pancu
huviline
Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi a6 c5 2,4
|
postitati 28.02.11 16:10
|
|
|
Tartu edu autoaias olev A4
Tervist.
Kas keegi teab või on seda autot vaatamas käinud. www.auto24.ee/used/764632 .
Väliselt ja muidu kobe.
Kas see 96 kw mootor liigutab seda keret normaalselt?
Tänud.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 28.02.11 16:35
|
|
|
Oma asukohaks on sul märgitud Tartu ja autot müüakse Tartus...
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9TDI
|
postitati 28.02.11 16:54
|
|
|
2,0 mootor liigutab päris hästi ainult õli kipub natuke võtma. Aga lingil toodud auto on natuke kallis, sama raha eest leiab midagi paremat.
Sama raha eest näiteks:
audi 2 või audi
1
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
postitati 28.02.11 17:04
|
|
|
Rainer9968, oled reaalselt ise ka autot vaatamas käinud, või hindad piltide järgi, et tegemist kalli autoga. Seisukorda ei saa hinnata läbi piltide.
Pancu, aga käi vaata auto üle ja kui siis tekib lisaks küsimusi ühes või teises osas antud isendi kohta, postita nad juba siia ja ehk saad ka
vastuseid. Kui küsimusi ei peaks tekkima, siis ongi see auto just sinu jaoks.
.:Rasta I Land:.
|
|
|
|
pancu
huviline
Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.11 17:11
|
|
|
edu autoaias olev A4
Ise ei ole veel käinud vaatamas.Üritan järgmine nädal minna,kuna pole hetkel eestis.Aga hind ja vist vähe krõbe
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
postitati 28.02.11 17:49
|
|
|
Õli kohta- sel mootoril kipub klapikambrikaane tihend läbi minema. Peale vahetust seni rahu olnud. Aga ma arvan üle liitri ei tohiks küll korras
isendil minna õli. Aga hind, nojah ei vaidle, kallimalt ka ju müüakse ning võib ju tegu originaal läbisõiduga. Ainuke jant, mina sedaani selle
mootoriga küll ei võtaks. Maitse asi. 
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.11 19:17
|
|
|
Ei saa ka mainimata jätta, et osad müügikohad panevadki meelega suht krõbeda hinna (kui auto välimus seda toetab), et ostjale jätta muljet, et tegu on
tõeliselt korraliku masinaga, mõni näiteks mingit teatud mudelit otsides tõsisemalt vaatabki ainult neid isendeid, mis rohkem maksavad. 
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.02.11 20:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cornoyo
Rainer9968, oled reaalselt ise ka autot vaatamas käinud, või hindad piltide järgi, et tegemist kalli autoga. Seisukorda ei saa hinnata läbi piltide.
Pancu, aga käi vaata auto üle ja kui siis tekib lisaks küsimusi ühes või teises osas antud isendi kohta, postita nad juba siia ja ehk saad ka
vastuseid. Kui küsimusi ei peaks tekkima, siis ongi see auto just sinu jaoks. |
Cornoyo sul on täiesti õigus, piltide põhjal hinnata ei saa. Lihtsalt antud masin peaks selle hinnaga ülikorralik olema, pole sellel eriti
varustustki, täitsa stock, läbisõit on nii ja naa, hooldusraamatut pole ka märgitud. Aga see on lihtsalt minu arvamus.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.02.11 21:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
Ainuke jant, mina sedaani selle mootoriga küll ei võtaks. Maitse asi.
|
Statistika mõttes huvitaks, mis rada su mõte täpsemalt selle eelistuse juures käib? Sedaani jaoks on see mootor liiga võimas või nõrk? Pisut raskema
Avandi jaoks sobivam?
|
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 05:51
|
|
|
Black, mina rohkem jah arvestan, et sedaanil võiks ikka sportlikum mootor olla ja manuaal läheks endale peale. Aga avant rohkem maitse järgi ikka
reisimiseks ja rahulikuks kulgemiseks. Vähemalt mina seda siiani olen teinud. Minu maitse ma arvan enamusega ei kehti. Ja pole ju hullu kui Avandil
selline tugevam mootor on. Statistiliselt ei teagi kui inimene läheb auto salongi ja täpselt sama auto mootor, sama varustus, aga üks Avant ja teine
sedaan, millist mudelit saadaks edu?
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 09:21
|
|
|
Black, ma mõtlengi, asi disainis kinni, mind suurt see mahtuvus ei huvitagi. Toyota avensis universaalina minu jaoks üks ilus tükk, aga sedaani
per..et ei taha küll vaadata. Maitse asi. RS Avandina on küll tore
ettevõtmine, mind ei üllata, kui a8 võiks Avandina tulla. Oleks elevust oi oi kui palju.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 16:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
Toyota avensis universaalina minu jaoks üks ilus tükk, aga sedaani per..et ei taha küll vaadata. |
Mis siin Toyotast rääkida, minu arust sama näide on C5 kerega A6: universaal väga ok, sedaan tagant ikka üsna rõve käkk.
Avandil peakski veidi võimsam mootor olema, sest selle kandevõime (kg) on suurem ja tavaliselt seda suuremat kandevõimet ka reaalselt kasutatakse.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 18:35
|
|
|
Kui endal sai A4 B5 otsitud siis jäi ka peale kriteerium, et oleks Avant, kuigi praegu istub ka sedaan. Millegi pärast on Audil universaalid sutsu
kenamad kui sedaanid, näiteks C6 jne. Aga sportlikuks universaaliks nimetaks C3 kerega Avanti.
|
|
|
pancu
huviline
Registreerunud 01.10.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.03.11 18:58
|
|
|
A4 edu autoaias
Olen ka mõelnud et äkki 1,8 T parem sellele autole.Ju olen vähe vanakooli mõtlemisega ja pelgan vähe seda turbot.Kas 2001 aastast on juba esisilda ka
vähe muudetud?
|
|
|
raunz
huviline
Registreerunud 27.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 B5 & A6 Avant 2.5TDI C5
|
postitati 01.03.11 19:40
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pancu
Olen ka mõelnud et äkki 1,8 T parem sellele autole.Ju olen vähe vanakooli mõtlemisega ja pelgan vähe seda turbot.Kas 2001 aastast on juba esisilda ka
vähe muudetud? |
1.8T ongi ju turbomootor 
Aga turbot karta nagunii ei tasu. Praegugi, kui vaadata, mis toimub uute autode maailmas ja nende mootoritega, on selge, et turbomootor on õige valik

|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.03.11 05:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pancu
vähe muudetud? |
1,8 T on ökonoomsem kui 2,0 FSI ja hoolduskulud on samad. B6 on esisilda muudetud ja kui on a-osasid kasutatud siis peaks kestma 150-200 000 km meie
auklikel teedel. Kui tahad ökonoomsemat veel, siis 1,9 TDI 96 kw ja 6000 eurot ja ülespoole peaks neid liikuma küll.
|
|
|