Lehekülgi: 1 2 |
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: B5 1.8tq STW, B5 S4
|
postitati 28.10.10 17:30
|
|
|
Audi Allroad 2.7T - 2001 - nimi
Terve oma noore elu olen omanud volkswageneid.
Hobiautole mis oli vw lisandus igapäevane masin mis oli Audi, ja nüüd siis vahetumas ka hobiauto Audiks.
Seega täielik audimees.
Auto minu käes olnud Augustist ja autoga väga rahul.
Aastaks on 2001. Mootor siis 2.7T 184kw
Vedrustus vahetatud tavaliseks. Jääb ära kül kõik need probleemid õhkvedrustusega kuid jääb ka ära suurem maastilul ronimine. Samas kui huvi ja
finantsi siis võimalik uute õhk patjade panekuga see süsteem tööle taas saada, sest juppid taastamiseks olemas.
Varustus on hea. Puudu peaks olema vaid mäludega istmed ja multifunktsionaalne rool.
Mõned lisad: Recaro istmed(el.) 4x istmesoendus,muusika sees Boselt(navi ja DVDga), solar luuk, tumevnev peegel(salongi ja juhi peegel) ja rääkimata
sellest mis peal kõigil Allroadidel el.katuseluuk, 2 tsooniline kliima, konks, valuveljed jne.
On ka mõned küsimused kuid need kunagi hiljem.
Paar pilti väljast. Kui aega siis teen ka seest.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 28.10.10 17:50
|
|
|
Väga mõnus masin igas olus
Kui õhkvedrustust pole siis üles alla ei saa lasta autot või saab?
|
|
|
|
audihunt
huviline
Registreerunud 12.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi quattro
|
postitati 28.10.10 17:53
|
|
|
Lahe masin, kahju, et olid sunnitud loobuma lisast, mis teeb A6 avandist Allroadi ...Õhkvedrustuse. Muidu julge valik, mõtlen mootorit ja usun, et
pakub piisavalt sõidurõõmu see Audi. Millise vea põhjusel õhkvedrustuse elimineerisid üldse ?
|
|
|
|
corbe
huviline
Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: A5 Q | A6 C8 Q
|
postitati 28.10.10 18:08
|
|
|
Huvitava valiku oled teinud, enne vist sõitsid vähe madalama ja väiksema audiga?
Loodetavasti läheb ka teine plaan sul õnneks ja saad sobiva projektika kiiresti käpa alla.
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.10.10 18:47
|
|
|
Vedrustuse vahetas eelmine omanik. Kui järjest läksid padjad ja siis kompressor ja siis taas ringiga padjad otsustati vahetada tavaliste vedrude
amortide vastu.
Auto on kõrgem kui A6 pigem nagu teine aste Allroadil ehk kõrgeim millega võimalik kiirelt teel sõita.
Autot jah tõsta ei saa.
Ja kahju on inimesest kes arvab, et kõrgust muutmata on Allroad A6 Avant. Sellel teemal ma rohkem ei räägi.
Corbe kui plaanitult läheb siis järgmine laup. Leetu uuele järgi
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.03.11 15:59
|
|
|
Pesin täna natuke autot ja meenus, et pole sellest autost väga pilte, panen mõned siia üles, et saada paremat ülevaadet.
Tegemist siis minu pere vaguniga millega elukaaslane käib poes ja nädalavahetustel puhkamas käime. Või siis ringi sõidan kui B2 mind jälle teele jätab
Ühesõnaga tahtsin saada Allroadi kuid kiruti maha diislid ja veel
hullemini kiruti BiTurbosi. Mina sellest ei hoolinud ja ostsin siis selle teise. Hetkel pole ostu kordagi kahetsenud.
Vahetanud olen ainult filtrid ja muud nipet näpet. Nüüd peaks rooliotsad vahetama kuna kevadised auklikud teed on teinud omatöö. Põlema hakkas ka
mootori tuli mis näitas hetkel probleemi õhu sissevõtul. Mõni voolik otsad andnud. Kui Eints mahti saab siis saab see ka korda.
Oskab keegi pakkuda mõnda head nahahooldus vahendit? Teeks istmetele vähe värskendust.
http://fotoalbum.ee/photos/sten/sets/1054349/
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.03.11 18:27
|
|
|
Oskab keegi pakkuda velge Allroadile? Netis surfates ei jää midagi silma.
Sooviks suveks midagi edevamat ja samas tahaks suve rehvidele eraldi velgi. Ise tahaks mingeid uuemate audide originaali välimusega.
Samas ei kujuta ette mis sobiks kuna auto ise selline massiivne.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.11 03:57
|
|
|
Selle väikse nupuga saab seljatuge lasta siis kas rohkem punni või lohku.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 31.03.11 08:02
|
|
|
Väga kõva pill tõesti, kuidas turbode eluga on, seda kardetakse V6 BiT puhul väga, on reaalne tõepõhi all ka või pigem mitte?
Enda 1.8T pole samuti turbo väsimise märke ilmutanud, kuid tahaks teada kas 2,7 BiT puhul on sama töökindel?
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 31.03.11 10:18
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Väga kõva pill tõesti, kuidas turbode eluga on, seda kardetakse V6 BiT puhul väga, on reaalne tõepõhi all ka või pigem mitte?
Enda 1.8T pole samuti turbo väsimise märke ilmutanud, kuid tahaks teada kas 2,7 BiT puhul on sama töökindel? |
Oleneb ikka põhiliselt, kuidas autoga ümber on käidud. Minu S4-l on 225k läbisõit ja originaal turbod puhuvad nii nagu peavad. Samas paljudel teistel
sellise läbisõidu peale, kas restaureeritud või juba vahetatud.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 31.03.11 10:29
|
|
|
Üsna teada tuntud tõde, et K03 ei ole kõige paremini õnnestunud turbo.
Muidugi on täiesti loomulik, et ka korrektsest ümberkäimisest sõltub palju. Samuti ei tasu neid odomeetri näite nii sinisilmselt uskuda - see, et sul
kellal 200 000 on ei tähenda, et see auto ei võiks olla 400 000 sõitnud.
|
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.11 10:55
|
|
|
Ärme teise mehe teemas väga jaura sel teemal, et kas keritud või mitte- pigem just konkreetse masina kohta- juks ütles kunagi enda Allroad-i kohta, et
ta pole peale andurite midagi vahetanud, samas minu tuttav pidi enda omal suht ruttu turbod vahetama.
Ehk pigem huvitaks selline Eesti keskmine .
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
|
|
|
|
S4BiT
huviline
Registreerunud 20.08.07
Kasutaja on eemal
Auto: ‘07 BMW 335xi E91
|
postitati 31.03.11 11:13
|
|
|
Turbode elueale mõjub kindasti korralik mootori soojaks sõitmine/jahutamine. Väga palju loeb rõhulekete olemasolu, kuna rõhulekkega töötab turbo
niiõelda "üle võimete" ja annab üsna kiirelt järgi. Kogemused on täiesti olemas, oman juba kolmandat V6 BiT mootoriga isendit ja eelnevad 2 olid
mõlemad K03 turbodega (läbisõidud sain mõlemal masinal sinna ~240-250k km peale aetud).
Konkreetne auto on kindlasti väga hea vaikne ja mugav liikur
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.11 11:28
|
|
|
Ja tundub, et turbod töötavad hästi. Pole kül midagi mõõtnud kuid sõites toimetab kõik hästi.
Ise ikka üritan ka alati enne sõitmist natuke soojemaks lasta vedelikud ja seisma jäädes kohapeal natuke tühjalt käia.
Alles eile kui elukaaslane autoga sõitis ja mina kõrval istusin ning kui autoga seisma jäime tahtsin kähku tuppa minna kui elukaaslane lasi kohapeal
auto käia ja ütlesin, et noh lähme. Tuli tema suust, et laseme turbodel jahtuda
On vist head koolitust saanud.
|
|
|
kkkaur
huviline
Registreerunud 15.03.11
Kasutaja on eemal
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.11 04:06
|
|
|
No auto minu käes juba Augustist. Ei ole midagi viga. Konkreetselt müügiga ei tegele. Kui keegi tahab sellise hinnaga siis annan ära. Tingida ei saa.
Tahaks lihtsalt proovida erinevaid masinaid. Tahaks suveks proovida diisel A8.
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.11 04:17
|
|
|
juks ütles kunagi enda Allroad-i kohta, et ta pole peale andurite midagi vahetanud, samas minu tuttav pidi enda omal suht ruttu turbod vahetama.
Ehk pigem huvitaks selline Eesti keskmine . |
See minu vana Allroad sõidab siiani ilma, et midagi oleks vaja teha. Mina tõin selle auto mingi 5 kuni 6 aastat tagasi 120 000 õige läbisõiduga siia.
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 06:27
|
|
|
Viga sisselaskes põhjustasid vigased Bypass klapid. Sai mõlemad vahetatud.
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 06:39
|
|
|
Millised bypassid külge panid- nendest vist sõltub auto boostimine ja käitumine päris palju.
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.11 18:15
|
|
|
Millised bypassid külge panid- nendest vist sõltub auto boostimine ja käitumine päris palju. |
Klapid läksid need mis tehases ette nähtud Boch.
Muidu auto sõidab siiani ilusti. Vahetatud rooliotsad ja stabika puksid.
Varsti tuleb ka õlivahetus ja sisselaskes üks vaakum toru ära vahetada.
Muidu kel huvi siis anna auto hea hinnaga soovijatele ära. Jäi silma üks huvitav auto mida tahaks proovida
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.06.11 11:48
|
|
|
Täiendame siis oma remondi blogi.
Käigukasti lekkivad simmerid vahetatud. Kastis uus õli. Vahetatud mootori õli ja filter.
Endiselt võimalik teil heas seisus auto endale soetada.
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.11 15:28
|
|
|
Pole miskit uut lisada. Vaid suvine pilt.
|
|
|
timberman
klubiliige
Registreerunud 23.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: MC x 2, AEL
|
postitati 14.06.11 22:32
|
|
|
Palju selline ka keskmiselt kütet tarbib? Suur kaal + suur mootor, vaevalt, et maanteel alla 10 liitriga hakkama saab?
|
|
|
|
nimi
huviline
Registreerunud 15.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.06.11 03:55
|
|
|
Ega ei saa jah. mnt. 10 kuskil. Samas linn jälle oluliselt suurem ei olegi. 12-13. Ja keskmine jääb siis nende numbrite vahele.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |