Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: A6 c6 2005 hoiatus tuled! (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1493)
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant

postitati 13.05.11 19:34 Tsiteeri
A6 c6 2005 hoiatus tuled!

Nimelt siis jama selles et toppisin Audile ledid ette aga selle paigaldamise käigus suutsin kuidagi ühe kaitsme läbi lasta.Kuna saksa keelest eriti aru ei saa siis vaatasin enamvähem kaitsmed ükshaaval läbi.Lõpuks leidsin ka selle vigase kaitsme.Kui nüüd olin selle kaitsme asendanud uuega siis lõi mul põlema sellised tuled et esp on defektiga või siis ei tööta ja õhkvedrustusega ka mingid probleemid ja samuti elektriline käsipidur.Kas see viga võis nüüd tulla sellest et neid kaitsmeid sealt ükshaaval välja tirisin ja kui siis kuidas see probleem lahendada.Ah ja soojendus on ka autis ehk siis kliimat ei saa ka regullida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 13.05.11 19:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RParve
Nimelt siis jama selles et toppisin Audile ledid ette aga selle paigaldamise käigus suutsin kuidagi ühe kaitsme läbi lasta.Kuna saksa keelest eriti aru ei saa siis vaatasin enamvähem kaitsmed ükshaaval läbi.Lõpuks leidsin ka selle vigase kaitsme.Kui nüüd olin selle kaitsme asendanud uuega siis lõi mul põlema sellised tuled et esp on defektiga või siis ei tööta ja õhkvedrustusega ka mingid probleemid ja samuti elektriline käsipidur.Kas see viga võis nüüd tulla sellest et neid kaitsmeid sealt ükshaaval välja tirisin ja kui siis kuidas see probleem lahendada.Ah ja soojendus on ka autis ehk siis kliimat ei saa ka regullida.

Kaabel järgi ja kustuda veakoodid, siis näeb edasi...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.05.11 20:07 Tsiteeri

hetkel selle veakoodi kustutamisega suht tuuga .Soomes kuu aega.Üks arvas siin et kui aku juhet mingiaeg maas hoida et ehk tuleb siis mõistus pähe

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 14.05.11 18:12 Tsiteeri

Õnneks probleem lahenes iseenesest.Ja kliima rikke olio enda põhjustatud ,paigaldasin kaitsme valesse auku.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 18.1% - SQL: 81.9%]