Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kesklukk lolliks läinud (C4 kere). (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 933)
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 08.06.11 13:01 Tsiteeri
Kesklukk lolliks läinud (C4 kere).

Nimelt siis täna oli selline juhus, et töökaaslane kõndis mu autost mööda ja ütles, et mul oli auto tulesid vilgutanud ja piuksunud vms. heli teinud. Uksed panin 100% lukku, kui peale seda uurima läksin siis oh imet, uksed lukust lahti. Ja kui muidu uksed lukku panen või lahti teen, siis ei käi mitte kuskil mingit piiksu, oskab keegi öelda, mis võib sellist asja põhjustada? Otsing ei andunud ka mulle mitte mingit tulemust. Kesklukk töötab muidu puldist ja puldi peal nimeks SPAL, arvan, et see on originaal pult. Autoks siis C4 kere.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 08.06.11 15:43 Tsiteeri

Vaata kõikide uste ja luukide lülitid üle. Kui üks neist paneb mingit segast ja signa peale panemisel võib esialgu tunduda, et kõik oli ok aga murdosa sekund teeb mõni luugi või ukselüliti väikse "triki", siis signale antakse "info", et uksed lahti ja asi "deaktiveerib" ennast. Kõige tavalisem on kapotialune lüliti, vahet pole siis mis signasid sinna peale on topitud. Ja kui veel arvestada, et tegemist on S'iga, siis see kapott peaks vist suht tihti üles alla käima :D. Alati on muidugi võimalus, et signa juhtplokk koos sisemiste releedega on lihtsalt saba andnud. Tagumise istme all olev keskluku pumba pistikud võiks samuti mingi profülaktilise puhastus ja määrdeainega üle käia - need pisikesed peened pinnid on sellist "ikalduvat" laadi, ehk siis klemmid jooksevad laiali nagu lõbusamate kommetega näitsikutel sääred :P.

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
paukpadrun
huviline

Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6, Cabrio

postitati 09.06.11 08:03 Tsiteeri

Kapott ei käi kusjuures väga tihti ülesse alla:). Tal on oma käimised juba mõni aeg tagasi käidud. Natuke teemasse ka: Keskluku pump uriseb ka pikalt, tagaluugi juuest kuskil voolik puru vms, aga see juba pikemalt urisenud ja kahtlen sügavalt, et see nüüd seda tekitas, sest see asi juhtus esmakordselt, aga eks ma vaatan need voolikud ja nupud kõik üle. Signaga ka on mingi imelik asi, kapotii all mingi signa plokk, mida saab keerata võtmega, olen seda proovinud igatepidi keerata ja proovinud uste ja asjadega aga signa karjuma ei hakka ja ei oska arvata ka kust kohast see heli veel sinna juurde võis tulla. Eks peab hakkama asja kuskilt otsast arutama.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 09.06.11 08:18 Tsiteeri

Siin teemas seda jõuramist lahatud :)

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.6% - SQL: 81.4%]