Natukene konstruktiivset kriitikat kah. Sul on kirjavigu seal sees, osad on ka näpukad. Valikuvõimalusi peaks rohkem olema, kuna ma testi enam teha ei
saa sis ma ei mäleta ka konkreetseid küsimusi peast. Ala millised lisateenuseid kasutate pesulas - mitte ühtegi ei saagi valida. Neid küsimusi oli
seal veel millel võiks nagu veidi paindlikumad vastused olla.
Ning natukene mõtlemisainet kah sulle. Ma olen inimene kes peseb oma autot ise. Poleerib ja vahatab jne. Keemilist sisepesu ei tee aind kuna masin
puudub. Sellisele küsitluse täitjale pole sa praktiliselt üldse mõtlend. Kui palju selliseid inimesi on, ma ei oska öelda. Kuid neid kindlasti on.
Siit ka idee sulle, lisa sinna paar sellist küsimust ka, et aru saada mis motiveeriks just selliseid autoomanike pesulasse minema.
Enda kohta võin niipalju öelda, et pesulasse läheksin ma siis kui mul on kiire ja/või ei jõua ise autot pesta. Kuid asi taandub alati hinnale.
Üldiselt inimese jaoks kes peseb prakselt alati ise oma autot on natukene tobe maksta teenuse eest mille ta saaks omal jõul ilma otseste kuludeta
tehtud. Ühesõnaga odav hind, 24h avatud ning kvaliteetne töö ja siis ma tõesti kasutaks pesula teenust aegajalt. Aga see on ka vaid minu arvamus.
|