Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
Autor:
Pealkiri: Kas keegi teab?! (Toomas Ader) (Vastuseid: 8 | Vaatamisi: 4935)
Mairo
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.04 11:36 Tsiteeri
Kas keegi teab?! (Toomas Ader)

Kahjuks on nii, et pidevalt satud kokku igasugu avantüristidega, kes esimesel võimalusel su paljaks koorivad. Alljärgnev jutt käib noormehe kohta, kes minu naise sõbrannaga tegi diili, et kasutab viimase Ford Mustangi ja vastutasuks teeb sellele autole kokkulepitud summa ulatuses remonti. Sai diil tehtud ja noormees hakkas sõitma. Ma küll keelitasin Kristinat, et ta hästi järele mõtleks, enne kui midagi sellist teeb, kui naiste arusaam asjadest on mõnes osas kahjuks liiga roosa.
Kristina sõitis ära soome tööle ning oligi nagu kõik korras, kui ühel päeval juhuslikult sattusin nägema pilte, kus see härra autoga burnouti tegi.
Sai natuke noomitud teda, kuid midagi tõsisemat ei juhtunud.
Tänaseks on olukord järgmine..... auto on rüüstatud. Paljud asjad on lihtsalt minema jalutanud, mootor ja käiguosa lõhutud. Nimekiri kahjudest on pikk.
Võib öelda, et oma lollus sellist kokkulepet teha, kuid asi on tehtud ja vaja oleks otsad kokku tõmmata. Kui keegi teab midagi mehe kohta, kelle andmed on allpool kirjas, siis oleks kena, kui sellest teada annaksite. Kohaleviiva info eest vaevatasu.

Toomas Ader
isikukood 37112040225
elukoht Kasemetsa, Saku vald

P.S. Ta on või oli ka mustangi klubis liige!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
T.P.
huviline

Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: puudub

postitati 06.09.04 12:10 Tsiteeri

tqhq foorum vahest ka abiks?

edit : sa pole ainuke kes teda taga otsib.

http://kola.just.ee//public/otsingutulemus.htm?asjanr=&alguskpv=&loppkpv=&kpvliik=1&kohus=&kohtunik=&isik=&a mp;isikuliik=1&ikategooria=&marksona=37112040225&marksonaliik=1&otsi=++++Otsi++++&asjatyyp=TS

stockmann, eesti ühispank, radiolinja tunnevad ka huvi

lisaks - https://www.krediidiinfo.ee/online.php?data=a/I/fi3R7yU0u7WoZroJHV0LsmITGunnvIJMtIDPFDFDsOTL4xXOsr5PzlGp0TuT+EmUsqQYdIbCC7vwuepD fYVmOvEQleAOpm9d+QsjyEV0S/6vi11cYk0yedkiDfjUhEOor2UnW7DT4ZsukxNmVbteggJzAUo=&NWSESS=bd945d6ba1103c2a4b13df74e492ed99

http://www.ametlikudteadaanded.ee/index.php?act=1

edit by MaQQu:
http://www.tqhq.ee/forum/viewtopic.php?tid=11108

jalgratturid jalgrattateele
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
spin
huviline

Registreerunud 30.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: AUDI 80 2,0I 91 B4 SEDAAN

postitati 06.09.04 14:21 Tsiteeri

viimati töötas firmas nimega alert auto.see oli suvel kuskil kui ostis mu käest mingile mustangile generaatori arvega ja jäi võlgu.arve oli ligi kuu aega vana ja mksmata.tõenäoliselt sai ta pärast seda jama sealt kinga.võid uurida siis alert autost 6684911 peaks poe nr. olema.seniks jõudu.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mairo
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 07.09.04 08:51 Tsiteeri

Normaalne koll! Huvitav, kaua ta niimoodi siin väikesel planeedil mõtleb tegutseda!
Ma seda olin kuulnud, et ta mingi mustangiga leekima oli pannud, kuid ei osanud seda uskuda. Pole sõnu....

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ferdinand
huviline

Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: 400,401,969

postitati 07.09.04 09:04 Tsiteeri

Teemasse ei puutu, kuid minul hakkavad nüüd põnevad kogemused tulema. Nimelt sai suve hakul telefonioperaatorit vahetatud. Kogu aeg on küll mingid imelikud kõned tulnud, täna öeldi, et mul peaks varsti elu "huvitavaks" minema. Endine numbri kasutaja ka mingi sarnane suller olnud ja nüüd vist siis hakkavad võlgade või ma ei tea mille tähtajad lähenema. Mõned inimesed ei taha kohe kuidagi aru saada, et mina ei ole kolja või vanja. Mingid vene tegelased helistasid ikka päris mitu korda, lõpuks ajasid ikka päris vihale juba.
Kui inimene ikka eestis viibib siis peaks ta ju ikka kusagilt välja "imbuma", ega siinses pisikeses oblastis ennast väga pikalt peita ei õnnestu, kui siis ainult miilitsa eest. Seda enam kui on tegemist kroonilise suliga kes paljusid petnud. Muidugi on tõenäoline, et selline tegelane jääb mingist hetkest lihtsalt teadmata kadunuks.

Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rulamees
huviline

Registreerunud 13.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: 2x Audi B4 2.0 automaat ABK, CBT

postitati 07.09.04 09:40 Tsiteeri

njah, maakera on ümmargune ja joosta pole kuhugi - aind mulla alla :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
villu157
huviline

Registreerunud 08.02.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 2.0 TDI DSG

postitati 07.09.04 11:54 Tsiteeri

Sellest mehest ei tea ma midagi, aga kui see peaks kuidagi aitama, siis see Mustang seisis mingi aeg Rakveres ühes bensiini jaamas. Mingi kaks või neli päeva, täpselt ei mäleta, sai isegi teist uuritud ja puuritud. Aga edasi kahjuks ei tea kuhu poole auto liikus.:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kristjan_l
huviline

Registreerunud 08.09.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.04 17:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Esialgne postitaja Mairo

P.S. Ta on või oli ka mustangi klubis liige!

Toomas Ader ei ole Ford Mustang Club Estonia (FMCE) liige ega pole seda ka olnud. Oma tegemistes või tegemata jätmistes ei esinda ta FMCE-d.

Kristjan Luts
Juhtkogu esimees
FMCE

'66 Mustang HT
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Mairo
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

postitati 08.09.04 18:41 Tsiteeri

Vabandused eksitava informatsiooni eest.

Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 23]
[PHP: 35.1% - SQL: 64.9%]