Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Kaitse läheb läbi (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 1788)
DOodlezboy
huviline

Registreerunud 26.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant

postitati 29.12.10 19:13 Tsiteeri
Kaitse läheb läbi

Tervist.
Selline asi siis et kui panen oma spido tabloo valgustuse põhja viskab mõne ajapärast kaitsme läbi. Kus võib lühis väike tekkida või on äkki nõrk kaitse?
Tänud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 29.12.10 19:42 Tsiteeri

Mu b4-jal on kustu nr.- spido- ja armatuuri pirnid. Panin uue esimese kättejuhtuva,
välimuset "made in chaina" , 5A kaitsme. Ust avades oli tuba tossu täis. Kustuti ühes ja mobla 110 teises käes olin valmis kõigeks. Võtsin hiinlase väja- see oli terve. Kui panin uue ja norm välimusega kaitsme , lajatas kohe läbi. Ajapuudusel ei ole rohkem teemaga tegelenud kuid kadun arvama ,et pagassikaablites
on lühis.

Ehk siis - kae üle pagassi kaablid ja hoidu fuffelkaitsmetest.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
DOodlezboy
huviline

Registreerunud 26.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 30.12.10 11:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Timmu
Mu b4-jal on kustu nr.- spido- ja armatuuri pirnid. Panin uue esimese kättejuhtuva,
välimuset "made in chaina" , 5A kaitsme. Ust avades oli tuba tossu täis. Kustuti ühes ja mobla 110 teises käes olin valmis kõigeks. Võtsin hiinlase väja- see oli terve. Kui panin uue ja norm välimusega kaitsme , lajatas kohe läbi. Ajapuudusel ei ole rohkem teemaga tegelenud kuid kadun arvama ,et pagassikaablites
on lühis.

Kuna auto alles ostsin siis autos vedeliseid juba mingi vuffel kaitsmed:S J Ja kui vahetama hakkasin siis märkasin et vanaomanik oli ka seda kaitset juba vahetanud. EKs ma vahetasin ära keerasin ereduse väiksemaks ning ning siiamaani pole läbiläind veel, aga seee ebanormaaaln siiski. Ja mul oli ka kaitse 5ne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Heiks18
huviline

Registreerunud 10.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 2.6 110kw/ MB 250 / Lada 21073/ VW Passat

postitati 03.01.11 19:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: DOodlezboy
Tsitaat:
on lühis.

Kuna auto alles ostsin siis autos vedeliseid juba mingi vuffel kaitsmed:S J Ja kui vahetama hakkasin siis märkasin et vanaomanik oli ka seda kaitset juba vahetanud. EKs ma vahetasin ära keerasin ereduse väiksemaks ning ning siiamaani pole läbiläind veel, aga seee ebanormaaaln siiski. Ja mul oli ka kaitse 5ne

Eelimsel omanikul läks samamoodi kaitse läbi, aint siis kui pani park tulede.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
DOodlezboy
huviline

Registreerunud 26.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.01.11 21:31 Tsiteeri

Kas rohkem ideid pole milles asi olla võib?

automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 07.01.11 21:35 Tsiteeri

Tsitaat:

Mis autost muidu jutt käib? Pane 10A kitse sinna prooviks. Kas luugijuhtmed juba kontrollisid?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.01.11 22:22 Tsiteeri

Tsitaat:

Valgustus muidu põleb normaalselt? Üsna tavaline on, et spidoploki pirnid (ja mitte ainult) vahetatakse oluliselt võimsamate vastu. Kui nüüd "hoolikas" autoremontija vahetas kõik autosalongi 1,2W pirnid korraga välja ntx 2W vastu siis on pmst võimalus, et põhja keerates kaitse maha põleb.

Kaitse on kaitse ja see hvuhvelkaitsme:D jutt ilmselt väga tõsiseltvõetav ei ole. Kõigi elektriseadmete kaitsmisel on insenerid arvestatud suht äärmuslike piiridega, st 5A kaitsme puhul ei ole olulist vahet kas ta põleb maha 4,5 või 8A juures.
Ise olen korduvalt kasutanud parema puudumisel juhtmekiududest valmistatud kaitsmeid ning auto puhul tüüpilise kaitsmisvajaduse (lühise) puhul töötab ka selline asi mõistliku lahenduse puhul tõhusalt.
Loomulikult ei kehti see jutt elekroonikaseadmete, ülekoormuse või üksikute eraldi ahelate kaitsmise puhul.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
DOodlezboy
huviline

Registreerunud 26.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.11 22:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ferdinand
Tsitaat:

Valgustus muidu põleb normaalselt? Üsna tavaline on, et spidoploki pirnid (ja mitte ainult) vahetatakse oluliselt võimsamate vastu. Kui nüüd "hoolikas" autoremontija vahetas kõik autosalongi 1,2W pirnid korraga välja ntx 2W vastu siis on pmst võimalus, et põhja keerates kaitse maha põleb.

Valgusus põleb täiesti normaalselt.Mis ma hakkan sest 10 kaitsmest sinna panema kui ettenähtud on viiene.

Timmu
huviline

Registreerunud 06.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Q

postitati 25.02.11 17:44 Tsiteeri

Tsitaat:
on lühis.

Parandasin pagassijuhtmed ära - ei midagi.
Mässasin kellaplokiga - ei midagi.
Üks päev lahkasin siis edasi oma juhtmeid ,et kust siis toss tuli. Alustasin kaitsmepesa juurest otsinguid. Leidsin pundi, kus oli a 30 juhet, ühe palja juhtme st. kaitse oli ümbert ära sulanud. Ja nii siis ma järjest lammutasin seda juhtmekimpu, hiljem lisanud vel 1 paljas, kuni jõudsin süüteluku kanti. Sealt natuke veel ja siis oli asi selge - pardatsoki valgustus. Pirnist aates oli u. 30-40 cm kaablit ilma rüüta. Oleks sealt leegi võtnud siis oleks masin läind ka vist.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 22.9% - SQL: 77.1%]