Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Ainult ühe nukkvõlli väljavahetamine - on mõtet? (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 2037)
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 11.03.11 15:23 Tsiteeri
Ainult ühe nukkvõlli väljavahetamine - on mõtet?

Täna hoolduses selgus, et kõrvalistuja-poolne nukk on märgatavalt kulunud. Ülejäänud kompott aga 250k km kohta vägagi heas seisus. Mootor nurrub ilusti, mingeid kuuldavaid-tuntavaid probleeme ei ole. Mehaaniku sõnul käib kordades paremini, kui seal hiljuti nukavahetuse läbinud 1.9TDI.

Mootoriks õnnetu 2.5TDI 110kW, 98.a ja küsimus on pealkirjas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 11.03.11 17:04 Tsiteeri

Mis kulumata asjadest ikka vahetada. Kulumust paraku ei oska üle neti hinnata ja usaldan su mehhaaniku arvamust.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 11.03.11 18:50 Tsiteeri

Jah, ja iga mehaaniku kulumise hindamine on erinev, mõnele on 0,2mm kulumine ja teisele ei ole ka 1mm probleem!

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
juunior01
huviline

Registreerunud 17.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.11 08:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arro
Jah, ja iga mehaaniku kulumise hindamine on erinev, mõnele on 0,2mm kulumine ja teisele ei ole ka 1mm probleem!

See mees on pigem selle esimese variandi poole kalduv.

Teemasse: On keegi sellise asja ette võtnud ja oskaks kogemusi jagada?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Muhemees
huviline

Registreerunud 15.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Quattro 2.5 Tdi Tiptronic

postitati 13.03.11 14:58 Tsiteeri

Minu masinal võeti kogu kompott lahti ja selgus et nukad nagu uued. kas siis oli varem vahetatud juba või ei. Aga põhimõtte pärast lasin mina vahetada oma autol nookurid tõukurid seibid ja muu kompoti. Ainult nukad jäid minu isendile samad edasi. Niiet kui teha siis korralikult :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 13.03.11 16:05 Tsiteeri

Tahtsingi tegelikult ka küsida, et kas nookurid ka ikka päris tutikad välja näevad? Nende paarimillimeetrine lohkukulumine mõjutab juba märgatavalt klapitõusu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 13.03.11 16:08 Tsiteeri

Noh, põhimõtteliselt on nuka enese hind kogu töö juures mõttetult väike. Olen selle töö lasnud teha. Üks võll oli vist suurusjärgus pisut alla kahe tuhande krooni ja kogu töö kokku pea 40K. Kogu eelarvest pea pool oli tööraha. Seega küsi nüüd endalt, et kui juba lahti võetud, et kas on mõtet jätta vanu asju sisse? Sest kui karastatud osa on võllilt otsa saanud, siis on kulumine ülikiire. See lisakulu pole ju nii suur. Samas kirud ennast maapõhja kui paari-kolmekümne tuhande pärast pead uuesti sama tööraha maksma.
Ja nüüd näitlikustamiseks üks pildike võllidest mis on ca 35KKm sõitnud. mina sain selle autoga pisut alla 20 000 sõita. Eelmine omanik tegi vahvasti võllide vahetuse, kuid läks n.ö 50% odavamate B-varuosade peale. Jah mees võitis varuosade pealt hinnas kokku ehk 4 000 krooni, kuid kogu asi pidi suht kohe uuesti tegema. Ja sellisel raha loopimisel ma ei näe mõtet. Isegi mitte müüki mineva auto tarvis.
http://www.hot.ee/amadeuz/img/v6llid.JPG

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 25.9% - SQL: 74.1%]