Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A8 4.2 Q - 1999 - SvenU (Vastuseid: 20 | Vaatamisi: 4820)
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C7 TDI BiT

postitati 09.10.10 19:09 Tsiteeri
Audi A8 4.2 Q - 1999 - SvenU

Tere,

panen oma auto ka teistele vaatamiseks välja. Tehnilised andmed on sihukesed:

E0A = No special edition
4UE = Air bag for driver and front seat passenger
6XL = Exterior mirrors: with memory function, automatically dimming, electrically foldable/adjustable/heated
5SL = Left exterior mirror: aspherical
5RU = Right exterior mirror: convex (large viewing field)
1KE = Disc brakes, rear
J1G = Battery 450 A (92 Ah)
1LX = Disc brakes, front
6FG = Exterior mirror housings painted
4LA = Without controls
1AT = Electronic stabilization program (ESP)
1BE = Sports suspension/shock absorption
3FA = Without roof insert (standard roof)
5MG = Decorative inserts, burr-walnut
7X2 = Park distance control, front and rear
F0A = No special purpose vehicle, standard equipment
0L2 = Electric throttle actuation
8GT = Compact alternator 90 - 150A
0G7 = Tiptronic
0YT = Weight range 18 installation control only, no requirement forecast
0JK = Weight category front axle weight range 10
T7S = 8-cylinder gasoline engine 4.2 L unit 077.2 (aluminum)
8JG = Headlight with gas discharge lamp for driving on the right
U2B = Instrument insert with km/h speedometer,radio-controlled clock, tachometer, tripodometer and additional instruments
X0A = National sales program Germany
1N3 = Speed-related variable steering assist (Servotronic)
1MU = Leather trimmed sports steering wheel for air bag system with Tiptronic
3HA = Without leather parts scope
8Q3 = Automatic headlight-range adjustment dynamic (self-adjusting while driving)
8Z5 = Not hot country
M8B = 8-cyl. gasoline eng. 4.2 L/228 kW V8 40Vcamshaft adjustm. w/o cyl. cutout, EU 3Dbase engine is T7S
7Q2 = Navigation system with color screen
C8C = Alloy wheels 7.5J x 18
7K0 = Without tire pressure warning light
4X4 = Side air bag, front and rear with curtain air bag
3L4 = Electric seat adjustment for both front seats, drivers seat with memory system
4KV = Side and rear windows in laminated glasswith metal layer
3Y5 = Electrically operated roll-up sun screenfor rear window and mechanically operated for side windows
4K4 = Radio remote controlled central locking
5D1 = Carrier frequency 433.92 MHz-434.42 Mhz
1SA = Without additional engine guard
5Z0 = Without separate power seats rear
Q1D = Sports front seats
4GK = Laminated windshield with metal layer, with sunshield

Ostetud 2006 aastal Saksamaalt soodsalt ja siin Eestis mittesoodsalt korda tehtud. Suurematest jamadest tasub nimetada käigukasti remonti ja bensiinipumba vahetust eelmisel aastal. Pärast seda on ennast korralikult üleval pidanud.

http://www.eurotec.ee/ac/1v.jpg

http://www.eurotec.ee/ac/2v.jpg

http://www.eurotec.ee/ac/3v.jpg

http://www.eurotec.ee/ac/5v.jpg

http://www.eurotec.ee/ac/7v.jpg

http://www.eurotec.ee/ac/9v.jpg

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 09.10.10 20:39 Tsiteeri

No tere tulemast klubisse ja kõik see asi. Tundub, et pildimajandusega on ka selgus majas, ootame siis "nägemusi".

PS
Avatari saab sättida juhtpaneelist.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 09:32 Tsiteeri

Ma mõtlesin, et saab pildi otse siia teksti vahele kleepida. Pilt enne serverisse laadida - mis serverit Sa silmas pidasid, mingi Picasa, Flickr vmt? Ma viitasin prooviks oma ftp-serveris olemasolevale suvalisele pildile, aga see ei toiminud.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 09:38 Tsiteeri

Võimalik, et ei võtnud "ftp://" või "/htdocs/" vmt vahelt ära. Pane aadress mulle privaatteatena, saame sellele lahenduse.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 10:44 Tsiteeri

Tuligi ftp märkida, mitte http.

Ma väga vabandan, enda arust tegin pildid väikesteks, aga jäid ikka hiigelsuured. Vist oli reeglites öeldud, et äär peab olema max 800 pikslit. Õhtul ajan asja korda.

Kuidas avatari pannakse?

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 10.10.10 11:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: SvenU
Tuligi ftp märkida, mitte http.

Ma väga vabandan, enda arust tegin pildid väikesteks, aga jäid ikka hiigelsuured. Vist oli reeglites öeldud, et äär peab olema max 800 pikslit. Õhtul ajan asja korda.

Kuidas avatari pannakse?

Otse ftp serverist teistele pilte näidates küsib ftp server siiski parooli. Vaatasin, et samal serveril on ka http serveerimine täiesti olemas, samas juurkaustast selliseid pilte nagu sina näidata üritad, ei leidnud. Tegin praegu ftp lingid su postituses katki, et inimesed paroolipäringu peale ära ei ehmuks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.10.10 17:47 Tsiteeri

Nüüd on pildid ka nähtavad.

---

Auto on toodud Saksamaalt 2006 juunis. Siis oli ees 200 000 km. Hooldusraamat oli kaasas, hooldused kõik korralikult tehtud. Enne mind oli üks omanik.

Nüüdseks on läbisõit 314 000 km. Peab ütlema, et algul oli igasuguseid veakesi päris palju, aga olen lasknud kõik korda teha. Praegu ei teagi, et mingi viga oleks - kõik töötab. Viimati lasin välja vahetada püsikiiruse hoidja.

Sõita on selle autoga väga hea.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 13:57 Tsiteeri

Hehe, just kiitlesin, et autol on kõik korras. Möödunud talvel muutusid välispeeglid imelikuks

http://www.eurotec.ee/ac/peegel.jpg

Vasakpoolne nii hull ei ole. Küsisin uute peeglite hinda, parempoolne oli umbes 4500 kr ja vasakpoolne umbes 5500 kr. Selline summa võtab pisut mõtlikuks. Ma pole kontrollinud, kas peegite soojendus töötabki; võibolla seepärast muutusidki sellisteks. Kas on mingeid alternatiivvariante ka? Kas 10 aastat ongi välispeeglite iga?

KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 11.10.10 14:01 Tsiteeri

Lambist muutusid peeglid selliseks? Muidu masin seest väga hull(heas mõttes) ja samuti need veljed sobivad väga hästi..

Aa jah mis see on : 6FG = Rinnaümbermõõt 1.05 m? :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
rinks
huviline

Registreerunud 01.03.09
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 14:11 Tsiteeri

Väga kena. Veljed sobivad tõesti hästi. Muretuid kilomeetreid minu poolt;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 11.10.10 14:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Hehe, just kiitlesin, et autol on kõik korras. Möödunud talvel muutusid välispeeglid imelikuks

http://www.eurotec.ee/ac/peegel.jpg

Vasakpoolne nii hull ei ole. Küsisin uute peeglite hinda, parempoolne oli umbes 4500 kr ja vasakpoolne umbes 5500 kr. Selline summa võtab pisut mõtlikuks. Ma pole kontrollinud, kas peegite soojendus töötabki; võibolla seepärast muutusidki sellisteks. Kas on mingeid alternatiivvariante ka? Kas 10 aastat ongi välispeeglite iga?
Nii eakad isetumenevad kipuvad lekkima, alternatiiv oleks "mitteisetumenevad". Alternatiiv!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 16:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ahartsi
Tsitaat:

Nii eakad isetumenevad kipuvad lekkima, alternatiiv oleks "mitteisetumenevad". Alternatiiv!

Tõepoolest, ma ei teadnudki, et need peeglid on isetumenevad .

6XL = Exterior mirrors: with memory function, automatically dimming, electrically foldable/adjustable/heated

Minu meelest pimestavad tagasõitja tuled samamoodi nagu tavaliste peeglite puhul. Seega võib ju osta tavalised peeglid, 10 k nagu maast leitud! Tänud!

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 16:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE
Lambist muutusid peeglid selliseks? Muidu masin seest väga hull(heas mõttes) ja samuti need veljed sobivad väga hästi..

Lambist jah. Ekstreem-külmade ilmadega hakkas alguses üks, siis teine peegel imelikuks muutuma. Nüüdseks on juba päris naljakad, eks siis järgmisel hooldusel vahetab välja.

Must-hall siseinterjöör on meie Põhjala tingimustes väga eduline. Heledat sisu ei küll tahaks. Lapselaps teeks heleda polstriga kohe 1:0.

See 6FG võib jah vale olla. Ma ei hakanud tehniliste andmete silti pakiruumist ära võtma, pildistasin telefoniga. Pärast oli õigete numbrite kokkupanemisega tegemist. Võibolla on õige kombinatsioon hoopis 6F6 ? :)

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 11.10.10 16:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rinks
Väga kena. Veljed sobivad tõesti hästi. Muretuid kilomeetreid minu poolt;)

Tänan heade soovide eest. Need on originaalveljed. Möödunud suvel (pulber)värviti üle ja toon jäi kuidagi tuhmim.

tuljo4
huviline

Registreerunud 10.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: A8 3.0Q '11; 100 2.6 '93

postitati 11.10.10 16:31 Tsiteeri

Väga 5+ tundub , sisu on ka väga mõnus. Edu ! :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ahartsi
huviline

Registreerunud 16.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 b6 1,9tdi(AVF) avant manuaal

postitati 11.10.10 17:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KsenoonE

6FG = Exterior mirror housings painted

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.11 08:20 Tsiteeri

Septembris 2010 tehti niisugused tööd:
värvimine
TH, p.udukas, lüliti vah.,mootori pesu ja uurim
Mootori pesuõli
Mootori õli
Õlifilter
Bens.filter
Salongifilter
Õhufilter
Aknavesi
Pirn H3
Lüliti
Mootorikeemia

November 2010
rehvitööd ja pid remont ja peeglid

Aprill 2011
TH,vt pid.voolik,v.poolassi kumm,vahejah.tihendite vah,tag.pid.,
tag.pid.klotsid,pirnid,rehvide vahetus,Paisupaagi vahetus.

Muidu kulgeb auto hästi, sõidab just sinna, kuhu mina juhin. Šeff arvas, et isetumenevad peeglid vajusid sellepärast ära, et lasin teha süvapesu. Tema autol (S8) olla sama lugu juhtunud, et pärast eriti ägedat pesu läksid peeglid untsu.

Ma ei tea miks, aga kaaskodanikele mu auto väga meeldib. Jälle on tekkinud igasuguseid värvikahjustusi ja üks meelega tõmmatud kriips. Pargin küll alati teistest võimalikult kaugele, aga ega see ei aita, neile meeldivad autod ühtses rivis.

TriKa3
huviline

Registreerunud 20.02.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1.8 '00

postitati 24.05.11 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma ei tea miks, aga kaaskodanikele mu auto väga meeldib. Jälle on tekkinud igasuguseid värvikahjustusi ja üks meelega tõmmatud kriips. Pargin küll alati teistest võimalikult kaugele, aga ega see ei aita, neile meeldivad autod ühtses rivis.

Kadedusest ikka tehakse. Enda autoga siuke lugu, et selle ajaga, mis ta mul broneeritud oli, tõmbas keegi samamoodi päris pika kriipsu auto küljele.. Suurest vihast, et ise ilma jäi vist.. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.10.11 19:56 Tsiteeri
Piduriketaste vahetus

Mõni aeg tagasi hakkas auto pidurdamisel vibreerima. Algul vähe, siis ikka enam ja enam. Selge, tarvis pidurikettad ära vahetada. Oli plaanis asi ette võtta koos talverehvide vahetusega, et üks sõit remonditöökotta. Eelmisel nädalal aga lõi vibra sisse ka lihtsalt sõidul, mitte ainult pidurdamisel. No ei saa ju olla, et on kaks viga korraga; see peab olema seotud kulunud piduriketastega. Ikka sõidan ja vibreerin, tasapisi läheb asi hullemaks. Kuni juba abikaasagi kõrvalistmel aru saab, et midagi on viltu. Ei saanud siiski oodata talverehvide vahetuseni. Täna vahetati esimesed pidurikettad ära (hind 102 €/ tükk, arvatavasti pluss km). Vahetuse käigus selgus, et esimene parem rehv oli saanud kusagil obaduse ja rehvi siseküljel olla olnud rusikasuurune munakujuline asjandus. Kus ma selle hankisin, ei tea. Mina lihtsalt sõidan normaalkiirusega Tallinna niinimetatud asfaltkattega tänavatel ja püüan aukudest kõrvale põigelda.

Õnneks lõppes kõik hästi, rehv ei lõhkenud parajasti siis, kui mul lapselaps peal oli.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 25.06.14 11:42 Tsiteeri

Audi on müügis. Sõidan Passat CC'ga ja püüan harjuda DSG kastiga. Ei ole kerge.

SvenU
huviline

Registreerunud 09.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.08.15 19:20 Tsiteeri
Müüdud

Audi on müüdud. Ostja tegi tehnilise ülevaatuse, leidus ainult paar pisiviga. Hinda ei kaubeldud.

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 34.6% - SQL: 65.4%]