martinl1
huviline
Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 13:28
|
|
|
C5 allroadil ukselukk jääs
Tere,
Mure siis järgmine, et mõlemad eesmised ukselukud jääs, 2001 allroadil hommikul teen lahti, aga kinni enam ei seisa ehk ei lukusta ära, ainuke variant
ust käega kinni hoida ja sõita (väga tüütu), toimima hakkab, kui auto on seest juba väga saunaks köetud või siis soojapuhuriga lukk soojaks aetud.
Siit ka küsimus, mida teha, et ta iga kord ära ei külmuks kui üle 3h peab seisma? Olen puhuriga ukse soojaks lasknud ning siis WD-40 vahele lasknud,
kuid see ei aidanud, nii kui vahepeal sula oli ja uuesti külmaks vedas tuli probleem tagasi.
Kui teema juba kuskilt varem läbi käinud siis palun see kustutada, otsisin kuid ei leidnud.
|
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 24.02.11 13:43
|
|
|
Tüüpiline värk. Uks lahti võtta ja lukumehhanism ära puhastada ja määrida, ega muu ei aita.
|
|
|
|
martinl1
huviline
Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 13:59
|
|
|
Millega kõige parem määrida oleks? Mingi tavoti sarnase paksema lägaga ? WD-40 ei ole vist parim lahendus sinna.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 24.02.11 14:00
|
|
|
Wd-40 ei jäänud ka minu masinal tööle. Ujutasin silikoonmäärdega üle ja praegu pole enam seda probleemi olnud.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Mudjamix
klubiliige
Registreerunud 29.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: TT mk2 + Q7
|
postitati 24.02.11 15:43
|
|
|
Mingit paksu löga sinna kll pole vaja ajada.WD-40 on muidu hea aga ta ei püsi peal kaua.Kasutasin mingit sarnast asja ainult see pidi paremini peal
püsima.Nime ei mäelta kahjuks praegu.Ainuke jama ongi see et sealt vahelt pihustades ei ole mingit kasu vaid peab selle lukustuse mehanismi sealt
lahti arutama kõik.Tegin just ühel Seatil sama tööd kuna iga külmem ilm olid jamad.Nüüd töötavad hästi.Omal kah juhiuks vahel jamab aga pole viitsinud
veel lammutama hakata.
Don't drink and drive. You might hit a bump and spill your beer
|
|
|
|
martinl1
huviline
Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 16:19
|
|
|
Tänud, proovin lähiajal lahti lammutada need lukud.
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
|
pillekas
huviline
Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.02.11 20:04
|
|
|
Mul oli sama jama iga talv.Mina panin sinna punast litooli ja ei ole minul mingit probleemi peale seda olnud.Ei kiskunud ma midagi lahti.Need vedelad
õlid ei aita ja kui,siis ainult selleks korraks.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 25.02.11 08:11
|
|
|
Siin üks vana teema, äkki kellegile abiks. Peaks ise ka proovima seda nippi.
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=11814&page=1&highlight=ukselukk külmunud#pid91384
Eelmine talv oli mu autol suure külmaga sama jama, et juhiuks ei lukustunud ja tuli veidi soojendada, enne kui sulguma hakkas. Lasin ukse lukusti
vahele igas suunas elektroonikapuhastus sprayd ja seejärel pole kordagi jamanud enam.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
ultra2005
huviline
Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual
|
postitati 26.02.11 05:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
Eelmine talv oli mu autol suure külmaga sama jama, et juhiuks ei lukustunud ja tuli veidi soojendada, enne kui sulguma hakkas. Lasin ukse lukusti
vahele igas suunas elektroonikapuhastus sprayd ja seejärel pole kordagi jamanud enam. |
Ega peabki laskma sinna vahele mingit sellst ainet tõesti mis selle jama sealt välja peseks. Peaasi et värvi ära ei rikuks. Nagu lukusula, nii tundub
et siis ka elektroonika puhastus sprayl on suht puhastavad võimed 
XZN M16
|
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.11 07:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ultra2005
Tsitaat: | Algselt postitas: Jann
vahele igas suunas elektroonikapuhastus sprayd ja seejärel pole kordagi jamanud enam. |
Ega peabki laskma sinna vahele mingit sellst ainet tõesti mis selle jama sealt välja peseks. Peaasi et värvi ära ei rikuks. Nagu lukusula, nii tundub
et siis ka elektroonika puhastus sprayl on suht puhastavad võimed
|
Värvi ei rikuks? Ma lasin ikka ukse küljel olevate lukustushoobade vahele igas suunas, mitte võtmeauku. Aga see spray (Motip) ei tohiks värvi rikkuda.
Break cleaner peaks ka hästi sobima selleks.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide õli, seadistused, DPF-i, õhkvedrustuse
mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 25.3.1 + 17a. kogemust). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM,
SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.02.11 08:19
|
|
|
Mina lasin jälle seda head kraami http://www.gerd.ee/index.php?page=64&action=show_product_details&product_id=32&group_id=58
|
|
|
|
andres
huviline
Registreerunud 22.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Superb, 1,5 TSI, 110 Kw
|
postitati 26.02.11 09:39
|
|
|
Eelmine omanik jättis pagassi WD-40. Kõrvalistuja poolne uks, kui sügisel külmaks läks - samuti pidid salongist kinni hoidma. Lasin korraliku portsu
WD-40, siiani ka -30 asjad töötavad...
|
|
|
martinl1
huviline
Registreerunud 20.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.03.11 11:14
|
|
|
Lasin kõvasti BrakeCleanerit ja teflonmääret peale ja töötab praegu, küll on soojemaks läinud aga eks paistakuidas edaspidi on. Tänud, sain abi
igaljuhul.
|
|
|
|
|