Lehekülgi: 1 2 3 .. 8 |
magiorav
huviline
Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2
|
postitati 11.12.10 17:34
|
|
|
Esiveoliste talverõõmud (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata :) )
Kuna olemas on Quattro rõõmude teema, siis teeme ka esiveoliste jaoks.
Siia siis postitage rõõmud ja sündmused esiveolistega.
|
|
|
Rain
klubiliige
Registreerunud 05.10.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad ja A6 Allroad
|
postitati 11.12.10 17:43
|
|
|
Eile sai kas esiveolist rõõmsaks tehtud. Tulika takso lumehangest välja lükatud ja Berlingo õnnetult keset teed risti. Lisaks üks 7ne bmw mis mööda
rööpaid vägisi lumehange ronis ja kinni jäi. Sõitsin mööda rööpaid lumehangest läbi kuni vähe puhatama platsini, ikka jäi veel mitu mitu korda kinni.
|
|
|
Krika
huviline
Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 11.12.10 18:05
|
|
|
Küll on tore vaadata, et b4 nii korralikult kässar töötab. Ma olen ise jumala loobunud. Kaks korda remontinud supporteid, mõne aja pärast annab saba.
Ostsin uue suporti,. mõni aeg töötas, andis suht saba. Ostnud uued trossid, üks aasta ja jäid kinni. Puhastasin, õlitasin möllasin, ikka jääb kässar
peale ja ainult üks pool võtab. Aitab, mina see aasta kässarit ei kisu
Täna suutis auto niisamaggi kaks korda teepeal risti minna. Ükskord mingi 70 km/h. Siis kiskus näo naerule. Peab hübraulilise kässari ära ehitama,
tükka ega mõlkunud peas.
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 11.12.10 18:10
|
|
|
Ja q meestel paluks siis siin teemas, mitte sõna võtta, et monod on mõttetud nagu ka on q teemas, et vaidlus kustutatakse.
|
|
|
|
Krika
huviline
Registreerunud 08.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 AVANT 2.0E
|
postitati 11.12.10 18:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Küll on tore vaadata, et b4 nii korralikult kässar töötab. Ma olen ise jumala loobunud. Kaks korda remontinud supporteid, mõne aja pärast annab saba.
Ostsin uue suporti,. mõni aeg töötas, andis suht saba. Ostnud uued trossid, üks aasta ja jäid kinni. Puhastasin, õlitasin möllasin, ikka jääb kässar
Täna suutis auto niisamaggi kaks korda teepeal risti minna. Ükskord mingi 70 km/h. Siis kiskus näo naerule. Peab hübraulilise kässari ära ehitama,
tükka ega mõlkunud peas. |
Ega mul töötab ka ainult üks pool aga peab kevadepoole täiesti lahti supportid kakkuma ja uue trossi ka panema
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 18:27
|
|
|
Eile 5 senti madaldatud A3-ga taaskord lootusetult põhja peal kinni Ei
aidanud plangud, 3 inimest ega ka rohke nõksutamine, lõpuks tõmbas Touareg ikkagi välja. Pärast kahetunnist seisu tootis auto vabakäigul ohtralt
vibratsiooni ja undas kole imelikult, ehk läks kuskile vesi sisse, sest edasi-tagasi nõksutades oli mootoriruumi küllalt palju lund tekkinud. Koju
tulin sama teed ja võtsin kõva hoo sisse, et lumest lihtsalt kõhu peal üle libiseda, toimis. Viimasel ajal üldse kummalised anomaaliad auto kallal, ei
lähe nt temperatuur üle 75 kraadi, mis ilmselt termostaadi viga aga mis veidram: järsult paremale pöörates viskab salongi külma karget õhku Pole aimugi, mis pull see on.
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 11.12.10 18:35
|
|
|
Eile hommikul palusin naabrit, et mu autoremondi töökotta ära viskaks oma Toledoga, kuna enda oma oli seal ja ootas uut bensupumpa. Sõita saime 10
meetrit, siis toimus 20 min kaevamist ja lükkamist. Olin üleni higine ja väsinud. Oleks ikka pidanud jala minema, oleks kordi kergemalt pääsenud.
Niiet röömu kui palju .
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
real1
huviline
Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6
|
postitati 11.12.10 18:37
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Krika
tükka ega mõlkunud peas. |
Ega mul töötab ka ainult üks pool aga peab kevadepoole täiesti lahti supportid kakkuma ja uue trossi ka panema |
Mul on kõik hooldatud, trossid uued, aga need kummilutud seal trosside otsas on BS. Tee mis teed, lumi ja vesi läheb vahele ja jäätub kinni. Kah ei
julge käsipidurit puutuda, igavene häda vist Audidel. Ainus, millel töötab, on 80-l trummel. Seal vist trossiotsad sees peidus ja seda probleemi
pole
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 18:50
|
|
|
jah, paistab et kõigil see probleem.- Ühel tuttaval sama lugu. Ostis uued supportid ka teine ja aasta pärast oli jälle samal teel. Ma ei raatsi isegi
uusi supporteid osta, mõttetu aja, raha ja närvikulu.
Vahepeal kaalusin ka c5 audi supporteid taha visata, aga tahaks mõnda supportit näidiseks, et näha ümbertöö mahtu. Samas oleks enda huvides lahe ka
hüdrauliliseks teha.
Trummel on lollikindlam jah, trossiotsad on trummli sees. Täna möllasin b3 audiga, kässarit kakkusid, nii oli tagaots vastu maad ja külge loha
|
|
|
|
egert57
huviline
Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 200 q, w passat, rover 420
|
postitati 11.12.10 18:58
|
|
|
Mul on küll fantast hea käsipidur, lausa lust teda taltsutada
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 11.12.10 19:01
|
|
|
No tõesti . Ma ei tea, kus te küll elate . Lõuna- Eestis pole mina veel oma 215 laiade rehvidega kinni jäänud, kuigi naelad suht läinud juba (ei
mäletagi, kas 3. või 4. aasta). Ainuke kord oli üleeile selle Monika ajal, kui majaesisest mäest ei läinud üles, kuna rada ees polnud ning ninaga
lükkasin lund. Muidugi, kui aru ei saa, et kinni hakkab jääma, siis kiirelt tagurpidikäik sisse, sama teema ka quattrol.
Mõtlen muidu ka mõnda aega juba lumekettidele, kuid ei tea, palju needki aitavad, sellises lumes ?!
Aga muidu on fun
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 11.12.10 19:06
|
|
|
Mina jäin sellistesse kohtadesse kinni, kus autost väljumiseks tuli uksega kõigepealt lumi eest rammida.
|
|
|
|
egert57
huviline
Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 19:09
|
|
|
Ma ennem kinni ei jäänud kui põhjapeale nii et taga rattad jäid natuke õhku, lõpuks olid täits lennus kui metsaveo traktor pidi abiks tulema ennemalt
ei aidanud quattro midagi, ainult hooga liigutas 30cm kaupa
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 19:14
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=S4-_U0_Gwoo Minu tänane hetkeline lõbu
peale kässaritrosside külge panemist, mis osutus elu mõttetuks tööks Ma
jäin ka täna kinni, aga ise lollitasin ka. Vanema maja ees oli vaja turnida. Seal oli selline kõrgem koht ja jäi põhja peale. Mul juhtus see ükskord
suvel ka, nii , et talv pole selles mitte kuidagi süüdi .
|
|
|
|
egert57
huviline
Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 19:26
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=S4-_U0_Gwoo Minu tänane hetkeline lõbu
peale kässaritrosside külge panemist, mis osutus elu mõttetuks tööks Ma
jäin ka täna kinni, aga ise lollitasin ka. Vanema maja ees oli vaja turnida. Seal oli selline kõrgem koht ja jäi põhja peale. Mul juhtus see ükskord
suvel ka, nii , et talv pole selles mitte kuidagi süüdi . |
Miks siis mõttetu töö?
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 19:44
|
|
|
Kässar jääb peale, hoovad ei tõmba end tagasi. Kässari trossid sain liikuma, aga nad pole enam nii head kui uuena peaks. Seda kõntsa sees ikka liiga
palju.
|
|
|
|
AudiMihkel
huviline
Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: Mitte audi
|
|
egert57
huviline
Registreerunud 26.11.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 19:55
|
|
|
Kässar jääb peale, hoovad ei tõmba end tagasi. Kässari trossid sain liikuma, aga nad pole enam nii head kui uuena peaks. Seda kõntsa sees ikka liiga
palju. |
Tee sinna hoobade peale siuksed parajad vedrud millega jõuaksid käsipidurit tõmmata ja vedru hooba jõuaks liigutada
|
|
|
rainer9968
huviline
Registreerunud 02.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1,9TDI
|
postitati 11.12.10 19:58
|
|
|
Ei ole veel suutnud ise kinni jääda aga hull oli see, et "Moonika" tahtis maanteelt minema puhkuda, et hoia roolist kõvasti kinni. Õnneks on Audidel
stockis suht kõrge kliirens ja esivedu. Ma ei tea kuidas bensukatel on aga diislil on see, et kui natuke vajutad siis rattad kraabivad, õrnalt tuleb
gaasipedaali siluda. Vääne on madalatel pööretel suur.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
|
hamlet
huviline
Registreerunud 29.03.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.12.10 20:31
|
|
|
Plaan homme (pühap) minna Tartu-Elva-Tõrva kaudu Karksi-Nuiasse.On keegi kursis millised on teeolud?
|
|
|
wilba
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Saab 9-5
|
postitati 11.12.10 20:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: egert57
palju. |
Tee sinna hoobade peale siuksed parajad vedrud millega jõuaksid käsipidurit tõmmata ja vedru hooba jõuaks liigutada |
Mul on sellised vedrud seal taga täitsa olemas. Algul kässar ei töödanud hästi, vahetasin trossid ära ja panind suportid liikuma uuesti ja praegu on
täisa pro.
Kuigi viimaste päevadega on auto muutunud küllaltki madalakas seoses jääga auto kerel... teisipäeval saan ehk komandosse sulama, kui hästi läheb.
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
postitati 11.12.10 21:31
|
|
|
jah, paistab et kõigil see probleem.- Ühel tuttaval sama lugu. Ostis uued supportid ka teine ja aasta pärast oli jälle samal teel. Ma ei raatsi isegi
uusi supporteid osta, mõttetu aja, raha ja närvikulu.
Vahepeal kaalusin ka c5 audi supporteid taha visata, aga tahaks mõnda supportit näidiseks, et näha ümbertöö mahtu. Samas oleks enda huvides lahe ka
hüdrauliliseks teha.
Trummel on lollikindlam jah, trossiotsad on trummli sees. Täna möllasin b3 audiga, kässarit kakkusid, nii oli tagaots vastu maad ja külge loha |
Mul omal Audi 80 b3, kui ma käsi pidurit kisun siis pean ikka lõppuni kiskuma et toimiks, pingutamine ka kuidagi ei aidanud, sügisel kui lund veel
polnud siis toimis ideaalselt aga nüüd jonnib millegi pärast.
Ise juba kinni istunud oioiii kui palju. Esiots nii madal et isegi labidas alla ei mahu, aga kui esi ots kuidagi imekombel lahti kaevata ja natuke
maurata, siis ronib tagurpidi välja Eile ei jäi teele suurema hang ja
sai hooga ikka läbi minna aga sellest tuli ka hea hüppe, mille tõttu sain aru et pinna tuisk ning hanged kõvad, siis jägmisest hangest nii
optimistlikult läbi ei hakkanud trügima Aga esmapäeval tulin Paide
kandist ja sabas jõlkus mingi bmw mis järsku maha jäi. Tagurdasin ja läksin uurima milles asi siis tuli välja et õnnetu taga veoline ei suutnud jälges
millegi pärast püsida ja jäi kinni
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 3 .. 8 |