Tarvis nõu Audi a4 helisüsteemile
Tervist! Oman 1996.aasta Audi a4 avant quattrot ning soov oleks parandada praegust helisüsteemi. Tuleb tunnistada, et teadmisi selles valdkonnas palju
ei ole, sestap pöördungi teie poole saamaks kasulikke soovitusi ja head nõu Küsimusi on palju, kuid suur osa neist on saanud vastuse erinevatest varem tehtud teemadest siin foorumis. Siiski pole mõistus oma teha ning nii
mõnigi asi jääb arusaamatuks
Alustan siis sellest, et hetkel täidab (vahelduva eduga) autos oma kohustusi Audi originaalmakk Gamma ning kaks esikõlarit + tweeterid. Tagumisi
kõlareid pole, juhtmed küll aga on veetud, samuti puudub tagant subwoofer.
Sooviks teada, on mul võimalusi vahetada Gamma makki mõne teise Audi originaalmaki vastu, mis toetaks ka näiteks CD-boxi? (vahetuse all mõtlen
enamvähem plug'n'play varianti) Või siiski tuleb koos uue originaalmakiga vahetada välja ka kogu ülejäänud helisüsteem (kõlarid, tweeterid)?
Isiklikult sooviks Audi originaal helisüsteemi, hea kui oleks Bose võimalik paigaldada. Mida soovitaksite teie teha? Kas mõtekam oleks paigaldada
aftermarket variant, mis (nagu ma aru sain) toob kaasa ka uued kõlarid, juhtmed ja igasugu kaablid või siis originaal? Kas on mul üldse mõtet mõelda
uuele helisüsteemile 300-400eur suuruse eelarvega?
Igastahes, kõik soovitused oodatud
Ette tänades!
|