda vägagi mõistliku hinnaga, kui võrrelda muude tegelastega, kes sama asja pakuvad. Just nimelt SAMA ASJA, kuna tegelikkuses tuleb uus soft samadelt tootjatelt, lihtsalt mõni siinne paneb mõnusa vahendustasu otsa.

prj, vähem mõla, rohkem tegusid @ võta jyrisoo`lt õppust.

Muide, lihtne oleks juba tellitud softe ka teistel "samadel" masinatel katsetada/kasutada, kuid õnneks pole "materdatav" seda riski ette võtnud, just tuttavate heaolu nimel.

Muuseas, jyrisoo müüdud chippide jootmisega tegelevad oma ala profid, kes annavad tööle ka garantii. Isa 1.8TQ sama asja läbi teinud. Jyrisoo tõi vastavasse ettevõttesse chipi, kus asi koheselt paigaldati, vana minema ja uus asemele.

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2  3
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 37.6% - SQL: 62.4%]