Lehekülgi: 1 2 |
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi, Ford, Vaz
|
|
Kas selline kodanik tohiks AC meeskonnaliige olla?
Tsitaat: | [quote="tonny"]Miks ma arvasin, et midagi sellist vastuseks tuleb.
Ole mureta, sinu tegemised ei huvita küll mitte kedagi, erinevalt selliste autode liikumisest. Audiklubi jutukas juba oodatakse, kuna sa selle
kõveraks sõidad ja valede juppidega ära remondid
Oh, wait - sa ei julge sinna ju tulla |
Allikas: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=13&t=61072&view=unread#unread
Tegemist siis siinse meeskonnaliikme Tarmo`ga.
Selline väljaütlemine lõi mind tõsiselt pahviks ja võtan seda laimuna.
On ta ennegi üritanud mind ahistada, eks mingil määral ole kordagi läinud.
Kui oma valge b2 müüki panin, hakkas mees internetiavarustest otsima eelmise omaniku müügikuulutust, mille leidiski ja avaldas selle minu müügiteemas,
vihjamaks sellele, et teenin vahelt ning keegi ei tohiks sellel juhtuda lasta. No selge, igal ühel omad huvi eksole, kuid nüüd läks ta juba üle
piiri.
Valge b2 teemast aasta tagasi:
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Sellise kiirusega tõuseb hind?
13000.- pealt 38000.- peale?
Puhtalt sportlikust huvist küsiks, et millest see hinna kolmekordistumine paari nädala jooksul ajendatud on? Miskid suuremahulised parendustööd?
|
Sellise suhtumise eest pean aastamaksu maksma? Ei aitäh.
Et "tegija" oleksin, peaksin samuti AC chatis aega veetmas käima ja teiste kasutajate avariidele kaasa elama?
Kohati tundub, et SR kasutajad on arenenumad ja mõistlikumad.
Ülejäänud meeskond võiks asja kommenteerida ehk?
.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Geniaalne.
7 minutit tagasi jutukas panustasime juba, et kas selline teema siia foorumisse ka tuleb. Tuli.
Ja minuarust mõlemal korral täiesti põhjendatud küsimus, nii mind, kui kindlasti ka paljusid teisi huvitas valge korral see hinnatõus ja huvitab ka
nüüd, et kui auto omanikku vahetas eile ja täna juba müügis, siis mis selle põhjuseks olla võib. Eriti veel arvestades, et sa ise pidevalt kirjutad,
kui väga sa omale taolist sõidukit tahad.
Ja nagu näha, siis ilmselgelt ei suuda sa eristada erinevaid portaale omavahel ja päriselust.
Sellise variandi peale ei ole mõelnud, et äkki ühes portaalis käitutakse ühtemoodi ja teises teistmoodi just vastavalt "staatusele"? Sinu jaoks
muidugi vahet ei ole nagu näha.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kulla Tarmo, aga kas see, mis mina oma eluga teen, puudutab kuidagi sind?
Peaksin ka jututuppa ronima ja panuseid tegema, millal sinuga teel õnnetus juhtub, ehk sured äragi? Vabanda, see kuidagi lapsik ei oleks?
Sina nüüd küll õige inimene "päris elust" rääkima pole, nagu näha, siis sinu "päris elus" on muud toimetused ja huvid.
Mis vahet seal on, kus portaalis sa suhtled, inimeseks pead vast nii või naa jääma?
Kohtuksin sinuga meeleldi, et saaksid mulle otse näkku õelda kuupäeva, mil ma oma järgneva arvarii teen.
Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0
aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 }
Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
|
|
|
|
Alo19
huviline
Registreerunud 18.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1,9 96kw 04
|
|
Mis vahet sellel on kui kallilt keegi oma autot müüb, ega ei pea ju ostma, kui ei taha
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Sul oli ju sedaan ja R5? Mis siis viga oli?
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
Tule taevas appi
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Vaata big, sinu tegemised mind tõepoolest ei huvita. Selliseid Audisid on aga vähe alles, seepärast on inimesed, keda need huvitavad, väga hästi
kursis nende liikumistega, eriti veel kui tegu nelikveolise eksemplariga. See eelmainitud "hinnamuutus" hakkas kohe silma, kuna auto oli alles
müügis olnud ja minupoolne vana kuulutuse "otsimine" ei nõudnud nüüd küll mingit sobramist ega vaeva. Ma ei vihjanud ka mingile vaheltteenimisele,
vaid küsisin otse, et millest selline hinnamuutus, kuna autot tundus täpselt sama olevat eelmise tehingu käigus.
Mis minu päris elus toimub, ei ole samamoodi sinu asi nagu mind ei huvita sinu päris elu. Erinevaid portaale sa lahus hoida ei suuda ilmselgelt, mis
seab ka kahtluse alla päriselu ja interneti omavahel lahus hoidmise võime.
Mis osa laim oli? Parimal juhul oli veidi norimist ja irooniat. Või on su huumorimeel ja tolerantsussoolikas katki või umbes? Ja kas mitte sr-s sina
norimist üldse ei alustanud? Või kuidas seda tõlgendama peaks?
Tsitaat: | "DeLaBig"
Tore teada, et leidub fänne, kes mu tegemisi minuti pealt mällu talletavad muret tunnevad minu isu suhtes.
Tea, kas AC`s lukustati müügiteemade kommenteerimine sinu tõttu? |
Kui samaga vastatakse, siis on laim kohe? Oh sind hellakest.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Minu jaoks ei ole Audiclub päriselu ja SR.org võltselu, üks internet kõik.
Erilist huumorit tõesti ei paku, kui sinusugune igas müügiteemas sõna võtab, samal ajal panustades oma kamraadiga foorumlaste avariidesse.
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Kus ma ütlesin, et ac on päriselu?
|
|
|
|
Lauri_O
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.
|
|
Ise ütleks selle peale et mõnele pakubki rahuldust kui saab teisele kuidagi kahju teha. Ega jah see pole eriti tõesti kellegi asi kui müün esmaspäeval
autot 1000 euriga ja kolmapäeval juba 3000 euriga, ning pole kellegi võõra asi uurida et miks selline muutus. Keegi ei keela ka sinul endal niimoodi
käituda või teha, ja pole ju mõtet üksteist niimoodi kottida.
|
|
|
|
Pooder
huviline
Registreerunud 22.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.8tq
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Lauri_O
Ise ütleks selle peale et mõnele pakubki rahuldust kui saab teisele kuidagi kahju teha. Ega jah see pole eriti tõesti kellegi asi kui müün esmaspäeval
autot 1000 euriga ja kolmapäeval juba 3000 euriga, ning pole kellegi võõra asi uurida et miks selline muutus. Keegi ei keela ka sinul endal niimoodi
käituda või teha, ja pole ju mõtet üksteist niimoodi kottida. |
Olen nõus.
Ei näe põhjust sellistel kommenteerimistel. Kui nii väga tahad teada, miks selline hinnamuutus, kas ei võiks saata u2u või PS?
Madis
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
|
Meenub sellega seoses kuidas ka Edgar Savisaar on vägagi kriitiline ebaõiglaste hindade üle, pole just kaua aega tagasi kui ta noomis Rainer Vakrat ja
nõudis selgitusi,et miks Nõmme turul on hinnad ebaõiglaselt kallimad kui Mihhail Korbi hallataval Kristiine turul (allikas Postimees)
Leian,et autode ost-müük-vahetus jne on puhas turumajandus,kus igüks üritab võimalusel teenida.. Tean rohkem kui ühte näidet, kus ostetud auto on AC
kaudu maha müüdud ja vaheltkasugi saadud, ei näe küll põhjust kade olla ja kellegile kaikaid kodarasse loopida
P.S. ei midagi isiklikku kellegi suhtes!
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
Keegi ei loobigi kellelegi kaikaid kodaratesse, esitasin küsimuse - vastust ei saanud, esialgu, hiljem kasutas herr big edit nuppu ja lisas selle
vahetuse osa oma postitusse. Sellest oleks piisanud, poleks pidanud midagi ac kuulutamisesüsteemi kohta kobisema. Aga ei, kõigepealt möliseme, saame
vastuse ka ja siis teeme edit. Peale seda mängitakse solvunut.
Ahjaa, mis seda valge kohta küsimust puudutab, siis tol ajal oli mõttes soetada varuosadeks, sellepärast ka küsisin hinnamuutuse kohta. Kui ostuhuvi
on, siis pole hinna kohta küsimuse esitamine põhjendatud?
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
|
Võiks ikkagi jääda mõistuse piiridesse. Kui suure summaga keegi ja kui palju vahelt teenib on igaühe enda teha. Müügu kasvõi miljardiga maha, see pole
teiste asi. Oled mees, tingi ja rääkige hind paika. Kui ei oska rääkida, ole rahul sellega või ära osta üldse. Keegi ei käsi , eii poo, ei lase.
Mina isiklikult sooviksin meeskonna liikmete poolt näha eeskujulikumat käitumist. Teie ülesanne on probleemidele vastuseid saada ja foorumi elu teha
mugavamaks. Sellise vaenu jaoks küll siin ruumi pole.
Ja vabandust, soovida pm kellegile avariid või panustada kuna teeb. Mis teie vigastus on? Psüholoogide juurde peaksite pöörduma, see on juba haige
mõtteviis.
|
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Teema läheb vägagi kõrvale, aga väidad, et selliste Audide liikumisel hoitakse silma peal, samas tõstaksid käe b2 quattro vastu?
Tänaseks päevaks liigub see B2 ametliku ülevaatusega igapäevaselt ringi.
Peale avariid läksid sinna külge õigemad jupid, kui enne avariid sellel olid.
Muideks, sr.org näitab postituses muutmise kellaaegasid, näed mu postitustes mõnda? Mina ei näe.
Minu jaoks olid ka internet ja "päris elu" erinevad asjad, siis kui 13-14 olin.
Tänapäeva internetiajastul on ka mitmeid seadusi kirja pandud, milledest juhindudes peaks internetis suhtlema.
Siin ei tohiks päris väikelapsi liikuda, seega viisakas suhtlemine ning austus teiste inimeste vastu peaks igapäevaelus elementaarne olema.
Igapäevaellu kuulub ka, just nimelt, internet. Saa aru, pole olemas päris elu versus mängu elu. Müün autosid internetis päriselt, mitte mängult.
Sa suhtled minuga päriselt, mitte mängult. Jõuab kohale?
Et sa ridade vahelt ei loeks, siis ka sr.org on päris elu, kus inimesed suhtlevad erinevatel teemadel, millest võib kellegile kasu olla PÄRISELT!
Oma jutukates võite mänguelusid avariides tappa, lollus on seda pläusti sealt välja eksportida.
Kui sa ikka veel ei taipa, mida valesti tegid/ütlesid, siis tõsimeeli, sa oled Loll, suure algustähega.
|
|
|
|
waic
huviline
Registreerunud 16.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad 3.0 + A5 sportback 3.0
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Võiks ikkagi jääda mõistuse piiridesse. Kui suure summaga keegi ja kui palju vahelt teenib on igaühe enda teha. Müügu kasvõi miljardiga maha, see pole
teiste asi. Oled mees, tingi ja rääkige hind paika. Kui ei oska rääkida, ole rahul sellega või ära osta üldse. Keegi ei käsi , eii poo, ei lase.
Mina isiklikult sooviksin meeskonna liikmete poolt näha eeskujulikumat käitumist. Teie ülesanne on probleemidele vastuseid saada ja foorumi elu teha
mugavamaks. Sellise vaenu jaoks küll siin ruumi pole.
Ja vabandust, soovida pm kellegile avariid või panustada kuna teeb. Mis teie vigastus on? Psüholoogide juurde peaksite pöörduma, see on juba haige
mõtteviis. |
Toetan ka omaltpoolt 100%, lisainfo küsimine on üks asi,aga siit kõlab küll suht selgelt läbi kibestumisnoot, et ise ma jaole ei saanud, nüüd vaja
teisele ka ära teha kuidagi... Suht eestlaslik teguviis paraku. Ma olen ka ise kohanud päris mitmeid kuulutusi AC-s ja A24-s ning mujalgi, mis kiirelt
omanikku ja hinda vahetavad, pole küll sellepeale tulnud, et müüjalt lisainfot küsida, miks soodsalt saadud asja kallimalt edasi müüd?!? Parem neelan
kaotuse vaikselt alla, olen stressis veidi aega ning elan edasi
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
|
Mind ajab see teema naerma, PÄRISELT
|
|
|
|
elmo81
huviline
Registreerunud 06.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,6 Avant Quattro/ ascona GT
|
|
Kui ma saaks mingi audi kuskilt pool alla turu hinna ja siis normaalse hinnaga müüki lükkaksin ei tunneks küll mingit süümepiina. Müüge mis hinnaga
tahate, vaba turumajandus, keegi ei käsi osta ja püüame ikka kõik ära mahtuda siia väiksesse Eestisse
parem ikka täie kui pooleveoline
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Pigem oli see "Audiklubi jutukas juba oodatakse, kuna sa selle kõveraks sõidad ja valede juppidega ära remondid " naljana mõeldud, nagu ka antud lausetsitaadi lõpus ilutsev ><
Tundub küll, et mõni mees ei oma sentimeetritiki huumorisoont ja võtab igat lauset rünnakuna, kuigi sellele juhiti juba ennem tähelepanu. Karm kui nii
kibestunud elu peab elama...
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
genekas
huviline
Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: järgmist plaanimas
|
|
Linus Torvalds on öelnud, et sarkasm internetis ei toimi. Selle mittemõistmine viibki igasugu isemoodi kokkupõrgeteni...
|
|
|
Big
huviline
Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal
|
|
Minu elul pole midagi viga, ära selle pärast muretse. Arukas oleks endas
vigu otsida, mitte teistes.
Kui võõras inimene/inimesed AC chatis soovivad, et ma avarii teeksin, lisaks hõõruvad seda mulle nina alla muudes infoallikates, siis huumorit ma
selles ei näe, isegi kui üritaks.
Mõista sellist huumorit või olla kibestunud, siis pigem valiksin viimase, tundub inimlikum.
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Big
Kui võõras inimene/inimesed AC chatis soovivad, et ma avarii teeksin, lisaks hõõruvad seda mulle nina alla muudes infoallikates, siis huumorit ma
selles ei näe, isegi kui üritaks. |
Sellega nõus 100% . Teine asi, kui oleks tuttav- sõber, kes nii ütleks ..
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
woody
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Vw B6 Passu, C6Q
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Sellega nõus 100% . Teine asi, kui oleks tuttav- sõber, kes nii ütleks .. |
Seda enam ei peaks seda tegema meeskonna liige nii suurest klubist, olenemata sellest, kas jutt liigub chati´s või Sr.org´is.
See isik on ikkagi eeskujuks, ka väljaspool konkreetset foorumit, olen lugenud selle teema siin läbi ja kuidagi ei saa naljale pihta. Hm, mul ka siis
huumori puudulikus, tuttavad niimoodi justkui ei väida, aga noh. Selline huumor on pisut haiglane nagu või???
Aga selline tegutsemine kellegi vastu, just vastu on see, mille mina siin välja lugesin ja ka mingi aeg teemas, mida Big esile tõi+ sinna lisada
kihlveod jutukas, siis tekib küll tunne, et keegi ei suuda oma eraelu neti avarustest toa seinte vahele viia.
Nelivedu on parim
|
|
|
|
a6audi
huviline
Registreerunud 13.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 1995a 2,5TDI 103kw
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Priit86
Sellega nõus 100% . Teine asi, kui oleks tuttav- sõber, kes nii ütleks .. |
Huvitav on veel see, et oodatakse kellegi avariid samas, kui Hr.Tarmo on jäänud ainukesena silma AC meeskonnast, kes tundub LIIGAGI palju näpuga taga
ajavat igat seadusepügalat ja kurjustama kõigiga,kes seadusi ei täida.Näiteks ülipisi rikkumisi- xenonte kasutamine mitte ettenähtud tuledes jne. Ja
nüüd veel selline suhtumine ? Teadmiseks, et elu pole ainult must ja valge, on olemas ka hall tsoon Tuleb maailma vaates kasutad rohkem seda halli ala, ülejäänud oleks juba liiga pedantsed
Minu arust on siin tegemist väga väga suure EGOga
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
|
Krt, mingisugusune massiline menstrueerimine käib siin, hullem kui delfi naistekas.
AC juhatuse liige pole jumal, vaid samasugune isik, nagu te kõik, kes võib öelda või teha, mida iganes tahab.
See, et te siin foorumis postitada saate on privileeg, mitte õigus - mis see teie asi on, mida üks isik teisele ütles kuskil?
Kas te tõesti arvate, et tarmole läheb korda, mida suvalised vandid tänavalt arvavad või ei arva tema käitumise kohta?
Ei lähe, samamoodi, nagu teile ei lähe korda, kui asotsiaal tänaval teid perse saadab.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |
|