Lehekülgi: 1 2 |
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 1,8t quattro
|
postitati 08.05.11 15:37
|
|
|
Väga kena tq sul
Ostsin just endalegi sama aasta, avant ja samuti tq. Isegi sama värv ja veljed
Edu sulle autoga, nüüd näen isegi milline tulevik enda autot ootamas.
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.11 19:02
|
|
|
Hetkel avastasin, et auto seisma pannes on kuulda kõrvalistuja poolt mingit kohinat. Nagu vesi keeks vms häält. Kestab umbes kümme sekundit pärast
seisma panemist. Oskab äkki keegi midagi kommenteerida selle kohta?
A4 1.8T Q
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 10.05.11 19:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: t6nn
Hetkel avastasin, et auto seisma pannes on kuulda kõrvalistuja poolt mingit kohinat. Nagu vesi keeks vms häält. Kestab umbes kümme sekundit pärast
seisma panemist. Oskab äkki keegi midagi kommenteerida selle kohta? |
Kliima kasutusega tekib....see näiteks üks kommentaar.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.11 19:08
|
|
|
Et ühesõnaga on see normaalne nähtus siis?
A4 1.8T Q
|
|
|
|
maikl369
huviline
Registreerunud 13.08.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C6 3.0TDI 176kw S-Line Plus QUATTRO 2011a , Vw passat 1.9TDI 81kw AFN
|
postitati 10.05.11 19:08
|
|
|
Äkki teeb seda häält kliima...Mul A6 sama.Seisma jään hakkab kohin pihta.
Proovi ilma kliimata sõita ja proovi siis.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.11 19:10
|
|
|
Et ühesõnaga on see normaalne nähtus siis? |
Jah.
See heli vist pidi mingi aurusti vöi jahuti toiming olema...teadjamad ehk täpsustavad.
|
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 10.05.11 19:42
|
|
|
See pidavat täiesti normaalne heli olema. Enda 2.6q teeb täpselt samamoodi. Olin ka korraks mures, aga targemad mehed teadsid rääkida, et see on
OK.
EDIT: Krdi ilus auto on Edu!
|
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.05.11 19:46
|
|
|
Tänan kõiki abistava info eest
A4 1.8T Q
|
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.05.11 13:18
|
|
|
Tõstukil käidud. Vastati, et vaja mõlemapoolsed ülemised 2 arniiri vahetada ja paremal pool alt "vibu" ja "Sirge". Oskab keegi aidata nende kahe
viimase sõna defineerimisel, et mida mul täpsemalt otsida tuleks? Ilmselt
mõeldi õõtshoobasid?
Ülemiste arniiride kohta öeldi, et on valesti paigaldatud. Pukside kinnitamisel pole auto silda lastud sõiduasendisse ja arniirid kuidagi ära
väändunud.
A4 1.8T Q
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 12.05.11 13:25
|
|
|
Sisin/kahin on ilmselt jah kliimast tingitud, seal läbi kapillaari mingi survete ütlustumine. Vibu all mõeldakse vast seda kõverat alumist õõtsa
(sobib ainult ühele poolele) ja sirge on siis teine alumine, mis sobib mõlemale poolele.
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 + A6 C7
|
postitati 12.05.11 22:37
|
|
|
Väga ilus ja sile perevagun. Oman ise sama aastaarvu ja tehnilise kooslusega A4 Avanti.
Kuidas tagarattalaagritega lood on? Pole veel undama hakanud? Nende saagaga maadlevad siin klubis vist päris mitmed
Vaatan, et esimene käetugi ka sisse pandud... minu omal veel sellist luksust kahjuks pole.
Sillaosadega on vist tuntud tõde, et parem kõik korraga ära vahetada, kuid tõsiasi on see, et paljudel juhtudel ei ole see rahakotile kuidagi
vastuvõetav.
Igatahes edu ja paksu rahakotti edaspidiseks!
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 05:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mikkk
Väga ilus ja sile perevagun. Oman ise sama aastaarvu ja tehnilise kooslusega A4 Avanti.
Kuidas tagarattalaagritega lood on? Pole veel undama hakanud? Nende saagaga maadlevad siin klubis vist päris mitmed
Vaatan, et esimene käetugi ka sisse pandud... minu omal veel sellist luksust kahjuks pole.
Sillaosadega on vist tuntud tõde, et parem kõik korraga ära vahetada, kuid tõsiasi on see, et paljudel juhtudel ei ole see rahakotile kuidagi
vastuvõetav.
Igatahes edu ja paksu rahakotti edaspidiseks! |
Ei pea kageltki iga kolksu pärast kõiki ära vahetama, stabika kondid kuluvad kõige kiiremini, seejärel ülemised õõtsad ja viimaks alumised. Mina
vahetasin 120tuh km jooksul stabika kondid ja lõpuks ka ülemised õõtsad, alumised sõidavad vast siiani! Asemele tuleb aga panna kvaliteetne jupp.
Rattalaagrid ei teinud ka kogu omamise ajal muret.
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 09:31
|
|
|
Ei tahtnudki oma postitusega jätta muljet, et see sillateema justkui reegel oleks.
A4 quattro avandi puhul on laagrite teema lihtsalt nii levinud (tüüpviga või mis siis iganes).
Lisade osas küsiks veel omanikult, et kas elektriga kokkuklapitavad peeglid ka olemas?
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 10:29
|
|
|
vastuvõetav.
Igatahes edu ja paksu rahakotti edaspidiseks! |
Eile kontrollis ei öeldud tagarattalaagrite kohta midagi. Sillaosad ja üldse kogu hoolduse kavatsen teha suvekuudel, kuna olen TÜ tudeng ja hetkel
tööl käia ei saa. Suvekuudel olen aga Soomes Berendsenis mativedajana tööl. Õemehel Soomes korralik ja suur remonditöökoda ka olemas ja saab kõik
vajaminevad tööd seal ilusti ära teha. Loodan, et praegu kannatab veel olemasolevate vigadega ühe kuu ära sõita.
Ei tahtnudki oma postitusega jätta muljet, et see sillateema justkui reegel oleks.
A4 quattro avandi puhul on laagrite teema lihtsalt nii levinud (tüüpviga või mis siis iganes).
Lisade osas küsiks veel omanikult, et kas elektriga kokkuklapitavad peeglid ka olemas? |
Laagrite undamist salongi ka kuulda veel ei ole, ilmselt veel peavad. Aga praegu suu naerul, sest üks lisa jälle juures. Otsisin seda kokkuklappimise nuppu ja avastasin, et ongi elektrilised. Lisaks lähevad veel aknad automaatselt kinni, kui võtit lukustamisasendis
hoida, ei tea, kas see on ka lisa või mitte. Puudust tunnen püsikiiruse hoidjast.
Järgmisel nädalal tahaksin laepolstrit liimima hakata. Lahti tuleb võtta kõik seda hoidvad plastikud ja seejärel paneksin polstri pessu, must see küll
ei ole, aga vast natuke heledemaks läheks ikka. Loodan, et ta kuivades kokku ei tõmba. Plastikute eemdaldamiseks tuleb kõvasti vaeva näha, sest
kindlat infot, kuidas need lahti käivad ja kust otsast alustada, mul ei ole. Liimiks ostsin Decora'st mingi Moment pritsitava liimi.
A4 1.8T Q
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 11:59
|
|
|
Tönn, milline see nupp vöiks välja näha, et peeglid kinni klappida ?
|
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 12:10
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Tönn, milline see nupp vöiks välja näha, et peeglid kinni klappida ? |
Minul toimis nii, et seda nuppu, mis kas vasaku või parema peegli aktiveerib, keerasin täiesti vasakule.
A4 1.8T Q
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 12:16
|
|
|
Seal allpool peaks vist mingi peeglimärge ka olema, kui ei ole, siis lihtsalt ei ole seda lisa. Ma ka algul b6-l ei teadnud, et on elektriliselt
klapitavad, oli avastamisrõõm, paraku aga minu silmis täiesti mõtetu lisa ja ma ei saa aru inimesest, kes tellis uue auto puhul püsikiirushoidja
asemel hoopis sellise lisa, hind neil praktiliselt sama (B6-l)
|
|
|
Silkx
huviline
Registreerunud 03.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B5 1,9tdi. VW Corrado G60 1,8
|
postitati 13.05.11 17:24
|
|
|
Soovitaks neid klapitava peegleid pinksalt kasutada tavaliselt on asjadega nii, et kui neid ei kasuta siis kipuvad need rikki minema.
Eks ta üks mõtetu lisa ole aga leidub olukordasi kus vaja kasutada, näiteks automaat autopesulas.
Ise pooldan bensukat, aga oman diislit.
|
|
|
|
Mikkk
huviline
Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 20:09
|
|
|
Lisaks sellele on väga hea kasutada rahvarohketel üritustel või kitsamates parklates, kus inimesed autode vahelt läbi kõnnivad- nii ei ole ohtu, et
keegi peegli pahupidi võib joosta (nähtud värk )
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.05.11 20:34
|
|
|
Eks see tõesti oleneb kohast ja ajast jah. Võib seda vaja minna ka lihtsalt kitsal tänaval parkides, või kasvõi näiteks kaitseks pikanäpu meeste eest.
A4 1.8T Q
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.11 17:20
|
|
|
Eks see tõesti oleneb kohast ja ajast jah. Võib seda vaja minna ka lihtsalt kitsal tänaval parkides, või kasvõi näiteks kaitseks pikanäpu meeste eest.
|
Need peeglid vist nagu tohivad ka teistpidi minna, seega kui keegi pihta läheb, midagi katki ei lähe või ma eksin? Kurikaelade vastu see ka ei aita,
keeravad peegli otseks tagasi ja võtavad klaasi ikka ära!
|
|
|
t6nn
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.05.11 17:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Need peeglid vist nagu tohivad ka teistpidi minna, seega kui keegi pihta läheb, midagi katki ei lähe või ma eksin? Kurikaelade vastu see ka ei aita,
keeravad peegli otseks tagasi ja võtavad klaasi ikka ära! |
Seda küll, aga ehk ei tundu need siis nii ahvatlevana. Tagurpidi neil väike liikumisruum on küll.
A4 1.8T Q
|
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 1,8t quattro
|
postitati 16.05.11 12:41