Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Autor:
Pealkiri: Kogunemine Tallinnas (Vastuseid: 103 | Vaatamisi: 12537)
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 Quattro B6

postitati 18.11.10 08:37 Tsiteeri
Kogunemine Tallinnas

Oleks siis pakkumine selline: Koguneks Audidega näiteks parklas või kusagil. Tutvuks omavahel. Räägiks juttu, kui on autoga mingi probleem siis kohapeal proovida mitme peaga lahendada. Usun, et keegi ikka oleks huvitatud uutest tutvustest. Seega peaksime kokku leppima mingi aja ja koha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 18.11.10 09:03 Tsiteeri

Kuna nüüd ka mõnda aega Audit omanud, siis poleks halb kaaskannatajatega tutuvust teha. Seda enam, et remonditud ka teist üle keskmise, mida ma olen plaaninud, seega jutuainet peaks jätkuma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 18.11.10 20:20 Tsiteeri

Võiks olla tõesti nädalas näiteks üks kindel päev kus saaksid kõik kes huvitatud tulla kuskile kogunema :) Usun, et oleks kindlasti mingeid häid näpunäiteid teistele kuidas oma liikurit etemaks putitada :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Saab 9-5

postitati 18.11.10 20:34 Tsiteeri

Laupäeviti kuskil kõrvalises parklas oleks päris mõistlik asi see kogunemine. Suurtes kaubanduskeskuse parklates mulle isiklikult ei meeldiks väga. Omanikud pahandaksi ja mulle väga ei istu see võõraste inimeste põrnitsev pilk. :D Idee on aus ja hea;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 18.11.10 21:17 Tsiteeri

AC-Piljard pole piisavalt hea koht kus juttu vesta? Iga nädal kisub vast liiga tihedaks, korra kuus toimuv piljard on vähe mõnusam, järgmine kord peaks 9.Detsembril olema.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 07:24 Tsiteeri

Piljard oleks vast hea küll. Mul ajavahemikul 21.11 - 17.12 kahjuks ainult nädalavahetused vabad. Pärast seda igal ajal tulija. Aga nädalavahetustel jama see et piljardi tunnihind kipuks kõrgeks. Mis ei oleks just takistus. Aga esmalt võiks lihtsalt panna mingi aja paika kus saame lihtsalt mingiks ajaks kokku, tutvustame ennast, räägime lihtsalt paari kolme sõnaga oma autodest. Vaatame palju rahvast kohale ilmub ning paneks seal kindla aja kokku mil mängime piljardit :)
Kui paremaid pakkumisi siis andke tulla :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.11.10 07:35 Tsiteeri

Järgmisest nädalast läheb külmaks. Välised pikemad kogunemised on rohkem suvine teema.

-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 07:42 Tsiteeri

Siis oleks vast jh mõistlikum kuskil sees olla.. Aga kus kandist oleksid tulijad? Kas Rocc'al'mare bowlingu piljard oleks väga kaugel tulla? Kui teha seal lihtsalt mingi avamäng ja paneks järgmise aja paika :)

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 07:43 Tsiteeri

Vabalt võivad ka iganädalased ja parklakogunemised need olla, kindlal päeval ja kindlas kohas. Näiteks BMW klubi koguneb teisipäevati laagris ja neljapäeval lasnamäel. Nädalavahetustega on see jama, et paljud on ära või muud tegemised, nädala sees oleks vast parem. Tõenäoliselt annaks mõne kaubanduskeskusega (kasvõi Mustikas) ka kokkulepe saavutada, et nädala sees mõnel õhtul saab perioodil sügis-kevad nende maa-alust parklat kasutada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 07:49 Tsiteeri

Ka see oleks mõte :)

Nädala sees läheb mul nüüd ajaga kitsaks.. Lähen tagasi Rakverre õppima :D Seni oli välisprax :D Aga 17. detsembrist tagasi Tallinnas. Pärast seda ühineks ka mina Teiega :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 08:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -k2bi-
Siis oleks vast jh mõistlikum kuskil sees olla.. Aga kus kandist oleksid tulijad? Kas Rocc'al'mare bowlingu piljard oleks väga kaugel tulla? Kui teha seal lihtsalt mingi avamäng ja paneks järgmise aja paika :)

Vaatan, et oled mõni päev tagasi registreerunud. Seni oled end ilma registreerumata klubi tegemistega kursis hoidnud või oledki hetkel ses mõttes täiesti roheline? Ses mõttes, et avamäng on meist enamiku jaoks ammu tehtud, kogunemisi on olnud ja tuleb ka edaspidi. Talvel kindlasti mõni jäärajaüritus, kui jääd on, talvepäevad võibolla, piljardid on Bambas iga kuu teisel neljapäeval jne. Päris iga nädal vast ei viitsi paljud end välja ajada. Graafikud ka ei klapi alati.

-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 08:24 Tsiteeri

Sel juhul olen roheline :D Olen huvitatud lihtsalt uutest tutvustest :) Kuna sai soetatud Audi siis oli ka kohene huvi klubisse tulla. Sest olen märganud, et foorumitest saab alati abi kui on mingi lihtsam mure. Antud juhul olen alles uus klubiline ja ei leidnud konkreetset teemat, et kuskil Tallinnas lihtne kokkusaamine kuskil parklas vms. Mõtlesin, et äkki läheb hästi ja hakkame kogunema omakandi Audiomanikega :)

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 19.11.10 08:33 Tsiteeri

Meil on lihtsalt harjumuseks koguneda soojemas kohas ja meeleolukamas võtmes kui parkla :D
Astu läbi piljardist, olen kindel et sa ei kahetse!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 08:45 Tsiteeri

Usun seda :)

Eks ma katsun kh sinna jõuda :D

Millal te tavaliselt seal olete :)

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 08:50 Tsiteeri

Vaata ürituste alamfoorumi esimest kleebisteemat.

wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 09:08 Tsiteeri

Minu arust oleks see valgel ajal parklas kogunemine ikkagi ka hea, sest siis kui on autoga probleeme, saab mõni ehk teadjam mees oma käe külge panna, kui oskab. Või siis vähemalt näidata, et pärast oskaks ise probleemi lahendada.
Vahel siin foorumis tuulates ja siis pärast väljas autos ja siin räägitut päris raske kokku panna. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 09:14 Tsiteeri

Oleksin mõlematel üritstel osaleja nii palju kui võimalik.. Esmaste arvutuste korral tuli välja, et 9.dets ja 13. jan Bambas? Neist saaks tulla alles 13. jaanuaril.. Aga seni oleksin tulija ka parklatesse juba alates detsembrist.. Kül võib nati lõgane olla putitada, kuid kui tunked kaasa võtta ehk saaks hakkama :D

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 11:11 Tsiteeri

Eks jah autode ümber kogunemine ja kapoti alla vaatamine on midagi muud kui õllekannu või kohvitassi taga maailma asjade arutamine. Paraku ei saa loota, et iga nädal oleksid kõik paremad spetsialistid kellast kellani kindlasse kohta kokku tulemas. Samas - kes ei tee, sel ei juhtu. :) Pane konkreetne kuupäev, kellaaeg ja koht paika ja huvilised tulevad kohale. Kuudepikkune "mis ajal, kus kohas" nämmutamine ei vii kuskile.

-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 11:19 Tsiteeri

Esialgne mõte oleks siis 16.detsembril kell 20.00 Mustika keskuse all parklas.
Või oleks kellegil sobilikum mõte?

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 19.11.10 11:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: -k2bi-
Esialgne mõte oleks siis 16.detsembril kell 20.00 Mustika keskuse all parklas.
Või oleks kellegil sobilikum mõte?

Vaata et sa keskusega eelnevalt kokkuleppe saavutad siis ka, eks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 11:25 Tsiteeri

Annan endast parima :) Kui saan leppele annan teada. :)

-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 15:12 Tsiteeri

Kas keegi on kursis, et kas keskused meilidele vastavad? Või peab helistama?

wilba
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.10 15:48 Tsiteeri

Kui ma Keilas päästevalmiduses olema ei pea sel päeval, siis üritan ka ennast kohale ajada sinna ;)

-k2bi-
huviline

Registreerunud 16.11.10
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.10 11:22 Tsiteeri

Siiamaani pole Mustika Keskus mulle vastanud. Kui 28. novembriks vastanud ei ole ehk siis otsime uue koha?

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.10 11:51 Tsiteeri

Kui sa nende kontoripoole töötajale reede õhtul kirja saatsid, võiksid vähemalt esmaspäeva õhtuni ära kannatada. :)

Lehekülgi:  1  2  3  ..  5
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.6% - SQL: 75.4%]