-Sten-
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.10 15:17
|
|
|
jõnksutab ja jätab vahele
Audi a4 1.6 . Vahepeal läheb raskelt käima ning sõidu ajal hakkab jõnksutama ja nö vahele jätma, siis suretad paar korda välja ja siis kõik korras.
Kui läheb ilusti tööle ja ei jõnksuta, siis kohal seistes sureb vahepeal välja ja hakkab sama jama pihta. milles probleem ? diagnostis viga ei leitud.
|
|
|
pakiraam
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 12.02.10
Kasutaja on eemal
Auto: a6,2.8 128kw avant quattro 96a.
|
postitati 14.11.10 17:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -Sten-
Audi a4 1.6 . Vahepeal läheb raskelt käima ning sõidu ajal hakkab jõnksutama ja nö vahele jätma, siis suretad paar korda välja ja siis kõik korras.
Kui läheb ilusti tööle ja ei jõnksuta, siis kohal seistes sureb vahepeal välja ja hakkab sama jama pihta. milles probleem ? diagnostis viga ei leitud.
| kunagi oli mul ka selline jama,lõpuks ei töötanud üldse enam,siis sai ka käidud diagnostis,seal ei leitud midagi,aga vahetasin välja
küünlad ja küünlajuhtmed,ning probleem kadus
|
|
|
-Sten-
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.10 18:35
|
|
|
küünlad on vahetatud, peab juhtmed ka ära vahetama esialgu siis.
|
|
|
uno
huviline
Registreerunud 15.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: mul on vw
|
postitati 14.11.10 18:45
|
|
|
Ise olen jamanud ühe Nissan Primeraga samade sümtomitega.
Lahenduseks oli jagaja ja süütepooli vahelise juhtme vahetus
Pane pimedas auto käima ja tee kapott lahti, ehk on näha, mis või kus üle taob
|
|
|
-Sten-
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.10 19:06
|
|
|
aga see ei jama koguaeg, pean just siis vaatama kui see jama pihta hakkab?
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 1,8t quattro
|
postitati 15.11.10 08:23
|
|
|
Lase kontrollida bensurõhk, vaheta bensufilter. Asju mis selliseid sümptomeid tekitaks ikka leidub. Lambda andur paneb segast võibolla.
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 15.11.10 17:43
|
|
|
Ei ole küll Audiga tegemist, ent kuna ma siin klubiliige olen, siis küsin ikka, kuna mõistus täitsa otsas juba Nimelt, Mitsu Galant 2.4GDI 1999a, bens, rahulikul sõidul jõnksutab aeg ajalt. Seda nii külma kui ka sooja
mootoriga. Eriti on tunda seda linnasõidul, nii 3-4 käik, kiirust 50-60. Samuti trassilm 5.käik, 100km/h aeg ajalt jõnksub. Ise kahtlustan
bensufiltrit, aga siis ta kakuks ka kiirendamise peal, samas, minu auto kiirendamise ajal liigub vägagi eduliselt edasi, ei jõnksuta ega poo. On
kellelgi ideid, mis võiks veel seal seda jõnksutamist põhjustada?
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 15.11.10 17:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jokerAudi
Ei ole küll Audiga tegemist, ent kuna ma siin klubiliige olen, siis küsin ikka, kuna mõistus täitsa otsas juba Nimelt, Mitsu Galant 2.4GDI 1999a, bens, rahulikul sõidul jõnksutab aeg ajalt. Seda nii külma kui ka sooja
mootoriga. Eriti on tunda seda linnasõidul, nii 3-4 käik, kiirust 50-60. Samuti trassilm 5.käik, 100km/h aeg ajalt jõnksub. Ise kahtlustan
bensufiltrit, aga siis ta kakuks ka kiirendamise peal, samas, minu auto kiirendamise ajal liigub vägagi eduliselt edasi, ei jõnksuta ega poo. On
kellelgi ideid, mis võiks veel seal seda jõnksutamist põhjustada? |
1.http://www.ekspressauto.ee/lit/forum/show_posts/?thread=33792
2.Pisike löik ka TM-ist:
Tsitaat: |
Paraku osutuvad uudsed lahendused reeglina vähem töökindlateks. Nii juhtus ka Mitsubishi GDI-mootoriga. Esiteks avastati, et kütusekulu ei küüni
lubatud numbriteni, seejärel ilmnesid probleemid mootori sisselaskepoole tahmumisega. Tahmumise vältimiseks otseselt midagi ette võtta ei saa, abiks
on vaid kvaliteetne kütus ja kõrgematel pööretel sõitmine. Tahmumine põhjustab mootori kiiremat kulumist, samuti võib elektrooniline drosselklapp
seetõttu hooldust või remonti vajada. Probleemist annab märku mootori tõmblemine ühtlasel kiirusel. Ainus tõhus (ja paraku väga kallis) lahendus
mootori puhastamiseks näeb ette plokikaane eemaldamist.
|
Kütusega soovitaks samuti ettevaatlik olla, sest GDI pump on suht tundlik ja välja vahetamine kulukas.
Ülejäänu vöiks jääda vastava margi foorumisse/klubisse
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.11.10 19:27
|
|
|
Meil on siin muidugi tehniliste probleemide jaoks oma koht olemas.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|