Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Oleks vaja 1.9 td auto ostu abi! (Vastuseid: 4 | Vaatamisi: 1714)
Kuido7
huviline

Registreerunud 30.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1996

postitati 26.03.11 07:38 Tsiteeri
Oleks vaja 1.9 td auto ostu abi!

Tere!

Plaanis osta diisel auto 1.9 td 66kw, läbisõit umbes 270000(kas tasub üldse osta nii suure läbisõiduga?).

Mida peaks vaatama ja jälgima auto diisel auto puhul ja mis võiks olla tüüp veda?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 26.03.11 08:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuido7
Tere!

Plaanis osta diisel auto 1.9 td 66kw, läbisõit umbes 270000(kas tasub üldse osta nii suure läbisõiduga?).

Mida peaks vaatama ja jälgima auto diisel auto puhul ja mis võiks olla tüüp veda?

Nii vanadel autodel ära vaata läbisõitu, vaid auto üldist seisukorda. 1.9td muidu pommikindel mootor aga nagu diislitel ikka siis kontrollida tasuks turbot, kõrgsurvepumpa, külmalt käivitamist jne.
Mis autoga täpsemalt tegu muidu? Kas Audi 80, A4 või A6?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 30.03.11 06:16 Tsiteeri

Alustaks ehk jah auto mudelist, mis plaanis on osta. 1.9TDI 66kw ei ole mitte ainult Audide peal leiduv, leidub neid ka teistel markidel.
AGA, kui asjast, siis C4 A6 Avant 1.9TDI on siiani mul parim auto olnud (seda siis kütusekulul ja töökindluse kohalt, quattrol on omad võlud :) ). Keskmine kütusekulu jäi suvel julgelt alla 6 liitri, talvel 7-8 vahel. Erilist hoolt see masin ei vajanud, sillad pommikindlad, elektroonilisi lisasid vähe, mistõttu polnud ka erilisi rikkekohti seal, ainult vaheta õigel ajal õli ja sõida. Väga hea valik oleks selline auto. A4 peal on see mootor uskumatult ökonoomne.
Muide, pruugitud auto puhul läbisõidu vaatamine on suht mõttetu, kuna seda on 95% juhtudest keritud väiksemaks reaalsest. Vaata ikka konkreetse auto tehnilist seisukorda. Kui autot on hästi hoitud ja on korralik igas asendis, siis ei ole 270000km ühelegi autole probleem (muidugi, siinkohal ma ei räägi mingitest Prantsuse-Itaalia-Korea käkkidest, need pole autod ka :) ).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 30.03.11 06:54 Tsiteeri

Sai umbes kuu tagasi õele vaadatud bensiinimootoriga cabrio golfi asemel a4 1,9 tdi 66kw ja nii palju kui sõita proovisin ja tema ning ta elukaaslase muljeid olen kuulnud, siis on väga mõnus auto. Seda siis eelkõige kütusekulu poolest kuna see on üpriski madal. Ma ei tea miks, aga alguses arvasin et see 66kw on kuidagi lahja seal, kuid pärast proovisõitu ja niisama kulgemist muutus mu arvamus täielikult. Üllatavalt nobe on see auto tegelikult oma kw kohta ning kui otsid head suhet ökonoomsuse, edasimineku ja vastupidavuse suhtes siis julgeks seda kooslust soovitada.
Kindlasti on suureks plussiks ka elektriakende, kliima ja võimaluse korral ka püsikiiruse hoidja olemasolu.
Rihmad ja rullikud oleks nagu alati vanema auto ostu puhul mõtekas ära vahetada, siis saad nautida muretud sõitu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 30.03.11 06:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuido7
1.9 td 66kw, läbisõit umbes 270000(kas tasub üldse osta nii suure läbisõiduga?).

:D

Soovitaks vaadata mõne koguduseõpetaja masinat, millega on ainult pühapäeviti teenistusele ja tagasi sõidetud. 20 aastase masina puhul ei tohiks läbisõit mingil juhul olla üle 15000 km.:D

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.3% - SQL: 75.7%]