Lehekülgi: 1 2 |
rixkaa
huviline
Registreerunud 07.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: autota.
|
postitati 07.10.02 12:01
|
|
|
mayday, mayday...
Mure järgmine: Audi 90 90a 2,3
Üks päev auto lihtsalt ei lähe soojana tööle. Hommikuti ja kui auto ca 30 minutit seisab on kõik ok ja kui autot soojana natuke lükata, läheb ka kohe
tööle. Mis andur või juhe mul võib katki olla?
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.10.02 16:38
|
|
|
Et siis soojast peast lükates läheb tööle... nagu ma aru saan?
Aga kas ta sul siis soojast peast starteri võtab taha, ajab mootorit ringi?
|
|
|
|
rixkaa
huviline
Registreerunud 07.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.02 06:56
|
|
|
soojast peast veab starter korralikult ringi. võib nii palju käiata kui tahad, a auto ei tee mitte mõhkugi.
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.02 07:06
|
|
|
arvamus selline, et külmkäivituspihusti töötab valel ajal st ka siis kui mootor on soe...
annab rikast segu peale ja tõmbab küünlad märjaks ning auto ei käivitugi.
aga kui lükkad siis külmkäivitus pihusti ei anna bena peale, kuna too töötab siis kui starterit annad.
kõigepealt uuri seda külmakäivitust siis vaata edasi.
andur/vms prsses, et mootor ei saa aru, et pole -20`C vaid ca 20 plussis
|
|
|
rixkaa
huviline
Registreerunud 07.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.02 07:38
|
|
|
väga hea, hakkan sellest peale, a kuidas ma külmkäivitus pihusti ära tunnen/kus asub/milline välja näeb/kuidas kontrollin et ta terve on?
|
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.02 09:36
|
|
|
kus kandist oled?
ma võin kah korra pilgu peale visata. eriline spets ei ole aga tean kus see sellel mootoril asub...
mul peaks sama R5 mootor olema enda 100 peal....
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.10.02 13:33
|
|
|
Ikka väga külma ilmaga töötab külmkäivitus pihusti ligi 10sekki mitte ainult käivitamise ajal...
Iseenesest asub pihusti selle hõbedase sisselaske kollektori peal, peaks olema salongi poolsel osal... no on selline jubla millele tuleb peale nii
kütuse toru kui ka kaks juhet. Tiri need juhtmed soojast peast maha ja käivita siis, kui ikka ei lähe siis pole mure selles.
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 4WD ARBUUS
|
postitati 08.10.02 21:59
|
|
|
mu audi oli sama jama... ja viga oli bensiini pumba surves...(madal liiga) ehk siis pump peez soojast peast kohe mitte ei läinud käima..!!! lahendus... ainutinje oli selline. et vedasin omale salongi nuppu
mis andis külmkäivitust manuaalselt peale kui autot soojast peast käivitasin. ja lõpplahendus maksis 2380 krooni aave autost uus bensiini pump!
aa jah proovi oma autoga üks asi ära... et kui sõdidad ja gaasipedaali põhja vajutad, kas siis kaob autol võimsus ka ära... kui ei siis on pump ok!!!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.02 05:37
|
|
|
Aga kui pump pees siis ei lähe ta ju külmast peast vapsee tööle... sest siis ju teab aju, et moto külm ja surub rohkem kütet peale kui soojast peast.
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.02 14:11
|
|
|
külmkäivitus pihusti töö ongi topelt survet teha... et ta külmast peast rohkem bensiini saaks mootori töötamiseks. kui aga mootor soe, siis ta seda
topet survet ei tee ja pumba surve ongi madal.. ja selle pärast ta soojast peast käima ei lähe..!!!!!!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.02 14:21
|
|
|
Oot oot nüüd, nüüd ajad sa küll pada... miskit topelt survet seal nüüd küll ei ole. Külmkäivitus pihusti on eraldi pihusti sisselaske kollektori peal
mis pihustab külmast peast lisakütust juurde ja siis jääb uuesti vakka. Aju saab temperatuuri andusilt teda, et moto on külm ja pihustab mootorisse
rohkem kütet lihtsalt ja seda läbi tavaliste pihustite. Kui mootor soojeneb siis lastakse normaalne kogus kütet peale, ning külmkäivitus pihustil pole
siin enam miskit osa.
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.02 18:05
|
|
|
seda ma mõtlesingi, et pärast soojast peast see külmkäivitus pihusti ei peagi töötama... ja kui auto soe on, pole pumbal survet, ega lisa bensu..
millega mootorit käima saada... Bensiini pumba surve peab olema käivituse aeg min. 5bar... !! mida aga arvatavasti sellel autol ei ole ja lisakütust
ta ka kusagilt ei saa ja ongi bensiini puudud...!!! ega auto siis õhuga ei sõida...!!! kui mootor töötab, siis ta surve niisuur ei pea olema..! kui
sa muidugi gaas põhjas ei sõida oma autoga..! minuarust on see nii...!!
Ja pärast pumba vahetust minu nina ees ... hakkas auto normaalselt töötama...!!
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.10.02 19:33
|
|
|
Kahjuks mu autol veel mehaaniline pump... aga kas tõesti on elektrilisel 5bari??? tiba kahtlane kas pole...
Ja siis veel see, et kui külmast peast see külmkäivitus pihusti oma töö lõpetab peaks ju auto välja surema...
|
|
|
|
audi-äss
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.10.02 01:38
|
|
|
Niipalju kui mina tean peaks pump töötama kogu aeg ühe surve peal, see-pärast ka tagasivoolu toru ju on...
|
|
|
|
kaido
huviline
Registreerunud 14.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.02 12:30
|
|
|
Mul oli sama jama, tuli välja, et kollektori ja õhufiltri vaheline lõdvik oli katki ja imes lisaõhku. liimisin selle kinni ja käib jälle.
|
|
|
rixkaa
huviline
Registreerunud 07.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.02 13:02
|
|
|
ranz: Iseenesest asub pihusti selle hõbedase sisselaske kollektori peal, peaks olema salongi poolsel osal... , no nii, võtsin soojast peast juhtmed
sellelt vidinalt küljest ära, ikka mitte midagi. auto töötab laitmatult,
vajutad gaasi põhja- läheb korralikult pöördesse. milles veel võib viga olla. ei viici enam autot tööle joosta. a ja lükates läheb ime hästi tööle.
andke abi
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.02 15:23
|
|
|
No siis on selge, et külmkäivitus pihusti viga ei ole ja benapumba oma ka mitte kui pöördesse läheb ilusti... aga milles siis veel, hmm... väga imelik
muidu, et lükates läheb starterist mitte.
Näe ega ei oskagi enam miskit mõelda... ma ei saa sellele pihta mika ta just sooja peaga ei lähe! Siis nagu miksi temperatuurianduri viga oleks, aga
kes seda teab... eks pead kusagile targemate juurde sellega minema
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 16.10.02 15:40
|
|
|
Mine küsi hipokalt Hannese käest nõu(mitte ämbrit) Tavaliselt aitab heameelega,kui tal päevapeale närv püsti pole läind
|
|
|
|
Graabel
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.02 22:38
|
|
|
Mul oli peaaegu sama jama aga mul suri lambist välja ka , kui mootor soe. Otsiti viga siit ja sealt ning lõpuks leiti viga: bensiini pumba relee. Seal
sees oli midagi veica kärssanud ja kui nati aega oli mootor töötanud siis hakkas n....a kuna sitt yhendus. Nagu teada on lähevad yhenduskohad kuumaks
kui ei ole korralik yhendus. Mul suri lambist välja ja siis pidin ootama mingi minuti paar ning alles siis läx käima. Kui vahepeal käijasin lykkus aeg
pikemaks! Äkki on viga relees, proovida ju võid ning kuula kas pump teeb häält või ei ??
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.02 05:17
|
|
|
Selles ei saa viga olla, kuna lükates ju läheb... aga starterist ei lähe. Mõtlesin korra, et siis äkki starterit andes katkestab ta miski vooliringi
ära ja ei lähe tööle aga kui aiult süüde on siis läheb (lükates) kuid sellega siis nii, et peaks ikkagi siis tööle minema kui võtme starteri asendist
tagasi lased, sest mootoril hoog sees ja ta läheks kohe tööle... aga ei lähe, totaalne jama noh
|
|
|
|
Graabel
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.02 18:53
|
|
|
Kusjuures mul oli nii kui lambist välja suri ja hoog oli veel norm siis panin käigu sisse ja läx uuesti käima . Kui aga starterit proovisin ei läinud
üldse!?!?!?
|
|
|
|
rass
klubiliige
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 9-5, S80, Passat, Corsa, 2x R850R
|
postitati 17.10.02 19:15
|
|
|
starteriga aamen
|
|
|
|
ranz
klubiliige
Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.02 05:07
|
|
|
Starteri viga ka ei ole, kuna mees ta ju kirjutas, et soojast peast võid käiata palju tahad...
|
|
|
|
rixkaa
huviline
Registreerunud 07.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.02 15:25
|
|
|
klge, a äkki lükkaks ma oma laiba ette ja siis äkki keegi targem inimene ütleks, et : näe see on per**es.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |