Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal
postitati 03.02.11 10:50
Kuidas navi plaati teha
Auto on 2006a. A4 avant. ON kellelgi kogemusi, kuidas navi plaate kirjutatakse. Yhe plaadi ma kirjutasin imgburneriga, kuid see tööle ei hakanud, tegi
ainult uuenduse ära. Keegi kes asjast hästi jagab võiks teada anda, oleks väga tänulik. Operatsiooni systeem on minu arvutil vista , olen kuulnud, et
sellega ei saa kirjutada navi plaati.
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
postitati 03.02.11 13:25
Selleks vaja kirjutamist toetavat rauda ja teatud tüüpi plaate. Ka siit läbi käinud see teema juba (otsing) või siis vaata http://audiforum.us/maps-firmware/1591-how-make-backup-nav-dvd-disk.html
Kirjutada võid üksküik millega, aga auto ei hakka neid lihtsalt lugema. Õigemini, hakkab nagu update tegema aga kuhugi kaugemale ei jõua. Kui see
juhtub, tähendab, et plaat valesti kirjutatud.
Võti on selles, et tee .iso fail kui ei ole selles vormingus. Ära kõrveta plaadile faile (vist oli 5 tk) tõstes neid Nerosse ühekaupa vaid saada .iso
image otse open with kaudu. Nii teeb ise mis vaja ja sina valid ainult hiljem kiiruse mis peab olema kõige aeglasem. Mina vähemalt olen kõik backupid
nii teinud. Kui sul, aga on .mdf vormingus fail, siis saad kõrvetada ainult img burniga ja sellisel juhul pead selle .mdf faili ühes tükis open file
location kaudu sisestama. See on muidugi DVD puhul nii olnud.
Loodan, et said abi.
saki
huviline
Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal
postitati 07.02.11 17:40
backup fail
Mul on selline värk, et tõmbasin RNE pakitud versiooni ja kui ma selle lahti pakkisin siis läks fail yheks ja ja selle plaadi lasingi imgburneriga
plaadile, peale seda tegi ainult updati. kysimus oleks, et mis moodi see buckup faili tegemine käib`? Kas nii, et teen neroga buckup faili ja kui see
valmis siis panen buckupfaili ja lahtipakitud faili imagega kirjutama. või sain ma valesti aru. tänks kes oskab aidata
saki
huviline
Registreerunud 03.02.11
Kasutaja on eemal
postitati 07.02.11 17:45
thänks HangOver
Proovin sinu varjanti annan siis teada ka kuda läks. Aint plaat tuleb muretseda. Ja alla tiritud plaat on hoopis RNS-E. Sorry minu näpukas.
Ahsoo RSN-e. See minuteada on cd versioon. Arvasin, et sul ka MMI dvd versioon.
Aga põhimõte peaks olema kirjutamisel siiski sama kuigi enam kindel ei ole. Aga proovi anna teada, siis teab edaspidi.
XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 26.5% - SQL: 73.5%]