Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Et sinu C4 põlema ei läheks... (Vastuseid: 34 | Vaatamisi: 4490)
islander
huviline

Registreerunud 21.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 26.01.11 17:44 Tsiteeri
Et sinu C4 põlema ei läheks...

Lugu selline, et sõitsin Tallinna poole ja maanteel auto suri järsku välja ning kadusid kõik voolud. Kuna see on mul umbes aasta tagasi ka juhtunud, ei lasknud ennast eriti häirida, auto läks ilusti uuesti käima ja sõitsin edasi. Sain 5min sõita kui juhtus sama asi ja sõber kes tagaistmel istus kurtis, et tal läks tagumiku alune kuumaks. Teadsin, et seal on aku ja juba oli autos tunda ka kärsahaisu ning näha, et istme alt tuleb suitsu. Jätsin auto seisma, võtsin tulekustuti (mida õnneks vaja ei läinud) ja asusin istet eemaldama... samal ajal kirusin ennast, et autos ei ole selle jaoks kruvikeerajat. Õnneks ei olnud kruvid väga tugevasti kinni ja kuna adrenaliin oli laes, sain istme siiski kätte ja lumehange visata.

Probleem oli siis selles, et istme all on metallist võrestik, mis vajus aku peale ning lühistas selle, mille tulemusel süttis iste. Õnneks istmesse päris auku ei tekkinud.

Soovitan C4 omanikel kontrollida mis seisus teil see asi on ja hoida käepärases kohas tööriist, millega istme lahti saab. Ise paigaldasin akule kummist katte ja sõit jätkub.

Leidsin, et siin on ka 2005 aastal teema läbi käinud, aga kuna vahepeal on istmed veel väsinud, siis tasub meelde tuletada!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Lauri_O
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: 2.5 TDI A4; 2x 2.8 A6 Q; Audi S8.

postitati 26.01.11 17:52 Tsiteeri

Endal sama asi läbi elatud, probleem leidis lahenduse uue plastik akukatte näol.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ultra2005
huviline

Registreerunud 16.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 C4 Avant (1992.a) 2,0 85 Kw AAD/AXP - Manual + AUDI A6 C5 Avant (1998.a) 1,8T 110Kw AEB/DHW - Manual

postitati 26.01.11 18:05 Tsiteeri

Ammu teadlik sellest. Kui puudub isu osta madalam aku mis on ette nähtud siis aitab kummimatt. Mina paigaldasin paksu kummimati akule katteks peale ja olen 100% kindel et kui ka 200 kilone vend sinna otsa istub, ei juhtu ka siis midagi. Hullem lugu oli mu kunagise töökaaslase B4-ga, millel ühtäkki sõitmise ajal kõik võimalikud tuled armatuuris põlema läksid ja järgnevalt hakkas õhulõõridest suitsu tulema. Auto jättis seisma, ja üritas kõmmutada läbi võrede niipalju kui võimalik kustutiga pulbrit aga ei aidanud see midagi. Asi läks hullemaks. Paar tee ääres peatunud vastutulelikku autojuhti kõmmutasid ka enda kustutid tühjaks aga tuli oli võimsam ja nii see auto maha põles ...

XZN M16
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 26.01.11 18:09 Tsiteeri

Mul pole tagaistme all kah akut ega kapoti all. Kas Avandil võib aku pagasnikus kah olla? Või kummal pool tagaistmel see aku on, kas kunde või juhi?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
islander
huviline

Registreerunud 21.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C4

postitati 26.01.11 18:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Mul pole tagaistme all kah akut ega kapoti all. Kas Avandil võib aku pagasnikus kah olla? Või kummal pool tagaistmel see aku on, kas kunde või juhi?

Kunde pool. Avandist ei tea.

pakiraam
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 12.02.10
Kasutaja on eemal

Auto: a6,2.8 128kw avant quattro 96a.

postitati 26.01.11 18:12 Tsiteeri

100 avandil peaks ikka olema tagaistme all ja kundepool;)

GrHo66
huviline

Registreerunud 27.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi C6 Avant Quattro

postitati 26.01.11 18:12 Tsiteeri

Minu c4 avandil samuti kunde pool. :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 26.01.11 18:13 Tsiteeri

Tänud kiirete vastuste eest! :)

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
olbert
huviline

Registreerunud 13.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: Golf IV 1,9TDi 4Motion Variant

postitati 26.01.11 18:36 Tsiteeri

Tuttava elevandiluu A6 sai ka selle nahka, et akul ei olnud katet peal ja tuli levis nii kiiresti, et armatuurilt ei saanud kõiki asju kaasa haratagi. Tuletõrje saabus 10 minuti pärast ja sai ainult suurema leegi veel ära kustutada. Alles jäi vaid esiots.

Kuule mees, ega sa rahvastepalli ei mängi, kus sul mitu elu on!

www.alunaut.ee kõik alumiiniumi tööd (tegemist siis merealumiiniumiga)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
lauri
huviline

Registreerunud 09.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 26.01.11 19:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Lauri_O
Endal sama asi läbi elatud, probleem leidis lahenduse uue plastik akukatte näol.

Kas ka originaalis käib aku peal mingisugune plastikkate? Kui jah, siis keegi tootekoodi vms oskab öelda?

Ehitustööd - www.hyte.ee
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.01.11 19:41 Tsiteeri

Samal teemal varem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Priit86
huviline

Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C

postitati 26.01.11 19:50 Tsiteeri

Kui ma nüüd ei eksi, siis algusaastate C4-jadel oli aku kapoti, sealse plastiku all ? Kuid uuematel olen kohanud vaid kundepoolse tagaistme all, nagu ka enda omal . Kui ma paar aastat tagasi uue aku ostsin, siis olid sel plastikust klemmikaitsmed samuti kaasas . Ei tea, kas see oli mingi lisana, või on kõigil neil ? Ja kasutan lisaks veel samuti kummimatti, turvalisuse huvides + pole mul ka tagumine iste mingite kruvide ega poltidega kinni pandud . Ja muidugi see vana ning kõigile C4 omanikele suht teada teema juba . :)

Sõidame ikka mõistusega !
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 26.01.11 19:52 Tsiteeri

Selline modifikatsioon on nende masinate puhul kohustuslik. Ma usun, et paljud on tahtnud põlema panna selle "inseneri", kes selle "originaalaku" lahenduse välja töötas. Täiesti perversne lahendus mu meelest.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 26.01.11 19:52 Tsiteeri

Eksid. Aku asukoht sõltub mootori tüübist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 26.01.11 20:14 Tsiteeri

See akuklemmi plastikkaitse on selline asi, et ei tasu 100% kindel selle peale olla, kinnituskohad võivad olla ära murdunud või murduda ja kate paigast liikuda. Mu autol kate ei seisa korralikult paigal, hetkel olen lahendanud asja nii, et "MacGyver-i" teibi olen mitmekordselt üle tõmmanud, aga võibolla peaks mingi kindlama meetodi kasutusele võtma. Kui aku on tõesti liiga kõrge ja klemm võiks vastu istme metallvõret minna, siis ei julgeks kindel olla ka kummimati peale, sest kui klemm pidevalt vastu kummi hõõrub, võib kummi sisse lõpuks augu teha.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 26.01.11 20:33 Tsiteeri

MägiAivari teibi suurimaks miinuseks on see, et ta juhib elektrit.
Tsitaat:
Algselt postitas: 100
See akuklemmi plastikkaitse on selline asi, et ei tasu 100% kindel selle peale olla, kinnituskohad võivad olla ära murdunud või murduda ja kate paigast liikuda. Mu autol kate ei seisa korralikult paigal, hetkel olen lahendanud asja nii, et "MacGyver-i" teibi olen mitmekordselt üle tõmmanud, aga võibolla peaks mingi kindlama meetodi kasutusele võtma. Kui aku on tõesti liiga kõrge ja klemm võiks vastu istme metallvõret minna, siis ei julgeks kindel olla ka kummimati peale, sest kui klemm pidevalt vastu kummi hõõrub, võib kummi sisse lõpuks augu teha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
taritz
huviline

Registreerunud 07.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 2.0 S-Line 2005

postitati 26.01.11 20:36 Tsiteeri

Minul on seal mingi kronsa mis kinnitub poldi alla mis akut kinni hoiab ja see hoiab istme vedru klemmidest eemal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.01.11 20:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: taritz
Minul on seal mingi kronsa mis kinnitub poldi alla mis akut kinni hoiab ja see hoiab istme vedru klemmidest eemal.

Minul on sel küljes webasto aku kaitse. Probleem tekib vast siis kui kasutatakse vale mõõtu akut. Originaal akuga ta vaevalt lühist tekitab.

ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 26.01.11 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:

Minul on sel küljes webasto aku kaitse. Probleem tekib vast siis kui kasutatakse vale mõõtu akut. Originaal akuga ta vaevalt lühist tekitab.

:D Nüüd kõik revalist originaalakut ostma. Kes originaalmõõtmetega akut on akupoodidest otsinud see teab millest ma räägin...

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Nelikvedu
huviline

Registreerunud 11.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 1,9 TDI

postitati 26.01.11 21:37 Tsiteeri

Kunagi 6a tagasi suvel samuti selle tagaistme sulamise läbi elanud. Tagaiste sai päris korralikult seestpoolt kannatada,rauad olid korralikult hõõgumas, käed kärsatasin samuti mõnusalt ära,kuna polnud millegiga kustutada:P
C3 avant oli siis see.

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 26.01.11 22:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Tsitaat:

:D Nüüd kõik revalist originaalakut ostma. Kes originaalmõõtmetega akut on akupoodidest otsinud see teab millest ma räägin...

Mõtlesin seda rohkem Audi inseneride kaitseks. Endalgi seal kõrgem aku koos kummimatiga kuna õige mõõduga piisavalt võimas aku on kõvasti kallim. ;)

martin471
huviline

Registreerunud 06.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C6 Avant , 3.0TDI quattro, 2005

postitati 26.01.11 22:25 Tsiteeri

Minul pole küll selliseid probleeme esinenud ja usun, et seda ka ei juhtu. Audi insenere ma ei süüdistaks, kuna kui kõik on nii nagu tehasest ette nähtud, siis ei saagi midagi juhtuda. Mina ostsin akukeskusest hiljuti uue aku. Madal aku on täiesti saadavalt ja istus ilusti oma kohale. Kui ma ei eksi, siis oli mahutavus 80Ah ja käivitusvool 850A, see ajab asja ilusti ära. Ja nagu eespool mainiti, siis minu mäletamist mööda oli ka aku peal mingi asi, mis hoidis istme metallist sõrestiku klemmidest eemale. Samuti on plussklemmi peal plastmassist kaitse. Kui istme sõrestik peakski klemmile lähedale jõudma, siis ei puutu nad kokku sellegi poolest.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 27.01.11 04:34 Tsiteeri

Omalgi juhus kus kott pimedas öös läksid tagaistme traadi vastu kelmme kiirus 90 ja hetkega pimedus katsu siis midagi näha(ees oli ristmik 150 m pärast).Peale seda kummimatt aku peale ja nii juba 3 aastat ringi sõitnud

pampkuri
huviline

Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ

postitati 27.01.11 07:48 Tsiteeri

See vist nii et kliimaga aku tagaistme all, ilma kapoti all Nii on C3 ja minu C4 jadel on nii olnd.

Käisin nädalavahetusel Pesas peol 12.12. 2009. Lapsed oksendasid ja kaklesid tore oli.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Athlon
huviline

Registreerunud 13.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 100 2.3

postitati 27.01.11 07:57 Tsiteeri

Ei ole see vist kliimaga ka seotud. Sõbra kunagisel C4-jal oli samuti tagaistme all kuid ei mingit kliimat. Kuid samas oli jälle salongifilter.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 47.2% - SQL: 52.8%]