topka
huviline
Registreerunud 02.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 14:50
|
|
|
Audi B4 2.3 98kw 92a hind
Andke nõu naisterahvale
Teema siis selles et ei oska,mis autoga peale hakata.Kurjad keeled räägivad et autol pritsepea ära.Idee järgi võix ju osta mingi toimiva pea
peale,aga....ei ole ma veel kuulnud et keegi selle mootoriga autot kiidax-kõik vannuvad.Ja tglt on saanud päris piisavalt vett ja vilet selle autoga
näha.Pole ta kunagi päris 5+ käinud.
Küsimus siis selles et kas alles jätta ja ikka üritada tast elulooma teha või maha müüa?Mis oleks reaalne hind kui müüa sellisena nagu ta praegu
on?Kere on tal iseenesest väga korralik.Kas pritsepea vahetamine olex naisterahvale väga üle jõu käiv töö kui arvestada et nagu päris siidinäpp ei
ole-tööriistu näinud ja päris lähedalt
Kõik nõuanded teretulnud
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 21.10.10 14:55
|
|
|
1. Kui näiteks pakutakse selles seisus asja eest 10k eeku ja siis kah hakatakse tingima, kas siis oled nõus loobuma?
2. Kas pole ühtegi usaldusväärset töökoda/isikut läheduses, kus see mure lahendada?
3. Kas on koheselt võimalust midagi uut asemele soetada või jääbki üheks ainsaks allikaks see oletuslik ~10k, mis esimese punktis välja pakutud?
Siidinäpsuses ei kahtle, aga kas see teine soetatav asi kah elujõuline on...
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
topka
huviline
Registreerunud 02.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.10 15:20
|
|
|
10k olex suht mõeldav,ma arvan.Ilma tingimiseta
Usaldusväärseid tegelasi nagu olex aga mõtlengi kas on üldse mõtet hakata jändama...Üksi ei käi tast väga jõud nagunii üle nii rahalises kui remondi
mõttes,nii et pole isegi kindel et kui lahti tollest saan,et midagi asemele muretsen.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 91.a
|
postitati 28.10.10 12:10
|
|
|
Pritsepeaga pöördu speedsteri Hannese poole ! Usun, et probleem saab lahendatud !
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 28.10.10 13:30
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: fufanu
Pritsepeaga pöördu speedsteri Hannese poole ! Usun, et probleem saab lahendatud ! |
Olen ise kunagi NF (2,3 98KW) mootori pritsepeaga hädas olnud ning ka minu, kui vanaaegsete autode toitesüsteeme suht peensusteni tundva inimese jaoks
vajas see päris põhjalikku täiendkoolitust. Kogu jändamine päädis lõpuks ikkagi pritsejagaja vahetusega. Tollal maksis selline asi kasutatuna u 500.-
Mina küll vaid sellise asja pärast auto müügile sekundikski ei mõtleks, iseasi kui auto tervikuna ära on tüüdanud. Naisterahvast auto kapoti all, käed
küünarnukkideni õlised, ausaltöeldes ei kujutagi esimese hooga hästi ette, pidagu mind nüüd feministiks, kes tahab.
Isegi kui mul on igav, kõik mul tuleb välja!
|
|
|
|
Helen
klubiliige
Registreerunud 05.07.08
Kasutaja on eemal
Auto: Rõngad südames
|
|
MatuAudi
huviline
Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line
|
postitati 28.10.10 18:45
|
|
|
Kui pritsejagaja vahetusega asi piirduks, siis jätaks auto ikka alles. Või teisel juhul peale parandust saaks vast isegi paremat hinda sõiduki
eest.
Ning ma arvan, et paljud ei tegele oma autoga ise, ma käin tuttava juures oma muredega ( ei usalda end kõige parandamises lihtsalt ).
Ning kui ma kapoti alla sukeldun, on mul kindad käes 
Defu - Matu
|
|
|
|
fufanu
huviline
Registreerunud 07.04.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2,3 91.a
|
postitati 31.10.10 09:31
|
|
|
ma ikkagi kipun arvama, et pritsepea on mingit jama täis + pea küljes olev kütuserõhuregulaator võib ka kinni olla, et tagasivoolu pole.
|
|
|