Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Mingi veider viga (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 1449)
naxi
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.10 15:47 Tsiteeri
Mingi veider viga

Tervist

Olen siin väikese murega, ning nyydseks pool päeva foorumis tuhninult, ei õnnestunud mul leida endale vajaminevat infot/kogemust, mistõttu olen sunnitud siis uue teema tegema. Lootuses, et kellelgi on analoogne probleem olnud ning selle lahendanud ja nyyd jagaks pisut soovitusi:)

Mure aga on järgmine...
(Autoks A6 2,5TDI Quattro 132kW 2003a)

Nimelt käitub mootor veidralt ehk siis aegajalt kylmalt käivitades (käivitub väga hästi ka väga karmi pakasega), kuid vabadel põõretel mootor partsub, sumbutist ajab musta tossu välja, ning gaasi vajutades põõrded yles ei lähe/ei muutu. Juhtub sellist asja aga harva, yhe korra eelmisel karmil talvel, nyyd see aasta aga juba 3-4 korda. Teeb sellise triki ära, jätan mootori seisma, hetke pärast käivitan uuesti ning kõik töötab laitmatult, ei mingit tossu ning mootorgi nurrub nagu peab. Olen uurinud ja kysinud ja ka diagnostika teinud, ka Audi keskuses maad uurimas käinud (Pärnu keskuses, ei soovita)... ei midagi!!! Põhiliselt läbikäiv teema on mingite andurite ja/või elektroonika pange panek, mis kylmade ilmade tuleku tõttu nii tegema siis hakkab. Tõetera võib isegi sees olla sellisel jutul, kuna aasta tagune juhtum oli samuti esimese kylma ajal...
Audi Pärnu keskuses aeti lihtsalt mingit kosmosejuttu ala "sul on suvine kytus sees vms" Cmon, olen 6-7 paagitäit talvist see aasta juba läbi ajanud, mis krdi jutt", vastan mina... "No jätke auto siia, me siis vaatame, mis seal viga võib olla"
"Ma vajan remonti asjatundjatelt, mitte ei maksa remondilukkseppade koolituse eest" ning astusin minema. No yldiselt jah, Pärnu Audi remondiosakond on kyll selline koht, mille kylastamist peaks vältima aga see selleks.
Ikka uurisin ja ootasin ja lootsin (pean häbelikult tunnistama, et naiivseslt lootsin vea iseeneseslikku kadumist) kuni siis tänase hommikuni, kus probleem taas päevakorrale kerkis ning abi ei ole olnud ka auto väljasuretamisest-uuesti käivitamisest, mis varem tulemuslik oli... Mootor partsub ja tossu tuleb tagant, jõud puudub, auto liigub vaid sellisel kiirusel, mis käigu sisse panemisel tekib (nimelt siis automaatkast), gaasi andes ei juhtu midagi, põõrded ei muutu...
Et kui kellelgi on olnud analoogne juhtum minevikus, siis äkki jagate oma teadmisi/kogemusi.

Tänud

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.12.10 15:54 Tsiteeri

Kas veakoode on loetud? Ja kas kütuse filtrit oled vahetanud.?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
naxi
huviline

Registreerunud 08.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 10.12.10 16:01 Tsiteeri

Veakoode on kontrollitud, ei näita midagi. Kytusefiltrid on vahetatud siis kui peab. Ennetades edasisi analoogseid kysimusi, ytlen etterutates ära, et auto on ideaalselt hooldatud, st kõik mis ette on nähtud/millise aja tagant, on ka õigeaegselt tehtud/vahetatud:cool:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
automees6
huviline

Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo

postitati 10.12.10 16:17 Tsiteeri

Ja kui töötab siis käib nii nagu peab? Kui musta ajab siis ei saa kas õhku või on kütust liigapalju. Mõni pihusti äkki jamab. Õhulugeja pistiku võid proovida lahti teha. Hiljem kuhugi diagnostikasse minnes peaks seda mainima ainult. Mõistlik oleks ikkagi arvutiga vaadata ka süüde õhk ja kütus on paigas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]